Spannendverhaaltje.nl

Solliciteren

-
21-10-2010
Door mijn werk krijg ik regelmatig telefoontjes van headhunters en selectiebureaus voor allerlei projecten. Meestal ga ik er dan wel eens langs voor een babbeltje maar door de band genomen is het een uurtje tijdverspilling. Vaak krijg je in die gesprekken te maken met gladde carrièremannen en –vrouwen. Het type waar mijn nekharen recht overeind van gaan staan. Als je geluk hebt dan krijg je gedurende een uurtje uitzicht op bijzonder knappe vrouwen met redelijk diep uitgesneden decolletés en een paar goed ondersteunde borsten met duidelijk doorpriemende tepeltjes. Dat kan aardige problemen opleveren in de broek, maar als je weer 5 minuten naar het getater hebt zitten luisteren dan is de goesting vanzelf weer over.

Laatst was het weer zover en op een mooie avond stond ik, een uur te laat dankzij een onverwachte file, bij een of ander bureau voor de deur. Het was een modern nieuw gebouw maar omdat het al 18u voorbij was, was de deur al op slot. Een druk op de bel en een vriendelijke man kwam open doen. Ik stelde mezelf voor en zei dat ik een afspraak met Jessica had. Ik werd even in de wachtkamer geparkeerd terwijl hij ging bellen. Twee minuten later stond hij daar weer met de mededeling dat Jessica eraan kwam en dat hij in dezelfde file als mij had gestaan. Ons babbeltje werd al snel onderbroken door Jessica die binnen kwam. Een grote jonge vrouw, blond opgestoken haar, reebruine ogen, ongelooflijk fiere houding, gekleed in een zomers dun blauw jurkje dat tegelijk al haar vormen accentueerde. Je kon zien dat mijn filegenoot het beeld ook apprecieerde. Een stevige handdruk volgde. Ik moest ze maar volgen naar de bureaus boven. In tegenstelling tot wat ik verwacht had, koos ze resoluut voor de trap in plaats van de lift. Ongewild keek ik dus recht tegen een paar stevige en mooi gevormde billen aan. Mijn neus rook bovendien ook een heel vage verleidelijke vrouwelijke geur die mijn hormonen al in paraatheid brachten. Boven aangekomen bleken de bureaus glazen hokjes te zijn met smaakvolle stoelen en teak tafels. We liepen naar een bureau op het einde van de gang in een hoek. “Zo Hendrik, zet u maar. Kan ik je jas aannemen?” Een paar tellen later zat ik comfortabel in mijn stoel en stak ze haar hoofd om de deur om te vragen wat ik wou drinken. Ik ging voor de klassieke koffie en hoorde ze rommelen met tassen en het koffie apparaat. Door de ligging van het bureau kon ik ze niet zien, maar haar geur hing nog in neus en ik had nog minstens een uurtje voor de boeg met haar dus het genieten kon beginnen.Even later was ze daar met de koffie en toen ze tegenover me ging zitten kon ik het toch niet laten om haar borsten eens kort te bekijken. Ik schatte ze op een stevige c maar kon natuurlijk niet al te opvallend gaan zitten kijken. Het gesprek ging van start en liep al direct heel vlot en geanimeerd. We bleken wel enkele ervaringen te delen en ongeveer hetzelfde gevoel voor humor te hebben. Na een half uurtje kwam mijn filegenoot even langs om te zeggen dat hij ook naar huis ging en of Jessica het alarm niet zou vergeten op te zetten als ze vertrok. Vlak nadat hij vertrokken was ging Jessica nog wat te drinken halen. Deze keer viel mijn blik op haar kuiten. Ze had mooie vrouwelijke laarsjes aan met stevige hakken maar dat liet toch nog een heel stuk been bloot tot waar haar jurkje begon. En zelfs die waren sierlijk en stevig gevormd. Mijn blik hing nog op kuithoogte toen ze haar hoofd weer lachend binnen stak.
“Nu ben ik al vergeten wat je bij je koffie nam. Alleen suiker hè?” Ik voelde me betrapt, maar antwoordde gevat “Ja, alleen suiker. Ik ben een brave zoete jongen!”
Hiervan schoot ze even uitbundig in de lach. “En als ik dat niet geloof, dan maal je me wel iets anders wijs zeker?”
“Tuurlijk!” Even later kwam ze terug en had ze, tot mijn verrassing haar haar los gedaan. Nu had ze van die losse wilde krullen en was het plaatje compleet. In tegenstelling tot daarstraks kwam ze nu naast me staan om de koffie op tafel te zetten en ditmaal rook ik die geur veel sterker. Ze raakte me toevallig aan en op dat moment gingen alle zintuigen op scherp. De aanraking, haar geur, haar ademhaling… Een intens moment van genot dat eeuwig lijkt te duren en toch is het zo weer voorbij. Tegen dat ze terug in haar stoel zat, zat ik met een bijzonder groot probleem. Tijdens de rest van het gesprek heb ik mijn voorzichtigheid wat laten varen en ben ik haar iets explicieter gaan observeren. Haar nek, handen, de aanzet van haar borsten. Even later begonnen haar tepels duidelijk door het dunne stofje van haar jurk te priemen. Mijn blikken lieten haar blijkbaar niet onberoerd. Het gesprek liep intussen vrolijk verder. Hier en daar begon er al een schuine opmerking te vallen en die werden gesmaakt. We hebben nog een half uurtje goed gelachen en toen waren we uitgesproken over het project en mijn CV. Haar tepels waren intussen duidelijk zo hard als kersenpitten en ze was door het gesprek heen steeds rechter gaan zitten met de borsten parmantig vooruit. Tijdens de “smalltalk” die er doorgaans na zo een gesprek volgt hadden we het over laat werken en de smeuïge verhalen van bazen die betrapt werden met hun secretaresses. Ze begon steeds meer in haar stoel te wriemelen en mijn lul stond intussen harder dan ooit te voren.
Ineens boog ze zich een beetje voorover met een ondeugende blik.
“Is het waar wat ze zeggen van grote mensen met grote voeten?”
Ik moest er even mee lachen. Ik ben vrij groot, die vraag komt wel vaker en het antwoord is steevast hetzelfde.
“Dat hangt er vanaf wat je gewend ben hè. Ik heb een paar vriendinnen gehad die klaagden dat het niet paste maar even later gemakkelijk een keer of 5 klaarkwamen.”
Ze viel terug in haar stoel en je zag de geiligheid in haar ogen opkomen.
“Weet je trouwens tot hoe laat de erotheek open is vandaag?” vroeg ik haar zonder boe of ba.
“Tot een uur of negen. Wil je nog wat speelgoed gaan kopen?”
Ik vertelde haar dat ik sowieso een penisring en een stevige buttplug of dildo wilde gaan halen en vroeg haar gelijk of ze zelf speelgoedjes had en graag experimenteerde. Nu was het haar beurt om rood aan te lopen. Ze zat even in gedachten verzonken, nam haar handtas en haalde er een redelijk stevige dildo uit. Die plakte ze met de zuignap midden op de tafel. Ze stond op en liep naar me toe terwijl ze haar jurkje open maakte.
“Met jou wil ik wel experimenteren.” Sprak ze met een verleidelijke stem terwijl ze me recht in de ogen keek. Ik stond op en toen ze bij me aankwam draaide ze zich om zodat ik de laatste knoopjes van haar jurkje kon open maken. Ik sloeg mijn handen rond haar middel, trok haar tegen me aan en begon zachtjes haar nek te kussen. Haar hoofd viel opzij, ze legde haar handen op de mijne en iedere keer als ik haar deed genieten kneep ze even spontaan haar handen bijeen en geleidelijk aan werd haar ademhaling zwaarder. Intussen voerde ze met haar billen de druk op mijn kruis op. Ik voelde haar buikspieren werken bij iedere scheut van genot. Dit was genieten!

Even later draaide ze zich om en nam ik haar gezicht in mijn handen. Haar mond stond een beetje open en onze lippen naderden elkaar langzaam. We bleven elkaar recht in de ogen kijken tot onze neuzen elkaar raakten. We schoven met onze neus een paar keer langs elkaar heen tot onze lippen elkaar heel langzaam en zachtjes raakten. Wat een fantastisch gevoel. Even later gingen onze tongen ook op verkenning en vonden elkaar. We voelden onze lichamen even verslappen en tegen elkaar aan leunen. Jessica was duidelijk een passioneel vrouwtje. Intussen had ze mijn shirt uit mijn broek getrokken en gleden haar handen over mijn borstkas en door mijn borsthaar. Mijn handen gleden intussen via haar nek naar beneden en veegden het jurkje van haar schouders.Ze duwde me terug in mijn stoel en trok het shirt over mijn hoofd. Hierdoor viel ook haar jurkje helemaal op de grond en zag ik haar voor het eerst bijna naakt.
“Jessica, zo zie je er goddelijk uit.”
“Dan mag je mij dadelijk goddelijk goed laten genieten!” was het gevatte antwoord. “Maar eerst wil ik zien waarmee jij me gaat doen genieten.” Waarop ze riem van mijn broek er in één ruk uit trok. De knoopjes van mijn broek volgden. Ik stond recht en liet mijn broek op de grond glijden. Ze kwam tegen me aan staan en liet haar hand in mijn slip verdwijnen. Ze greep mijn lul vast en begon er stevig aan te trekken terwijl ze tegelijkertijd aan mijn tepels zoog en er zelfs af en toe lichtjes in beet. Mijn god, wat was dat lekker!
Na hier even van genoten te hebben knipte ik met één hand haar bh los.
“Amai, er zijn er ook niet veel die dat kunnen!”
“Kwestie van oefenen hè Jessica”, zei ik met een knipoog.
Intussen had ze mijn slip uit gekregen en had ze vrij spel. Als man kon ik dat natuurlijk niet laten gebeuren en vroeg haar om op tafel te gaan liggen. Ik ging in de stoel zitten. Ze legde zich met de billen op de rand en haar voeten op mijn schouders zodat compleet vrij spel had tussen haar benen. Zachtjes gleed ik met mijn wang langs haar dijen en plaatste hier of daar een kusje. Toen ze gewend was aan het liggen op de tafel en er weer volledig van kon genieten kon ik weer wat verder gaan. De wangen werden afgewisseld met zachte en stevige kusjes en af en toe een beetje. Af en toe ging ik eens met neus langs haar slip of blies ik wat lucht over haar intussen natte poes. Het tempo werd wat opgevoerd tot ik het niet meer kon houden en ik haar slipje met mijn tanden kapot trok wat haar een kreetje van verbazing ontlokte. Ze had haar poesje helemaal kaal geschoren en het glinsterde van het vocht. Nu weer zachtjes kwam ik dichterbij en haar heerlijke geur vulde mijn neusgaten. Een goedkeurende “Mmmmmmmmmmmmmh” ontviel me.
Langzaamaan begon ik haar poesje te verwennen en even later kon ik aan haar gekronkel en gekreun merken dat het effect had. Ik befte haar bijna tot een hoogtepunt maar stopte net voor ze kwam.
“Oh dat is gemeen.” Klonk het ineens.
“Wacht maar.” Zei ik. Ik voelde intussen dat ze zo opgewonden was dat haar sappen via bilspleet op mij drupten. Spontaan gleed een eerste vinger in haar spleetje gevolgd door een tweede en een derde. Tegelijkertijd kreeg haar klitje alle aandacht van mijn tong en begon ze weer te kronkelen. Deze keer stopte ik niet en kwam Jessica heel intens klaar. Uitgeput bleef ze liggen waardoor ik rustig kon verder gaan. Toen ze weer aan het genieten was haalde ik mijn vingers uit haar poesje wat een teleurgestelde “Nee” opleverde. Ik gleed echter rechtstreeks door naar haar sterretje en begon daar wat druk op te zetten. Afwisselend met mijn hand en met mijn tong. Ze kon de verwennerij blijkbaar wel appreciëren want even later ging haar ademhaling weer wat zwaarder. Ik verplaatste mijn mond weer naar haar poesje en duwde voorzichtig een vinger in haar aarsje. Door haar nattigheid ging dat zonder problemen. Een tweede vinger volgde al snel en bracht haar opnieuw tot een hoogtepunt. Deze keer kwam ze wel overeind. Ze omhelsde me. “Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt, dat was zalig. Maar wel gemeen! Nu ga je afzien!”
“Met plezier, lekker dier.” Ze gebood me om op de tafel te gaan liggen zoals ze zelf net had gelegen. Snel liep ze rond en bond met mijn riem mijn polsen vast aan haar stoel. Ze kwam met haar gezicht boven het mijne hangen en zei plagend “Je gaat willen smeken om te mogen komen ventje en de kans niet krijgen ventje.” En ze gaf me nog rap een kus voordat ze op de tafel kroop. Daar begon ze zachtjes mijn nek en oren te zoen, met af en toe een beetje. Zo zakte ze via mijn borst af naar beneden en begon plagerig rond mijn lul te spelen. Intussen voelde ik haar borsten drukken op mijn buik en haar harde tepels schrapen als ze verschoof. Haar tong ging intussen een eerste keer over mijn eikel heen waar het voorvocht ondertussen al rijkelijk gevloeid had.
“Mmmmh, heb ik zo’n effect op je? Wind ik je helemaal op?” Vroeg ze sensueel. Net toen ik wou antwoorden liet ze mijn pik helemaal in haar keel glijden. Ik kon niet anders dan kreunen van genot. Ze had me helemaal in haar macht en ze wist het. Ze pijpte zoals ik nog nooit had meegemaakt. Afwisselend tergend subtiel en traag, en dan weer met veel passie en begeerte. Het was een hel om niet klaar te komen. Ze liet mijn pik even voor wat hij was en draaide zich om. Ze duwde met haar poes mijn lul overeind en wreef even. Ze kwam vlak boven mijn gezicht hangen en zei poeslief “Zo ventje, nu ik je in mijn macht heb, zal ik je eens leren wat genieten is.” Ze liet alleen mijn eikel in haar poes glijden en gaf me een hele hete kus. Ik werd zowat gek! Ze draaide zich om en begon weer met volle overgave te pijpen. Ik voelde dat mijn ganse lul in haar keel verdween en was het point of no return voorbij. Ze voelde dit duidelijk aan, haar vingers sloten zich rond de basis van mijn pik als een bankschroef. Dat maakte het orgasme nog langer en veel intenser maar gek genoeg zonder ejaculatie. Ze pijpte me zo twee keer klaar en kwam terug boven me hangen. “Dat was nog maar het begin, vond je het lekker?” Ik was helemaal buiten adem maar geiler dan ooit tevoren. Ik slaagde erin om er een “ja” uit te persen. “Mooi, dan gaan we door!”
Ze draaide zich weer om, parkeerde haar poes op mijn mond en gebood me te beffen wat ik natuurlijk met veel plezier deed. Ik wist niet wat er ging volgen maar ineens voelde ik iets nat, fris en glibberig aan mijn aars. Ze had dus een tube glijmiddel uit haar handtas gehaald daarstraks. Ik dacht aan de dildo die op tafel stond en vroeg me af of ik die in mijn kontje zou gaan krijgen. 2 seconden later had een eerste vinger in mijn kont gestoken en nummer 2 en 3 volgden snel. Het was een zalig gevoel. Intussen kregen mijn pik en ballen een lekstok behandeling. De geilheid die net even tot een aanvaardbaar niveau was gezakt begon weer te stijgen. Ineens verdwenen haar vingers uit mijn kontje en voelde ik de dildo klaar staan om binnen te komen. Ze duwde hem snel maar voorzichtig in een keer naar binnen waardoor ik al een half orgasme kreeg. Omdat ze nog steeds op mijn gezicht zat met haar poes voelde ze het effect natuurlijk heel goed. “Mmmmh, geil mannetje. Je vindt dit wel lekker hè?” Antwoorden ging natuurlijk niet, maar mijn befritme nam het in en uitgaan van de dildo aan. Geheel onvrijwillig, maar het was hemels. Intussen drukte ze haar poesje nog wat steviger op mijn mond, begon ze me weer goddelijk te pijpen en pompte ze de dildo met twee handen in en uit mijn kont. We ontwikkelden een steeds sneller ritme en gingen als beesten te keer. Ik voelde mijn orgasme naderen als een kudde op hol geslagen olifanten en Jessica was ook dichtbij. Met mijn laatste kracht probeerde ik te weerstaan maar Jessica won. We kwamen samen klaar in een orgasme dat ze volgens mij 3 gebouwen verder gehoord hebben. Nadat ze mijn lul helemaal leeggezogen had, haalde ze de dildo uit mijn kont, draaide ze zich weer om, maakte me los en kwam boven op mij liggen. Ze duwde mijn pik weer overeind met haar natte poes en schommelde wat heen en weer waardoor hij stokstijf overeind bleef staan.
“Zo schat, heb je genoten of heb je genoten?”
“Dat was ongelooflijk.”
“Mooi zo.” Ze rolde naast mij en legde haar hoofd op mijn borstkas. Ik rook en streelde haar haar terwijl ze zachtjes met mijn borstkas speelde.Voor het vervolg hoor ik graag jullie commentaar op grote_hendrik@yahoo.com!
Aantal keer gelezen:
686
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)