Spannendverhaaltje.nl

Sportdag

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door jo-jo meer verhalen van jo-jo De duif op ons dak koert al lang terwijl ik langzaam wakker word. Door mijn open raam komt een heerlijk fris briesje, dat de gordijnen laat opbollen. De klamme hitte van gisterenmiddag is nu helemaal verdwenen. Ik trek het laken, waar ik onder lig, van me af. Terwijl ik mijn erectie bewonder komt langzaam mijn droom terug. Een bizar verhaal over een treinreis in een ver land, met schreeuwende conducteurs en huilende kinderen die hun moeder zoeken. Ook herinner ik me een droom over een leuk meisje, dat mij plotseling een tongzoen geeft en vervolgens langzaam en glimlachend wegloopt. Ik probeer met haar mee te lopen, maar mijn benen doen niet mee.
Ik voel kriebels in mijn buik, mijn ballen rollen heen en weer terwijl ik aan Jeanne denk en me probeer voor te stellen hoe haar borsten eruit zien.
Opeens herinner ik me dat we vandaag sportdag hebben. Het is half zeven, ik heb genoeg tijd.
Onder de douche weersta ik de neiging om met mijn knalharde pik te spelen. Het is nu al weer drie dagen geleden dat ik me heb afgetrokken en ik voel de spanning stijgen. Ik trek een strakke onderbroek aan onder mijn wijde sportbroek - je weet maar nooit wat er gebeurt en met zo’n slappe onderbroek zie je te snel dat ik een harde heb. Met mijn nieuwe shirt aan, tekst “Fuck you! (and me too, please)”, en mijn haren in precies de juiste vorm ga ik naar de keuken, waar mijn moeder aan het ontbijt zit.
Mijn moeder zegt meteen dat ik een ordinair T-shirt aan heb. Ik zeg “hm, hm”, eet mijn cornflakes in stilte en smeer een pakket boterhammen voor tussen de middag.
Op de fiets onderdruk ik de neiging om te zingen. Ik ben verliefd, ik heb al minstens dertig keer aan Jeanne gedacht, Jeanne uit 5A die naar me glimlacht, me wenkt en me dan weer wegduwt, Jeanne die met haar vriendinnen smoezelt en in hun oren fluistert, Jeanne die koket over het schoolplein loopt, wiegend met haar heerlijke heupen en haar kittige borsten, Jeanne, Jeanne, Jeanne …
Het zadel zit in de weg als mijn pik weer dikker wordt. “Jezus, wat wil ik met haar neuken! Als ik de kans krijg drijf ik mijn hete pik in haar kletsnatte grot en stoot ik hard, zodat de tepels van haar borsten wild heen en weer schudden en haar haren nat worden van het zweet, van mijn zweet en haar zweet, ik laat haar gillen van geilheid, ik ga haar kutje helemaal leeglikken voordat ik mijn staaf naar binnen duw, ik laat haar zuchten en sidderen …”
Plotsklaps hoor ik achter mij mijn naam; “ROB!!”.
Ik kijk om. Het is Alex.
“Gadsamme, wat fiets jij hard joh,” zegt hij hijgend nadat ik even heb gefreewheeld, “ik dacht dat ik je nooit zou inhalen”.
Het glimmende sportbroekje van Alex zit zó strak, dat geen anatomisch detail je kan ontgaan. Ik zag zijn ballen bewegen, terwijl zijn benen de trappers rondduwden.
“Alex, wat zie je er weer belabberd uit!”, zeg ik met mijn tanden op elkaar geklemd, “Je hebt een broek aan, waarvan flikkers zullen opkijken. Niet voorover buigen vandaag, Alex, anders rammen Henk en Ido ‘m in je ster” pestte ik hem.
Alex kijkt gekwetst en ik voel me lullig. “Sorry Alex, maar het ziet er niet uit”, probeer ik op een vriendelijker toon.
“Christus, Rob, ik heb geen geld voor mooie kleren, wat kan ik er aan doen …”. “Sórry”, breng ik nogmaals uit.
Alex’ ouders zijn gescheiden en zijn vader is aan de drank, realiseer ik me te laat.
We fietsen verder terwijl hij een lang verhaal begint te vertellen over Cindy. Alex ‘gaat’ al maanden met Cindy, maar wil niet weten dat Cindy ook wel eens naar de bosvijver loopt met Johan, en ook wel eens met Ferry. Op schoolfeesten koopt Alex altijd drankjes voor Cindy, maar hij is haar rond 11.00 uur steevast kwijt, om de volgende ochtend van haar te horen dat zij hem “eeeeeindeloos” heeft lopen zoeken en daarna maar naar huis is gegaan. “Cindy is makkelijke gleuf”, heb ik hem eens gezegd (hoewel ik haar nooit heb gehad, maar dat hoeft hij niet te weten). Alex heeft me een week lang niet meer aangekeken.
We rijden door het hek van de school naar het fietsenrek. Op het plein ziet Alex iets en roept: ”Hé, Cindy!”. Ik kijk en zie Cindy koel omkijken. Ze zegt: “Ha Alex, ben je er ook? Hé, je ziet er puik uit!” Alex hoort niet dat Cindy hem belachelijk vindt.
Ik kan het niet laten om haar na te doen en fluister naar Alex: “Hé, je ssiet ‘r peuk eut”. Hij reageert niet en ik heb alweer spijt.
We lopen naar het sportveld. In mijn hoofd bonst: Waar is Jeanne? waar is Jeanne?, ik zie haar nergens. Het lijkt wel alsof iedereen er is, behalve Jeanne.
Dan komt Tim, de sportleraar met de zwarte haren op zijn borst en de stoere blik. Tim is marinier geweest en vertelt nog graag over oefeningen in Noorwegen en op Curaçao.
“Jongens!”, roept hij, waarop de helft van de meiden traditiegetrouw roept: “Jaa-haaaaaa?” en Tim knalhard schreeuwt: ‘en fijne MEIDEN, natuurlijk!”.
Boe-geroep uit meisjeskelen weerkaatst tegen de bosrand rond het veld.
Tim geeft instructies over wat niet mag (ruw spel, schelden, lichaamscontact, …) en wat moet (“meedoen, natuurlijk”).
Op het rooster zie ik dat wij om 10.00 uur tegen het team van 5A moeten voetballen. Dat duurt nog anderhalf uur. “Komt ze nog?”, vraag ik mezelf steeds weer af.
Dan, volkomen onverwacht, staat ze recht voor me en kijkt me aan. “Hoi Rob,” zegt ze, “ga je vandaag winnen?”. Mijn hoofd tolt en ik zoek naar een passend antwoord. Het lijkt wel minuten later als ik zeg: “Als jij de hoofdprijs bent”. Uit mijn ooghoeken zie ik Alex nietsbegrijpend naar me kijken, maar Jeanne’s ogen lachen terwijl ze antwoordt: “Nou dat moeten we dan nog zien”. Ze draait zich om en ik kijk haar na. Bijna hetzelfde glimmende broekje als Alex, maar deze heeft fladderende pijpjes die speels om haar dijen wapperen. Ik zie haar billen bewegen. Ze draait zich half om en zwaait naar iemand, ik zie een borst onder het T-shirt uitsteken voel me dronken. Ik heb het nog nooit zo erg gehad.
Alex stompt tegen mijn schouder “Hé, Rob, we moeten …”.
“Jaha” reageer ik, “we moeten …”.
Het eerste uur gaat tergend langzaam met een softbal wedstrijd. Alex moet slaan, maar slaat mis. De draai die hij maakt trekt zijn sportbroek nog strakker om zijn kont heen. Ido laat er geen gras over groeien en fluit schel tussen zijn tanden. Henk en Ido kijken elkaar betekenisvol aan, terwijl ze met hun tong hun lippen aflikken.
Dan voetbal tegen 5A. Ik sta spits en JA!, Jeanne verdedigt. Al snel loop ik toevallig tegen haar op terwijl de bal heel ergens anders is. “Sorry”, zeg ik, “maar ik moet even hier zijn”.
Even later staat het 1-0 voor hun. Als John een bal naar mij schopt voel ik plotseling twee armen om me heen en een hand grijpt gretig in mijn kruis. Achter me hoor ik Jeanne mompelen “Sorry, ik moest hier even zijn”.
Tim fluit een vrije trap, maar mijn pik staat rechtop en ik kan niet meer denken. Ik schiet ver naast en hoor een sarcastisch lachje van Jeanne.
Dan krijg ik een geweldige voorzet van Ido en kop ‘m erin.
Jeanne staat dichtbij en zegt met gedempte stem “ik wist niet dat je ‘m er in kon krijgen”.
Ze wacht niet op een antwoord maar draaft richting middenveld, waar ze half voorover gaat staan te wiebelen met haar adembenemende kont.
De bal suist voorbij mijn hoofd en meteen scheldt iedereen me uit: ‘Godverdomme, Rob, loop niet te slapen, die had erin moeten zitten!”.
Even later fluistert Jeanne me in het voorbijgaan toe “Die had erin moeten zitten, Rob”.
We verliezen met 2-1. Zwaar kut, dus.
Bij de middagpauze, met zes boterhammen en sterke verhalen van Alex over Cindy, zie ik geen Jeanne.
Tim roept iedereen bij elkaar. De hele middag gaan we binnen sporten.
Jeanne komt met twee vriendinnen giechelend uit de kleedklamer. We beginnen met touwklimmen. Het is zaak om zo snel mogelijk naar boven te klimmen, boven over te pakken naar het volgende touw, steeds weer tot je aan de andere kant bent, waar je je naar beneden laat gaan.
Als ik aan de beurt ben zie ik hoe Ido achter mij in hetzelfde touw klimt en zoenende geluiden maakt terwijl hij naar boven kijkt. Het ruwe, geribbelde touw prikkelt mijn lul: iedere beweging omhoog geeft ‘m een nieuwe impuls. Voordat ik boven ben, staat hij alweer recht. Als ik bovenlangs bij het laatste touw aankom, laat ik me snel naar beneden zakken. Nu masseren de ribbels van het touw mijn strakstaande lul. Onderaan het touw staat Henk, die moet helpen als er iets mis gaat. Henk zet grote ogen op terwijl hij naar mijn kruis wijst. Ik zeg “zak” en geef hem een stomp op z’n neus. Hij gilt als een slachtvarken.
“HÉ, WAT GEBEURT HIER??”, komt Tim vragen. Henk zegt, voordat ik iets kan doen: “een ongelukje, meneer, hij kwam met zijn kont tegen mijn neus”. Tim vertrouwt het niet, maar heeft kennelijk niet goed gezien wat er gebeurde.
De volgende ronde sta ik onder het laatste touw. De één na de ander laat zich naar beneden glijden en ik zie dat je hier vandaan werkelijk hele mooie inkijk hebt. Mijn stijve komt al snel weer terug nadat ik het mooie slipje van Tanja heb mogen bekijken. Tanja kwam heel voorzichtig naar beneden, zodat ik het hele zaakje goed kon zien.
Na een tijdje zie ik Jeanne mijn touw pakken en terwijl ze naar beneden glijdt zie ik net niet genoeg. Ik pak met mijn linkerhand stevig het touw vast, zogenaamd om het stil te houden, en vang haar fraaie ronde billen met mijn rechterhand op. Haar kruis landt perfect op mijn rechterhand en meteen steek ik mijn duim een klein stukje omhoog tegen het zachte vlees, midden tussen haar benen. Ze vloekt en laat zich los, zodat we samen achterover vallen. Als we opstaan lacht ze en zegt: “1-1”. Ik knik en zeg: “Tweede helft buiten?”. Zij kijkt even verbaasd, maar dan begrijpt ze me. “oké,” zegt ze, ”zeg maar waar”. Ik kan mijn oren niet geloven.
Even later is het pauze, kijk ik Jeanne even recht in haar ogen en loop door één van de openstaande deuren naar buiten. Ik wacht bij de hoek van het gebouw. Jeanne volgt even later en rent mijn kant op. We lopen van het schoolterrein af naar een hut, die kinderen aan de bosrand hebben gemaakt. Hier pak ik haar billen vast en geef haar een tongzoen, die ze beantwoordt met kleine beetjes in mijn tong.
Ik sla mijn armen om haar heen en masseer haar rug. Ze legt haar hoofd tegen mijn schouder en ik laat mijn hand langzaam naar haar linkerborst glijden. Terwijl ik de borst helemaal in mijn hand heb, voel ik de tepel hard worden. Jeanne’s vingers kriebelen mijn ballen en mijn pik gaat voor de zoveelste keer die dag paraat staan. Nu pakt ze mijn eikel tussen duim en wijsvinger en knijpt weer, en weer, en dan even niet en dan weer wel, steeds onverwacht, nu eens zacht, dan weer hard. Mijn vingers zoek en vinden een broekspijpje van haar gladde short, en duwen de textiel omhoog tot ik weer bij het zachte warme vlees tussen haar benen aankom. Jeanne zucht en ik voel hoe haar slipje al nat is. Ik fluister “ik wil je, ik wil je zo graag, …” en ze knikt, maar trekt dan opeens mijn sportbroek open en grijpt in mijn onderbroek mijn stramme paal, waar ze wild aan gaat rukken. Ik voel me machteloos als even later een klodder sperma naar boven schiet, gevolgd door nog één en nog één en nog één. Vol bewondering kijkt Jeanne hoe het sperma minstens anderhalve meter wegschiet.
Ik zak door mijn knieën en trekt haar broekje met haar slip en al naar beneden. Ze stapt eruit en steekt haar buik naar voren terwijl ze haar benen spreidt. Mijn tong gaat langs haar gladde buik naar beneden, door de krukhaartjes, en verder door tot ik het begin van haar spleetje ontdekt. Ik duw verder en voel al snel een knobbeltje vooraan. Als ik ermee speel hoor ik boven mij steeds diepere zuchten. Jeanne staat na een minuut of zo te trillen op haar benen. Ik zie haar genieten en wordt hier weer helemaal geil van. Mijn lul klimt opnieuw omhoog en steekt recht vooruit als ze door haar knieën zakt, zich opde grond uitstrekt, haar benen zo ver mogelijk uit elkaar doet en met haar handen zo hoog mogelijk optrekt. Ik duw mijn tong ver naar binnen en voel hoe haar kutwand reageert. Ik kan niet langer wachten en kruip omhoog. Al snel vindt mijn eikel de poort en ik duw door. Mijn pik wordt helemaal klem gezet in haar warme grotje. Jeanne kreunt zachtjes terwijl ik met mijn heupen draaiende bewegingen maak. Ik trek mijn lul even terug en voel het vocht weglekken. Dan kom ik opnieuw bij haar binnen en begin nu ritmisch te bewegen. Even later trek ik haar T-shirt naar boven, waarbij ze me helpt, en ik zie voor het eerst haar bortsjes, minder groot dan ik had gedacht. Ze staan recht overeind met bovenop knalrode tepeltjes die me aankijken en meewiegen op de maat van mijn stoten. Jeanne doet haar ogen dicht en begint nu als een wild dier te kreunen, terwijl ik mijn paal zo diep mogelijk naar binnen ram en met een hand met een tepel speel. Ik voel hoe ze siddert, hoe haar kut zich samentrekt om mijn knots en hoe ze schokkend op mijn pik klaar komt. Ik voel me apetrots en na nog een paar stoten kom ik voor de tweede keer klaar.
Helemaal leeg voelt mijn buik als ik op mijn zij naast haar ga liggen. Dan pas zie ik hoe iets verderop Alex met zijn broek op zijn enkels aan zijn pik staat te trekken. “Shit” denk ik, “Hij heeft alles gezien”, maar Alex kijkt een andere kant op. Ik volg zijn blik en zie Ido staan, met zijn ogen dicht, en voor hem, geknield, Henk, die Ido aan het pijpen is. Jeanne vraagt wat er is en ik zeg “Ssst. Moet je Ido en Henk zien”. Ze kijkt en begint meteen knalhard te lachen, waarop Ido geschrokken opkijkt en zijn paal uit Henk’s mond trekt. Dit gebeurt net te laat, want ik zie hoe hij klaar komt en Henks haren onderspuit.
Schaterlachend trek ik mijn broek weer aan. Het leven is goed.
Aantal keer gelezen:
324
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)