Spannendverhaaltje.nl

Spannende ontmoeting

-
16-08-2010
Ik heb sinds ik mijn ex-schoonmoeder regelmatig in kousen heb mogen aanschouwen een fantasie om eens lekker met een rijpe vrouw te seksen. Ze zeggen niet voor niets: op een oude fiets moet je het leren. Ik denk dat seks met een rijpe ervaren vrouw veel spannender is. Zij kan door haar ervaring meer aangeven wat ze lekker vind en wat niet. Het lijkt mij wel wat. Ik heb in mijn voorstelling een leuke en spontane vrouw die zich sexy voelt in spannende sexy lingerie. Jarretelles en mooie kousen ontbreken natuurlijk niet! We spreken af dat, ik na mijn zakelijke afspraak langs kom om een bakje koffie te drinken (link Dating, koffie).
We zien wel wat er daarna van komt. Er moet toch wel een klik zijn. Ik bel bij jou thuis aan. Je doet de deur open en ik aanschouw een nette spontane vrouw. Je ziet er leuk gekleed uit. Een net wat laag uitgesneden witte topje waarin ik al een glimp zie van je borsten. Een zwart iets wat te korte rokje. Doordat hij iets te kort is, zie ik al de kanten rand van jouw witte kousen. Nog net niet zie ik dat je jarretelles aan hebt. Je witte pumps maken het geheel af. Wat heb ik toch een mazzel! Je nodigt mij uit om binnen te komen. Voor jou uit loop ik de woonkamer binnen. Beide zijn we wat gespannen. Ik neem plaats op jou bank. Je vraagt mij of het bevalt wat ik zie. Nou dat bevalt mij zeker. In mijn broek groeit mijn lul al. Je loopt naar de keuken om wat voor ons in te schenken. Ik volg je stappen op het laminaat mijn ogen.
Net voor de keuken trek je je rokje wat verder omhoog zodat ik je kousen en volle billen kan aanschouwen. Ook zie ik nu dat je witte jarretelles draagt. Nu staat mijn lul helemaal stijf in mijn broek. Ik moet hem al wat vrije ruimte geven want, dit zit niet lekker zo. Na enkele ogenblikken kom je met koffie terug de woonkamer in. Terwijl je de koffie voor mij neerzet op de salontafel, buk je zo ver voorover dat ik je borsten goed kan zien. Jouw tepels zijn groot een stijf. Ze lijken vrij te hangen maar, je draagt een ¼ cup BH. Het is duidelijk. Je bent een goede teaser. En ik val als een blok voor je. Onder tussen praten we wat over koetjes en kalfjes om het ijs wat te breken. Het klikt in ieder geval. Het is tijd voor wat actie. Je staat op en komt voor mij staan. Mijn handen strelen over je zachte witte nylonkousen.
Wat voelt dat heerlijk. Dat knisperende nylon tegen mijn vingertoppen. Je laat de spaghetti bandjes van je hemdje zakken. Je tepels zijn hard en priemen naar voren. Je duwt je linkerborst naar mijn mond. Gewillig begin ik eraan te likken en aan je tepel te zuigen onderwijl ik nog steeds je nylonbenen streel. Je tepels zijn erg gevoelig en je kreunt: “ zachtjes bijten, dat vind ik erg lekker” Natuurlijk volg ik je instructie gelijk op. Met je hand maak je mijn broek los. En je knijpt even in mijn stijve lul, terwijl die nog in mijn boxer zit. Ik bewerk nu ook je andere borst. Je bevrijd nu met je hand mijn stijve lul uit zijn krappe positie in mijn boxer. Even trek je er lekker aan. Ik streel je billen onder je rokje. Ik voel de jarretelles bandjes over je naakte huid. Je hebt lekkere zachte volle billen. Ik schuif de sluiting van je rokje los en laat hem van je heupen over je nylonbenen naar beneden glijden.
Je staat nu voor mij, alleen met in je witte sexy lingerie. Door je doorzichtige witte kanten string zie ik dat je geheel geschoren bent. Mijn vingers glijden langs de rand van je string, van voren naar achter. Ik voel dat je string al vochtig is. Je trekt hem in naar beneden en stapt er met je pump uit en laat mij nu jouw lekkere kutje zien. Zachtjes duw je mijn hoofd naar beneden en zegt: “ lik mij maar eens. Proef mijn lekkere sappen” Ik pak mijn handen bij je billen en duw mijn mond op je kutje. Zachtjes begin ik je te likken. “ Wat proef je lekker”, zeg ik. Je duwt mijn hoofd af en toe in de goede richting. Ook geef je het tempo aan dat je lekker vind. Ik ben jouw toy-boy en doe wat je vraagt. Jij neemt het heft in handen. Met als doel vooral te genieten van zo’n jonge knul. Omdat ik er niet helemaal goed bij kan.
Ga je op je rug op de bank liggen met je nylonbenen wijd gespreid. Ik ga op mijn knieën op de grond zitten en ga verder met likken. Na enkele minuten kom je rillend klaar. Ik voel je spieren spannen en je vocht vloeit rijkelijk in mijn mond. “Blijf zo lekker op je knieën zitten”, zeg je tegen mij. “ Je mag genieten van mijn nylonvoetjes terwijl ik lekker bij kom van mijn orgasme”. Ze schopte haar witte pumps uit en vouwde gelijk haar nylonvoetjes om mijn stijve lul. Je kneed ermee en trekt hem af. Wat een geil gevoel is dat. “Niet gelijk klaar komen hoor” zei ze. Ik deed erg mijn best. “Wacht maar even”, zei ze. Ze stopte met haar heerlijke voetenwerk en hield haar voetjes nu voor mijn mond. Gedwee opende ik mijn mond en nam haar nylonteentjes in mijn mond. Met mijn tong begon ik rondjes te draaien en sabbelde zachtjes. Ze genoot ervan. “Lik mijn voetjes, benen en kuiten”, gebood zei. “Mijn ex-man zou dit nooit gedaan hebben, die was niet zo onderdanig als jij”. “Snel even voelen, dan gelijk bij mij naar binnen en klaarkomen”, dat was alles altijd. “ Ik ga je leren, hoe je een vrouw laat genieten”, riep ze.
Intussen likte ik nog steeds haar nylonbenen. Na een paar minuten ben je het zat. Je vraagt mij mee te lopen naar jouw slaapkamer. Daar vraag je mij, helemaal uit te kleden en op de bedrand te gaan zitten. Je knield tussen mijn benen en neemt mijn nog altijd stijf staande lul in jouw handjes. Rustig trek je mij af en zo nu en dan lik je even langs mijn eikel. “ ik ga je laten klaarkomen in mijn mondje”, zeg je. “Dan is de druk er even van af en kan je mij straks langer neuken”, lach je. Vervolgens begin je mij lekker te pijpen. je zuigt, likt en pijpt mij af en toe erg diep in je keel. Dit hebben mijn vorige jonge vriendinnetjes nog nooit gedaan! Het duurd niet lang totdat mijn lul begint te kloppen en het zaad opborrelt. Je voelde aan mij dat ik bijna begin te komen. Je zuigt nu nog harder op mijn eikel. Ik hou het niet meer en kom met schokken klaar in je mondje. Je kreunt en vangt alles op.
Je slikte het niet door maar, duwt mij naar achter op het bed. Kroop boven op mij en begint mij te tongen. Ondertussen vloeit mijn sperma tussen beide monden en proef ik mijn eigen zaad. Best vreemd maar, wel geil. “Zo smaakt sperma nou”, zegt je mij. “Slik maar lekker door”. Dat doe ik ook. “Kom maar even lekker bij, dan mag je mij zo lekker neuken met die lekkere lul van jou”. Je gaat met je rug op het bed liggen. Spreid je nylonbenen wijd uit en laat mij jou lekkere glimmende kale kutje weer zien. Jouw lipjes staan licht gespreid. Van achter het kussen pak je een redelijk grootte dildo. Hij is in ieder geval een stuk langer en dikker dan mijn lul. Nou ben ik niet al te groot geschapen maar, klein is ook weer niet. “Speel er maar even mee”, zei je. “Duw hem maar in mijn kutje, ik wil gevuld worden”. Ik nam de dildo uit jouw handen en ga tussen je nylonbenen liggen. Eerst lik ik je kutje nog even alvorens ik de grootte dildo tegen jouw lipjes zet. Langzaam wijken jouw lipjes als ik de dildo naar binnen duw.
Je kreunt dat je helemaal opgerekt word. Ik zie dit ook. Jouw lipjes staan strak gespannen om de ribbels van de dildo. Ik geef je weinig tijd om te wennen aan het formaat en begin de dildo naar binnen en buiten te stoten. Je kronkelde en gild van geilheid. Je laat je nu echt gaan en geniet. Ondertussen begint mijn lul weer te stijgen van de opwinding en het geile uitzicht. Terwijl ik je lekker neuk met de dildo begin je jouw clitje te stimuleren met je hand. Het duurt niet lang voordat je voor de 2de keer klaar komt. Wanneer je een beetje bijgekomen bent, vraag je mij jouw te neuken. Je spreidt je benen en begeleid mijn stijve in jouw wijde opgerekte kut. “ zo”, zeg je, “nu is mijn kutje lekker opgerekt door de grootte dildo, je hebt weinig weerstand en kan mij nu lekker lang in allerlei posities neuken”. “zeg het mij als je weer gaat spuiten, dan mag je klaar komen op mijn nylonvoetjes”. Ik begin je lekker te neuken in een redelijk tempo.
Inderdaad voel ik niet heel erg veel, daar jouw kutje is opgerekt. Na een aantal minuten wisselen wij van standje en neem ik jouw op zijn hondjes terwijl ik met je tepels speel en af en toe lekker over je kousen wrijf met mijn vingers. Weer na een paar minuten wisselen wij van standje. Je ligt nu op je rug met je benen over mijn schouders. Zo kan ik je lekker diep en hard nemen. Ik mag ook weer aan jouw nylon teentjes sabbelen. Dit wordt mij toch te veel. Ik ga zo klaar komen. Even ga ik nog door met neuken. Om vervolgens mijn lul uit jouw kutje te halen en voor je voetjes te houden. Ik hoef niet lang te trekken totdat ik met een ferme kreun mijn zaad over jouw nylonvoetjes spuit. Dikke klodders landen op het witte nylon. Uitgeput val ik neer op jouw matras. Wat een lekkere ervaring!
Aantal keer gelezen:
808
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)