Spannendverhaaltje.nl

Spannend avontuurtje

-
16-08-2010
Een paar jaar geleden was er een meisje van de balkan naar onze stad gekomen. Ik had wel kontakt met haar, maar verder gebeurde er niets. Pas toen we 18 waren gebeurde er wat. Het was een prachtige meid geworden; haar naam was Denise, ze had lang blond haar, groene zaadvragende ogen, een mooi slank figuurtje, was 1.65 meter lang, had ongeveer cup C en een heerlijk strak kontje! Ik fantaseerde vaak over haar, maar durfde haar nooit te zeggen wat ik voor haar voelde.
Op een dag kwam ik in het zwembad en toen ik me had omgekleed zag ik Denise staan. Ze had een nieuwe bikini aan en zag er vreselijk lekker uit met haar natte haren. Haar tieten en kontje waren goed zichtbaar en al kijkend kwam mijn lul al weer snel op volle sterkte. Om dit niet te laten blijken besloot ik een frisse duik te nemen. Na een half uurtje ging ik weer uit het water en besloot me om te kleden. Toen ik in het hok de hoek om ging botste ik pardoes tegen iemand op... Denise! Ze liep bloosde even en knoopte een gesprek aan. Ze had nog steeds haar bikini aan en ik kon het niet laten om af en toe even naar haar tieten te kijken.
Hierdoor kwam mijn lul weer omhoog en er was duidelijk een bobbel in mijn broek te zien. Ik hoopte dat ze dit niet zag en beeindigde snel het gesprek. Toen ik me had omgekleed liep ik naar mijn fiets en deed mijn tas achterop. Ineens hoorde ik gescheld achter me: 'Shit, dat heb ik weer!'. Het was Denise wiens band lek was. Ze had haar blijkbaar nog niet omgekleed, want ze stond nog in haar bikini en blijkbaar zou ze dus zo naar huis gaan! Ik vroeg haar of ze een lift naar huis wilde en ze nam het aanbod dankbaar aan. Eenmaal thuisgekomen vroeg ze me binnen en bood me een glaasje fris aan. Omdat het zulk warm weer was en omdat ik haar had thuisgebracht kreeg ik extra veel.
We raakten in gesprek en na een tijdje liep Denise naar boven om wat foto's van vroeger te gaan halen. Omdat ze nog in bikini zat en ik de hele tijd naar haar had zitten kijken had ik alweer een flinke bobbel in mijn broek en die kon ik nu mooi even uit zijn benarde positie redden. Maar al snel riep Denise mij naar boven, want het fotoboek stond te hoog. Ik liep naar boven en al snel zeg ik haar gestrekt staan. Ik strekte mijn hand en pakte het fotoboek van de plank. Ze bedankte me en even keken we elkaar aan. En wat er toen gebeurde had ik nooit kunnen dromen. Onze gezichten naderden mekaar en ik drukte mijn lippen op de hare.
Ze perste haar tong bij mij naar binnen en al snel stonden we wild te tongen! Ik stond hier met de mooiste meid van de stad te gaan!!! Al snel zakten mijn handen af naar haar kontje die ik lekker begon te kneden. Wat een lekkere reed had ze! Direct kreeg ik weer een enorme erectie in mijn korte broek die ze wel MOEST voelen. Ik kneede haar kontje lekker door en met mijn andere hand streelde ik haar buikje. Al snel ging ik met deze hand omhoog en voelde de rand van haar tiet. Toen de reactie goed was pakte ik hem vol beet en begon te kneden en te masseren. Ze kreunde zachtjes en dit was voor mij hetvteken om door te gaan. Met mijn andere hand maakte ik haar bikinitopje los die direct op de grond gleed. Haar tieten waren nu volop te zien en haar lichtbruine tepels waren keihard!
Ik nam er in beide handen een en begon weer te kneden. We tongden stevig door en Denise liet af en toe zachte kreuntjes horen. Dit maakte me zo geil dat mijn lul zich nog verder oppompte en Denise zei: 'wat heb je een lekkere harde paal!\' Ik had nooit van deze meid gedacht dat ze zo geil was, maar het hitste me alleen maar verder op. Ik begon met mijn tong cirkeltjes rond haar tepels te draaien en met mijn hand knede ik haar strakke kontje weer. Ik zoog vol aan haar keiharde tepels en haar gekreun werd harder. Mijn hand ging vanaf haar kontje richting bovenbuik en verder naar beneden. Toen ik op de hoogte van haar kutje kwam voelde ik een natte plek en haar lipjes waren ook goed voelbaar.
Terwijl ik op haar tepels zoog gleed mijn hand haar broekje binnen en tot grote vreugde voelde ik geen haartjes! Ik streelde haar lipjes van onder tot boven en duwde voorzichtig een vinger haar kutje in! Ze had mijn shirt intussen ook uitgetrokken en streelde mijn buik en tepels. Ik duwde een tweede vinger haar strakke, natte kutje in en begon haar te vingeren. Ik deed haar broekje uit en met de andere hand begon ik haar clitje te strelen. Voorzichtig draaide ik er rondjes om heen en ze begon zwaarder te ademen. Haar kutje werd steeds natter en begon met mijn tong een spoor van haar tepels tot haar kutje te trekken. eenmaal daar aangekomen begon ik vol overgave haar clitje te likken en ondertussen vingerde ik haar met 2 vingers.
Ze kreunde steeds harder en toen ik haar clitje naar binnen begon te zuigen kwam ze gillend van genot klaar. Haar sappen dropen van mijn kin op haar dekbed. Toen ze was bekomen zei ze: 'Zo nu is het jou beurt!' Ze bevreide mijn stijve paal uit mijn broekje en begon er rustig aan te trekken. 'Zo dat vind je wel lekker he', zei ze. Aan mijn kreunen als antwoord had ze genoeg en ze begon er sneller aan te trekken. Toen ik bijna kwam hield ze op en gaf me een lang tongzoen. daarna zakte ze door haar knieeen en begon met haar tong rondjes rond mijn eikel te draaien. Dit wisselde ze af door langzaam de gehele lengte van mijn stam te likken.
Na een tijdje dit gedaan te hebben nam ze hem volledig in haar mond en begon er aan te zuigen. Ondertussen speelde ze met mijn ballen. Ik begon te kreunen en na een tijdje riep ik: 'Ik ga spuiten!' Ze begon nog harder te zuigen met dat heette pijpmondje van haar en ik voelde het zaad al opborrelen. De eerste straal kwam vol in haar mond net als de tweede. Blijkbaar werd het haar toen te veel, want mijn paal vloepte uit haar mondje en de derde straal kwam in haar wimpers. De vierde in haar haar en de vijfde en zesde op haar mooie dikke tieten. Ze likte alles tevreden op en slikte het door. Maar ze was onvermoeibaar en ze bracht mijn lul na een tijdje weer op volle sterkte.
'Nu wil ik hard geneukt worden', zei ze. Dit liet ik me geen twee keer zeggen en ik zette haar op handen en knieeen. Ik schoof haar natte, opgezwollen lipjes uit elkaar en stak mijn eikel ervoor. Plagend wreef ik er overheen en ze riep: 'steek 'm er in snel!' Met een krachtige stoot beukte ik mijn keiharde lul haar kutje binnen. wat was ze lekker nauw! Ik begon te stoten in haar kutje en ondertussen kneedde ik haar dansende tieten. JAAAAHHHHH AHHHHHH HARDER!! Riep ze en ik begon steeds harder te stoten. Mijn ballen kletsten tegen haar strakke reet en haar kutje maakte soppende geluiden. Wat was ze nat! Na een tijdje haalde ik mijn paal uit haar persende kutje en stootte 'm in haar naauwe kontgaatje.
Even gaf ze een kik van pijn, maar al snel ontspande ze weer en kon ik haar lekkere peopgaatje beuken. Ik stoote steeds harder en ondertussen vingerde ik haar clitje en natte lipjes. Ze gilde het uit: JAAAHHHH HEERLIJK STOOT DIE LEKKERE PAAL VAN JE IN MIJN GROT!! Ik beukte en vingerde steeds sneller en wilder tot ze heerlijk gillend klaarkwam. Het sap spoot uit haar kut die samen mt haar reet knijpende bewegingen maakte. Dit maakte mijn beuken lekkerder en schreewend van genot spoot ik mijn warme zaad in haar knijpende peopgat. Toen ik mijn lul eruit haalde droop het sperma uit haar reet het dekbed op. Ik had nooit gedacht dat dit meisje zo enorm geil was en we hebben het nog vaak overgedaan!
Aantal keer gelezen:
719
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)