Spannendverhaaltje.nl

Spining

-
21-08-2010
Ik liep snel naar de kleedkamer om me om te kleden. Snel een sportshirtje aan en een wielrenbroek. En op het moment dat ik de kleedkamer uit loop bedenk ik me dat ik me in moest gaan houden omdat alles zichtbaar zou zijn in alleen een strak wielrenbroekje. Als ik de trap op loop naar de spining zaal staat daar een meisje, ongeveer mijn leeftijd 19 jaar, ze is lang voor een meisje maar dat komt wel goed uit, ze heeft glanzende rode haren tot haar schouder. Ik voel me broek strak trekken en loop daarom snel door naar een fiets aan ga zitten inrijden. Ik kan het niet laten om af en toe om te kijken en haar mooie vrouwelijke vormen te zien en haar wat kleine maar toch stevige borsten. Gelukkig begint de les en dus geen tijd om aan haar te denken. Het is vol er is 1 fiets leeg precies de gene die naast mij staat, ik weet niet waar ik het aan verdiend heb maar zei komt erop zitten, me hart gaat te keer en een erectie kan ik niet meer onderdrukken. De les is zwaar het zweet druipt over me rug, en af en toe kijk op zei en zie haar bezwete lichaam. Op eens heeft ze het door ze kijkt terug en glimlacht.
Ze heeft mooie heldere bruine ogen. Ik kan me ogen niet van haar af houden, ik wordt knalrood als ik zie waar ze naar kijkt me lul is stijver dan ooit en perfect te zien in me broekje ze glimlacht naar me en likt sensueel en verleidend over haar heerlijke lippen. Ik besluit me gedachte bij het fietsen te houden en na een uur lang ons uit het zweet te hebben gefietst, komen er wat rek en strek oefeningen ik ga naast me fiets staan en rek me kuit wat op als ik plots een hand op me rug voel en langzaam naar beneden voel glijden en even in me kont voel knijpen. Ik kijk naar achteren en zie dat ze het is ik lach naar haar. Langzaam druppelt de zaal leeg. ĎHoi, ik ben Anjaí hoor ik haar zwoele stem zeggen. Ik ben Martijn antwoord ik daarop en we raken wat aan de praat. We lopen praten naar de kleedkamers en zeggen daar gedag. In de kleedkamer baal ik, dit had iets moois kunnen worden maar niks alleen haar naam. Ik kleed me uit en wil naar de douches lopen. Ik draai de kraan open maar niks, kan het nog erger vandaag. Ik trek snel me wielrenbroekje weer aan me spijkerbroek en me jack en loop mokkend naar beneden. Na excuses te hebben ontvangen van het personeel loop ik naar me fiets. Ik zie haar weer staan staat te bellen, ik zie dat ze ook niet gedoucht heeft. Ik hoor haar schelden, als ze heeft opgehangen loop ik naar haar toe en vraag wat er aan de hand is. Ze heeft geen sleutel en er is niemand thuis en die rot douche deed het ook niet. Ik begin te lachen en ze kijkt me sacherijnig aan, kom spring achter op dan mag je met mij douchen.
Het is me strot nog niet uit of ik realiseer me wat ik heb gezegd en wordt knalrood, bij me douchen bedoel ik en probeer nog te redden wat er te redden valt. Maar tot mijn verbazing stapt ze achter op en slaat haar armen om me middel. Zonder een woord tegen elkaar te zeggen rij ik met haar achterop naar huis. Ik zet de fiets in de garage en loop naar binnen. Ik kan god wel bedanken als ik merk dat er niemand thuis is en het rijk alleen heb. Ik trek me jas en schoenen uit en loop naar boven Anja volgt mij. Op me kamer aan gekomen zeg ik haar dat ze mag douchen dat er handdoeken liggen en ik wel na haar ga douche. Ze loopt op me af, ik dacht dat we samen zouden gaan en slaat haar armen om me heen en geeft me een kus. Ik beantwoord haar kus en langzaam vinden onze tongen elkaar. Het is intense. Anja trekt me shirt uit en maakt me broek los ik stap uit me broek en sta alleen in me wielrenbroek. Ik help Anja uit haar shirt en broek, een schitterend glad en mooi gevormd lichaam komt tevoorschijn haar borsten zijn nog verhuld achter een strak rood sport bh-tje en haar kutje is bedekt door een bijpassend rood slipje. Anja geeft me weer een zoen en vraagt of het waar is dat er onder wielrenbroekjes niks gedragen wordt, ik beantwoord haar vraag met een glimlach en vraag of ze dat zelf niet wil ontdekken? Ik voel haar handen over me kont glijden, me broek trekt strak van de enorme erectie.
Ze duwt me op bed en komt boven op me zitten ze kust me en langzaam gaat ze likkend naar beneden en zuigt aan me tepels, terwijl ze veder zakt zie ik haar geile ogen die me strak aan kijken, ze komt bij me navel en daarna langzaam gaat haar tongentje over me broek er gaat een trilling door me heen ze legt haar handen op me benen en duwt ze naar boven ze gaan in me broekpijpen en langzaam voel ik haar handen bij me stijve lul komen. Ze masseert me balen en streelt me lul waarna ze haar handen weer terug trekt en met haar mond me wielrenbroek uit trekt. Oh wat een wijf is het, zonder iets te doen zeggen pakt ze me lul beet en streelt deze, ik ril en tril van genot, ik sluit met ogen, ik voel hoe ze me voorhuid naar achter rolt en voorzichtig met haar tong me eikel raakt. Langzaam maar zeker gaat het aanraken over in likken heel langzaam gaat haar mond iets open en zuigt ze me eikel tussen haar lippen, langzaam zuigt ze me hele lul in haar mond en begint als een bezetene te zuigen en te likken. Als snel voel ik het sperma naar boven kruipen. Als ze plotseling hard in me ballen knijpt en stopt met zuigen en likken. Ik open me ogen en kijk haar aan, ze lacht naar me nog niet Martijn zegt ze. Ze komt op me liggen en kust me, onze tongen verstrikken in elkaar het is intense. Dan staat ze op en trekt haar bh uit.
Daar onder vandaan komen twee niet al te grote maar oh zo heerlijke stevige sappige borsten vandaan en ze heeft stijve tepels. Onder haar slipje komt een kaal glinsterend kutje vandaan. Ik ga op me knieŽn voor haar zitten en luk haar klitje ze pakt me hoofd vast en duwt hem stevig in haar natte poesje en ik steek voorzichtig me tong in haar kutje. Ze staat trillend op haar benen, en ik hoor haar kreunen van genot. Ze duwt me van haar weg en zei dat ze kwam douchen ze pakt me hand en neemt me mee en we gaan samen onder de douche staan. De warme water valt en glijd over onze lichamen, ik begin Anja te masseren, ik pak haar stevige borsten en kneed ze lekker en glijd daarna over haar buik naar haar kutje en begin deze te strelen. Anja zet haar benenwijd en vraagt of ik haar nu wil nemen, dit laat ik me geen tweede keer zegen, ik duw haar iets voorover en plaats me lul op haar kutje en stoot in 1x hard naar binnen, Anja gilt het uit ik pak haar borsten en terwijl ik zachtjes haar van achter langs in haar kutje staat te neuken kneed ik aar borsten. Anja pakt de douche kop en richt de harde straal op haar kutje en ik voel het water tegen me ballen spuiten. Anja begint te kreunen, oh Martijn ik ben zo geil en wil op dit moment nog maar 1 ding klaar komen. Ik begin hard te beuken, Anja laat dan de douchekop vallen en begint me ballen te masseren ik ga komen roep ze Martijn laat me komen. Anja komt klaar en kan bijna niet meer op haar benen staan, ze knijpt hard in me ballen, ik stoot nog 1 keer diep in haar waar ik me sperma diep in haar spuit. We zakken moe en voldaan door onze benen. We spoelen ons af, en drogen elkaar af, ze kust me en bedankt me voor het douche ze kleed zich vlug aan, ze kust me en zegt voor ze weg gaat.
Aantal keer gelezen:
302
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)