Spannendverhaaltje.nl

Spannende schooldag

-
16-08-2010
Het was begin zomer en zo langzamerhand begonnen de dikke truien en lange broeken weer plaats te maken voor strakke singlets met korte mouwen, luchtige zomerjurkjes en korte rokjes. Dit is mijn favoriete tijd van het jaar, ik heb een hekel aan de winter en nu de eerste zonnestralen me `s ochtends verwelkomden begon mijn huid spontaan te tintelen en ik voelde hoe mijn tepels onder m’n nachthemd hard werden. Gauw trok ik het nachthemd uit en ging naar de douche. Eenmaal klaar met douchen liep ik naakt terug naar mijn kamer waar ik de kast open trok om kleren voor die dag uit te zoeken. ik liet mijn oog vallen op een strak topje en een kort rokje. Even twijfelde ik, wel of geen BH. Geen BH besloot ik, ik trok een zwart kanten string aan, kleedde me verder aan en klaar was ik. Na een vlug ontbijt stapte ik om 9.15 op de bus voor de halfuur durende rit naar school en koos een plekje achterin.
Een halte verder stapte een jongen in van ongeveer twee jaar ouder dan ik. Hij was goed gebouwd en had een mooi gezicht. Voordat hij ging zitten legde hij eerst z’n tas op de stoel naast hem waardoor ik een verlekkerde blik op de jongens kont kon werpen, ik voelde hoe haar tepels weer hard werden, maar nu kreeg ik ook een kloppend gevoel in mijn kruis en ik voelde hoe ik nat werd. Het was nog rustig in de bus en terwijl ik me voorstelde hoe de jongen zich vermaakte met mijn stevige borsten, schoof ik het kruis van mijn string iets opzij en liet een vinger in mijn soppende kut verdwijnen. Terwijl ik me vingerde, verlangde ik naar een grote stijve lul in mijn grotje, dat iemand me kon betrappen maakte het alleen maar spannender en ik kreeg dan ook een fantastisch orgasme. Voor ik het wist zat de busrit er op en ik stapte uit, nog steeds nagenietend. Ik ging de school binnen en liep eerst maar eens direct door naar het toilet.
Daar aangekomen trok ik mijn slipje uit, dat nog drijfnat was en zodoende niet echt lekker zat, en duwde het onder in mijn tas. Zo verliet ik het toilet en haastte me voor de eerste les naar het lokaal, daarna was het al weer de eerste pauze. Nederlands was het, het zou een lekker rustig lesje worden want Erik, een wat verlegen jongen, moest zijn spreekbeurt houden. Ineens kreeg ik een plannetje en ik koos een plaats vooraan in het lokaal en zat al lekker voor te genieten terwijl mevrouw Boerma met de les begon. De spreekbeurt van Erik zou tegen het einde van de les worden gehouden, en een kwartier voor leseinde gaf de lerares aan dat hij kon beginnen. Erik stond nog geen twee tellen voor de klas toen ik mijn benen, die ik de hele les netjes over elkaar had geslagen, iets uit elkaar deed waardoor Erik een geweldig uitzicht kreeg op mijn poesje.
Erik zag het en kreeg even een verwarde uitdrukking op z’n gezicht. Om de spanning nog wat meer op te bouwen liet ik even een vinger door mijn kruis glijden en speelde even met de blonde krulletjes, die in een mooi streepje geschoren waren, Erik begon te stamelen en kreeg slechts een 5,4 toen de bel de pauze aankondigde. Ik stond op en terwijl ik langs Erik heen liep fluisterde ik dat hij me moest volgen naar het toilet bij de biologielokalen, een gedeelte van de school waar nooit iemand was tijdens de pauze. Ik wachtte al vijf minuten vol spanning voordat Erik het damestoilet binnenkwam. Ik liep op hem af en duwde hem tegen de wastafel en liet mijn hand door zijn kruis glijden en constateerde tevreden dat Erik een enorme erectie had. Vaardig maakte ik zijn riem en knopen los en bevrijdde Erik’s kloppende lid uit zijn veel te krappe bergplaats waarbij ik goedkeurend gromde toen ik zag dat Erik’s lul in volle paraatheid zeker 20cm telde en lekker dik was.
Ik knielde voor hem en begon aan zijn eikel te sabbelen terwijl ik zijn broek verder omlaag trok totdat die op zijn enkels hing, Erik kreunde luid naarmate Ik hem langer pijpte. Plotseling pakte Erik me ruw bij mijn haar, trok me omhoog en wisselde van positie zodat ik nu met mijn billen op de rand van de wastafel leunde. Erik trok mijn truitje uit en begon aan mijn tepels te likken die inmiddels zo hard waren dat ze pijn deden, ik sidderde over mijn hele lichaam en smeekte Erik om zijn lul in mijn kletsnatte grotje te drukken. Dit liet Erik zich geen twee keer zeggen en met het grootste gemak drong hij bij me binnen, zo gevuld was ik nog nooit geweest. Eerst bewoog Erik langzaam waarbij hij zijn lul snel naarbinnen duwde en langzaam weer uittrok, ik zag inmiddels zwart voor mijn ogen en kreeg een verpletterend orgasme, en nog één, en nog één.
Inmiddels was de pauze allang afgelopen maar dat interesseerde ons geen van beiden. Erik trok me een toilethokje in en liet me bukken over de pot, hij bracht met zijn hand wat spuug aan op mijn andere holletje en toen voelde ik hoe hij langzaam maar zeker zijn hele lul naar binnen bracht. Dit had ik nog nooit meegemaakt en ik kwam dan ook binnen no-time nog een keer klaar. Erik die inmiddels steeds zwaarder ademhaalde trok zijn lid uit mijn holletje en drong nu van achteren opnieuw in mijn grotje binnen en neukte me zo hard hij kon, ook hij kreeg een orgasme en ik voelde hoe hij me volspoot. Terwijl hij uithijgde bracht ik mijn kleding weer in orde. Toen ook Erik zijn broek weer aanhad, zei ik: “Nog sorry voor die onvoldoende die je nu voor Nederlands hebt.” Waarop Erik lachend reageerde met “Als al mijn onvoldoendes zo worden veroorzaakt, wil ik best zakken!”
Aantal keer gelezen:
585
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)