Spannendverhaaltje.nl

Sonja laat een ander genieten - Deel 6

-
16-08-2010
Het was wel even wennen voor Sonja in dat kleine dorpje, maar gelukkig zat ze op school in een grotere stad vlakbij, waar ze vaak nog even bleef hangen en in het weekeinde kon je er redelijk uitgaan. Ook het leven thuis was totaal anders dan de vrijheid-blijheid die ze bij Derk en Hanny had ondervonden. Soms als ze haar moeder aankeek, moest ze weer aan die bekentenis denken, maar nu was ze niet meer jaloers, eerder trots. Want haar moeder mag dan een keer met Derk geneukt hebben, haar eigen ervaringen waren heel wat talrijker en volgens Sonja ook veel intenser.
Als nieuweling kreeg ze op school natuurlijk alle aandacht, vooral van het manlijke gedeelte, dat haar aandachtig bekeek, monsterde en probeerde haar zo snel mogelijk te versieren. Ze maakte de jongens snel duidelijk, dat zij daar niet van gediend was, bovendien viel de oogst nogal tegen, op een enkele aardige knul na. Haar voorkeur ging toch echt uit naar de wat oudere mannen. En die waren er ook, ze had bijvoorbeeld een zeer aantrekkelijke leraar Nederlands van een jaar of 30. Die was weliswaar getrouwd, maar voor Sonja maakte dat gezien haar ervaringen niet zo veel verschil.
Ze kon ook goed opschieten met een paar meiden, van wie er één uit hun dorp kwam, waardoor ze veel samen reisde. Ze had in de stad snel een nieuwe handbalclub gevonden, waar ze hartelijk welkom was, want een ervaren keeper konden ze daar wel gebruiken. Daar vond ze ook haar eerste echte vriendin, Annika, een leuke blonde meid, slank met kleine maar parmantige stevige tietjes en de enige met een grotendeels geschoren kutje. Na de eerste training bleven ze samen lang in de kleedkamer en gingen daarna nog iets drinken in de stad om helemaal bij te kletsen. Ook de trainer beviel haar wel, een aardige, wat verlegen jongen van halverwege de twintig, niet zo groot, maar met een leuk gezicht en mooie bruine ogen.
Sinds haar ervaringen met Aylin en vooral Hanny keek Sonja met andere ogen naar al die naakte, zeer verschillende vrouwenlichamen. Maar niemand van die meiden, op Annika na, trok haar echt aan, hoewel er toch wel een paar mooie figuren bij zaten. Om er werkelijk erotische gevoelens bij te krijgen, was er toch kennelijk meer nodig dan alleen een mooi lijf. Bovendien waren er ook nog een paar heel preutse meiden bij, handdoeken om het lijf, omdraaien bij aan- en uitkleden, etc. Dat stoorde Sonja omdat ze net gewend was aan veel openheid.
De eerste echte wedstrijd zit erop en Sonja en Annika zitten als laatste in de kleedkamer na te praten. Ze hebben met een punt verschil gewonnen, vooral dankzij Sonja, die als een tijgerin in het doel stond. Sonja is nog helemaal naakt en Annika zit met een handdoek over haar benen tegenover haar, als er geklopt wordt en de deur voorzichtig open gaat. Trainer, Danny steekt zijn hoofd om de hoek en schrikt als hij die twee blote meiden ziet zitten. Hij mompelt sorry, maar Sonja reageert dat het niets uit maakt en dat hij rustig binnen kan komen. Ze kijkt naar Annika en ziet dat die bloost, maar niets zegt. Danny doet een paar stappen naar binnen en sluit de deur, hij bloost ook en kijkt tussen de twee meisjes door naar de achterkant van de kleedkamer. Ik wilde alleen weten wie er nog waren, zegt hij verlegen.
Sonja stelt hem gerust en zegt dat bij haar vroegere club de trainer altijd binnen kwam zonder dat iemand er aanstoot aan nam. Annika heeft intussen snel haar slipje aangetrokken en doet haar beha aan. Sonja staat op, draait zich om en bukt om haar string uit haar tas te pakken, hierdoor krijgt Danny een fraai uitzicht op haar billen en ziet hij haar gleuf daaronder tussen haar benen. Als Sonja om kijkt ziet ze dat hij een behoorlijke bobbel in zijn broek heeft en plagerig aait ze eerst over haar borsten voordat ze langzaam haar beha pakt. Danny kan zijn hoofd niet meer wegdraaien en zegt tegen haar dat ze erg goed gespeeld heeft, ze heeft de wedstrijd gered. “Dan zal ik jou nu redden”, lacht Sonja en trekt verder haar kleren aan.
Als hij weg is, begint Sonja hard te lachen en zegt tegen Annika dat Danny nu ook weet waar hij aan toe is. Annika staat haar nog steeds verbaasd aan te kijken en zegt dat ze wel bewondering heeft voor haar. Zelf had ze zoiets niet gedurfd, ze schaamde zich rot toen hij binnenkwam. Bij een volgende keer zullen we hem eens te grazen nemen, zegt Sonja, Hij mag dan verlegen lijken, volgens mij is hij zo geil als boter, zag je die bult in zijn broek niet?
De volgende dagen praat Sonja Annika bij over haar ervaringen en die valt van de ene verbazing in de andere, maar vindt het wel erg spannend. Zelf had ze nog niet veel seksuele ervaring, ze was zelfs nog maagd, maar had al wel het een en ander uitgespookt met jongens en ze wil nu misschien wel iets verder gaan. Sonja weet wel een slachtoffer, dat haar daarbij wil helpen, zegt ze veelbetekenend.
Twee weken later, na een training, zegt Sonja tegen Danny dat zij en Annika nog wat extra oefeningen willen doen. De twee besteden zogenaamd geen aandacht aan hem, maar houden wel de deur naar de kleedkamers in de gaten en als ze zien dat de trainer daar naartoe loopt, stoppen ze even. Na een minuutje lopen ze de gang van de kleedkamers binnen, direct naar de massagekamer, want daar verkleedt Danny zich meestal.
Zonder te kloppen, lopen ze de kamer binnen en zien Danny staan in zijn boxershort. Hij kijkt verschrikt om, maar Sonja zegt, dat hij niet zo bang hoeft te reageren, ze willen alleen maar even praten over wat nieuwe oefeningen. Wat voor oefeningen, vraagt hij verbaasd. “Om de onderlinge band wat te versterken, lacht Sonja”en ze trekt in één beweging haar shirt uit en maakt haar beha los. Ze knikt naar Annika, die hetzelfde doet.
Met grote ogen kijkt Danny van de één naar de ander, naar de grote tieten van Sonja en de kleine, maar stevige tietjes van Annika met de harde tepeltjes. Welke vind je de mooiste, vraagt Sonja, die van mij zijn groter, maar die van Annika zijn iets ronder en steviger. Danny weet nog steeds niets uit te brengen, maar merkt wel dat Sonja naar de snel groeiende bobbel in zijn boxershort staat te kijken. Zo te zien, vind je het allebei wel wat, zegt Sonja, en tegen Annika: “Controleer jij eens of dat er echt zo goed uitziet”.
Danny doet een stap naar achteren, maar voor hij het weet, hebben de twee meiden zijn boxershort naar beneden getrokken en floept zijn harde paal tegen zijn buik. Sonja duwt Annika naar hem toe en die begint aan zijn pik te trekken. Intussen loopt Sonja naar de deur en draait die op slot. Als ze terug loopt, maakt ze een goedkeurende opmerking over de lul van Danny en vraagt ze Annika of hij lekker is. Die zegt dat ze wel even zal proeven, trekt de voorhuid naar beneden en neemt de keiharde pik in haar mond. Dan besluit Danny zich maar over te geven aan die twee geile meiden, want hij kan er toch niets meer tegen doen.
Annika duwt Danny zachtjes naar de bank en gaat op haar hurken voor hem zitten om hem beter te kunnen pijpen. Danny pakt haar tietjes beet en begint die te kneden, wat bij Annika een paar zachte kreetjes oplevert. Sonja vindt het wel een geil gezicht en gaat tegenover die twee op een van de massagetafels zitten. Ze trekt haar trainingsbroek en haar slipje uit en begint haar klitje te strelen en zich te vingeren. Danny zit haar nu geil aan te kijken en zegt dat ze een heerlijk kutje heeft. Ze gaat wijdbeens op de tafel zitten en zegt tegen Annika dat hij haar kant op moet komen om dat lekkere kutje dan ook maar eens te proeven. Danny loopt naar de tafel, buigt zich voorover en begint Sonja te likken over haar kutje, terwijl hij met zijn handen haar borsten streelt. Annika kruipt weer onder hem en gaat door waar ze mee bezig was.
Sonja en Danny worden allebei erg heet en hijgend ondergaan ze de strelingen van de handen en de tongen. Sonja voelt dat ze dicht bij een orgasme zit en duwt Danny voorzichtig van zich af. Ze wil nog niet komen en bovendien had ze Annika iets beloofd. Die zit nog steeds op haar hurken te pijpen en brengt Danny ook op de rand van de afgrond. Even stoppen, zegt Sonja en ze glijdt van de tafel af. Dan pakt ze Annika beet en trekt haar op de massagetafel, duwt haar achterover en trekt de rest van de kleding van Annika uit.
Danny kijkt verbaasd toe, maar klaart op als hij het strakke, bijna kaal geschoren kutje van Annika ziet. Sonja doet de benen van Annika iets uit elkaar en zegt tegen Danny dat hij erg lekker kan likken en dat hij dat maar eens aan Annika moet laten voelen. Dat laat hij zich geen twee keer zeggen, buigt zich voorover en begint over het klitje te likken en duwt af en toe zijn tong bij Annika naar binnen. Die begint meteen te kreunen van genot en pakt het hoofd van Danny en duwt het dichter tegen zich aan. Sonja is achter Annika gaan staan en begint de stevige borstjes van haar vriendin te kneden. Af en toe geeft ze een kusje op haar mond en fluistert ze Annika hete woordjes in het oor.
Die wordt er steeds geiler van, tot Sonja aan Danny vraagt of hij niet liever zijn lul zou gebruiken om Annika naar een hoogtepunt te brengen. Ze zegt er niet bij dat Annika nog maagd is, maar die kijkt geschrokken naar Sonja. “Niet bang zijn”, fluistert ze, “Ik help je wel”. Danny schuift Annika naar de rand van de tafel, zodat hij met zijn harde pik precies voor het strakke kutje komt te staan. “Voorzichtig hoor”, zegt Annika tegen Danny, “het is erg nauw”. Danny kijkt even naar die grote blauwe ogen en dan zet hij zijn eikel recht voor het spleetje. Langzaam duwt hij iets naar voren, totdat de eikel er helemaal inzit en beweegt hij even heen en weer. Annika’s kutje is drijfnat, dus glijdt zijn lul er gemakkelijk verder in. Annika is nog steeds gespannen, maar Sonja streelt haar borstjes en kust haar op haar mond en op haar tepeltjes, zodat ze wat rustiger wordt.
Danny probeert wat verder in haar kutje te schuiven, maar merkt dat het erg nauw is, en haalt zijn pik weer terug tot zijn eikel weer zichtbaar wordt. Dan zegt Sonja, dat hij wel iets harder mag doorstoten en Danny duwt zijn pik snel diep in Annika’s kutje. Ze schreeuwt even en Danny merkt nu dat hij iets geraakt heeft. Even overweegt hij te stoppen, maar dan begint hij met forse halen te neuken. Zijn pik gaat nu helemaal in het drijfnatte spleetje en Annika begint te hijgen en te steunen. Met één hand bewerkt ze haar klitje, terwijl Sonja aan haar tepeltjes zuigt, terwijl die intussen haar eigen klitje streelt, want ze wordt erg opgewonden van de ontmaagding van haar vriendin. Zo erg zelfs, dat ze als eerste klaar komt, direct gevolgd door Annika.
Danny glijdt nog steeds heen en weer in Annika’s sappige kutje en als hij merkt dat de twee meisjes klaarkomen, geeft hij nog een paar extra stoten. Dan houdt hij zijn lul stil en zegt tegen Sonja dat ze zijn zak moet pakken en erin moet knijpen. Zodra Sonja dat doet, trekt hij zijn lul snel uit Annika en spuit hij zich helemaal leeg over haar buik en haar borsten. Sonja pakt de handen van Annika, haalt die door Danny’s sperma en laat het haar oplikken. Zelf neemt ze ook een likje en zoent dan Danny met zijn eigen zaad vol op zijn mond. Deze oefeningen wilden we even doornemen”, zegt Sonja daarna lachend.
Aantal keer gelezen:
638
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)