Spannendverhaaltje.nl

Speelgoed

-
16-08-2010
En niet te laat naar bed he was het laatste wat mijn moeder zei voordat ze wegging. De deur viel in het slot en ik had het rijk alleen. Eerst zette ik een cd tje op lekker hard natuurlijk want nu kon het. Ik plofte op mijn bed en had nergens zin in. Ik haalde beneden wat te drinken en op de weg terug naar mijn slaapkamer. Kreeg ik een ingeving en liep de kamer van mijn ouders in. Ik zette mijn glas op het nachtkastje en liep naar de kaptafel. Luchtjes die absoluut mijn smaak niet waren stonden keurig op een rijtje. Aan de kant van het bed waar mijn vader sliep stond onder het bed een doosje. Gek dat ik het nog nooit eerder gezien had. Ik maakte het open en keek recht in de doos van een blondine op de voorkant van een sexboekje.
Gatverdamme dacht ik, mijn vader heeft seksboekjes. Wat zou mijn moeder hebben dacht ik meteen en ging naar haar kant. Onder het bed stond niets dus dan maar het nachtkastje uitproberen. Het klemmende deurtje zwiepte open en mijn oog viel meteen op een viberator. Ik pakte hem uit het kastje en verbaasde me over de grootte van het apparaat. Die moest wel een cm of 20a 25 zijn. Het was een plastic geval met ribbels en een puntige top. Ik legde hem op bed en keek verder in het kastje. Hot Oil stond er op een flesje. Ik las het etiket, zorgt voor een warm gevoel bij gebruik las ik hardop. Mmm ik vroeg me af hoe lekker dat zou zijn.
Verder lag er nog een soort ketting met balletjes. Ik pakte de viberator en de olie en liep naar mijn eigen kamer. Ik kon me maar niet voorstellen dat mijn moeder dit gebruikte en of mijn vader dit wel wist. Ik bekkek de staaf eens goed en vroeg me af of dat nou zou passen. Bij de olie kon ik me wel wat voorstellen, een warm poesje zou vast lekker zijn. Ik haalde het dopje van het fles en rook er aan.
Een zoete geur en aan het dopje zat een plakkerig spulletje.Ik trok mijn kleren uit want ik wilde toch wel weten hoe lekker dit was dat zelfs mijn moeder het gebruikte. Ik legde een handoekje op mijn bed want als ik zou morsen zou me moeder het misschien wel merken en dat moest niet. Ik liet wat olie in mijn hand lopen. Vlug keek ik nog even op het etiket en las dat de warmte door wrijving werd veroorzaakt. Ik pakte mezelf vast tussen mijn benen en smeerde de olie over mijn poesje. Door wrijving dus hoe sneller ik wreef hoe warmer het werd. Het voelde wel een beetje vies die plakkerige olie maar het rook wel lekker. Ik begon lekker te wrijven en het ging heerlijk makkelijk om dat die olie er zat. Het wrijven was eigenlijk al lekker op zich. Ik wreef nu met twee vingers tussen mijn lipjes door omhoog over mijn klitje.
Ik versnelde mijn tempo en langzaam werd mijn poesje lekker warm. Het was een lekker gevoel en zeker als ik over mijn klitje wreef werd het goed heet daar. De olie vermendgde zich nu met mijn eigen vocht want ik werd steed meer opgewonden van wat ik deed. Ik goot weer wat olie in mijn hand en smeerde mijn vingers er mee in. Toen ik me vingerde voelde ik de warmete ook van binnen. Ik gloeide helmaal tussen mijn benen. Ik zat nu al met drie vingers in mijn gaatje en had nog maar weinig nodig om klaar te komen. Mijn moeder wist wel wat lekker was zeg, Ik pakte de viberator en begon hem helemaal in te smeren met olie.
Ik zette hem aan en schrok van het zoemende geluid. Er zaten een paar standen op en ik begon maar met stand 1. Voorzichtig duwde ik de trillende punt tegen mijn gaatje om te kijken of ik hem erin kon krijgen. Toen ik de trillende punt voelde moest ik even wennen aan het gevoel. Trillend schoof ik hem iets naar binnen. Toen ik bij het dikkere gedeelte aankwam dacht ik dat het wel niet verder zou kunnen maar zonder moeite ging ie verder. Ik voelde me zo lekker met die dildo er nog maar een klein stukje in.
Ik trok hem er weer uit en kreeg een idee. Ik begon met de viberatoer in standje twee over mijn poesje te wrijven en werd helamaal gek toen ik tegen mijn klitje aan kwam. Ik drukte de kop tegen mijn knopje en hield hem er tegen aan. Ik was zo geil toen dat ik door de trillende beweging meteen voelde dat ik klaar kwam. Het gevoel duurde erg lang en ik moest die staaf er wel vanaf halen. Ik had wel een half uur nodig om bij te komen. Ik belde daarna meteen mijn vriendin aan wie ik dit wel moest vertellen. Ze kwam meteen naar me toe maar dat vertel ik de volgende keer.
Aantal keer gelezen:
656
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)