Spannendverhaaltje.nl

Spaanse furie

-
21-10-2010
Na de ervaringen met onze kennissen in de Dordogne, waarbij mijn vrouw Inge en ik ons onderwierpen aan een partnerruil, leek er toch iets veranderd te zijn in onze relatie. We spraken niet vaak over de gebeurtenissen, maar onderhuids verlangden we naar meer. Niet dat we iedere kerel of vrouw thuis uitnodigden om eens een flink potje te neuken, maar in onze fantasie gebeurde dat wel. We vroegen ons dan ook af hoe de volgende vakantie zou verlopen: kamperen in Spanje. Daarvan doe ik hieronder verslag.

Na een lange rit kwamen we aan op onze camping aan de Spaanse Costa Brava. We hadden nog niet zo lang geleden een tweedehands caravan gekocht en dit was onze vuurproef. Nooit eerder hadden Inge en ik gekampeerd. Het was dus even wennen. Niet alleen voor ons, maar ook voor onze twee kinderen. Die voelden er niets voor om in een tentje te slapen. Dus de jongste zoon lag naast mij en de oudste bij Inge. Van seks kwam dus weinig terecht.

In het begin deerde me dat niet, maar na zo'n twee weken kreeg ik dat gevoel. Dat gevoel dat mannen, die lang hebben drooggestaan, zo goed kennen. 's Nachts dromen over mooie vrouwen die je pik in hun mond nemen, maar dan plotseling gestoord worden door een kind met een nachtmerrie. Mijn huid werd ook gevoeliger. Een lichte aanraking van mijn tepels zette mij al in vuur en vlam.

We gingen regelmatig naar het strand. Steeds vaker keek ik naar de mooie vrouwen die zich blootgaven aan de zon. Er waren natuurlijk niet alleen Spaanse vrouwen, maar ook Nederlandse en Duitse. Ik vind het 't lekkerst om in de kleine rubberboot op zee te dobberen. De zon brandend op mijn buik terwijl de golven mij in slaap wiegen. Het was op een zondagmiddag dat ik alleen op zee was. Ik was voorbij de boeien gepeddeld en ik dreef tussen de kleine jachten. Ik zat gevangen in een roes waar ik wreed uit ontwaakte nadat ik tegen iets opgebotst was. Het bleek een grote rubber band met daarin een meisje. Ik keek slaperig op en zag witte tanden in een prachtige mond. Ze lachte. Ze leek me niet ouder dan een jaar of zestien. Ze zat met haar achterwerk in de band. Ze had haar benen en armen gespreid en ze leek zeer relaxed. Twee perfecte borsten maakten het beeld compleet. In mijn beste Spaans verontschuldigde ik me. ,,It is okay", zei ze met een prachtig Spaans accent.

Ze keek zeer ontdeugend uit haar ogen. Ik vroeg hoe ze heette. ,,Nuria", antwoordde ze. En voor de zekerheid vroeg ik ook haar leeftijd. ,,Twenty." Ik zei dat ik haar mooi vond. Het flapte er zo maar uit, maar ik meende het wel. Ze ging voorover zitten en kwam zo in het water terecht. Ze leunde met haar romp op mijn boot, waardoor er een golf koud water binnenkwam. Ze zag dat ik kippenvel kreeg. ,,You cold? I want to make you hot."
Ze trok zichzelf de boot in en zoende me op de mond. Ik wist niet goed wat ik moest. Ik keek achterom en zag in de verte de rood-witte Amstel Bier-parasol, waar Inge onder lag. Subtiel werkte ze haar tong bij me naar binnen. Ik moest me wel overgeven.

Mijn hand streelde haar nek en ik kon het niet laten om haar borsten beet te pakken. Wat waren ze stevig. Haar tepels sprongen omhoog. Ze wees op een van de aanwezige boten en stelde voor om erin te klimmen. Voordat ik antwoord had gegeven, klom ze er al in. Ik volgde haar gedwee. Ze trok me over zich heen en begon me weer te zoenen. `Wat moet zo'n meisje nou met mij', schoot er door mijn hoofd. Ik kreeg echter niet de kans om erg na te denken. Haar linkerhand masseerde mijn pik door mijn zwembroek heen. Haar lippen gingen via mijn tepels over mijn buik. Met een harde ruk trok ze mijn lul uit mijn broek. Zonder mijn reactie af te wachten nam ze mijn lid in haar mond. Met lange halen liet ze mijn keiharde staaf in en uit haar mond glijden. Ik was zo geil dat ik nauwelijks de tijd kreeg om ervan te genieten. Ik gaf aan dat ze moest stoppen, maar ze ging door. Ze nam alleen mijn eikel in de mond, likte met haar tong snel over het topje, rukte twee keer hard en ik spoot mijn hele lading in vier etappes achter in haar keel. Ze moest ervan proesten. Ik was er inmiddels in geslaagd om twee vingers bij haar kut naar binnen te brengen. Nu ik zelf al klaargekomen was, kon ik me op Nuria concentreren. Ik legde haar op haar rug en nam met mijn gezicht plaats tussen haar benen. Met lange halen wroette mijn tong door haar zoute spleet. Ik merkte dat ze steeds heftiger begon te bewegen. Ik nam haar klitje tussen mijn lippen en zoog hard. Ze werd gek. Haar handen trokken aan mijn haar en ze sloeg haar benen om mijn nek, waardoor ik geen kant meer op kon. Ze schreeuwde een keer en kwam trillend klaar. Na een paar minuten kwam ze bij. Ze keek me aan, lachte en zei ,,adios". Ze sprong in haar band en peddelde weg. Verbouwereerd zat ik in de boot. Ik besloot ook maar in mijn rubber bootje te stappen. De golven voerden me in tien minuten weer terug naar het strand, waar Inge stond te kijken waar ik bleef. Ik besloot haar niets te vertellen. Ik zei haar dat ik in slaap was gevallen, terwijl ik het bootje aan een boei had vastgemaakt. Vijftig meter verderop zag ik Nuria zitten. Ik liep nog een keer langs haar maar ze negeerde me volkomen.

Diezelfde avond zaten Inge en ik voor de caravan aan de sangria. Ze had net gedoucht en nu nam ze een voetenbad. Vervolgens vroeg ze of ik haar voeten wilde masseren met creme. Ik wilde dat wel. Ze zette haar voeten op mijn knieen. Ze spreidde haar benen en tot mijn verbazing zag ik dat ze geen slipje aan had. Ze lachte naar me. Ik zag het spleetje tussen het schaamhaar. En hoe meer ik haar voeten masseerde, des te breder werd dat spleetje. Ik begon haar benen te masseren en bij haar bovenbenen raakte ik steeds even haar kutje aan. Heel even. Tot ze mijn hand pakte en die stevig tegen haar lippen duwde. Met haar ene voet masseerde ze mijn lul. Weer werd ik geil. De schouderbandjes van haar jurk waren omlaag gevallen, waardoor haar borsten zichtbaar werden. Met een vinger trok ze de nek van de jurk omlaag, waardoor ik ook haar stijve tepels kon zien. Ze leidde mijn vinger in haar kletsnatte kut. Met mijn duim masseerde ik haar kittelaar. Ze wierp haar hoofd naar achteren en ze hijgde. Na een paar minuten stond ze op. Ze pakte me bij de hand en we gingen de voortent in. Ze stopte bij de open deur van de caravan. Ze zette haar handen tegen de deurposten en kantelde haar kont naar achteren. ,,Pak me", klonk het hees uit haar keel. Dat hoefde ze me geen tweede keer te vertellen. Ik trok mijn pik uit mijn broek en ramde hem in een keer in haar natte doos. In hoog tempo neukte ik haar, onderwijl denkend aan dat prachtige lichaam van Nuria. Ze stond wat naar voren, maar ik trok haar bovenlichaam naar achteren. Blijkbaar ramde ik met mijn lul tegen haar blaas, want een warme vochtige straal pis stroomde langs mijn lul en mijn ballen. Ik werd er nog heter van. Inge spreidde haar billen. Ik begreep de boodschap. Ik haalde mijn lul uit haar kutje, spuugde op het roosje van haar kont, zette mijn eikel voor het gaatje en drong langzaam bij haar naar binnen. Ik hield stevig haar heupen vast, waardoor ik nog gemakkelijker naar binnen kon komen. Na drie, vier kleine stootjes zat ik helemaal bij haar binnen. Ik haalde mijn lul er tot de eikel uit om weer hard naar binnen te stoten. Inge gaf een gilletje. Ze had drie vingers in haar kut die wild tekeer gingen. Ik stootte nog een paar keer. Ik kon het niet meer ophouden. Ik trok mijn pik uit haar kont en spoot een lading zaad, de tweede vandaag, op haar rug. Tegelijkertijd merkte ik dat Inge klaarkwam. Ik stopte twee vingers in haar kut en voelde haar spieren knijpen.

Opeens hoorden we een geluid en we zagen de schaduw van iemand bij de tent. Toen hij wegrende zagen we wie het was. Het was de buurjongen van twee tenten verder. Een Antilliaan van een jaar of zeventien. We konden toen nog niet vermoeden wat we met hem zouden beleven. Wellicht volgt dat relaas in een ander deel.
Aantal keer gelezen:
636
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)