Spannendverhaaltje.nl

Stage op een Italiaanse camping.

-
21-08-2010

Hallo, mijn naam is Jeroen en ik ben 21 jaar.
Ik kom uit Leiden en ik ben reisbureaumedewerker

Ik werd in het zomerseizoen vorig jaar uitgezonden naar Italië, om daar op een camping een stage van zo’n 25 weken te doen, dit was mijn 2de stage, mijn eerste was in Nederland, bij een reisbureau. Ik studeerde toen nog toerisme op een MBO school.
Ik heb het nog vrij druk gehad afgelopen tijd, omdat ik nu klaar ben met mijn studie en al werk in een reisbureau en schrijf daarom nu pas dit verhaal.

Ik was al een aantal weken bezig op de camping die niet al te ver van Venetië af lag.
Ik deed daar receptiewerk, maar ook wees ik mensen hun standplaats en als er ergens iets was moest ik kijken of ik dat kreeg opgelost en verder had ik nog wat andere kleine werkzaamheden.

Natuurlijk liep er ook veel moois rond op die camping, de lekkerste meiden zag ik, van verschillende nationaliteiten.
Gelukkig waren er ook veel Nederlandse meisjes, waarvan 1 groepje van 4 meisjes al snel mijn aandacht trok.
Ik hoorde hen Nederlands praten dus zodoende wist ik dat zij ook uit NL kwamen.
Dit was in de 5de stageweek en de meisjes keken mij ook regelmatig na.

Ik had een naambordje op mijn poloshirt en een van de meisjes sprak mij een keer aan om iets te vragen, maar ik had door waarom ze dat dus deed, ze wilde mijn naam weten.
Het bleek ook dat ze mijn mobiele nummer uit een klapper bij de receptie hadden weten te halen. Deze klapper ligt altijd direct achter de balie dus hij is makkelijk weg te halen. In die klapper staan de personeelsleden en stagiaires met hun nummers om ze te bereiken en op een onbewaakt moment kregen die meisjes mijn nummer in hun handen en ik werd wel eens gebeld en dan zei een stem ‘geile klootzak wil je me komen neuken?’ en dan werd er opgehangen.
Ik vernam verder niks meer die dag van hen, maar ’s avonds werd ik weer gebeld, toen ik in mijn stacaravan was. (Ik had onderdak op de camping gekregen).
Het was weer datzelfde meisje, en ze vroeg of ik geil was.
‘Nu nog niet, maar als jij zo doorgaat zal ik dat zeker worden.’ antwoordde ik.
‘Jeroen, je weet toch wie ik ben, of beter gezegd wie we zijn,’ -ik hoorde de andere 3 chicks op de achtergrond mijn naam roepen-, zei Nina (zo heette zij dus).
‘Ik heb wel een vermoeden ja en ik ben in mijn stacaravan dus jullie mogen komen als jullie willen.’ ‘Mooi, we weten het nummer van je stacaravan, we hebben je beetje gevolgd, stout hè!’ zei ze nu.
‘Ja, dat vind ik nogal stout, maar dat is ook weer spannend, tot zo dan meiden,’ zei ik en ik hing op.

Ik had intussen een harde lul gekregen en aangezien ik al 5 jaar vrijgezel ben heb ik het op seksgebied zwaar te verduren. Ik ruk me dan ook elke dag, soms wel meerder malen per dag.
Hier op de camping rukte ik me in bed als ik overdag weer eens mooie chicks had gezien, vooral op die 4 meiden rukte ik me nogal af.
Hopelijk bleven ze nog even op de camping.

Zo’n 5 minuten later kwamen ze binnen. Ik heb ze trouwens nog niet beschreven, Nina was dat meisje aan de telefoon, zij was erg lekker, blond lang haar, straks en slank buikje en een lekker kontje. Ze droeg sinds ze hier was al een rokje, ik kon wel raden wat ze eronder droeg.
Ook de andere 3 droegen een rokje en waren al vrijwel net zo slank, alleen hadden 2 anderen donkerblond haar en 1 meisje had bruin haar.
Ik deed open en meteen werd ik op mijn bek gepakt door Nina en die kneep me in mijn kruis.
De deur ging dicht. ‘Ho ho meiden, rustig aan,’ zei ik. ‘Ik ken jullie namen nog niet eens, behalve die van Nina dan,’ zei ik met een knipoog naar haar.
‘Ga zitten lekker ding dan vertellen we je alles wat je wil weten en daarna is jouw lul van ons de rest van de avond,’ zei Nina, zij had duidelijk de leiding binnen het meidengroepje.
‘Stel jullie maar eens voor dan,’ zei ik. ‘Nou ik ben dus Nina en ik ben 18 jaar en ik kom uit Den Haag enne ik ben elke dag botergeil net als mijn vriendinnen en allemaal zijn we hier op zoek naar een lekkere jongen, die we eigenlijk al hebben gevonden!’
‘Klinkt goed,’ zei ik. Mijn lul stond nogal stijf in mijn broek van de geile praat van Nina. ‘Jeroentje toch, houd je lul het nog uit of moet ik hem nu eruit halen?’ vroeg Nina. ‘Nee wachten,’ zei ik.
De volgende die kwam was een van de 2 donkerharige blondines, genaamd Sterre.
‘Nou ik ben dus Sterre en ik ben 17 en kom ook uit Leiden, net als jij dus en ik ben samen met mijn chicks hier op vakantie en op jongensjacht. Ook ik ben erg geil elke dag, maar ik ben toch iets meer terughoudend wat betreft neuken met elke jongen die ik tegenkom en ik heb ook nog geen anale seks gehad.’ zei ze. Ik knikte en de 2de donkerharige blondine kwam aan het woord, zij heette Dyonne en ze had eigenlijk ook dezelfde tekst als Sterre en zij was ook 18 jaar net als Nina en ze kwam dus ook uit Leiden De brunette heette Mephista; ook al zo geil als een deur en 19 jaar, zij bleek ook al in de kont geneukt, evenals Nina. Haar naam is erg apart, aangezien deze is afgeleidt van het schoenmerk Mephisto, maar ik vond dat ze wel een mooie naam had.
Mephista kwam net als Nina uit Den Haag en de meiden schenen elkaar te kennen via stappen in Den Haag en Leiden, waar ze om en om gingen stappen zo nu en dan.
Nina en Mephista bleken beiden biseksuele meiden te zijn, met de nodige eigen geslacht ervaring. ‘We beffen en vingeren elkaar regelmatig en ook zoenen doen we geregeld,’ zei Mephista. ‘En wij hebben nog niet die ervaringen,’zei Dyonne en ze wees ook naar Sterre, ‘maar we zouden het wel durven, toch Sterre?’ Sterre knikte. ‘Maar we zijn wel heterochicks.’ ‘Maar ik denk alleen niet dat wij met z’n 2en gaan zoenen en zo, dat niet.’ zei Dyonne. ‘Het feit dat we het durven, betekent nog niet dat we het ook doen!’
‘Zo genoeg geluld,’ zei Nina en ze duwde me richting mijn 2-persoonsbed, dat ik dus voor mijzelf had en dat in gevallen zoals nu ook nog eens van pas kwam.
De andere 3 meisjes liepen mee en mijn gulp werd met een ruk opengetrokken door Nina.
Intussen pakte Mephista mijn hand en stopte die onder haar minirokje. Ik voelde een blote kont en een stringetje dat daar mooi tussen zat. Nina had mijn lul al in haar handen. ‘Jezus wat een grote lul heb jij man!’ riep ze en de andere 3 meiden keken met grote ogen mee naar mijn lul. Nu pakte ook Sterre mijn hand en stopte die direct in haar string onder haar rokje. ‘Kaal kutje, mmm,’ zei ik. Nina begon me te rukken, eerst plagerig zacht maar ineens snoeihard. ‘Kut, ik spuit!’ riep ik. ‘Nee jij mag pas spuiten als ik dat zeg Jeroentje,’ zei Nina. Ik had hier wel moeite mee, want door mijn rukverslaving om maar zo te noemen, hield ik het niet lang uit nu. Ik had hier al jaren naar verlangt en mijn zaad wilde eruit. ‘Als je spuit trap ik je in je kloten,’ zei Mephista nu ineens. Nina rukte nog harder en het kostte me moeite mijn orgasme te faken.
Sterre en Dyonne hadden intussen mijn handen weer in hun strings gestopt en mijn vinger gleed bij Dyonne in de kut. Nu kon ik me nog moeilijker concentreren op het niet klaarkomen.
Ik spoot voor ik er erg in had. ‘Vuile klootzak!’ riep Nina. ‘Had ik gezegd dat je mocht spuiten?’ Ik schudde mijn hoofd. ‘Je mag pas spuiten als wij dat zeggen, maar nu heb je eerder gespoten en dat wordt bestraft!’ zei Mephista en ze gaf me gemeen een trap in mijn ballen. ‘Au! verdomme kutwijf, dat doet pijn!’ zei ik en ik kromp helemaal in elkaar, waardoor mijn handen uit de strings van Sterre en Dyonne schoten. Ik had het idee dat deze 2 meiden iets minder hard en iets minder geil waren, ook aangezien zij nog niet in hun kont geneukt waren. Dyonne zei dan ook ‘moest dat nu Mephista?’ ‘Ja, als wij zeggen dat hij niet moet spuiten en hij doet het dan toch, of eerder dan wanneer wij zeggen dat hij mag spuiten, dan krijgt hij straf.’ Ik zag duidelijk dat Sterre en Dyonne dit een beetje ver vonden gaan.
‘Zo, je weet nu, met ons moet je niet spotten, luister maar goed geile pooier, dan zul je veel plezier aan ons gaan beleven.’ zei Nina. ‘Ik sta ook al een hele tijd droog, dus ik moet nu deze vakantie nog eens goed in mijn gaten geneukt worden.’ ‘Ik ook.’ zei Mephista. Mijn zak deed nog altijd zeer en ik keek Nina vuil aan. ‘Ja Jeroen, als jij seks wil hoort dit er ook bij!’ zei Nina en ze moest lachen. ‘Hopelijk heeft Nien je niet gecastreerd nu, anders kunnen we dus wel fluiten naar je zaad.’ zei Mephista gemeen.
‘Oké, genoeg geluld weer, we gaan verder!’ riep Nina.
‘Ik ben nog niet opgeladen, sorry.’ zei ik. ‘Pech dan Jeroen, wij willen zaad, je ziet toch dat we zaadvragende ogen hebben of ben je scheel of zo?’ vroeg Nina. Ik schudde mijn hoofd en Mephista begon me weer af te rukken, maar zij deed dit nog harder dan Nina. ‘Spuiten, nu!’ riep Nina. ‘Nee nu komt er nog even niks uit, nu is het andersom.’ zei ik lachend. ‘Denk je dat ik dit grappig vind, klootzak?’ schreeuwde Nina nu. Ik schrok en schudde mijn hoofd. Ik ben eerder iemand die zelf graag een meisje domineert en die het niet zo leuk vindt om door een meisje gedomineerd te worden, maar dit was eigenlijk toch best wel geil, dus heel erg vond ik het niet dat ik nu gedomineerd werd door 2 meiden, want ja Sterre en Dyonne die domineerden me niet, nog niet tenminste.
‘Je gaat nu dus wel spuiten, net mocht het niet en toen deed je het wel, nu moet het en doe je het niet verdomme.’ zei Nina. Mephista begon me weer te rukken en ik voelde opeens toch zaad borrelen. Nina zag dit en zei ‘spuiten schatje.’ Ik spoot een dikke kwak zaad in haar gezicht dat ze boven mijn spuitende lul hield. Mephista en zij keken er verlekkerd naar en ze keken elkaar ook geil aan en gaven elkaar een hete tongzoen. Sterre en Dyonne wendden hun blik af, zij vonden dit niet zo smakelijk uitzien dus.
Het was intussen vrij laat in de avond en ik wilde wel lekker gaan slapen nu mijn zak 2 keer geleegd was, maar Nina had duidelijk andere plannen.
‘Jij gaat echt zo fucking veel spuiten, dat je niet meer verslaafd zult zijn aan dat geruk van je.’ zei ze. Ze wenkte Sterre en die moest mij nu gaan rukken. ‘Je kunt het schatje, je hebt alles al gedaan dus, alleen je sterretje is nog maagd.’ zei ze tegen Sterre.
Sterre ging voor me zitten en begon me heerlijk te rukken. Opeens zei Nina ‘Sterre heeft in haar mond trouwens een verrassing voor je, steek je tong maar eens uit Sterre.’ Sterre stak haar tong uit en ik zag een mooie tongpiercing. ‘Als ik je nu pijp, zal dat je eikel extra stimuleren.’ zei ze. Het verbaasde me dat Sterre nu ineens een stuk opener werd en ze zei dan ook ‘wil je gerukt of gepijpt worden door me?’ ‘Gepijpt natuurlijk, met die mooie tongpiercing.’ zei ik. ‘Wel niet in mijn mond spuiten, dat vind ik vies.’ Nina werd kwaad op Sterre. ‘Jezus Sterre, slikken hoort erbij als je een jongen pijpt, ook uit respect voor hem, anders ben je het niet waard!’ zei ze. ‘Als zij dat vies vindt, dan kom ik niet in haar mond klaar hoor Nina.’ zei ik. ‘Luister es Jeroentje, ik bepaal dat hier, dat heb je intussen toch wel door dat ik hier de baas ben, samen met mijn assistente Mephista.’ zei Nina nu. ‘Jij spuit Sterre gewoon in haar bek en zij slikt, anders ben jij verplicht haar te slaan in haar gezicht of op haar kont.’ Sterre zuchtte en zei ‘ik weet niet of ik ga slikken, maar sla me alsjeblieft niet Jeroen!’ Ik knipoogde naar haar en Sterre begon mijn eikel te zoenen, wat al snel overging in zuigen hieraan. Opeens keek ze me stout aan en sloot haar hele lippen eromheen en nam hem vrij diep in haar mond. Nina en Mephista hadden intussen hun handen in elkaars string gestoken en waren elkaar aan het vingeren. Dyonne had niks te doen en dus wenkte ik haar. ‘Jij moet ook wat genot hebben.’ zei ik en ik stopte mijn hand onder haar rokje en stak een vinger in haar kutje. De tongpiercing van Sterre ging nu over mijn eikel en ik werd bloedgeil. Ik verbaasde me erover dat mijn zak nu alweer vol zat, want ik zou zo gaan spuiten. Ik moest Sterre wel in haar mond spuiten, anders zou Nina of Mephista me vast weer in mijn kloten schoppen en daar had ik geen zin in.
‘Verdomme, ik spuit!’ riep ik. Maar Sterre stopte nu zelf met pijpen en trok haar hoofd terug, waardoor ik een dikke kwak zaad recht in haar gezicht spoot. ‘Kutwijf!’ riep Nina tegen Sterre. ‘En jij moest haar hoofd gewoon erop duwen, Jeroen!’ zei ze kwaad.
‘Je moet je niet zo aanstellen Sterre, die jongen heeft lekker zaad en hij is nog te lief voor je, een andere jongen zou je in je gezicht meppen als je niet slikte!’ zei Nina.
Sterre veegde mijn sperma met een vies gezicht af. ‘Ik wil niet meer dat je in mijn gezicht spuit of in mijn mond.’ zei ze tegen me, ook al wist ze eigenlijk dat ik er ook niks aan kon doen. ‘Je moet het tocht ergens krijgen, dus in je kutje of in je kontje dan.’ zei Nina nu. ‘Maar dan word ik zwanger als mijn kut wordt volgespoten en anaal lijkt me niks, dus helaas.’ zei Sterre. ‘Ik kom er nog op terug, we zijn samen op jongensjacht, nou, dan hoort ook alles daarbij.’ zei Nina.

‘Ik wil nu wel naar bed eigenlijk, ik heb wel morgen een vrije dag, maar dan wil ik zelf een aantal leuke dingen doen en het is nu al laat, dus als jullie willen gaan zou dat erg fijn zijn.’ zei ik nu maar, voordat Nina nog doorging over Sterre.
‘Oh nee, wij zijn nog lang niet klaar met je, jouw ballen moeten helemaal leeg zijn en ik wil ook nog lekker klaarkomen en ik denk de andere drie meiden ook wel, toch?’ zei Nina en ze keek intussen de anderen aan. Mephista knikte en Dyonne en Sterre zeiden dat het hen niet veel uitmaakte of ze wel of niet zouden klaarkomen.
Nina haalde haar schouders op, ging boven mijn lul hangen en vroeg aan Mephista of zij mijn lul er bij haar in wilde steken. ‘Stop, we zijn het condoom vergeten!’ riep ik. ‘Ik slik de pil en anders pleeg ik gewoon abortus, mocht ik zwanger raken. Ik wil juist zaad in mijn kutje.’ zei Nina zonder enige schaamte of begrip.
Mephista pakte mijn stijve lul en Nina schoof haar string een stukje opzij. Sterre en Dyonne keken niet, ze zaten er maar wat bij, ik merkte dat Sterre zich vooral onprettig voelde na dat gene wat zojuist gebeurd was.
Mijn lul gleed soepel Nina’s kutje in. Zij begon hard te kreunen en opeens begon ze zelfs grove taal uit te slaan. ‘Vuile klootzak, neuk me godverdomme!’ Mephista werd ook wel geil door het zien van haar neukende vriendin en ze stopte haar hand onder Nina’s shirtje en begon met diens tieten te spelen. Nina kreunde hard. ‘Zouden jullie niet ook eens met elkaar gaan spelen?’ vroeg Mephista spottend aan Sterre en Dyonne, maar dezen schudden hun hoofden. ‘We zijn hetero, dus daar houden we het bij!’ zei Dyonne.
Ik hield het niet meer lang vol, maar toch wilde ik Nina niet zwanger maken, dus ik voelde dat ik ging spuiten en trok mijn lul eruit. ‘Klootzak!’ snauwde Nina en ze kneep me in een tepel. Ik spoot een paar druppeltjes in Mephista’s gezicht. ‘Je had mijn kutje moeten volspuiten en sowieso moet je spuiten, dit is niks, die paar druppeltjes!’ zei Nina kwaad. ‘Net als jullie mannen altijd roepen “wij willen tieten zien”, roepen wij nu wij willen zaad uit je lul zien spuiten, dus niet druppelen. ‘Ik zei al dat, nu ik zoveel heb gespoten, er niks meer uit komt, ik ben nu leeg en mijn zak doet zeer van al dat spuiten.’ zei ik. Mephista had het sperma dat ik in haar gezicht gespoten had in haar mond laten lopen en ze begon te tongen met Nina en zo verdeelden de twee meiden mijn zaad. ‘Je spuit de volgende keer wel in mijn kutje als je me daarin neukt, dus niet eruit halen!’ zei Nina. ‘Ik wil geen gezeik met zwanger raken en zo.’ zei ik. ‘Stel je niet aan Jeroen!’ zei Nina en daar liet ze het bij voor die avond.

De meiden gingen toch maar terug naar hun eigen stacaravan, ik kon wel raden dat Nina en Mephista elkaar daar nog heerlijk zouden gaan verwennen.
Ik deed snel mijn boxershort aan en ik ging heerlijk slapen.

De volgende morgen werd ik laat wakker, ik had heerlijk uitgeslapen en had dus vandaag een vrije dag.
Ik deed me wat korts en leuks aan, het zou best warm worden vandaag en ik besloot naar het strand te gaan, dat niet al te ver van de camping lag.
Ik at snel een ontbijtje en pakte daarna mijn strandspullen, mijn zwembroek had ik al aan.
Op het strand was het redelijk druk, ik zag veel chickies met blote tieten lopen, dat zorgde er alweer voor dat mijn lul overeind sprong, zeker na die avond van gisteren.
Ik voelde mijn zak nog, hij was nogal gevoelig door het vele spuiten en de trap die ik erin had gekregen.
Ik ging ergens liggen onder een parasol en met een ligstoeltje. Omdat ik op de camping stage liep, kon ik daar gratis gebruik van maken, dat was wel chill.
Ik besloot lekker te gaan zwemmen, zo warm was het.
Het water was dan ook heerlijk koel en ik zwom een stukje, toen ik ineens voelde dat mijn zwembroek omlaag getrokken werd, ik schrok natuurlijk daarvan, maar ik had wel enig idee wie dit zou kunnen zijn.
Mijn lul werd vastgegrepen en ik werd onder water afgetrokken! Er kwam echter nog niemand in zicht die dit dus zou kunnen zijn, vreemd.
Maar toen kwam Nina boven water en Mephista ook. Dyonne en Sterre zag ik niet, misschien waren zij er wel niet bij!
‘Hey lekker ding.’ zei ze en ze kuste me, mijn lul nog steeds rukkend. Ik moest lachen en ik vroeg of zij er alleen waren of dat ook Sterre en Dyonne ergens rondhingen.
‘Die 2 sletjes zijn de stad in, die hadden geen zin om geneukt te worden, ze durven gewoon niet.’ zei Nina. ‘Maar wij hebben echt weer zin in alweer een stevige beurt, hier in het water of ergens in de duinen, mag jij kiezen!’ zei Mephista.
‘Nou ja, onder water is niet echt hygiënisch en als me onder water pijpt, krijg je allemaal zout water in je mond, dus laten we de duinen ingaan en daarna als verkoeling ff de zee in.’ stelde ik voor. Nina en Mephista vonden dat goed, ze lieten me nu eens zelf kiezen.
Ik trok mijn broek weer op en we liepen naar de kant, maar als ik het niet had gedacht, Nina en Mephista hadden allebei een string aan, een geile ook nog wel.
‘Mooi hè, een bikini-string, speciaal voor jou aangetrokken.’ zei Nina. De meiden hadden wel hun bikinitopje aan, maar Nina zei al dat ze eventjes makkelijk gingen doen en hun topjes gingen uittrekken.
Mijn lul stond stijf in mijn broek en ik schaamde me dood toen ik met de 2 chickies over het strand liep, ze liepen nu enkel in hun string en dat bezorgde mij een stijve die nogal goed zichtbaar was.
Maar al snel kwamen we achter de duinen terecht en er was een plek waar het heel rustig was, waar niemand kwam, ik vroeg me af of we er eigenlijk wel mochten komen, maar ja ik had daar nu schijt aan.
‘Volgens mij kunnen we hier wel onze gang gaan.’ zei Nina en ze trok met een ruk mijn broek omlaag. ‘Helemaal uit Jeroentje!’ zei Mephista. Ik deed dit en ze gooide hem een eind weg. ‘Kutwijf, wat doe je nu?’ zei ik geschrokken. ‘Nou, als jij je opdrachten goed vervuld mag je hem halen, anders niet.’ Nina lachte ook en ze begon me af te trekken. Mephista begon met de tieten van Nina te spelen en maakte haar tepels keihard. Nina kreunde en ik spoot bijna. ‘Ik kom!’ zei ik. ‘Waag het niet, vuile klootzak!’ siste Nina me toe.
‘Ik hou het niet meer!’ schreeuwde ik nu bijna. ‘Spuit niet zeg ik je, eikel!’ zei Nina. Maar het kwam, ik kreeg het er niet ingehouden en met een zucht spoot ik mijn kwak in Nina’s hand en half over haar tieten, die nog altijd werden bespeeld door Mephista. Nina keek me vuil aan en Mephista greep mijn zak beet en kneep er gemeen hard in. Een enorme pijnscheut ging erdoorheen. Daarna gaf ze me nog een harde mep in mijn gezicht. Maar dit accepteerde ik natuurlijk niet en wilde haar terugslaan, maar Nina hield haar voet bij mijn zak. ‘Als je haar slaat, trap ik je zo hard in die zak van je, dan ben je dadelijk gecastreerd!’ zei ze.
Ik sloeg maar niet en Mephista begon me nu te rukken. Dat rukken ging al snel over in pijpen en ik genoot er echt van. ‘Nu in haar bek spuiten!’ zei Nina. Maar er kwam niks en ze spuugde me gewoon in mijn gezicht. ‘Klootzak, weet je waardoor het komt dat jij na 2x rukken niet meer spuit, maar druppelt? Omdat je je teveel rukt, je moet je zaad sparen, dan heb je ook een dikkere kwak, je spuit vaker en dan ben je ook nog geiler!’ zei ze.
Ik zuchtte; ik was nu eenmaal verslaafd aan rukken en ik moest het wel doen. Mephista zoog alweer aan mijn lul en nu spoot ik snel, toen ze met haar tong over de pisbuis ging. ‘Had ik gezegd dat je mocht spuiten, Jeroen?’ siste Nina. Mephista slikte het door en zei ‘hij druppelde weer, het was geen spuiten.’ ‘We kunnen toch ook gewoon iets leuks gaan doen samen, jij, Mephista, Sterre, Dyonne en ik.’ zei ik tegen Nina. ‘Het hoeft niet allemaal om seks te draaien en dan heb ik straks weer een nieuwe voorraad sperma in mijn zak als het ware.’ ‘Wij willen alleen maar neuken en als we al iets anders gaan doen, komt er altijd wel wat seks in voor en dan wil ik nu toch eerst geneukt worden!’ zei Nina.
‘Zullen weer even zwemmen, als pauze?’ stelde ik voor, maar Nina was not amused en schold me uit voor eikel. ‘Vind je het gek dat je vrijgezel bent?’ Een meisje wil goed gepakt worden, elke dag moet je haar seksuele aandacht geven en zo vaak als ze wil, anders knappen ze op je af, maar nu weet ik waardoor dat komt bij jou!’ zei Nina gemeen en ook Mephista knikte.
‘Ik denk dat de meeste meiden juist geen seks alleen maar willen, maar liefde en dat wil ik ze graag geven.’ zei ik. Ik werd weer neergeduwd en Nina ging boven me hangen. ‘Genoeg bullshit gehoord voor de hele week nu, ik wil wel weer eens goed in mijn kont worden geneukt.’ zei ze. Haar kutje had ik dus al geneukt, maar nu zou ik haar kontgaatje gaan neuken, dit maakte mijn lul nog een tikkeltje harder dan deze al was.
‘En mij hebt je ook nog niet geneukt, Jeroen.’ zei Mephista. ‘Dat is waar ook ja.’ zei Nina.
Nina ging boven me weg en liet Mephista daar nu plaatsnemen. ‘Neuk me, zo hard je kunt Jeroen en je lul in één keer tot aan je ballen erin stoten alsjeblieft.’ zei ze. ‘Als het pijn doet moet je het zeggen hoor!’ zei ik. ‘Ik ben geen maagd meer en ik ben al zo vaak hard geneukt, ik ben wel wat gewend.’ zei Mephista. Nina schoof de string van Mephista opzij en wreef haar vriendin ook even over haar kale kutje. ‘Ik heb haar kutje vanmorgen geschoren.’ zei Nina trots tegen me. Ik werd hier geil van, meisjes die elkaars kutjes scheren, geil zeg. Nina pakte mijn lul en zette deze tegen Mephista’s natte kutje aan. Ik durfde toch niet te ruw te doen, bang dat ik Mephista misschien pijn zou doen en ik schoof hem er langzaam in. ‘Ik zei dat ik hem er in 1 keer helemaal in geramd wil krijgen!’ zei Mephista kwaad. ‘Ik zuchtte: ‘zoals je wil geile slet.’ Ik ramde hem er helemaal in en ze kreunde hard. Nina begon aan een tepel van Mephista te zuigen. Ik voelde het zaad opborrelen en ik dacht bij mezelf laat ik toch maar voor het zingen de kerk uit gaan, ik wil geen zwangere meid op mijn geweten hebben. Maar Nina was mijn gedachten voor. ‘Je spuit haar kutje vol, ik lik het eruit, misschien stimuleert dat je om haar kutje te vullen.’ zei ze. Dan moest het maar dacht ik en het duurde niet lang of ik spoot. Ja het was nu wel spuiten, maar dit zou toch echt even het laatste zijn dat ik er echt uit spoot. Mephista knikte tevreden en als beloning gaf Nina me een geile tongzoen. Mijn lul gleed uit de kut van Mephista en Nina begon haar kutje te likken. Mephista kreunde luid. Mijn lul was halfstijf en nadat Nina Mephista’s kutje had uitgelikt wilde ik mijn zwembroek pakken die Mephista dus verderop had gegooid. Maar Nina greep me bij een been en ik viel bijna. ‘Trut, wat doe je nu?’ zei ik en ik keek haar vuil aan. ‘Nou we hebben nog allebei een gaatje dat geneukt moet worden, zoals ik net al zei.’ zei Nina. ‘Nee sorry dames, ik ben echt op!’ ‘Wij laten jou niet eerder gaan voor je ons allebei flink in de kont hebt geneukt en hebt volgespoten.’ zei Mephista. Ik pakte Nina’s kontje vast en begon het te kneden. ‘Ik kan je wel anaal vingeren.’ zei ik. ‘Dat doe ik zelf al vaker of Mephista doet het bij me en andersom ook, dus nu jouw lul erin en snel een beetje.’ beval Nina me.
Ik trok de string van Mephista weer opzij, maar nu bij haar kontgaatje. Nina pakte mijn lul en zette mijn eikel tegen het poepertje aan van haar vriendin. ‘Ook hier in 1 keer erin tot aan je zak.’ zei Mephista. ‘Als me dat lukt, je gaatje is volgens mij nogal nauw.’ zei ik. ‘Wat nauw? Ik ben al vaker in mijn reet geneukt hoor, toen ik 14 was voor het eerst anaal, geil hè.’ zei Mephista. ’14, dat is wel jong, maar ook wel geil daardoor.’ zei ik. ‘We vertellen hem straks wel hoe oud we beiden waren toen we begonnen met seks.’ zei Nina. ‘Hij moet je eerst neuken.’ Ik drukte mijn lul er in 1 keer helemaal in en Mephista verstijfde even. ‘Gaat het?’ vroeg ik geschrokken. ‘Bek dicht en neuken, klootzak.’ zei ze. ‘Het doet alleen pijn omdat je lul zo dik is, ik kan er heus wel tegen dus geen gezeik.’ zei Mephista nu. Ik pakte haar heupen vast en langzaamaan gleed mijn lul soepeler in en uit haar kontgaatje. Mephista kreunde en Nina kon alweer niet van haar vriendin afblijven. Ze begon te tongen met Mephista en aan haar kale muis te likken. Ook werden Mephista’s tieten weer bewerkt, maar ik nam dit al snel over, door haar tieten te kneden, terwijl mijn lul in haar kontgaatje op en neer ging. ‘Lik me kut, schat!’ gilde Mephista nu bijna en ze ademde zwaarder en opeens trok haar kutje zich samen om de tong van Nina en haar kontgaatje deed hetzelfde: ze was anaal klaargekomen. Door het knijpende kontgaatje om mijn lul, spoot, of ja druppelde ik dus ook. Mijn zak begon nu wel erg te irriteren en ik bedacht bij mezelf dat ik Nina moest stoppen.
‘Dat was echt heerlijk, Jeroen.’ zei Mephista. Mijn lul trok ik met een harde ‘plop’ uit haar gaatje en ze gaf een klein gilletje.
Mijn lul zat onder de stront en Nina zei ‘ik lik hem wel even schoon, ook al heeft Mephista hem vies gemaakt, ik ben niet vies van haar stront.’ Nina sloot daarop haar lippen om mijn besmeurde lul en zoog er hard op, binnen 20 seconden had ze hem helemaal schoongemaakt.
Mephista’s kontgaatje stond nog wagenwijd open, wat een geil gezicht was.
‘Nu moet je mij nog anaal neuken en daarna mag je gaan.’ zei Nina. ‘ Nee sorry ik ben echt op, mijn ballen doen echt pijn nu.’ Nina zuchtte: ‘oké, dan laten we het hierbij, ik steek wel een dildo in mijn kont.’ Ik was blij dat ze het nu wel begreep, maar blij keek ze niet. Wij zijn hier nog 2 dagen, dus ik wil dat je me in die 2 dagen nog zeker 1 keer anaal neukt dan wel.’ zei ze. Ik knikte. ‘Dat zal wel lukken, morgen moet ik werken, maar ’s avonds heb ik vrij zoals gewoonlijk dus dan doen we dat dan.’ Nina knikte en ik mocht mijn zwembroek halen. We liepen samen terug, de dames deden wel hun bovenstukjes weer aan.
Die avond gebeurde er niks meer verder, ik at me wat in mijn caravan en ging nog met wat collega’s de stad in om lekker te stappen en ik ging niet al te laat naar bed.

De volgende dag was ik vooral met stage bezig en ik zag Nina en de andere meiden niet meer echt die dag, maar tegen de avond stond Nina weer aan mijn deur, deze keer was ze alleen.
Ik wilde net buiten gaan zitten en deed haar open. ‘Ik wilde net buiten zitten, ben je alleen?’ ‘Ja, ik kom je halen, ik heb nog iets tegoed en je gaat vandaag ook Sterre en Dyonne beiden anaal ontmaagden.’ zei Nina. ‘Maar die willen dat niet, dus dan neuk ik alleen jou.’ zei ik. ‘Jij pakt ze flink hard in die nauwe reet van hen, gewoon in 1 keer erin met je lul, geen gezeik!’ zei Nina. ‘Je moet ze gewoon hard aanpakken, dan luisteren ze wel!’ Ik had stiekem wel wat gevoelens voor Sterre gekregen omdat ze zo lief was en mooi en ik zou graag een romantische avond met haar doorbrengen aan het strand, maar als ik haar pijn deed kon ik dat dus wel vergeten. Toch zei ik ‘ja dat moet dan maar, maar jij bent eerst.’ ‘Wil je nog iets drinken of zullen we al naar jouw caravan gaan?’ vroeg ik. ‘Ik kom hier niet om te zuipen, eikel, maar om in me ster geneukt te worden, dus wat denk je zelf?’ Ze zei dit vrij hard en ik schrok ervan. ‘Stel niet zo’n domme vragen.’ zei Nina en we begonnen te lopen nadat ik mijn caravan had afgesloten.
We kwamen daar aan en Nina duwde me ruw naar binnen. In de slaapkamer met het tweepersoonsbed (waar natuurlijk Nina en Mephista in sliepen), zaten Mephista, Sterre en Dyonne, alle 3 in alleen een string. Mijn lul reageerde daar duidelijk op.
Sterre en Dyonne wisten blijkbaar niets van hun anale ontmaagding , Nina had hen gedwongen enkel in hun string zich aan mij te vertonen, klaarblijkelijk.
‘Jeroen gaat mij eerst in mijn kont neuken en daarna, ja dat mag je zelf zeggen wat je daarna gaat doen!’ zei Nina. Sterre zag het aankomen. ‘Daarna worden jullie door mij anaal ontmaagd.’ zei ik tegen Sterre en Dyonne. ‘Ja ik dacht het toch niet, gadverdamme en het lijkt me zeer pijnlijk ook nog.’ zei Sterre en ze stak gewoon haar middelvinger op, maar niet naar mij, maar naar Nina! Blijkbaar had ze door dat ik haar heus geen pijn wilde doen en dat ik dit van Nina moest. Ook Dyonne protesteerde, maar zij had het ook door.
‘Jeroen wil dat zelf hoor, hij zei dat ie op jullie kontjes geilt en op anale maagden.’ zei Nina gemeen. ‘Jullie zijn verplicht te kijken en ook aan jullie eigen en aan elkaars kutje te zitten.’ zei Mephista. Maar Sterre schudde haar hoofd en stak haar middelvinger op en stopte die half in haar keel. ‘Alleen als ik er al aan denk moet ik kotsen!’ zei ze.
Mephista haalde haar schouders op en Nina trok mijn broek weer met een ruk omlaag en duwde me op het bed. Mijn broek werd me dus afgepakt, want ook hier kreeg ik hem pas terug als ik Sterre en Dyonne beiden anaal zou ontmaagden en volspuiten.
Sterre en Dyonne keken, Mephista hield ze in de gaten en pakte de hand van Sterre en duwde deze in haar string. ‘Voel maar aan mijn kutje!’ zei ze. Sterre vond dit niet zo fijn, maar ze had geen keuze. Mephista stopte haar hand intussen bij Dyonne in de string en begon haar heftig te vingeren.
Nina kwam boven me hangen en trok haar string nu wel helemaal uit. Ze pakte mijn lul ook zelf, aangezien Mephista met de 2 andere chickies bezig was. ‘Je ramt hem er in 1 keer helemaal in, je weet het hè.’ zei ze. Ik knikte en drukte mijn lul er dus in 1 keer helemaal in, tot aan mijn zak. Nina kreunde. Ik zag dat Sterre en Dyonne met een pijnlijk gezicht keken hiernaar. Dyonne kwam wel klaar door de vinger van Mephista in haar kutje. Sterre was Mephista ook nog aan het vingeren en die kwam dus ook klaar. Ik begon Nina nu snoeihard te neuken en zij kreunde luid. ‘Neuk me, harder, dieper vuile klootzak!’ riep ze. Ik voelde mijn zaad opborrelen en het zou niet lang duren voor ik Nina’s ster zou volspuiten. En daar kwam het al, Nina riep me ook nog net toe op dat moment dat ik moest spuiten en dat gebeurde. Ik kreunde en mijn zak was al 1 keer geleegd in haar kontgaatje. ‘Geilerd, je hebt me goed geneukt, heerlijk!’ zei ze. Ik trok mijn lul er weer met een plop uit. Er zat best wat stront aan en Nina wenkte Sterre om mijn lul schoon te maken. ‘Je denkt toch niet dat ik zoiets smerigs doe!’ zei Sterre. ‘Dyonne, dan doe jij het, Mephista niet want zij heeft dat al gedaan, een van jullie moet het doen.’ zei Nina. Dyonne schudde ook haar hoofd en Sterre moest nu wel. Met een vies gezicht begon ze aan het smerige karwei. Ik moest haar neus dichtknijpen van Nina en dit deed ik dan ook. Binnen een minuut had Sterre mijn hele lul schoongelikt. ‘Volgende keer binnen 20 seconden een lul schoonlikken, slet!’ zei Nina tegen Sterre.
Sterre was blij dat dit voorbij was, maar het ergste moest dus nog komen: haar anale ontmaagding.
Nina’s kontgaatje stond mooi open en ze trok haar string aan en ook haar bh en een truitje.
Mephista hoefde ik nu niet te neuken, maar of ik Sterre en Dyonne nog zou kunnen neuken was nog maar de vraag, aangezien ik zojuist mij zak voor de komende paar uren in Nina’s kontje had geleegd.
‘Zo, jullie hebben nu gezien hoe het gaat, je voelt er trouwens niks van hoor en het is enorm geil: je kunt je kontje namelijk wel laten volspuiten in tegenstelling tot je kutje, want dan ben je meteen zwanger, dus geen gezeik en veel succes.’ zei Nina tegen Dyonne en Sterre.
Sterre was de eerste, maar ze wilde echt niet. ‘Ik voel daar niks voor, het is gewoon smerig en ik weet zeker dat het bij mij wel pijn doet, dus nee ik doe het niet en daar blijf ik bij!’
Nina wilde dat ik Sterre keihard in haar gezicht sloeg hiervoor. Ik deed dit en Sterre keek me vuil aan, ook al wist ze dat ik niet anders kon, want Nina hield haar hak van haar schoen namelijk onder mijn zak klaar om hierin te trappen als ik Sterre niet zou slaan.
‘Ja en nu verder....’ zei Nina tegen me. ‘Sterre probeer het gewoon.’ zei ik op een aardige manier. Maar Nina was het hier niet mee eens en ze flipte uit op Sterre. ‘Luister eens hier jij! we zijn samen op vakantie gekomen om op jongensjacht te gaan en daar hoort ook neuken bij, je mag blij zijn dat vrijwel elke jongen in is voor een potje neuken.’ ‘Dat kan best, maar ik ben geen slet die alleen maar seks wil, ik wil alleen seks met iemand waar ik van houd, waarop ik verliefd ben en een relatie mee heb en dan wil ik die seks ook niet doen waar anderen bij zijn, dus punt uit!’ zei Sterre vastbesloten. Ze knipoogde hierbij heel lief naar mij nu, ze had me die mep van net alweer vergeven, maar zou ze ook gevoelens voor mij hebben? Ik voelde me warm worden, maar dat was meteen voorbij toen ik een harde trap in mijn zak kreeg van Nina. ‘Je bent een klootzak Jeroen, bah!’ zei ze. ‘Je kunt niet eens een meisje aanpakken zodat je haar in de kont kan neuken, wat ben jij voor iemand.’
‘Ik heb respect voor mensen.’ zei ik. ‘Nja ik wil er verder geen discussie over houden, dat is tijdverspilling.’ zei Nina.
Maar ook Dyonne kreeg ik niet zover en Nina en Mephista stuurden me boos hun caravan uit. ‘Je komt er nu dus niet meer in, ga je maar lekker zelf rukken, eikel.’ En met die woorden gooide Nina de deur achter me dicht. Het was afgelopen met de pret.
Aantal keer gelezen:
1241
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)