Spannendverhaaltje.nl

Sportschool

-
16-08-2010
Om als 18-jarige wat meer bij de meiden op te vallen, ging ik elke donderdagavond naar de sportschool. Zo ook deze bewuste avond. Het vroor een paar graden buiten en ik fietste naar de sportschool die overigens niet ver van mijn huis was.
Bij de sportschool aangekomen, kleedde ik mij om in de kleedkamer. Onderweg was ik al een paar leuke meiden tegengekomen dus ik was al een beetje opgewonden. Na een half uur intensief trainen kwam er een meisje binnen, van ongeveer net 18 jaar schatte ik. Ze had blond haar en mooie groene ogen. Haar ronde borsten met harde tepels priemden door haar strakke topje. Ze ging recht tegen over mij zitten en begon met het roei-apparaat. Haar mooie ronde borsten bewogen mee met elke slag die ze maakte. Ik raakte nog meer opgewonden, maar een stijve kreeg ik gelukkig net niet.
We kregen daarna oogcontact en ze knipoogde zelfs een keer naar mij. Ik knipoogde terug en dat vond ze wel leuk want ze lachte. We verloren elkaar daarna uit het oog omdat we veranderden van apparaat. Na ruim anderhalf uur vond ik het wel genoeg geweest en ik stopte met trainen. Ik liep naar de kleedkamers en begon me uit te kleden om daarna te gaan douchen. Ik deed de douche aan en ging eronder staan. De stevige straal spoelde het zweet van mijn lichaam. Ik fantaseerde over het meisje. Had ze een mooi geschoren poesje of was ze zelfs helemaal kaal van onderen ? Zou ze nog maagd zijn of niet ? Had ze zichzelf wel eens gevingerd of had ze nog nooit een orgasme gehad ? Allerlei vragen flitsten door mijn hoofd maar ik probeerde ze te negeren.
Na een lange, warme douche van ongeveer een half uur begon ik mij af te drogen. Ik kleedde mij weer aan en ging nog even naar de kantine om wat te drinken. In de gang kwam ik haar weer tegen en ze was van plan te gaan douchen. Ik keek achterom en zag haar mooie strakke kontje. Ze zag mij ook en ze keek zo van "kom maar mee". Daar had ik wel zin in en ik ging met haar mee de kleedkamer in. Ik vroeg hoe ze heette want ik had haar nog nooit eerder gezien. Met een hese stem antwoordde ze dat ze Moniek heette. We raakten aan de praat in de kleedkamer maar we waren duidelijk op zoek naar iets anders.
Ik vroeg of ze nog maagd was en ze zei ja. Ze vingerde zichzelf wel eens zei ze dus ze wist wel wat een orgasme was. Toen begon ik haar te zoenen en onze tongen vonden elkaar. Ze kwam bij mij op schoot zitten zodat ik haar volle ronde borsten kon kneden. Ze aaide over mijn hard geworden lul en ze had er wel zin in. Ik deed haar topje en haar bh uit zodat ik aan haar harde tepels kon zuigen. Ze kreunde zachtjes dus ik wist dat ze het wel lekker vond. Opeens voelde ik een hand bij mijn broek in glijden die mijn ballen begon te strelen.
Ik deed mijn trui en t-shirt uit en mijn tepels waren onderhand ook al hard geworden. Ze deed haar strakke broekje uit en ik zag haar witte string. Ze had een nat poesje want ik kon haar spleetje zien. Voorzichtig ging ik met m'n hand op onderzoek uit en schoof m'n hand bij haar string in. Ik voelde een klein poesje met kleine lipjes die openstonden van opwinding. Ze kreunde van genot en vroeg of ik door wilde gaan. Ik ging haar vingeren en ze kreunde nog meer. Ik liet haar expres niet klaarkomen om de spanning er nog even in te houden. Toen schoof ik haar opzij. Ze ging met haar benen wijd op het bankje zitten en ik likte haar tussen haar benen.
Ik likte zorgvuldig langs haar lipjes en rond haar opgezwollen klitje. Na flink te hebben gelikt kwam ze geweldig klaar en ze schreeuwde het uit. Gelukkig zat de deur op slot zodat niemand binnen kon komen. Ik vroeg haar of ze nog door wilde gaan. Ze knikte tevreden van ja. Toen schoof ik m'n lul zachtjes tussen haar schaamlipjes en drong bij haar naar binnen. Ik voerde het tempo op zodat we beiden begonnen te kreunen. Het was zo lekker dat ik het sperma naar boven voelde komen en ik spoot het met een geweldige vaart in haar lieve poesje.
Zij was inmiddels al twee keer klaar gekomen en ik nog maar een keer. Na een kleine pauze waarin we op adem konden komen vroeg ik of ze me wilde pijpen. Ze vond het eerst maar niks maar ze wist dat ik haar ook orale sex had gegeven. Haar mooie volle lippen omsloten mijn lul en ze ging op en neer. Ik vond het erg fijn en ik kreunde van genot. Niet lang daarna kwam ook ik voor de tweede keer klaar en spoot het sperma in haar mond. Tot mijn verbazing slikte ze het nog door ook. We gingen na onze heftige vrijpartij nog een keer samen onder de douche.
Na ons afgedroogd te hebben kleedden we ons aan. We gingen nog wat drinken in de kantine van de sportschool. Daarna fietsten we samen naar huis. Ze scheen in dezelfde wijk te wonen als waar ik woonde. Thuis gekomen namen we nog afscheid met een lekkere tongzoen en zeiden elkaar gedag. We gaan nu in plaats van alleen de donderdagavond ook de dinsdagavond naar de sportschool en het gaat er meestal heftig aan toe. Laatst nam ze ook nog een vriendin en dus deden we een triootje in de kleedkamer. Ook huren we af en toe een filmpje en we neuken er dan heftig op los en we proberen allerlei standjes te doen. Dan te bedenken dat ik alleen maar naar de sportschool ging om op te vallen.
Aantal keer gelezen:
668
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)