Spannendverhaaltje.nl

Sonja baalt niet meer - Deel 4

-
16-08-2010
Sonja baalt niet meer, want haar ouders vinden het goed dat ze nog twee weken bij Derk en Hanny blijft en een weekje met vakantie gaat met ze. Hanny had Pauline aan de telefoon gehad en kwam het haar vertellen toen ze in haar bikini lag te zonnen in de tuin. Sonja sprong van de stretcher, viel Hanny om de hals en drukte zich heel hard tegen haar aan. Haar borsten pletten bijna tegen de grote tieten van Hanny die goed voelbaar waren door de dunne stof van de zomerjurk. Even kreeg Sonja weer zo’n gevoel als toen Aylin haar borsten tegen de hare drukte.
Ze kon wel huilen van geluk en vroeg ze waar ze naartoe zouden gaan. Ze gingen naast elkaar op de stretcher zitten en Hanny zei dat ze een mooi huisje wist van kennissen in zuid Spanje aan de Costa de la Luz, heel rustig en ver verwijderd van die verschrikkelijke toeristenoorden. Het lag vlak bij het strand in een klein dorpje. Er kwamen vrijwel geen buitenlanders, in de zomer zaten er altijd Spaanse toeristen.
Ze zou die mensen straks een e-mail sturen om te vragen of het die week nog te krijgen was. En anders wist ze daar in de buurt nog wel iets. Sonja zei dat ze alles zelf zou betalen, maar dat hoefde niet, want haar ouders hadden toegezegd het ticket te betalen.
De vlucht naar Sevilla verliep vlekkeloos en een half uur na aankomst zaten ze in de huurauto richting kust. Sonja was nog nooit in dit deel geweest en keek haar ogen uit naar het dorre, van warmte trillende landschap van Andalusië. Vooral het fantastische uitzicht op het in de zon schitterende Cadiz met de gouden koepel van de kathedraal als middelpunt, was fascinerend. Sonja leunde vaak voorover naar de voorbank om haar gezicht beurtelings tegen de wangen van Derk en Hanny te drukken.
Na anderhalf uur waren ze bij het huisje, een inderdaad fraai gelegen casita in een piepklein dorpje op nog geen vijf minuten lopen van het strand. Het was mooi ingericht met twee slaapkamers en in de badkamer zelfs een ruime jakuzi. Er was een grote, afgesloten tuin met een terras, een grasveldje en wat bomen. “Hier kan je lekker naakt zonnen”, zei Hanny, “dan word je mooi egaal bruin”.
Sonja herinnerde zich dat zij al eens hadden verteld dat ze vaak naar naturistenstranden gingen. Ze had er geen aandacht aan geschonken, maar nu realiseerde ze zich dat ze dan de hele dag tegen het blote lichaam van Derk moest aankijken. Ze wist niet of ze dat vol zou houden. Sinds die ene ochtend had ze Hanny en Derk wel vaker bloot gezien, maar meestal waren ze dan samen. En het was zo vluchtig geweest, dat ze er nooit bijzondere gevoelens bij kreeg.
Sonja pakte haar koffer uit en trok iets luchtigs aan, een korte rok en een topje zonder haar beha eronder. Toen liep ze de tuin in, trok een ligstoel in de zon en ging erop liggen. Binnen een paar minuten verplaatste ze zich echter weer naar de schaduw van het overdekte terras, het was veel te heer om in de zon te liggen.
Derk kwam net naar buiten lopen in een korte broek en een openstaand overhemd en lachte: “Dat valt tegen hè. Het is hier veel te warm midden op de dag. Op het strand zullen we de parasol wel nodig hebben”. Hij kwam
op de ligstoel naast haar zitten en liet zijn blik over haar lichaam gaan. Het lijkt wel of je steeds mooier wordt, zei hij. Sonja bloosde en vroeg hem fluisterend of ze naar een naturistenstrand gingen. Het liefst wel, zei hij, heb je daar iets tegen. Sonja zei nee, maar fluisterde er achteraan dat ze bang was om de hele dag naakt bij hem te liggen. Derk begin te lachen: “Je zult zien dat het heel anders is op zo’n strand, totaal niet erotisch. Als dat zo was, zou ik de hele dag met een erectie liggen, want er zijn soms heel mooie vrouwen bij”.
Het gesprek stokte, want Hanny kwam het terras op in een korte broek en alleen een hesje over haar borsten. Ze hadden onderweg al wat boodschappen ingeslagen en ze vroeg of iemand wat wilde drinken. Derk ging voor een koud biertje en Sonja besloot mee te doen. Toen Hanny naar binnen liep, wilde Sonja nog één ding weten: je hebt het haar toch niet verteld? Nee, zei Derk, maar hoe langer ik erover denk en ik onze relatie na al die jaren goed in schat, zou ze het geloof ik nog wel begrijpen ook. We zijn nu eenmaal erg ruimdenkend.
De volgende dag liepen ze naar het strand, het naaktgedeelte was iets verder, maar omdat ze vroeg gingen, was het nog niet zo heet. Ze hadden twee parasols meegenomen uit het huisje en verder alleen wat leesvoer en handdoeken. Het was er nog niet druk, een stuk of zes mensen lagen te zonnen of zochten al verkoeling in het water, twee mannen stonden aan de waterkant te praten. Ze kleedden zich alle drie uit, smeerden zich goed in en Derk en Hanny gingen direct plat op hun handdoeken. Sonja bleef zitten en keek eens rond wat er allemaal stond of lag.
De twee mannen bij het water stonden nog te praten en Sonja zag dat ze allebei besneden waren, hun eikels glommen in de zon en ze hadden het grootste deel van hun schaamhaar afgeschoren; ze hadden mooie gebruinde lichamen. Uit het water kwam een vrouw van een jaar of dertig aanlopen met een slank gebruind lichaam, ze had kleine borsten die een beetje hingen, met lange tepels eraan.
Sonja kwam tot de conclusie, dat het inderdaad weinig erotisch was op het strand en dat eigenlijk alle lichamen mooi waren op hun eigen manier. Toen keek ze naar Derk en Hanny, die allebei op hun buik lagen. De strakke billen van Derk en de wat forsere van Hanny staken omhoog. Sonja voelde zich heel ontspannen en genoot met volle teugen.
Na een tijdje stond Derk op, ik ga het water in, wie gaat ermee. Hanny reageerde niet, maar Sonja stond op en liep achter hem aan. Ze zwommen wat heen en weer en spetten elkaar af en toe nat. Sonja keek steeds slinks naar het strand, maar Hanny verroerde zich niet. Ze stonden op een plek, waar alleen hun hoofd nog boven water stak, toen Sonja Derk beetpakte en zich tegen hem aan drukte. Ze gaf hem een snelle kus op zijn mond, pakte zijn billen en drukte die naar zich toe. Derk reageerde welwillend, maar na een paar seconden trok hij terug. Doe maar niet, zei hij, anders moet ik zo met een erectie het water uit, staat zo slordig.
Ze liet hem los en langzaam liepen ze naar het strand. Toen hij boven water kwam, keek Sonja snel even naar de lul van Derk, maar die hing er op normale grootte bij. Ze kwamen bij de parasol Sonja ging er onder liggen en vroeg of iemand haar rug wilde insmeren. Tot haar teleurstelling reageerde Hanny, die weer wakker geworden was. Ze pakte de zonnebrand en begon Sonja heel teder en zorgvuldig in te smeren. Toen ze bij haar billen kwam, rilde Sonja, haar gedachten gingen weer terug naar Aylin.
Later op de dag toen ze weer bij de casita waren, zaten Hanny en Sonja samen op het terras, ze hadden alleen een slipje aan. Derk was even wat boodschappen doen. Hanny zat Sonja aandachtig aan te kijken en vroeg plotseling: “Wat voelde je toen ik je insmeerde?” Sonja keek haar verwonderd aan: “Waarom vraag je dat?” Hanny vertelde dat ze gemerkt had dat Sonja het fijn vond en dat ze even lichamelijk reageerde toen haar billen werden ingesmeerd. Sonja vertelde toen het hele verhaal van Aylin, dat ze daar eerst verward door was, maar het later toch wel een bijzondere ervaring vond. Hanny hoorde het lachend aan en vertelde dat het heel normaal was. Zij had die ervaringen ook gehad, vrouwen hadden volgens haar wat dat betreft andere gevoelens dan mannen. Sonja liep naar haar toe en legde haar hoofd tegen Hanny’s borsten en zei dat ze zo genoot van dit soort gesprekken.
De volgende dagen verliepen vrijwel hetzelfde, veel strand, veel naakt, heerlijk eten en leuke gesprekken. Ze brachten ook nog een bezoek aan Cadiz, een schitterende stad, waar Sonja enorm van genoot. Maar de meeste tijd brachten ze toch door aan het naaktstrand. Sonja was er helemaal aan gewend geraakt, maar het was haar wel opgevallen dat ze met haar mooie jonge meisjes lichaam veel aandacht trok van zowel het mannelijke als vrouwelijke gedeelte van de bezoekers. Derk had dat ook gemerkt en hij gedroeg zich als de macho vader die zijn “dochter” wel even tegen al die blikken wilde beschermen. En Hanny besteedde veel aandacht aan Sonja, smeerde haar vaak in, streelde haar soms en ze spraken veel met elkaar over “vrouwenzaken”, waaronder ze ook verstonden het commentaar geven op de mannelijke strandbezoekers.
De vierde nacht ligt Sonja in bed als ze geluid hoort uit de andere slaapkamer. Enigszins gehorig is het huisje wel, dus kan ze wel raden wat zich afspeelt bij van Hanny en Derk. Ze wordt er zelf erg geil van, als ze Hanny hoort kirren en het bed licht hoort piepen. Ze begint over haar klitje te strelen en even later ligt ze zichzelf heerlijk klaar te vingeren. In gedachte voelt ze de lul van Derk in plaats van haar eigen vinger. Ze is zo opgewonden, dat ze snel klaar komt, nog voordat ze lange kreet van Hanny hoort en het hijgende geluid van Derk.
Twee dagen voor ze terug moeten, na weer een bloedhete dag, stelt Hanny voor om de jakuzi eens een keer te gebruiken, dat waren ze tot dan toe helemaal vergeten. Even later zitten ze met zijn drieën tussen de bubbels. Het bad is niet zo groot, dus zitten ze vrij dicht bij elkaar. Het borrelende water geeft ze alle drie een heerlijk gevoel, ze worden er loom en rozig van.
Derk streelt Hanny’s rug en Hanny geeft hem kleine kusjes op zijn lichaam. Even buigt ze zich naar Sonja en kust haar zachtjes op haar schouder. Derk kijkt haar vertederend aan en glimlacht dan ineens geheimzinnig. Hij draait zich naar Hanny en begint haar borsten te strelen en zoent haar op haar mond. Eerst schrikt Hanny even, kijk snel naar Sonja, maar dan beantwoordt ze zijn kus. Ze laat toe dat Derk haar borsten likt en aan haar tepels zuigt. Intussen kijkt ze over Derks schouder naar Sonja en wenkt haar met haar hoofd. Sonja schuift naar Hanny toe, die een arm om haar heen slaat en Sonja een tedere kus op haar mond geeft. Hanny streelt de zijkant van een van Sonja’s borsten en met haar andere hand heeft ze Derks pik te pakken, die inmiddels behoorlijk gegroeid is. Dan voelt Sonja een hand over haar kutje gaan en ziet ze dat die van Derk is. Ze wordt bloedheet van de aanraking en slaakt een zacht kreetje.
Ze zitten nu met zijn drieën op een kluitje, even weet Sonja niet meer wie wat doet, maar dan merkt ze dat Hanny aan haar tepels zuigt, terwijl ze Derks pik aan het aftrekken is, Derk bewerkt Sonja’s klitje en kutje en Sonja zelf heeft tot haar verbazing een van de tieten van Hanny in haar hand. Met haar andere hand gaat ze heel snel over de rug van Derk. Ze wordt zo geil dat ze het bijna niet meer uithoudt, maar ze wil nog niet klaarkomen, ze wil nog veel meer genieten. Derk staat nu voor de beide vrouwen, met zijn linkerhand vingert hij Hanny, met zijn rechter Sonja, terwijl Hanny haar hand snel over zijn keiharde pik beweegt.
Plotseling buigt Sonja zich voorover en begin aan Derks pik te zuigen, terwijl Hanny gewoon door gaat met trekken. Af en toe komt haar hand tegen de kin van Sonja, die nu alle remmen los gooit. Ze zuigt Derk, ze likt, ze bijt af en toe in zijn eikel en intussen wordt ze gek van de vingers van Derk. Ze houdt het niet meer en met een forse beweging drukt ze haar onderlichaam omhoog en komt ze heel lang en lekker klaar. Derks pik is ze vergeten, maar dat werk wordt snel door Hanny overgenomen en vlak na Sonja spuit Derk zijn zaad in de mond van Hanny. Derk zet Hanny op de rand van de jakuzi en begint haar snel en vakkundig te likken, zodat die ook heerlijk klaar komt.
Die avond ligt Sonja languit op de bank, ze draagt alleen een lang T-shirt. Hanny en Derk zitten allebei in een stoel. Ze is nog steeds helemaal vol van de jakuzi en kijkt verliefd naar de twee in de stoelen. Hanny draagt een dun zomerjurkje over haar blote lijf en Derk heeft alleen een sportbroekje aan. Ze kijkt naar zijn kruis en stelt zich zijn lul voor, waaraan ze een uurtje geleden nog gezogen heeft. Hanny ziet haar staren en plots dan zegt ze: “Ik vind het niet erg dat jullie een keer met elkaar naar bed geweest zijn, dat kan ik me heel goed voorstellen. Derk is een heel lieve man en jij ziet er fantastisch uit”.
Sonja gaat rechtop zitten en Derk laat bijna het boek uit zijn handen vallen. Hoe weet je dat, stamelt hij en kijkt boos richting Sonja, maar ziet dat die net zo verbaasd is. Hanny legt uit, dat ze zoiets voelt, de manier waarop jullie naar elkaar kijken, de manier waarop je Derk net pijpte en hoe je genoot toen hij je vingerde, toen dacht ik, dat is eerder gebeurd. Maar, nogmaals, ik vind het prima, vooral voor Sonja, want ik weet hoe goed en lief Derk kan zijn. Sonja loopt op haar af en gaat op haar schoot zitten, haar hoofd tegen haar schouder. “Sorry, het was mijn schuld, ik ben begonnen”, zegt ze bijna huilend, maar Hanny streelt haar rug en stelt haar gerust: ”Ik meen wat ik zeg, maak je geen zorgen. We houden allebei van je, ik heb er echt geen moeite mee”
Aantal keer gelezen:
634
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)