Spannendverhaaltje.nl

Ssssst....anders wordt ze wakker...

-
14-05-2012
Sophie loopt te dromen door het park. Heerlijk een wandelingetje met dit mooie weer. Het is druk in het park. Veel mensen liggen in het gras te genieten van het zonnetje.
Ze loopt naar haar favorieten plekje, een beetje afgelegen van de rest, zodat het niet zo druk is.
He shit, daar ligt al iemand. Het ligt een vrouw topless te zonnen. "pfff zo, die heeft wel een paar lekkere borsten zeg" denkt Sophie.
Sophie heeft nog nooit seks gehad met een vrouw, maar het heeft haar wel altijd erg spannend geleken. Ze hoest. De vrouw reageerd niet.
"Sorry, mag ik iets vragen?" weer reageerd de vrouw niet. Ze ligt te slapen. Sophie blijft staan en bekijkt de vrouw. Ze heeft prachtige volle borsten en een mooie platte buik. Ze heeft alleen een stringetje aan. Een stringetje is het niet echt te noemen, het is bijna niks, zo klein is het. Sophie merkt dat ze door het zonnetje opgewonden raakt van de vrouw.
Voorzichtig stapt ze dichter bij en duwt met haar voet tegen het been van de vrouw aan. De vrouw zucht alleen diep, maar laapt verder.....
Ze gaat op haar knieen naast de vrouw in het gras zitten.
Ze heeft zich lekker ingesmeerd met olie...de borsten glimmen er van. "zal ik?" denkt Sophie. " maar wat als ze wakker wordt.......maar ja, dit is mijn kans..." ze kan zich niet inhouden, want ze is ondertussen al erg geil geworden van de zon, het geile lichaam van de vrouw en de fantasien die als een gek door haar hoofd heen gaan.
heel voorzichtig raakt ze een tepel van de vrouw aan met haar wijsvinger.....de vrouw reageerd niet. Dan gaat Sophie verder, ze speelt langzaam met de tepels. Hmmm ze zijn allebei lekker stijf. Het hart bons in de keel van Sophie, wat als ze wakker wordt, wat als er iemand langs loopt......Heel voorzichtig gaat ze met haar tong over een tepel heen. De vrouw slaapt echt heel diep, ze reageerd totaal niet! Zachtjes kneed ze met 1 hand de stevige borst van de vrouw, terwijl ze met haar tong over de andere tepel heen gaat. Heeeel langzaam. Sophie vindt dit zo spannend! Ze voelt hoe haar kutje natter wordt.
Dan laat ze haar hand naar beneden glijden over de buik van de vrouw. Ze maatk heel voorzichtig de veters aan de zijkant los.....zodat ze het kleine lapje stof aan de kant kan "klappen"
Hmmmm een glad kutje......Voorzichtig streelt ze het kutje......Pfff wat is dit ontzetten spannend en geil......Heel voorzichtig legt ze de benen van de vrouw een klein stukje uit elkaar....Ze laat voorzichting haar vingers over de glad geschoren lipjes glijden.....Ondertussen likt ze langzaam en geil over de stijve tepel....De vrouw blijft gewoon slapen! Niet te geloven! Dit lijkt wel een droom!! Denkt Sophie.
Dan gaat ze op haar buik, tussen de benen van de vrouw liggen. Voorzichtig haalt ze de lipjes een klein beetje uit elkaar. Het kutje glimt. Hmmm het lijkt wel of het kutje nat wordt.....denkt de vrouw misschien dat ze over seks droomt...? Voorzichtig gaat Sophie met haar vinger over het natte klitje heen. heeeeeel langzaam terwijl ze bekijkt hoe het natte kutje glimt en helemaal open voor haar ligt. Hmmmm langzaam gaat ze met haar vinger over het klitje heen....ze smeert het kutvocht zacht over de lipjes heen, zodat het hele kutje glimt en geil uitziet. Ze kan zich niet beheersen en gaat heel langzaam met het puntje van haar tong over het klitje heen........pfff Sophie is zo nat!! Haar tong gaat steeds een beetje sneller over het klitje, maar ze moet wel uitkijken dat de vrouw niet wakker wordt! Langzaam glijdt haar tong in het kutje van de vrouw. Pfff wat is dit lekker geil......
Dan trekt Sophie haar eigen rokje een beetje omhoog, ze heeft er niks onder aan.......Ze glijdt met haar eigen natte kutje over het geile kutje van de vrouw heen. Hmmmm Sophie kreunt heel zachtjes....je kunt de natte kutjes langs elkaar heen horen glijden, steeds een klein beetje sneller en sneller. Maar ze moet voorzichtig zijn dat ze de vrouw niet wakker maakt.
Sophie speelt met haar eigen stijve tepels terwijl ze met haar kut langs de natte kut van de vrouw glijdt.....oooohhhh jaaaa.....fluisterd Sophie. Steeds ietsje sneller en sneller. het duurt niet lang voor Sophie heerlijk klaar komt op de natte kut van de vrouw. Ze moet zich goed inhoduen om niet te hard te kreunen. "Oooooohhhhhhhhhhhhhh" fluisterd ze zachtjes. Ze glijdt nog heel even langzaan door over de natte gladde kut om na te genieten.....Dan staat ze op. Ze maakt snel de veters van de string van de vrouw vast en loopt snel weg. Ze blijft op een klein afstandje kijken of de vrouw wakker wordt. het duurt niet lang meer voor de ogen open gaan....de vrouw komt omhoog en kijkt om zicht heen. Ze neemt een slokje van haar water.
Dan pakt ze de fles olie en begint zich in te smeren. langzaam smeert ze haar borsten in.....ze begint met haar tepels te spelen....Hmmmm zal ze wat gemerkt hebben? waarschijnlijk denkt de vrouw dat ze gedroomd heeft en is ze nu hartstikke geil. De vrouw smeert zich verder is richting haar kutje. Ze duwt haar string aan de kant en begint met haar kutje te spelen. Pffff Sophie blijft toch nog even staan want dit is wel erg geil.....De vrouw speelt met haar natte glimmende kut en met haar andere hand speelt ze met haar stijve tepels. Sophie kan haar zachtjes horen kreunen....Pffff moet ze nu terug lopen, of blijven kijken....?
Aantal keer gelezen:
310
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)