Spannendverhaaltje.nl

Sm zoektocht op het internet

-
16-08-2010
Het was een druilerige vrijdagavond en ik was behoorlijk lusteloos. De winkels waren dicht, het regnde buiten en ik verveelde me. Ik besloot de computer weer eens aan te zetten en maar weer wat te gaan surfen. Al lange tijd had ik onderdanige gevoelens, ik kocht sm boekjes in de plaatselijke sxshop, keek weleens een sm pornootje, maar had nog nooit echt contact gehad. Daar moest eens verandering in komen. Dus ging ik naar een sm contactenpagina. Speurend door de advertenties viel mijn oog op een advertentie van een echtpaar dat op zoek was naar een onervaren slaafje. Ze woonden in een dorpje vlakbij mij en het sprak me erg aan.
Ik mailde dus gelijk en kreeg al snel antwoord met een telefoonnummer erbij. Natuurlijk belde ik meteen en ik kreeg een vriendelijke vrouw aan de telefoon die vroeg wat mijn fantasieen waren. We hadden een gezellig gesprek en ik besloot eindelijk de gok te wagen. Ik had de opdracht gekregen mijn onderbroek thuis te laten en een halve kaars in mijn reet te duwen. Zo stapte ik in de trein. Op het station aangekomen wachtte ik op de blauwe auto die zou stoppen bij de fietsenstalling. Daar was ie. De vrouw zat aan het stuur en mij werd bevolen voorin plaats te nemen, tussen de knieen van de man. De auto reed weg en ik mocht meteen voor de eerste keer een man pijpen. Nou, pijpen was het niet. Ik werd geneukt in mijn slavenbek, en hoe.
Al snel waren we aangekomen bij het huis van Meester en Meesteres. Binnen aangekomen mocht ik meteen mijn kleren uitdoen. Deze werden veilig opgeborgen. Nogmaals moest ik de man pijpen, ik liet de lul in mijn mond glijden want mocht mijn handen niet gebruiken. Ik zoog en draaide rondjes met mijn tong om zijn eikel. Ondertussen sloeg Meesteres me met een liniaal hard op mijn slavenreet. Meester kwam klaar en ik slikte alles door. Vervolgens vroeg Meesteres of we even wat zouden gaan drinken. Ik mocht twee glazen wijn inschenken en een leeg glas meebrengen. Eerst spuugden ze allebei in het lege glas en vervolgens liet Meesteres haar gouden champagne in het glas lopen. Gulzig dronk ik het hele glas leeg.
Tijd om de kaars uit mijn reet te halen en te kijken of mijn jongenskutje al ruim genoeg was. Meester deed een condoom om zijn lul en ramde hard naar binnen, zonder glijmiddel! Pijn deed het, maar ik mocht niets zeggen. Uiteindelijk kwam meester klaar. Meesteres deed me een collar om en liet me achter haar aan kruipen, wat er toen gebeurde komt in deel II.
Aantal keer gelezen:
586
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)