Spannendverhaaltje.nl

Sophie gaat solliciteren

-
20-05-2015
Het is een warme dinsdag middag als Sophie naar haar sollicitatie gesprek gaat fietsen. Ze heeft zich gekleed in een zalmroze topje en een kort spijker rokje. Onder haar rokje draagt ze een zalmroze slipje met stippeltjes op de achterzijde. Ze heeft geen bh aangedaan omdat het daarvoor te warm is. Sophie is 1 meter 66 lang en weegt 58 kilo. Haar borsten zijn fors voor haar lichaam, namelijk 65D.Ze heeft lang donkerblond haar,wat ze nu in een staart draagt.Verder heeft ze prachtige bruine ogen waarmee ze elke man om haar vinger kan winden. Maar aan een man alleen heeft ze niet genoeg,ze wil op eigen benen staan en wil daarom deze baan erg graag omdat haar zakgeld niet voldoende is om van uit te gaan. Ze is 17 jaar en de advertentie om model te worden trok haar erg aan. Er werd een erg goede beloning voor modellen werk geboden.Op het opgegeven adres ziet ze alleen een bedrijfshal. Ze belt aan en via een intercom hoort ze een vriendelijke stem zeggen,goede middag,wie is daar. Sophie reageert direkt door haar naam te zeggen. Kom maar naar de tweede verdieping zegt de stem,waarna de zoemer klinkt en de deur open is. Als Sophie de deur binnenstapt gaat ze met de trap naar de tweede verdieping en klopt daar op de deur. Binnen, zegt de vriendelijke stem. Voorzichtig stapt Sophie de ruimte binnen en geeft de man met de vriendelijke stem een hand. Hij stelt zich voor als Barry. Hij is ongeveer 40 jaar oud en ziet er goed verzorgd uit.

Als Sophie in het rond kijkt ziet ze in een donkere hoek nog een jonge man met krullen zitten. Hij zit wat onderuit gezakt met zijn benen over elkaar. Hij heeft een handdoek om zijn middel en een gespiert bloot bovenlijf. Barry zegt tegen Sophie dat ze op het bankje mag gaan zitten. Ze doet wat er van haar gevraagd word. Het rokje van Sophie is aan de korte kant en Barry kijkt zo tegen haar roze slipje aan. Zijn pik heeft het ook gemerkt. Zo Sophie zegt Barry,waar kom jij voor,vraagt hij. Ik kom om modellenwerk te doen,zegt Sophie. Jullie bieden een goede beloning voor modellenwerk, zegt ze. Heb jij dan wel eens eerder naakt modellenwerk gedaan,vraagt Barry. Naakt?, vraagt Sophie,ik ga niet naakt. Er staat modellenwerk in de advertentie. Er staat niets over naaktmodel zijn. Sophie is wat geirriteerd ,maar aan de andere kant vind ze het ook wel weer spannend. Heb je een vriendje,vraagt Barry. Ja, antwoord Sophie naar waarheid. Laat je jezelf aan hem wel eens naakt zien,strip je weleens voor hem. Als hij dat vraagt doe ik dat,zegt Sophie. Maar ik kom hier voor gewoon modellenwerk en anders ben ik weer weg. Sophie staat op en loopt naar de deur. Ze is teleurgesteld dat Barry misbruik van haar wilt maken. Snel loopt ze het pand uit en stapt op haar fiets. Net als ze wilt wegrijden roept Barry haar naam. Hij is haar achterna gerend.

Wat denk jij dat je met normaal modellenwerk kan verdienen Sophie,vraagt Barry. Ze kijkt op en heeft tranen in haar ogen. Ik weet het niet snikt ze. Met 3 uur werken kun je misschien 50 euro verdienen. Maar ik wil geen naakt modellenwerk doen,stribbelt Sophie tegen. Door een video te maken kun je gemakkeijk 1000 euro per filmpje verdienen, zegt Barry. Laten we een proefopname maken en die dan naar een aantal producenten sturen,die jou dan kunnen inhuren. Speciaal voor jou heb ik Billy geregeld, die gaat met jou de proefopname doen. Wat voor proefopname,vraagt Sophie. Jullie hebben samen seks ,wat dan door mij opgenomen wordt. Kom er maar even bij Billy,vraagt Barry. Billy loopt naar Sophie en geeft haar een hand,waarna hij naast haar gaat zitten. Maar als mijn vriend erachter komt? Hij zal het uitmaken en dat wil ik niet. Billy streelt met zijn hand over haar rug waardoor Sophie wat rilt. Ik ga geen seksfilm doen zegt Sophie tegen Barry. Okee, zegt Barry, gaan jullie maar even samen praten,dan hoor ik het wel als ik mijn koffie op heb. Ik zal de camera uitzetten. Barry staat op en loopt de kamer uit.Billy en Sophie blijven achter op de bank. Je hebt dus een vriend,vraagt Billy. Ja,antwoordt Sophie,al 3 jaar. Hoeveel keer in de week heb je seks met je vriend,vraagt Billy. Maar 2x,ik vind het veel te weinig,zegt Sophie,ik wil weer net als in het begin iedere dag met hem neuken. Dan maak je 5 films in de week,zegt Billy. Je hebt dan elke dag seks en verdient er ook nog 5000 euro mee. Je hebt wel een lekker lijf,zegt Sophie. Billy haalt de handdoek van zijn middel af en laat zijn pik zien. Wauw, wat een lekkere lange pik Billy, zegt Sophie. Ze pakt de pik vast en begint trekkende bewegingen aan zijn pik te maken. Op dat moment stapt Barry weer naar binnen. Zooo,jullie zijn lekker bezig,zegt hij. Ja, zegt Billy, Sophie wil toch proberen een proefopname te maken met mij. Okee, zegt Barry,dan moet ze eerst maar eens laten zien hoe haar lijf eruit ziet. Ga eens staan Sophie,zegt Barry. Als ze rechtop staat zegt Barry, laat jouw mooie borsten maar eens zien schat. Langzaam doet Sophie haar topje uit, haar borsten vallen als rijpe appelen weer naar beneden. Kijk nou, zegt Barry, haar rechter tepel heeft een mooie piercing, wat een geil sletje ben jij Sophie. De hand van barry glijd over de stijve tepel van de rechterborst van Sophie,een siddering gaat door haar slanke lijf. Jij vind dat lekker,he,geil sletje,zegt Barry. Je hebt een flinke cupmaat voor je slanke lijf,hoe groot zijn je tieten. Ik heb cup 65 D zegt Sophie. Ze zijn nog lekker stevig Sophie,zegt Barry.Hierna doet Sophie haar spijkerrokje naar beneden en laat haar roze slipje zien. Die mag je nog even aanhouden,zegt Barry.

Buk maar eens voorover en ga Billy's lange pik eens lekker pijpen. Billy zit nog steeds met zijn pik te spelen. De lengte van zijn pik is 20 centimeter,die voor Sophie's slanke lijf een erg grote pik is.Sophie pakt de lange pik van Billy vast terwijl ze voorover bukt en begint hem te pijpen. Barry zet de camera weer aan en begint weer te filmen. Barry gaar met zijn hand over de rug van Sophie, terwijl Billy ligt te genieten van het pijpwerk van Sophie. Barry trekt het slipje van Sophie naar beneden en kijkt tegen de achterkant van de dikke schaamlippen van Sophie , die mooi gesloten zijn. Zijn vinger gaat door haar kutspleetje dat een soppend geluidje maakt. Ze is al nat Billy,zegt Barry. Dit geile sletje zegt dat ze geen film wilt maken,maar is ondertussen kletsnat. Langzaam trekt Barry het slipje naar beneden en zegt Sophie op de bank te gaan liggen. Als Sophie op de bank ligt gaat Billy tussen haar benen zitten en spreid haar benen. Hij begint het lekkende kutje van Sophie te likken,mmm, ze is lekker zoet, nog echt een jong kutje, zo lekker strak en sappig. Billy beft Sophie lekker door en gebruikt hierbij ook twee vingers om haar strakke kutje voor te bereiden voor zijn lange pik. Sophie ligt te kronkelen van genot en komt met veel geile sappen klaar.

Barry laat Billy plaatsnemen op de bank en Sophie laat zich over zijn pik zakken. De lange pik verdwijnt in zijn geheel in haar soppende kut. Ahhh,zucht Sophie als de hele pik in haar kut zit. Sophie gaat op en neer op de lange pik van Billy. Haar sappen glijden langs de stam van Billy's lekkere pik. Na vijf minuten legt Billy,Sophie op haar rug en begint stevig in haar jonge kutje te pompen. Even wacht hij weer en gaat haar voor de tweede keer beffen. Sophie weet niet wat haar overkomt. Haar vriendje heeft haar nog nooit twee keer op een avond gebeft. Sophie geniet er duidelijk van terwijl Barry de camera in de close-up stand zet. Sophie komt met een schreeuw klaar en spuit haar geile sappen over het lijf van Billy heen. Haar onderlijf schokt van de ontlading. Haar sappen blijven uit haar kutje vloeien terwijl Billy zijn pik weer hard in haar openstaande kut stopt. Het resultaat is dat Billy in en uit glibbert in de kut van Sophie. Billy stopt even en pakt zijn handdoek van de bank. Hij veegt zijn lichaam af en droogt ook de kut van Sophie een beetje. Weer tilt hij haar op en legt haar op de tafel. Hij zegt tegen Barry dat het niet lang meer duurt voor hij klaar gaat komen.

Barry vertelt aan Sophie dat ze het sperma van billy moet opvangen in haar mond en dan aan de camera laten zien. Sophie spreid haar benen weer en Billy neukt haar stevig. Opeens trekt hij zich terug en laat Sophie dicht bij zijn pik komen met haar hoofd. Billy geeft aan dat hij klaar gaat komen. Dat spuiten vier dikke stralen sperma uit zijn kloppende pik. Sophie doet haar best om het sperma op te vangen. De eerste twee stralen gaan in haar haar,terwijl de derde over haar neus gaat. De vierde straal gaat over haar borsten. Sophie likt het laatste restje sperma van de pik van Billy af die zich langzaam terug trekt met zijn verslappende pik. Laat eens aan de camera zien wat je in je mond hebt Sophie,vraagt barry. Sophie doet haar mond open maar daar zit niets in. Dat is niet zo best,zegt Barry tegen Sophie. Ik heb nog zo gezegd dat je het sperma in je mond moet opvangen. Dan zit er maar een ding op zegt Billy tegen Barry. Inderdaad zegt barry. Deze shoot zal overnieuw moeten...!

Sophie kijkt van Barry naar Billy en terug. Dus dit was niet goed genoeg zegt ze. Inderdaad niet,Sophie,volgende week kom je maar weer opnieuw solliciteren. Wij zullen dan aangeven op welke lokatie je je zult moeten melden...
Aantal keer gelezen:
1700
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)