Spannendverhaaltje.nl

Solar

-
18-12-2015
wat mij afgelopen zomer is overkomenGisteren, de donderdag voor Solar in Roermond, stond ik om 12 uur bij de mc Donald omdat ik ’s morgens te lui was geweest om brood te smeren. Toen ik rond half een weg wilde rijden stond daar een grietje van een jaar of 20 met een bordje Roermond in de hand. Leuke meid om te zien. Slank, super strakke, zwarte legging, zwart bloesje en mooi snoetje met lange zwarte haren.
Omdat ik mijn routes zelf kan aanpassen en redelijk in die richting moest zijn heb ik haar voorgesteld om haar bij de ingang af te zetten. Rugzak op de achterbank, zelf ging ze naast mij zitten.
Sandra, zo heette ze, zou 3 vriendinnen daar treffen. Ze appt haar vriendinnen dat ze al over een klein half uurtje op de plaats van bestemming is omdat ze een aardige chauffeur heeft gevonden die haar helemaal wil brengen. Binnen 2 minuten krijgt ze een berichtje terug dat ze die chauffeur maar eens hartelijk moet bedanken!! Ze moest hier hartelijk om lachen. Ik vroeg haar wat er was en ze vertelde mij dat. Ik zei haar dat dat niet nodig was en dat ik het leuk vond om zo’n leuke meid naar een festival te brengen. Ik ben vroeger ook vaker naar festivals gelift en weet hoe fijn dat dit is.
Na 5 minuten klikt zij haar gordel los gaat met haar knieën op de zitting zitten en klikt de gordel weer vast. Ik wordt anders gek van dat gepiep. Sandra gaat voorover en begint mijn gulp open te knopen. Ze pulkt mijn boxer omlaag en haalt mijn, inmiddels half stijve lul naar buiten en begint er lekker aan te zuigen. Ik ga er iets beter voor zitten en laat mij lekker afzuigen. Omdat Sandra met haar kontje omhoog zit steek ik mijn hand in haar broekje. Geen slipje!! Wat een geilertje. Thank GOD voor een automaat. Ik probeer langs achter haar kutje te voelen maar ze zit te hoog. En begin dan maar haar sterretje te masseren. Ze slaakt een gilletje, stopt even met pijpen en vraagt of ik niet naar een afgelegen plaats kan rijden. Ze gaat weer door met pijpen. Ik hou het niet meer zeg ik. Zij doet net of ze het niet hoort en gaat nog harder door. Binnen no time spuit ik 4 volle ladingen in haar keel. Ze werkt alles netjes weg en gaat weer recht zitten. Ondertussen rijden we op een afgelegen zandpad en zit ik met mijn hand in haar broekje om de vaart er een beetje in te houden. Dit lukt goed want ze begint een partij te kreunen! Ik stop de auto en stap uit ook Sandra stapt uit. Neuken zegt ze hees, ik wil neuken en ze neemt mijn lul weer in de mond om hem stijver te maken. Dit is niet echt nodig want alleen haar aanblik is al voldoende. Ze stroopt haar legging uit en gaat op de motorklep liggen. Een mooie gladgeschoren poes lacht mij toe. Ik ga tussen haar benen staan met mijn stijve voor haar poes. Ik wrijf tergend langzaam mij eikel door haar hele gleuf. Sandra begint helemaal te trillen.
Dan ram ik mijn pik helemaal in haar. Met mijn ballen knal ik tegen haar kontje. Ik begin ook haar bloesje los te knopen. Er komen 2 prachtige tietjes tevoorschijn. Met dit uitzicht begin ik haar flink te pompen. Na een aantal minuten komt Sandra met een gil klaar en ligt versuft op de klep. Ik draai haar op haar buik en neem haar ook van achter. Ik pak haar heupen en til haar een beetje op. Zo kan ik haar sterretje met een vinger bewerken. Dit was volgens mij haar eerste keer want ze schrok zich een ongeluk. Maar liet mij mijn gang gaan. Met flink was spuug had ik mijn eerste vinger in haar endeldarm. Ik voelde mijn pik in haar kutje door de dunne binnenwand. Langzaam maar zeker duwde ik een tweede vinger erbij. Ik moedigde haar aan om te ontspannen. Ik weet wat ik doe!! Langzaam haal ik mijn pik uit haar kutje en plaats mijn super gladde lul voor haar openstaande kontje en duw hem langzaam in haar kontje. Als mijn eikel in haar zit neem ik een moment rust. Ik ga met mijn hand voorlangs en begin haar kutje te bewerken. Sandra ontspant helemaal en ik druk langzaam mijn hele pik in haar kontje en stop als mijn ballen haar raken. Weer rust. Dan gaat Sandra vrijstaan van de auto en gaan helemaal voorover staan. Zij vouwt zich bijna dubbel. Met haar hand verwent ze haar eigen kutje en kneed af en toe mijn ballen. Dan geeft ze een klap op mijn kont en begint te hijgen dat ik haar hard in haar kont moet neuken. Dit moet je niet tegen mij zeggen en ik begin haar flink te stoten. Het lijkt wel of Sandra bij elke stoot klaar komt. Ik hou dit niet lang meer vol en begin ook te grommen. Spuit alles in mijn kontje hijgt ze en op dat moment krijgt ze de volle laag. Langzaam haal ik mijn halfslappe lul uit haar kont en val achter haar in het gras. Sandra gaat op mij liggen en bedankt mij voor die heerlijke beurt. Ze meent mijn lul nog een keer in haar mond en zuigt hem helemaal schoon. Ik bedank haar ook voor haar lekker lijf en het misbruiken hiervan. Dan zegt ze: gaan we weer? Ze neemt haar telefoon en appt haar vriendinnen dat het ‘iets” later is geworden. Het antwoord hierop: LOL
We fatsoeneren ons ze geeft mij een heerlijke, lange tongzoen, stappen in de auto en zijn weer onderweg. Na ongeveer 15 minuten staan wij voor de ingang van Solar. Ze geeft mij nog een lekkere tongzoen en loopt richting de ingang. Ik stuif weg om wat “verloren” tijd in te halen.
Na een half uurtje kom ik erachter dat Sandra’s rugzak nog op mijn achterbank ligt. Kut. Gelukkig heeft zij haar nummer op de tas staan. Ik bel haar en meld dat haar tas nog in de auto ligt. Zij was er ook net achter. Ze slaapt bij een vriendin in de tent en haalt de tas wel een keer op. Ik hoop ook met een bedankje!!

Sven
Aantal keer gelezen:
1632
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)