Spannendverhaaltje.nl

Spannend begin van de vakantie

-
16-08-2010
Onderweg naar huis in de auto begon het al te kriebelen. Het mooie weer en het vooruitzicht van de vakantie maakte Marijke helemaal opgewonden. Nog een paar dagen werken en dan had ze eindelijk een weekje voor zichzelf. Nou ja niet helemaal voor zichzelf natuurlijk, haar vriendje Ronald had ook vakantie. Nu hadden ze dus extra veel tijd voor elkaar. Ze kende elkaar al een paar jaar, het klikt meteen vanaf het eerste ogenblik. En het was ondertussen alleen maar beter gaan voelen. Hun sexleven was goed te noemen, niets extreems. Maar gewoon heerlijke vrijpartijen op z'n tijd. Ze zag zichzelf wel als een sexueel gedreven vrouw, als haar vriendje niet in de buurt was dan verwende ze zichzelf wel eens met een van haar speeltjes.
Ze had er verschillende. Een paar heerlijke vibrator's en een enkele clitoris stimulators. Zo kon ze toch nog wat afwisselen. Regelmatig dacht ze aan heerlijke sex terwijl ze zichzelf aan het verwennen was met haar speeltjes. Ze was gezegend met een gezonde kut, die heerlijk nat werd. Iets wat haar vriendje alleen maar fijn vond. Die vond de smaak en geur van haar kutje verslavend lekker. Toen ze thuis kwam deed ze snel haar werkkleren uit en trok haar joggingbroek en thsirt aan, een string en bh was nu niet nodig dacht ze. zo voelde ze haar lichaam nog meer tintelen. Snel ging ze even op internet, kijken of er nog iets geils te vinden was. Zoals zo vaak kwam ze uit bij een site met geile verhalen. En al snel had ze een verhaal gevonden wat haar intresse trok. In het verhaal waren de man en vrouw verwikkeld in een flinke neukpartij.
De man had de vrouw eerst heerlijk gemasseerd en daaruit ontstond veel meer. Marijke las het verhaal verder terwijl haar hand in haar joggingbroek verdween, mmm ze was al helemaal nat, hier zou haar vriendje wel raad mee weten. In het verhaal begon de vrouw de man heerlijk af te trekken, ze gebruikte hier wat massageolie voor om het wat beter te laten glijden. De vrouw maakte lange bewegingen van zijn eikel tot aan zijn zak. De man spreidde zijn benen om zn vrouw overal toegang tot te verschaffen. De vrouw kuste de man van zijn mond tot zijn nek en likte daarna langzaam over zijn tepels. Haar hand verdween steeds dieper en gleed nu steeds zachtjes over zijn zak. De man kreunde in de haren van zijn vrouw en onderging het met veel genot. De vrouw ging nog verder over zijn zak en haar vingers gleden langzaam naar beneden, steeds verder totdat ze over zijn sterretje gleed.
De man kende dit gevoel niet en kreunde plots wat harder. "Dit vind je wel lekker he schatje" zei de vrouw zacht tegen haar man. Het antwoord wachtte ze niet af en ze duwde de door de olie glad gemaakt vinger langzaam in de kont van haar vent. Dit verhaal krijgt een heel andere wending dacht Marijke, maar daar werd het niet minder geil van. Hoe zou Ronald dit vinden begon ze te denken. Die is ook wel voor veel in. Lang kon ze hier niet over denken want plotseling hoorde ze de voordeur open gaan. Snel zette ze de computer uit en wilde naar beneden gaan, maar ze bedacht zich. Laat ik eens iets anders proberen dacht ze. Ze ging naar hun slaapkamer, kleedde zich uit en ging op bed liggen. Ronald riep "Waar ben je lieverd". "Ik lig even bij te komen schatje" riep Marijke. Ze hoorde dat Hij de krant opraapte en erin begon te bladeren. "Even de krant doorlezen, ik kom zo bij je"riep hij. Hier had Marijke al op gehoopt en ze begon zich langzaam te strelen, eerst haar borsten.
Haar tepels werden snel harder en ze begon nu wat harder te kneden. Langzaam voelde ze haar kutje nat worden en al snel gleed een hand naar beneden. Langzaam beroerde ze haar klitje totdat ze het vocht eruit voelde stromen. Langzaam duwde ze een vinger naar binnen. Even dacht ze erover om een speeltje te pakken, maar ze legde haar trouwe vibrator even naast het bed neer, die komt later aan de beurt dacht ze. Ze wist dat Ronald haar graag een keer zou zien op deze manier, dat had hij al wel eens aangegeven, maar Marijke wilde hier nooit iets van weten. Dit was iets van haarzelf, maar vandaag was anders. Dit was voor hun beide. Ze begon zich nu te verliezen in haar genot en konkelde over de lakens. Ze hoorde Ronald langzaam de trap op komen, normaal gesproken zou ze nu onmiddelijk stoppen. Maar nu ging ze gewoon door met gesloten ogen. Ze wist dat Hij nu al in de kamer moest staan, ze hoorde zijn adem zwaarder worden. "Schatje?"hoorde ze hem zeggen, en ze deed langzaam haar ogen open en keek hem geil aan.
Dit wilde je toch altijd? zei ze. Ronald kleedde zich langzaam uit, zonder haar ook maar een moment uit het oog te verliezen. Hij ging naast haar zitten zodat hij het schouwspel goed kon volgen. Met haar vrije hand nam Marijke de hand van Ronald en bracht deze naar zijn eigen lid. "Niet alleen kijken lieverd"zei ze lachend, dit zou een nieuwe ervaring worden voor beide. Terwijl ze elkaar aan aankeken bevredigde de twee zichzelf, tussendoor hevig kussend. Ik wil je in me hebben zei Marijke plotseling. Ronald liet zich dit geen twee keer zeggen en draaide zich bovenop Marijke. Langzaam duwde hij zijn pik in haar zeiknatte kutje, centimeter voor centimeter voelde hij zijn pik opgezogen worden. Hij hield van het strakke natte kutje van zn vriendin. Marijke sloot haar ogen terwijl ze zich steeds meer gevuld voelde worden. Niets was beter dan de pik van HAAR vent diep in haar. Het gevoel was onbeschrijfelijk, ze dacht al een het moment dat hij klaar zou komen. Als zijn zaad diep in haar spoot. Dat gevoel maakte haar altijd meteen geil.
Ondertussen was Ronald al flink an het werk, lange diepe halen omdat hij wist dat zijn meisje dit prettig vond. "Ik wil je diep in me voelen" zei Marijke. En Ronald duwde zo ver als hij kon. Marijke greep zn billen en kneedde ze stevig. Ze wist dat hij het niet lang vol zou houden. Ze keek hem in de ogen en zag dat hij zijn hoogtepunt naderde. "Kom maar lekker klaar lieverd" zei ze terwijl ze hem kuste en streelde tegelijk. Dit was teveel voor Ronald en hij kwam hevig schokkend klaar, beide voelde het vocht uit haar kutje lopen. kussend kropen de twee in elkaars armen en hielden elkaar stevig vast. Na een tijdje lagen ze op hun zij tegenover elkaar. Kussend, strelend en nog steeds bloedgeil. Marijke begon met de pik van Ronald te spelen, die binnen no-time weer fier overeind stond. langzaam zakte ze wat naar beneden en begon zijn onderbuik te kussen.
Nog lager en ze nam zijn eikel in haar mond en begon hem langzaam te pijpen. Aan het gekreun van Ronald te horen beviel hem dit wel. Ze streelde zijn benen en billen terwijl ze hem bleef pijpen. "Het is nu of nooit"dacht ze. met 1 arm greep ze langs het bed en haalde voorzichtig de vibrator tevoorschijn. Ronald had niets in de gaten, die lag met gesloten ogen te genieten. Met het altijd bij het bed steende glijmiddel begon ze de pik en ballen van haar vent in te smeren, dit beviel hem goed want hij spreide zn benen om haar toegang te geven. "Dat vind je wel lekker he" zei ze. Een goedkeurend gekreun was het enigste wat ze hoorde. De olie liep ondertussen ook in zijn bilnaad naar zijn sterretje, maar dat leek hem niet te deren. Voorzichtig pakte ze de vibrator en hielde die tegen zijn pik aan.
Hij keek even op en zei "Zo, wat gaan we doen?". "Vind je het erg als ik wat speelgoed gebruik lieverd" zei ze. "Nee hoor, je doet maar wat je wilt, ik vind momenteel alles best" was zijn antwoord. Even dacht ze nog na, maar toen zette ze haar vibrator tegen zijn sterretje, "Alles lieverd?". "Ja alles schatje zei hij kreunend". Dit was de druppel voor haar, en ze duwde langzaam de vibrator naar binnen, heel voorzichtig, ze wilde hem geen pijn doen. Na een tijdje was zijn kontje gevuld met haar favoriete vibrator en begon ze hem daarmee langzaam te neuken. Terwijl ze hem met haar andere hand aftrok en af en toe zijn pik in haar mond nam. Ronald wist in het begin niet wat hem overkwam en schrok heel even, maar het gevoel wat hij nu had was onbeschrijfelijk. Hij liet zich meevoeren door de handelingen van zijn vriendin. Omdat hij al was klaargekomen duurde het wat langer, maar hij voelde het bekende gevoel van een orgasme al weer opkomen.
Hij kreunde steeds harder, wat voor Marijke het teken was dat het zo ging gebeuren. Ze nam zijn hele pik in haar mond en duwde de vibrator met lange halen in en uit zijn kontje. Ze zette de vibrator op de middelste stand aan en voelde Ronald onder zich kronkelen. Opeens een rauwe kreet en ze voelde het zaad in haar mondje lopen. Snel haalde ze de vibrator uit zijn kontje en slikte het zaad door. Snel kroop ze op hem en ze begonnen weer hevig te kussen. 10 minuten later keek Ronald haar vragend aan en vroeg "Waar kwam dit ineens vandaan". "ach ik wilde iets nieuws proberen, vond je het erg?" zei Marijke. Ronald keer naar Marijke, toen naar de andere speeltjes in haar nachtkastje. "helemaal niet, dit wordt een heel spannende vakantie schatje". En hij begon haar langzaam te likken, van haar tepels tot haar buik, naar haar drijfnatte kutje, terwijl zijn andere hand een speeltje pakte. "Nu is het mijn beurt"zegt hij lachend. Wordt vervolgd.
Aantal keer gelezen:
766
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)