Spannendverhaaltje.nl

spelletje spelen?

-
20-01-2011
Dit verhaal is geschreven door Paultje Porno
Het was een warme dag in augustus. Samen met mijn vrouw bezoek ik een barbecue-avondje met 3 bevriende stelletjes. Het is heerlijk zwoel in de mooie beschutte tuin. De temperatuur heeft er voor gezorgd dat de dames luchtig gekleed zijn. Eén van de dames, Marion, genaamd, heeft een rood topje aan. Haar prachtige borsten komen er geweldig mooi in uit. Ik moet moeite doen om ze niet te pakken. Haar vriend en tevens goede vriend van mij is Samuel. Hij is afkomstig uit Nigeria. Ik ken hem al een aantal jaren van de voetbalclub en weet dan ook van hem dat hij een behoorlijk apparaat in zijn broek heeft hangen. Mijn vrouw Irene heeft me er wel eens naar gevraagd in een geile bui: “Pieter, hoe groot is die negerpik van Samuel, jij moet hem gezien hebben met douchen na het voetbal?” Waarop ik toen reageerde dat ze hem dan maar eens moest vragen of ze hem niet mocht zien…
Naast Marion en Samuel zitten Rob en Dirk. Ze zijn in discussie over een voetbal wedstrijd. De vrouw van Rob, Maaike, is aan het kletsen met de vriendin van Dirk,Anke. Mijn vriend Rob is een flinke vent van zo’n 2 meter lang en heeft een stevige bouw, maar is zeker niet dik. Maaike is een ruime kop kleiner. Heeft mooi stijl, blond haar en heeft vindt ik persoonlijk wat te kleine borsten. Maar dat maakt niet veel uit, want haar billen zijn zo mooi gevormd dat zij de aandacht vragen.
Dirk is een eeuwige student. Hij is bezig met zijn zoveelste studie. Naast de zoveelste studie is hij ook met zijn zoveelste vriendin samen. Anke heeft wat rossig haar. Waarbij bij mij meteen de vraag op komt of ze ook rossig haar op haar poes zou hebben…
Mijn vrouw Irene is de enige vrouw aanwezig die een kind (opa en oma zijn nu het logeeradres) op de wereld heeft gezet. Dit uiteraard met mijn hulp. Irene heeft behalve een geweldig open karakter ook een paar borsten waar ik U tegen zeg. Een C-cup, die ondanks de zwangerschap niet uitgezakt is (gelukkig). En een kontje waar ik maar wat graag iets in stop.
Nadat er flink gegeten is, wordt er gezamenlijk wat opgeruimd. Tijdens het opruimen worden er al de nodige opmerkingen gemaakt, die een sexueel getinte ondertoon hebben. Als Maaike voorover gebogen staat om iets in de vaatwasser te zetten sta ik vlak achter haar. Haar strakke broek laat mooi de contouren van haar billen zien. Ik kan het niet laten en pak haar vast bij een bil en vraag even opzij te gaan. Ze draait zich half om en kijkt me met een geile blik aan (ik kan het me inbeelden).
‘Tuurlijk jongen ga je gang’; zegt ze. Terwijl ze een stap naar achter zet, met haar billen achteruit.
Achter me hoor ik: “Lekker kontje, hè?” Dat was onmiskenbaar de stem van Rob. Hierbij gaat hij achter Maaike staan en maakt een soort rijbeweging tegen Maaike haar billen. Ik reageer voor dat ik in de gaten heb wat ik zeg: “ Daar is maar één antwoord op mogelijk, er moet een piemel in!”.
Maaike reageert daar dan weer op: “Zou je wel willen.” Ikke: “tuurlijk”.
Of het de buitentemperatuur was, de alcohol, ik weet het niet. Feit is wel dat ik bemerkte dat de sfeer steeds geiler werd.
Na het opruimen belanden we weer gezamenlijk in de tuin. Irene stelt voor een spelletje te gaan doen. Waarop Rob meteen reageert, zullen we ‘truth or dare’ spelen.
“Prima”; reageert Samuel.
“Maar dan moet niemand zich preuts gedragen”.
Er werd overeen gekomen om serieus mee te doen of in zijn geheel niet mee te doen. Met name Anke ziet het niet zo zitten. Ze is dan ook pas een eerste keer onder deze mensen. Ze heeft geen idee wat dit kan gaan brengen. Maar ook de anderen, met name de dames, reageren eerst wat afhoudend. Niet wetend wat hen te wachten kon staan. Na wat lacherige reacties van de heren: “Zie je wel de meiden durven niet, ze zijn te preuts, ze schamen zich”, kunnen de dames het er niet bij laten zitten. Iedereen doet mee.
Een lege fles rosé is zo geregeld, het spel kan beginnen.
De eerste draai aan de fles door mijzelf, de fles wijst Dirk aan.
“Truth or dare, Dirk?” ;vraag ik. Dirk wil een truth. Ik vraag aan Dirk hoe vaak in de week hij zichzelf aftrekt. Dirk antwoord dat hij dat zo´n 3 keer in de week doet. Waarop Anke hem verbaasd aan kijkt. Dan is het de beurt aan Dirk om te draaien, de fles stopt bij Samuel. Samuel gaat voor een truth, Dirk mag de vraag stellen. Dirk vraagt of hij wel eens “ iets” met een man gedaan heeft. Waarop Samuel antwoord:”Nee, dat heb ik nog nooit gedaan, hoewel ik een verdwaalde hand niet erg zal vinden.” De fles draait opnieuw, en het feit wil dat de fles nu Anke aanwijst. Anke kiest ook voor een truth. Samuel heeft denk ik eerder mijn gedachte gelezen. Hij vraagt namelijk of Anke ook rood schaamhaar heeft op haar kutje. Anke geeft vlot antwoord: “Dat schaamhaar wat er nog zit, is inderdaad rood”.
Dat moet je bewijzen roept Dirk er achteraan. Anke twijfelt geen moment, knoopt haar broek wat los. Schuift haar blauwe stringetje wat naar onderen. En inderdaad, er komt een streepje rood schaamhaar tevoorschijn.
De fles draait opnieuw, de fles stopt bij mij. Ik wil de truth vragen doorbreken, dus vraag om een dare. Anke moet even denken, maar weet een leuke dare te verzinnen. Hierbij kan ze zich niet inhouden en pakt meteen goed uit.
“Doe al je kleren uit, blijf de rest van het spel naakt zitten.” Tja, dan moet ik er maar aangeloven. Ik doe mijn shirt uit, gevolgd door mijn broek. Doordat alle ogen op me gericht zijn, bemerk ik dat mijn jonge heer zich ongeveer half heeft opgericht. Dan roept Maaike: “Komt er nog wat van, die boxer moet ook uit”.
Waarop ik mijn boxer laat zakken en vervolgens de dames en heren ogen op mijn half stijve piemel gericht zie.
Ik ga weer zitten en slinger aan de fles om de aandacht af te leiden. De fles stopt nu bij Maaike. Maaike wil ook een dare.
“Nou dat is dan niet zo moeilijk, dan wil ik die mooie billen van je wel kunnen zien gedurende de rest van het spel”; is mijn reactie. Maaike staat op met wat twijfel. Maar nadat Rob haar aanmoedigt en zegt dat ze nu ook niet moeilijk moet doen, begint ze aan een soort striptease. Ze knoopt haar broek los, welke meteen op de grond zakt. Iedereen heeft nu een mooi uitzicht op een zwart kanten stringetje. Ze draait zich om, en gunt ons een blik op die mooie billen.
“Ik wil ze wel helemaal kunnen zien, ook daar tussen in.” Waarop Maaike ook haar stringetje naar beneden doet. Hierop draait ze vlug om en gaat snel zitten. Ik kan nog net haar kale kutje zien, voor ze haar benen over elkaar slaat. De fles draait opnieuw en wijst naar Irene. Die roept ook meteen om een dare. Maaike zegt haar: “Kus voor 30 seconden met een vrouw naar keuze.”Waarop Maaike mij aankijkt. Nou weet ik dat ze altijd al nieuwsgierig is geweest om eens met een vrouw te vrijen. Maar dat is er nooit van gekomen. Irene kijkt de groep om en wendt zich dan tot haar vriendin Marion. Ze loopt op haar af en de 2 meiden beginnen zonder pardon flink te tongzoenen. Samuel en ik kijken elkaar verwondert aan, om vervolgens weer naar de meiden te kijken. De aanblik van mijn eigen vrouw, zo innig met een andere vrouw te zien kussen, doet mijn jonge heer groeien. Waarop Anke reageert: “Zo, niet alleen die meiden vinden dit lekker, zo te zien is ook Pieter onder de indruk”.

Als de 30 seconden voorbij zijn kijkt Irene mijn kant op en geeft me geile blik. Irene draait aan de fles, Samuel is de pineut. Samuel vraagt om een dare. Irene geeft te kennen dat ook Samuel uit de kleren moet. Ze wil weten of een negerlul inderdaad zo’n groot formaat heeft als gezegd wordt, zo geeft Irene te kennen met een lach in mijn richting. Samuel doet niet moeilijk, hoeft zich ook nergens voor te schamen. Hij trekt gelijk zijn shirt uit, gevolgd door zijn broek en niet veel later zijn boxer. Als hij zijn boxer naar beneden trekt, springt zijn flinke half gezwollen leuter te voorschijn. De dames hebben allemaal een blik van bewondering als Samuel zijn geslacht (ik gok toch zo’n 20 centimer) toont. Hij pakt zijn leuter vast en schud er een keer mee, met de woorden: “Nou dames, dit is hem dan.” Vervolgens pakt hij de fles en draait er flink aan. Als hij gaat zitten bungelt zijn pik per ongeluk tegen het gezicht van Anke. Anke geeft er een tikje tegen en vraagt Samuel uit te kijken waar hij dat ding laat. De fles stopt met draaien en wijst in de richting van Marion. Ook zij vraagt om een dare.“Als ik hier naakt moet zitten, dan moet jij maar mee doen”, zegt Samuel. Marion kijkt even wat moeilijk, maar beseft dat ze geen andere optie heeft. Ze trekt haar strakke topje uit, waarna haar witte bh volgt. Haar borsten springen de vrijheid tegen moet. Hierop laat ze haar broek zakken en laat dit meteen volgen door haar slipje. Iedereen heeft uitzicht op een mooi geschoren kutje met een klein streepje schaamhaar net boven haar schaamlippen. Haar schaamlippen staan iets van elkaar. Het lijkt of er wat vocht tussen glinstert. Ze gaat terug zitten en zet haar benen zo uit elkaar dat ik recht in haar gleufje kan kijken. Wederom protesteert mijn jongeheer.
“Bevalt het wat je ziet, Pieter”.
Waarop ik een gevat antwoord wil geven: “Volgens mij ben jij al helemaal klaar voor ontvangst”.
Marion gunt me een geil lachje.
De fles krijgt weer een zwieper, stopt met draaien en wijst nu Dirk aan. Dirk geeft te kennen dat de spelregels bij deze veranderen. Alleen een ‘dare’ is nog toegestaan. Waarop iedereen in een roes van geilheid in stemt. Marion: “Dan is jouw dare het volgende. Doe Anke haar kleren uit en lik 30 seconden aan haar kutje.” Dirk staat op loopt een paar passen naar Anke toe. Onderweg zegt hij: “Mag ik dan mijn kleding niet alvast uit doen. Mijn piemel heeft het zo krap in mijn broek en dat gaat niet minder worden bij mijn opdracht”.
Iedereen lacht en knikt instemmend toe. Dirk ontdoet zich vlug van zijn shirt en trekt in één ruk zijn broek en boxer naar beneden. Het is duidelijk waarom hij dit vroeg. Zijn pik steekt strak omhoog tegen zijn buik. Zijn voorhuid zit halverwege zijn eikel, waar de eerste druppel voorvocht net uit zijn pisgaatje komt. Als hij klaar is begint hij met de kleding van Anke. Trekt haar shirt uit. Haar blauwe bh-tje valt op de grond. Haar borsten, een grote b-cup met prachtige kleine tepeltjes, springen er uit. Haar broek volgt snel, niet lang daarna gevolgd door haar blauwe stringetje. Het streepje rood schaamhaar stopt daar waar haar schaamlippen beginnen. Ze gaat zitten en spreid haar benen.
“Kom maar op dan “zegt ze met een wat hese stem. Dirk knielt tussen haar benen en spreid de schaamlippen van Anke wat uit elkaar. Vervolgens begint hij als een bezetene te likken. Anke geniet zichtbaar en gooit haar hoofd wat achterover. Op het moment dat haar zuchten overgaat in kreunen roept Marion dat Dirk moet stoppen, de 30 seconden zijn voorbij.
Nu mag Anke draaien. De fles stopt bij Rob. Anke heeft haar vraag al bedacht: “Doe je broek uit en trek 30 seconden aan je eigen piemel”.
Dus ook Rob gaat uit de kleren. Zijn half gezwollen pik is niet erg lang, maar dit maakt de omvang dan weer goed. Rob gaat zitten, zakt wat onderuit, pakt zijn piemel vast. Onder toeziend oog van alle aanwezigen, begint hij rustig aan zijn piemel te trekken. Hij begint langzaam de voorhuid van zijn penis op en neer te bewegen. Bij het zien van dit schouwspel kan Anke het niet laten. Ik zie dat zij haar hand naar haar kutje brengt en voorzichtig over haar klitje begint te wrijven. Samuel let goed op; “Hé Anke, stop daar eens mee. Het is een mooi gezicht, maar bewaar dat voor een volgende opdracht.” Anke stopt geschrokken. Ondertussen is Rob aardig op dreef. Maar na 30 seconden moet hij ook stoppen.
Het is dan de beurt aan Rob om aan de fles te slingeren. De fles wijst Irene aan. Rob vraagt Irene om zich van haar kleding te ontdoen en vervolgens de hals van de fles in haar kutje te stoppen en er dan mee te spelen.
Irene aarzelt niet. Doet haar shirt uit, gunt ons een blik op haar borsten in bh. Vervolgens pakt ze haar borsten uit. Haar tepels wijzen recht naar voren. Vervolgens schuift ze haar broek van haar heupen, waardoor ze alleen nog gehuld in string voor de aanwezigen staat. Ze stroopt het stringetje naar beneden, waardoor haar volledig geschoren kutje tevoorschijn komt.
Ze pakt de fles en gaat lang uit in het gras liggen. Ze trekt haar benen wat op en zet ze uit elkaar. Iedereen kan nu recht in haar grotje kijken. Ze beweegt een paar keer met haar vingers langs haar schaamlippen en stopt ze vervolgens een keer in haar kutje. Dan plaatst ze de hals van de fles voor haar kutje, om deze vervolgens langzaam naar binnen te schuiven. Ze maakt een kreun en begint de fles op en neer te bewegen. Ik kijk een keer rond in de groep. Dirk is niet de enige met een harde pik meer. Ook Samuel zijn piemel is een aardig eindje gegroeid. Ik zie dat Anke aangestoten wordt door Maaike. Ze wijst daarbij naar de pik van Samuel. Beide hebben een geile, bewonderende blik in hun ogen. Ondertussen voert mijn Irene een geil schouwspel op. Ze wordt langzaam wat fanatieker in het op en neer bewegen van de fles. Er loopt wat vocht langs de hals van de fles uit haar kutje.
Dan zijn de 30 seconden voorbij.
“Het begon net lekker te worden”, is de reactie van Irene. Ze trekt de fles langzaam uit haar kutje, legt de fles op tafel en gaat zitten. De fles draait weer een aantal rondjes om uit te komen bij Maaike. Maaike is de enige met nog wat kleding aan. Alleen haar bovenlichaam is nog vertopt. Ze zegt uit zichzelf dat ze niet meer achter wil blijven. Doet haar t-shirt uit en laat haar Bh volgen. Haar borstjes zijn wat klein, zoals gezegd. Maar er staan wel mooie tepeltjes op.
Irene mag de opdracht verzinnen. Maaike: Jij moet voor het oog van iedereen op de stijve pik van Dirk gaan zitten en dan doorgaan tot hij bijna klaarkomt. Als het moment daar is neem je het over met je handen. Rob jij mag nergens aankomen met je handen.
Maaike kijkt Rob aan, die knikt instemmend. Met een aarzeling staat ze op en loopt op Rob af. Rob gaat er eens goed voor zitten. Hij weet wellicht wat er komen gaat. Maar heeft dit nog nooit gedaan voor een groepje vrienden.
Maaike draait zich met haar rug naar Rob en steekt haar lekkere kontje wat naar achteren. Dan pakt ze tussen haar benen door de dikke piemel van Rob vast. Langzaam laat ze haar billen zakken. Vervolgens trekt ze de voorhuid van Rob wat naar achteren en plaatst zijn piemel tegen haar kutje. Langzaam laat ze zich zakken over zijn piemel. Rob wil van achterlangs de borsten van Maaike pakken. Echter Irene roept meteen dat hij zijn handen thuis moet houden.
Maaike schuift haar billen op en neer. Iedereen kan nu zien hoe de dikke, en nu geaderde piemel, van Rob in en uit het mooie kutje van Maaike schuift. Rob geniet zichtbaar, Maaike ook aan haar hijgen te horen. Maaike versneld haar ritme. De toekijkende mannen hebben allen een keiharde piemel gekregen van dit prachtige beeld. De dames lijken allemaal stijve tepels te hebben. Ik kijk in het kruis van Irene. Ik zie dat ze erg nat is, het sap glinstert op haar kutje.
Ondertussen gaat Maaike door alsof er niemand zit te kijken. Rob is al zo opgewonden dat hij niet veel meer nodig heeft. Al snel geeft hij Maaike te kennen dat het niet lang meer duurt voor hij klaar komt. Maaike stapt van zijn piemel af en gaat vervolgens op haar knieën voor Rob zitten. Ze sluit een hand om de pik van Rob. Deze is zo dik, dat ze er niet met haar vingers om heen kan. Ze begint de voorhuid van Rob op en neer te bewegen. Dit gaat erg soepel door het nat van het kutje van Maaike en het voorvocht van Rob zijn piemel. Er is niet veel voor nodig om Rob een flink orgasme te geven. Na nog geen halve minuut trekken, spant Rob al zijn spieren. Hij geeft een flinke kreun, waarna de eerste straal sperma met een straal uit zijn piemel spuit. De eerst straal gaat deels over de borsten van Maaike, echter het meeste spuit over haar schouder over de benen van Anke die recht tegenover hen zit. De overige stralen zijn wat minder krachtig en raken Maaike weer op haar borsten en een deel in haar gezicht. Anke schrikt wat van de ‘spetters’ waarop iedereen moet lachen. Maaike en Rob kijken elkaar tevreden aan.
Waarop Maaike vraagt aan Irene of haar opdracht geslaagd is? Irene kijkt met een glimlach Maaike aan.
“Voor deze opdracht ben je geslaagd, maar je bent nog niet klaar voor vanavond!”.
Wat er verder nog aan opdrachten gegeven werden kunnen jullie lezen in deel 2
Aantal keer gelezen:
742
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)