Spannendverhaaltje.nl

Spannend pakketje

-
12-08-2015
Ding Dong, ik schrik op vanachter mijn laptop. Druk bezig met een lastige case wordt ik wakker geschud door de bel die gaat. Verbaasd loop ik naar beneden, ik verwacht op dit moment niemand. Als ik de deur open doe zie ik een brede glimlach van de dame van TNT. Moest je van ver komen, vraagt ze. Ja, helemaal van zolder zeg ik. De buren zijn er niet en ik heb een pakketje voor ze. Mag ik hem aan jou geven? Tuurlijk zeg ik, dat weet je toch. Deze vrolijke blondine staat wel vaker voor mijn deur met pakketjes voor de buren, en soms van mij. Da's het voordeel als je vaak thuis werkt, mag je pakketjes aan nemen voor je buren. Fijne dag, en tot de volgende keer. Ze loopt met een snelle tred naar haar bus, als ze weg rijdt zwaait ze nog even naar me. Ik moet er van lachen, deze pakket bezorgster is altijd vrolijk. Het geeft mij ook een glimlach op mijn gezicht.

Ik zal me even voorstellen, ik ben Bart 36 jaar. Een getrouwde man met twee kinderen. Al heel lang samen met mijn vrouw. Een goed sexleven, ondanks de jonge kinderen genoeg tijd voor elkaar om flink te genieten. Dit verhaal gaat over wat mij is overkomen samen met de hierboven genoemde blonde TNT pakket bezorgster.

Nadat ik weer naar binnen ben gelopen, denk ik bij mezelf wat zou het toch heerlijk zijn om elke dag zo vrolijk je werk te kunnen doen. Altijd als ik haar zie heeft ze een dikke glimlach op haar gezicht. Een blonde dame, midden twintig, voor zover ik kan zien een goed figuur en een paar mooie volle borsten. Ja, zo'n TNT outfit is nou niet bepaald sexy. Ik vraag mezelf af waarom ik nu al een tiental minuten over haar aan het nadenken. Ze ziet er niet verkeerd uit maar is totaal niet mijn type. Ik de zakelijke, nette account manager en zijn toch de wat volksere en minder nette dame. Ik kom er niet achter waarom ze mijn aandacht redelijk lang opeist. Hup maar weer aan het werk.

Ding, dong, daar gaat mijn bel weer. Pff weer helemaal naar beneden. Zal toch niet weer die TNT dame zijn. Ik doe de deur open en daar staan Rob en Gert-Jan. Twee van mijn beste vrienden begroeten mij uitbundig. Heb je het bier al koud staan, gozer. Ik kijk op mijn horloge. Shit helemaal de tijd vergeten. Ik had afgesproken om vanavond een hapje te gaan eten met de heren. Vanwege het weer zouden we eerst een terrasje pakken. Tuurlijk bier staat altijd koud voor jullie! We gaan in de tuin zitten. Mijn vrouw en kinderen komen even later ook al binnen. Na een paar biertjes ga ik me omkleden.

Op de terrasjes is het druk. Gelukkig hebben we snel een plekje gevonden. Het is vandaag heerlijk zomers weer. Dat kan je ook aan de kleding van de dames zien, veel jurkjes en rokjes. Rob en Gert-Jan geven hun ogen goed de kost. Zij zijn nog vrijgezel en een leuk verzetje daar hebben ze vandaag wel zin in. Ik als getrouwde man kijk natuurlijk ook gewoon rond wat voor moois er rond loopt. Ik moet zeggen dat er vandaag veel leuke dames langs ons terrasje lopen. De heren hebben het al snel erover dat ze hopen vanavond in mijn stad ergens bij een leuke dame te blijven slapen. Er wordt hard gelachen over het terras. de mensen om ons heen kijken verschrikt op.

Zo moet je daar aan de overkant is zien, da's wel een heel kort jurkje. Er loopt een blonde dame in een strak blauw jurkje het terras op. Het jurkje is inderdaad erg kort, op het ordinaire af. Als ze gaat zitten denk ik haar te herkennen. Mijn vrienden zitten naar de overkant van het plein te turen. Het is net iets te ver om goed te kunnen zien hoe iemand er uit ziet. Volgens mij is het wel wat hoor ik Rob zeggen. Is niks voor jou jongen, veel te jong. Oh meneertje kent haar weer hoor! Ja tuurlijk, dat weet je toch. Ik ken alle vrouwen hier in de stad. Hard wordt er weer gelachen. Ze werkt bij de TNT en bezorgt de pakketjes in onze wijk. Ahh da's mooi dan kan je ons zo wel even voorstellen aan haar. Ja dag, dat ga ik niet doen hoor. Zo goed ken ik haar nou ook weer niet. trouwens we moeten over 5 minuten in het restaurant zijn. Ik sta op om nog even snel naar de wc te gaan. Als ik terug kom zit alleen Gert-Jan er nog. Rob is al naar het restuarant zegt hij. Kom dan gaan wij ook. Als we het plein oversteken zie ik Rob bij de pinautomaten vandaan komen en even langs het terras van de blonde TNT dame lopen.

Het is een hele mooie knappe jongedame Bart. Ik schiet in de lach. Even persee bij de Rabo pinnen om langs te kunnen lopen. Jij bent echt erg vent, met je ABN rekening. Er wordt weer hard gelachen. Dat zorgt voor wat scheve blikken in dit restaurant. Tijdens het eten vraag ik toch maar even aan Gert-Jan. Hoe ze er nou precies uit zag, niet te ordinair. Nee, totaal niet. Ze heeft altijd veel goude juwelen om zeg ik. Nee nu niet, als een nette studente zegt hij. Ik zeg okay, normaal galmen de hollandse meezingers uit haar busje. Weer wordt er hard gelachen. De ober verzoekt ons even later om iets rustiger te zijn. We proberen ons in te houden tijdens het eten. Na een heerlijke maaltijd stel ik voor om nog even een biertje te gaan drinken. De heren gaan liever nog even op vrouwenjacht geven ze aan. Nou dan gaan we maar even dansen en sjansen heren. Het wordt een club die op vrijdag altijd goed bezocht wordt door veel zakenmensen. Het is vandaag ook weer erg druk. De sfeer zit er dan ook snel in.

Mijn vrienden kijken even goed rond om te kijken of er nog iets van hun gading rondloopt. Aan de rand van de dansvloer drinken we nog maar weer is een biertje. Rob tikt ons aan en zegt ik ga even een gokje wagen. Hij loopt de dansvloer op richting een groepje dames. Binnen de kortste keren is hij in een geanimeerd gesprek met één van de dames. Die slaapt vannacht niet bij jouw Bart, zegt Gert-Jan. We lachen er hard om. Nog een biertje? Ja lekker. Ik loop naar de bar om te bestellen. Plots voel ik een hand op mijn bil en fluistert iemand in mijn oor, dag lekkere vent. Ik kijk verschrikt op. Het is mijn blonde TNT dame. Haar grote glimlach straalte me weer tegemoet. Hoi, ook lekker op stap? Ja even er lekker tussenuit. Ik ben aan de beurt om te bestellen. ik vraag haar of ze ook wat wil. Ze vraagt of ze 2 wijntjes mag bestellen, haar vriendin komt ook zo terug. Tuurlijk zeg ik. Als ik mijn drankjes heb komt haar vriendin er ook aan. Zij is niet zo aantrekkelijk als de blonde TNT dame. We lopen richting Gert-Jan. De dames stellen zich aan hem voor. Daisy blijkt ze te heten en haar vriendin Serena. Haar vriendin ziet er uit zoals ik Daisy meer ken, met veel goud en een beetje volks. In het gesprek merk ik dat Serena best grof gebekt is, ze schroomt niet om te zeggen wat ze denkt. Gert-Jan loopt haar uit te dagen met wat vragen. Hij geniet van haar platvloersheid.Tijdens het gesprek voel ik dat Daisy telkens dicht tegen me aan komt staan. Als ze wat etgen mij wil zeggen voel ik vaak een hand op mijn heup of onderrug. Soms voel ik haar hand zelfs op mijn bil. Ik moet toegeven dat ik haar aandacht erg op prijs stel. Daisy is een mooie jongedame. Strak figuur, zeker voor en jonge moeder. Haar borsten zijn heerlijk groot en wordne goed gepusht door haar BH. Ik merk dat ik regelmatig haar decolleté in kijk. Mijn hand zit ook steeds vaker aan haar lichaam.

Zullen we nog wat drinken, vraagt Daisy. Prima zeg ik. Ik help je wel even. Aan de bar is het erg druk. We wachten rustig op onze beurt. Daisy staat dicht tegen me aan. Ik voel haar borsten tegen me arm aan drukken. We hebben het een beetje over haar werk. Vraag jij je nooit is af wat er allemaal in die pakketjes zit? Tuurlijk, vaak weet ik wel van welk bedrijf het afkomstig is. Dus kan vaak wel raden wat er in kan zitten. Bij jou in de straat wordt er veel bij erotische shops gewinkeld. Ik verslik me. Daisy moet er om lachen. Had je niet verwacht hè? Nou had er eigenlijk nooit echt over nagedacht zeg ik. De dame op de hoek naast jullie die shopt veel online zegt ze. Ze geeft me een knipoog. Ooh zeg ik. Ik kijk nu toch wel even anders naar mijn buurvrouw.

En jij dan? Vraag ik plotseling. Ik schrik van mijn openhartige vraag. Alleen kleding zegt ze. Erotische artikelen heb ik niet nodig. Geniet al genoeg zonder zegt ze. Terwijl ze dat zegt drukt ze haar borsten wat harder tegen me aan en haar hand glijdt over mijn bil. Ik krijg er rode wangetjes van, in deze club is het donker genoeg dat het haar niet opvalt. Daisy drukt zich tussen de mensen aan de bar om wat te bestellen. Omdat te kunnen moet ze zich eerst langs mij wurmen. Als ze aan de bar staat en bestelt sta ik kort achter haar. Dan drukt ze haar kontje iets naar achteren zodat het wel heel innig wordt. Ze kijkt over haar schouder, een hele ondeugende lach geeft ze me. Ze drukt haar billen tegen mijn kruis. Pff ik krijg het er nu echt warm van. Waarom weet ik niet maar ik sla mijn arm om haar middel. Hierdoor drukken haar billen nu echt vol tegen mijn erectie aan. Ze draait haar hoofd en zegt, hmm dat voelt lekker. Ik streel haar over haar buik. Ze duwt haar kontje nog een keer speels naar achteren. Ik druk hard terug, haar zachte billen voel ik heerlijk tegen me aan.Met de drankjes gaan we terug naar de anderen. Rob is er al vandoor zegt Gert-Jan. We moeten er smakelijk om lachen. Onze casanova hoor!! De dames vragen wat er is. Ik leg Daisy uit dat we met zijn drieën waren maar dat er eentje zich erg aan het vermaken is elders. Serena wil graag dansen zegt. Dus we gaan met zijn vieren de dansvloer op. Daisy maakt tijdens het dansen veel lichamelijk contact. ik raak er steeds meer opgewonden van. Ik kan me inhouden, ik blijf natuurlijk een getrouwde man. Vele bekenden gaan regelmatig naar deze club. Dus ik zou snel betrapt worden als ik wat zou uitspoken. Eeen beetje flirten moet kunnen dus tijdens het dansen maak ik grag lichamelijk contact met Daisy. Als de dansvloer steeds voller raakt en de ruimte kleiner voel ik de handen van Daisy soms op plekker waar het echt niet mag. Ik vraag haar, mag dit wel van je vriend of man? Daisy kijkt me stout aan, wat hij niet weet kan hij ook niet afkeuren. Pfff wat is dit een stoute dame. En jij, ben jij een beetje een stoute man. Totaal niet zeg ik haar. Ik voel soms best je handen op plekken waar ik ze graag voel. Maar er zijn nog plekjes waar ik ze liever heb. Terwijl ze dit zegt streelt ze over mijn erectie en knijpt er licht in. Dit gaat fout aflopen denk ik bij mezelf.

Gert-Jan loopt naar me toe. Ik ben er klaar mee zegt hij. Ik ben moe, bijna dronken. Kom we gaan naar jouw huis. Saved by my friend. Ik zeg tegen Daisy dat wij er vandoor gaan. Ik zie de teleurstelling op haar gezicht. Serena geeft aan het ook wel genoeg te vinden. Buiten praten we nog even. Bij het afscheig geef ik de dames drie kussen. Daisy drukt haar laatste kus wel heel dicht bij mijn mond, terwijl ze dat doet knijpt ze even in mijn bil. Dag lekker ding, fluistert ze in mijn oor. Thuis gekomen, duik ik onder de douche. Binnen no-time heb ik mezelf naar een hoogtepunt getrokken. Denkend aan die mooie Colgate glimlach, de mooie volle borsten en de heerlijke zachte billetjes van Daisy. Daarna denk ik, het is maar goed dat we op tijd naar huis zijn gegaan anders...

De dagen er na denk ik met enige regelmaat terug aan deze bijzondere avond. Met veel plezier en een ondeugend gevoel denk ik er aan terug. Nooit verwacht dat ik me hier mee in zou laten. Maar de spanning is wel iets wat ik moeilijk los kan laten. Die maandag werk ik weer lekker thuis. Deze keer de laptop maar in de tuin geinstalleerd. Ding dong, damn wil ik net beginnen gaat die verdomde bel weer. Ik loop langzaam richting de deur. Er staat een dame met de rug naar de deur. Als ik open doe draait Daisy zich om. Ze heeft niet haar TNT outfit aan dus ze is niet aan het werk. Mag ik binnenkomen, Bart? Tuurlijk zeg ik. Daisy loopt langs mij in een mooie rode half lange jas. Als ze in de woonkamer staat draait ze zich om. Ze opent de ceintuur van haar jas, de jas valt op de grond. Mijn mond valt helemaal open. Ze staat hier volledig naakt voor mij. Special delivery, zegt ze. Wow zeg ik. Ik bedenk me dat je vanaf de weg zo ons huis kan in kijken. Snel loopt ik door de open keuken en doe de luxaflex dicht. Loop weer naar Daisy. Pak haar stevig vast en begin een gepassioneerde zoen. De lust druipt er vanaf. De opwinding stijgt in onzer beide lijven. Ik voel dat dit een hete ochtend gaat worden.

Ik til haar op en ze slaat haar benen om mijn middel. Haar borsten drukken tegen mijn hals. Damn wat heeft deze jongedame een geweldig lijf. Slank, volle C cup stevige borsten (misschien wel D cup) en billetjes zo ontzettend lekker. Ik leg haar op de bank. Mijn tong worstelt met haar tong verder. Mijn handen strelen haar borsten. Niet haar tepels daar wacht ik nog even mee. Ze kronkelt onder mij. Hmm heerlijk Bart. ik zak iets met mijn hoofd. Ik lik heel langzaam over haar tepels heen. Die staan al stijf naar voren. Ik voel dat het haar opwind. Ze kreunt in mijn oor. Hmmm ga door. Lik mijn tepels, kneed mijn borsten. Maak me gek!Ik maak iets los van haar en kijk naar haar kale poesje. Ik leg mijn hand erop. ik voel de warmte. Plotseling steek ik één vinger erin. Daisy kromt haar rug, hmmmm. Ze is natter dan nat. Mijn vinger glijdt dan ook zonder moeite haar kutje in. Ik haal mijn vinger er uit. Ik ga met mijn hoofd tussen haar benen. Ik lik haar dijen. Telkens to vlakbij haar lipjes. Ze pakt mijn haren vast en zegt lik me nu!! Ze duwt me in haar kruis. Ik lik nog steeds plagend. Doe alleen haar buitenste lipjes en ruim om haar clit heen. Dit hou ik even vol. Dan trekt ze mweer aan mijn haren iets omhoog. Laat me klaat komen, vraagt ze me met zeer ondeugende oogjes. Zonder waarschuwing trek ik mijn tong door haar hele natte kut heen. Daarna weer plagerig aan de zijkanten van haar lipjes. Dit kan ze niet waarderen. Kom op, je maakt me helemaal gek. Lik me naar een orgasme, lekkere vent!

Ik pak haar op en draai haar onderste boven. Ik leg haar benen over de leuning van de bank. Haar kutje mooi o plik hoogte en haar hoofd in de buurt van mijn erectie. Ik trek mijn kleren binnen twee tellen uit. Biedt haar mijn lul aan. Zonder pardon slokt ze hem grotendeels naar binnen. Pfff wat is dat lekker. Ik val aan op haar poesje. Mijn tong flitst over haar clitje. Er komen harde kreunen onder mij vandaan. Terwijl ze mijn paal likt maak ik neukbewegingen in haar mond. Mijn pik glijdt steeds diep haar mondje in. Ze kreunt goedkeurend. Ik zuig op haar clit en vervolgens laat ik mijn tong door haar gleuf glijden. Het geil spat alle kanten op. Zo lekker! Mijn tond glijdt door richting haar aarsje. Ze schrikt er van, maar kreunt wel. Ik concentreer me weer op haar clitje. Mijn wijsvinger laat ik rondjes rond haar aarsje draaien. Ze kronkelt onder mij. Van pijpen komt niet veel meer. Het is meer in haar mond neuken. Korte stoten tot net haar keeltje in. Dan ontploft ze onder mij. Mijn lul floept uit haar mond. Ze trilt, ze kreunt, ze schreeuwt. Ja ja ja ohhh geile donder, oh oh oh. Ik lik al haar geil uit haar kutje.

Ze laat zich van de leuning glijden. Op haar knietjes neemt ze voor mij plaats. Neuk me, stevig, neem je sletje. Ik wil je voelen. Ik laat mijn lul door haar poesje glijden. NIet teasen, neuk me. Ze is heerlijk grof in haar taalgebruik. Ik duw mijn lul in één keer naar binnen. Ik klets tegen haar billen aan. Hmmm dat voelt heerlijk. Het geil van ons maakt soppende geluiden. Ze heeft een heerlijke strak grotje. Haar kutspieren zijn goed getraind bij elke stoot spant ze ze aan. Hmmm kreun. Neem je sletje, gebruik me. Ik wil genomen worden door die harde paal van je. Ik ben dit taalgebruik helemaal niet gewend maar het windt me enorm op. Ik tik op haar billen, pets. Hmmm stoute jongen, doe maar spank me. Ik tik nog een keer, pets. Daarna gaat mijn tempo omhoog. Mijn lul staat op ontploffen. Ik beuk echt op haar in. Maar elke stoot vangt ze op door haar kontje naar achteren te duwen. Ik pak haar heupen stevig beet en stoot nog een paar keer diep. Ik voel haar kutschacht om mijn lul samen trekken. Harder dan voorheen. Ze gaat helemaal wild te keer onder mij. Oh ja oh ja oh ja ik kom nog een keer. Ik stop mijn lul diep in haar. Het knedende kutje brengt me naar een hoggtepunt. Vijf a zes dikke stralen spuiten tegen haar baarmoeder aan. Uitgeput val ik over haar heen. Damn wat was dit lekker.

Ik trek me uit haar terug en val op de bank neer. Ze duikt op mijn lul en likt al het geil er vanaf. Hmmm, dat is lekker zegt. Al klaar voor een volgende ronde, zegt ze met een big smile. Een diepe zucht ontsnapt uit mijn mond. Dan ...

Ik hoor graag wat jullie er van vonden. Suggesties voor een vervolg zou ik leuk vinden.
Aantal keer gelezen:
1774
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)