Spannendverhaaltje.nl

Sport is goed voor je

-
16-08-2010
In het begin was het wel even aanpakken geweest, maar na een paar maanden kon Peter toch al aardig meekomen. Het was een goed idee geweest om bij de sportschool te gaan, zijn conditie ging echt met sprongen vooruit. Het was een klein groepje mannen van zijn eigen leeftijd of iets ouder. De meesten waren ook nog niet zo heel lang bezig, dus iedereen was ongeveer op hetzelfde niveau. Na zo'n 6 maanden werd de vaste trainer ziek. Dat wil zeggen, ziek was hij niet, maar de training kon hij niet meer verzorgen, want hij had zijn enkelbanden gescheurd. De eerste keer viel de training dus uit, wat wel jammer was, maar toch begrijpelijk. De week daarna nam de eigenaar van de sportschool de training over. Het was duidelijk dat hij al een tijdje niet meer actief sportte, en voornamelijk druk bezig was met de baas spelen, want conditioneel kon hij het absoluut niet bijbenen. Deze week was de verrassing des te groter, toen de training onder leiding stond van een knap jong meisje, Corinne. Ze moest een jaar of 23 zijn, en ze zag er fantastisch uit. Goed gespierd, maar niet te veel, bruin gebrand en gekleed in een fantastisch strak pakje. Er ging even een zucht van bewondering door de groep, maar vrijwel meteen sloeg dat om in zuchten van vermoeidheid, want het werd een zeer zware training. Peter, die de jongste van de groep sporters was, en een van de weinigen die nog vrijgezel was, vroeg zich af of het mogelijk zou zijn om wat met Corinne te beginnen, maar vrijwel meteen zette hij het idee weer uit zijn hoofd.
Zo'n meisje was natuurlijk enorm populair, die had de jongens maar voor het uitkiezen. En als het op kiezen aankwam, dan was er in een sportschool heel wat fraais beschikbaar. De volgende week echter, het was inmiddels weer bijna zomer, werd de normale zaaltraining vervangen door een hardloop-sessie buiten. Doordat een aantal mannen op vakantie waren was de groep wat kleiner, en dan alleen nog de oudere, dikke mannen. Ongeveer halverwege was het tijd voor wat rekoefeningen. Corinne zou wel mee moeten doen, want anders was er een oneven aantal. Snel zorgde Peter er voor dat hij vlak bij haar stond. En inderdaad, voor hij er erg in had stonden ze dicht tegen elkaar aan hun armspieren te trainen. Op een gegeven moment moest hij achter haar gaan staan, met zijn armen over haar schouders. Hij drukte haar bovenarmen omlaag, terwijl zij tegen moest drukken. Als vanzelf, zoals dat nu eenmaal gaat in zo'n situatie, kreeg Peter een erectie, die eerst voorzichtig, maar al snel keihard tussen de strakke billen van Corinne schoof. Ze droeg die avond een strakke sportbroek, met daaroverheen een flitsend pakje dat met een dunne band tussen haar benen door was aangespannen. Peter wist zeker dat ze zijn dikke, harde lid moest voelen, maar ze bleef gewoon staan. Ze drukte haar kontje zelfs een paar keer naar achter en zuchtte daarbij zeer opwindend. Toen de oefening af was draaide ze zich om, en keek Peter even geil aan. Hij moest gauw wat buigoefeningen doen, anders zou iedereen de bolling van zijn penis zien, die trots in zijn sportbroek naar voren stak. Aan het eind van de training, terwijl de rest van de groep al naar de kleedkamer liep, fluisterde Corinne ineens vanachter hem in zijn oor: "Luister, boven is een klein kamertje. Ga daar maar even op de zonnebank liggen, dan kom ik straks ook". Daar had Peter wel oren naar, en in plaats van onder de douche te gaan haalde hij snel zijn tas uit de kleedkamer en liep naar boven. Inderdaad was er 1 zonnecabine open, en snel glipte hij naar binnen. Hij kleedde zich uit en ging op de zonnebank liggen. Terwijl hij nog nahijgde van de training sloot hij zijn ogen en begon hij zich af te trekken. De spanning moest nodig even worden verwerkt. Omdat de ventilator in de zonnebank vrij veel lawaai maakte, hoorde Peter niet dat Corinne al was binnengekomen, dat merkte hij pas toen ze ineens zijn lul vastpakte. "Laat je ook nog wat voor mij over", lachte ze, waarna ze naakt bij hem op de zonnebank kwam liggen. Voor het eerst kon Peter haar in al haar schoonheid bewonderen. Ze had mooie harde tietjes, met prikkende tepeltjes, die stevig omhoog wezen. Haar buik was plat van het trainen, en daaronder zag hij haar venusheuvel, die tot zijn grote opwinding helemaal kaal geschoren was, op een klein verticaal streepje na.
De schaamlippen, al glinsterend van de voorpret, waren een klein beetje geopend. Hij draaide zich om, ging op Corinne liggen en spreidde haar benen. Als vanzelf gleed zijn pik in haar genotsholletje, en vlak nadat ze allebei wild begonnen te neuken kwamen de twee stomende lichamen klaar. Peter had zelden zo'n zaadlozing gehad, haar kutje moest in een keer helemaal vol zijn, want het zaad liep aan alle kanten uit haar, over hun lijven en op de zonnebank. Door de warmte van de lampen drong de geur van verdampend liefdesvocht al snel in hun neus, en dat was zo geil dat hij niet eens verslapte en gewoon doornaaide. Lachend, maar daana hijgend, was Corinne inmiddels drie keer klaargekomen. Daarbij sloeg ze telkens haar benen om zijn middel en trok hem krachtig naar zich toe, zodat zijn penis tot aan de wortel in haar strakke kut schoof. De eikel beroerde telkens de mond van haar baarmoeder, en het was alsof ze met de goed ontwikkelde spieren in haar kut zijn lul stevig melkte. Toen ze elkaar begonnen te zoenen, waarbij grote hoeveelheden speeksel werden uitgewisseld, kwam Peter voor de tweede maal binnen 10 minuten heftig klaar. Het sperma spoot met een grote vaart haar onderlijf in, en het was zoveel dat haar kutlipjes opnieuw overstroomden.
Aantal keer gelezen:
663
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)