Spannendverhaaltje.nl

SM kasteel

-
16-08-2010
Zij kende hem al zo'n 5 jaar, maar pas de laatste maanden was hun relatie anders geworden. Al die jaren waren ze goede vrienden, steunde elkaar door dik en dun, deden leuke dingen samen, maar bleven vrienden. Nooit had zij verlangt om met hem de liefde te bedrijven, nooit had hij zich daarover geuit. Tot die ene dag hun leven veranderde. In het verleden waren de twee wel vaker met elkaar op vakantie geweest, meestal naar zonnige landen zoals Spanje en Portugal. Vorig jaar waren ze naar Griekenland, Kreta, geweest, maar gezien hun leeftijd (zij was toen 27, hij een jaartje ouder) voelden zij zich daar tussen de 'luidruchtige jeugd' niet zo thuis. Toch hadden ze wel genoten van de zon en de zee, maar besloten toen om de volgende vakantie aan de Franse Westkust door te brengen.
Al vroeg in januari, de champagnekurken hadden enkele dagen daarvoor geknald, bezochten ze het reisbureau. Het was duidelijk dat de renovatie plaats had gevonden, alles zag er nieuw en modern uit, ook de meisjes achter de balie. Saskia zag geen bekend gezicht, zou haar vriendin Monique hier niet meer werken. Het blonde meisje wat achter in de zaak zat richtte zich op en sprak Marc aan. Marc wendde zich tot Saskia en de twee namen plaats tegenover het mooie blonde meisje. De reisgidsen kwamen spoedig te voorschijn, maar het vinden van een plaats van bestemming werd er niet makkelijker op. Saskia keek eens goed naar het wicht tegenover haar, ze was mooi, had lange haren welke een beetje nonchalant gekamd waren. Het meisje had ook een goed figuur, grote borsten en een slanke taille. Saskia kreeg een warm gevoel van binnen, ooit had ze een ervaring met een meisje opgedaan, maar was daarna tot de conclusie gekomen dat ze meer van mannen hield, maar nu voelde ze toch duidelijk de warmte in haar onderlichaam.
Ze hoorde daardoor niet wat Marc haar vroeg en daarom kreeg ze een por in haar zij. 'Huh, wat is er?' vroeg ze verbaasd. 'Kijk, dit lijkt me wel iets' hoorde ze Marc zeggen, terwijl hij een brochure onder haar neus schoof. Het was een klein kasteeltje, ergens niet ver van Bordeaux, het was slecht 15 minuutjes naar het strand. 'Het is wel wat duurder als een appartementje, maar het biedt vele extra's'. Het meisje vertelde verder over het voordeel van meerdere slaapvertrekken, een eigen keukentje en badkamer. Het kasteeltje was in handen van een zakenman uit Nederland en had er meerdere vakantieverblijven in gevestigd. 'Het is een ideale plek voor mensen die rust zoeken en toch willen genieten van het heerlijke Franse leven. Ik spreek uit ervaring' vertelde het meisje weer verder. 'Ik kwam daar enkele jaren geleden samen met mijn ouders en kom er nu nog elk jaar, maar dan samen met mijn vriend.
Elk jaar weer gebeuren er verrassende dingen, waardoor mijn relatie elke keer beter wordt. Het is een paradijs voor stellen die eens wat meer en anders willen'. Deze woorden drongen niet zo goed door bij Saskia, ze begreep eigenlijk niet zo goed wat er anders was dan aan een appartementje. Nouja, natuurlijk het is een kasteeltje maar verder. Marc zag het idee helemaal zitten en drong bij Saskia erop aan om hier hun vakantie door te brengen. Saskia ging snel overstag en de boeking was een feit. Bij het verlaten van het reisbureau, riep het meisje hen nog na elkaar wel weer te zien. De wintermaanden gingen snel voorbij en Saskia begon steeds meer te verlangen naar de drie weken in juli, in Frankrijk. Het aftellen was begonnen. De weken voor haar vakantie ging ze wat vaker winkelen en nam ze een zonnebankkuurtje, een beetje gebruind op het strand liggen dat vond ze toch wel mooier. Marc, volgde haar daarin en hun avondjes naar de zonnebankstudio ontaarde meestal in een lange kroegentocht.
Enkele dagen voor hun vertrek, kwamen ze het meisje van het reisbureau weer tegen in hun favoriete kroeg. Marc knoopte een gesprek aan met Anoeska. Saskia kreeg weer het warme gevoel in haar buik bij het zien van dit mooie meisje, ze zag er nog mooier uit dan tijdens hun ontmoeting in januari. Anoeska wendde zich tot Saskia. 'Ik heb er flink de balen van, zie je mijn vriend Ron werkt bij een grootte firma in Amsterdam en is nu voor enkele weken naar het Midden-Oosten gestuurd om daar een project af te ronden. Vervelend, net nu wij op vakantie zouden gaan'. Het gesprek vorderde en het verbaasde Saskia wel dat Anoeska precies in dezelfde weken naar het kasteel zou gaan, als dat zij en Marc gingen. Enkele uren later was het leed voor Anoeska enigszins beperkt, ze kon wel mee rijden, in de auto van Marc was ruimte genoeg. Anoeska was erg dankbaar en bij het verlaten van hun stamkroeg, omhelsde ze zowel Marc als Saskia.
Tijdens de omhelzing fluisterde Anoeska dat ze haar dankbaarheid wel zou tonen, onvoorwaardelijk. Door het vele alcohol, drong ook dit niet echt door bij Saskia. En zo reden ze op een zonnige zaterdag in juli met drieŽn richting Bordeaux. Het had natuurlijk voordelen om iemand mee te nemen wie de weg kende, waardoor de reis voorspoediger verliep dan Saskia had gedacht. Nog voor het avondschermer arriveerde het stel bij een pittoresk kasteeltje, gelegen op een klein heuveltje. Anoeska wees hen de weg naar het vakantieverblijf. Saskia was aangenaam verrast, het was een grote woonkamer welke knus was ingericht rondom de openhaard. Marc had inmiddels de slaapvertrekken ontdekt en vertelde verheugd hoe ruim deze waren. Anoeska wees ook even op de keuken en dirigeerde het stel naar de badkamer, waar een bijna antieke badtobbe in het midden van deze riante ruimte was geplaatst. 'Kijk, als je in bad ligt heb je zelfs uitzicht op het dal' riep Saskia uit.
De koffers werden naar binnen gesjouwd en Anoeska trok zich terug in haar eigen verblijf. Na een uitgebreid bad te hebben genomen, gingen Marc en Saskia erop uit om ergens wat te eten, om daarna vroeg onder de wol te kruipen. De ochtend daarna ontwaakte Saskia is haar ruime bed door een van de eerste zonnestralen. Ze wilde Marc verrassen en besloot om het ontbijt klaar te maken. Snel trok ze haar kleren aan en ging te voet naar het dorpje, wat zo'n 15 minuten lopen was. Op de terugweg kwam Anoeska haar tegoed gelopen. 'Zo jij bent ook vroeg op?' riep zij naar Saskia. Anoeska vertelde dat ze op weg ging naar het strandje en dat ze het leuk zou vinden als Marc en Saskia haar gezelschap zouden houden. Saskia haastte zich naar het kasteeltje terug en begroette enkele andere vakantiegangers. Na een lekker ontbijtje te hebben genuttigd, trokken ze richting het strandje, wat maar moeilijk te vinden was. Na enige tijd gezocht te hebben kwamen ze bij een klein strandje, enigszins verscholen achter rosten en duinen.
In de verte zagen zij Anoeska liggen. Tot hun grote verbazing lag Anoeska geheel naakt te zonnen. De aanblik van het naakte lichaam van Anoeska deden Saskia een rilling bezorgen. 'Jullie hebben het gevonden? Maak het jezelf makkelijk, de politie komt hier toch nooit controleren, dus je kan alles uittrekken'. Saskia keek Marc even aan, nog nooit had zij hem naakt gezien en hij haar niet, zou ze alles uit doen? Marc leek er niet zo'n moeite mee te hebben en toonde binnen de kortste keren zijn lid aan de dames. Anoeska, die nog steeds op haar buik lag, keek verlekkerd naar Marc zijn mannelijkheid. 'Kom op Saskia, het is te warm om je kleren aan te houden!' Saskia besloot om haar bikinibroekje aan te houden, immers dat behoefde niemand te zien. Uiteindelijk nam Saskia plaats naast Anoeska. Marc was even gaan zwemmen en na zijn terugkeer viel hij als een baksteen in slaap. Na wat over koetjes en kalfjes gesproken te hebben, richtte Anoeska zich op. De mond van Saskia viel weer open van verbazing, Anoeska had geen haar op haar venusheuvel staan.
Saskia zorgde er wel voor haar bikinilijn, maar om haar poesje helemaal kaal te scheren..? Toen ze nog een goed keek, zag ze de kleine tatoeage in Anoeska schaamstreek, wat het was kon Saskia niet precies zien. Schijnbaar viel de starende blik erg op. 'Zeker nooit bij stil gestaan dat sommige mensen daar liever geen haar hebben?'. 'Eeehh, nee' stamelde Saskia 'en dan ook nog een tatoeage, gosh..., wat stelt het eigenlijk voor?'. Anoeska keek Saskia takserend aan, zou ze het vertellen? Nouja, eigenlijk was ze het wel verplicht en misschien zou haar wens dan ook nog uitkomen, dat lag natuurlijk wel aan de reactie van Saskia. 'Die tatoo is een teken van trouw aan mijn Meester, het zijn handboeien'. Saskia schrok een beetje van deze opmerkingen, maar had hier over wel eens wat gelezen en eigenlijk was ze erg nieuwsgierig geworden en blijkbaar liet ze dat merken. 'Je zult het misschien raar vinden, maar ik kom graag in dit kasteeltje omdat daar mogelijkheden zijn om het spel te spelen.
Meestal is mijn vriend mijn Meester, behalve tijdens onze vakantie, dan wordt ik getraind door een andere Meester'. Anoeska vertelde verder over de vernederingen die zij moet ondergaan, over de bondages, over het gestraft worden en het onvoorwaardelijk aanbidden van haar Meester. 'Weet je, ik ben jullie nog iets verschuldigd, als je wilt kan ik er voor zorgen dat jullie een rondleiding krijgen in het kasteel, in de in ere herstelde martelruimte, een gedeelte waar jullie anders nooit zullen komen'. Hoewel Saskia het eng vond, zegde ze toe om 's avond de rondleiding te doen. De rest van de dag lagen de drie lekker bij te komen in de zon, namen af en toe een duik.
Saskia had enige overredingskracht nodig om Marc mee te krijgen. Hij vond het een raar idee dat iemand zich wilde laten overheersen. Anoeska kwam hen om klokslag 8 uur ophalen. Ze was slechts gekleed in een kort leren rokje en bh, verder had ze niets aan, zelfs geen schoenen. Het kasteeltje bleek een enorme kelder te hebben, alwaar het drietal opgewacht werd door Johan, een vriend van de familie van Anoeska. Johan, legde uit dat Anoeska al vanaf haar 18 jaar elke zomer een week lang 's avonds zijn bezit was. 'Vanavond ga ik Anoeska straffen, omdat ze de onbeschaamdheid had om jullie uit te nodigen. Als jullie willen mogen jullie daarbij zijn'. Marc voelde er niets voor, maar Saskia dwong hem om te blijven. Na een rondleiding door de vertrekken van de kelder, serveerde Anoeska haar gasten een drankje.
Schijnbaar had ze daarbij gemorst, haar Meester sommeerde om naakt voor hem op haar knieŽn te zitten. Gehoorzaam deed Anoeska wat haar opgedragen werd. Haar Meester streelde haar haren en liep om haar heen. Goedkeurend bekeek hij het naakte lichaam. Uit zijn zak haalde hij twee kleine klemmetjes, nam knielend plaats achter haar en nam een borst in zijn hand. Zachtjes kneedde hij deze, wat Anoeska niet onberoerd liep, plots nam hij haar tepel tussen zijn vingers en plaatste het klemmetje erop. Anoeska kromp een beetje ineen. Het andere klemmetje werd op dezelfde wijze geplaatst. Anoeska werd gedwongen om op te staan, omdat dit niet snel genoeg gebeurde, gaf haar Meester met de vlakke een stevige tik op haar billen. 'Toon aan je gasten dat je het lekker vind!'. Anoeska liep op Saskia af, knielde voor haar en plaatste haar handen in de nek. Saskia bekeek de borsten en zag dat de klemmetjes de tepels behoorlijk afknelde. Johan kwam op Saskia afgelopen met in zijn hand twee gewichtjes. 'Ik wil dat jij deze aan de klemmetjes bevestigd!'.
Dit klonk als een bevel, Saskia twijfelde eventjes, maar de opwinding had de overhand genomen en voordat iedereen er erg in had hing het eerste gewichtje al te bungelen aan de tepel. Nadat het tweede gewichtje bevestigd was aan de tepelklem, keek Saskia eens goed naar de borsten van Anoeska, waarvan de tepels een beetje opgerekt werden door de gewichtjes. Anoeska bedankte Saskia en werd gesommeerd om op te staan en in het midden van de ruimte plaats te nemen. Johan nam een lang stuk touw en begon zijn bondage aan te brengen, eerst langs de hals, een knoop net boven en onder de borsten, richting het kutje van Anoeska, waar het touw zijn weg vond tussen de schaamlippen door. De bondage werd strategisch via de rug aan de voorzijde bevestigd zodat het toch al strakke touw nog strakker rond het lijf gespannen werd. De gevoelige plekken van Anoeska werden nu extra geaccentueerd.
Vervolgens werden met een nieuw kort touw de polsen aaneen gebonden en aan een ketting aan het plafond bevestigd, zodat Anoeska haar armen in het verlengde van haar lichaam hield. De knieŽn en enkels werden ook aaneen gebonden en als laatste werd een blinddoek voor de ogen bevestigd. Anoeska stond volkomen machteloos, als een postpakketje te wachten op wat komen ging. Maar Johan besloot eerst nog even wat te gaan drinken en hij nam Marc en Saskia mee naar het vertrek ernaast. Het gesprek ging natuurlijk over wat de twee zojuist gezien hadden. 'Het ging precies zoals ik gedacht had' vertelde Marc, 'het is duidelijk een goed getrainde slavin'. Saskia keek hem wat vreemd aan, wist Marc meer als dat zij dacht? Marc richtte zich tot Saskia, 'Sas, ik heb voordat wij op vakantie gingen uitgebreid gesproken met Anoeska over haar lifestyle, om de doodeenvoudige reden dat ik al geruime tijd weet wat zich hier in dit kasteel afspeelt.
Ik ken je goed genoeg om te weten dat jij de voorstelling het liefst zelf wilt beleven, dus ik geef je daartoe de kans'. Het duizelde een beetje in Saskia haar hoofd, hoorde ze het goed, was alles wat Marc gedaan had dan gespeeld? Duidelijk wel dus, was Marc dan een echte Meester en waarom had Saskia dat nooit eerder gemerkt? Zou ze het doen of toch maar niet? Ze besloot om het spel mee te spelen, haar opwinding nam de overhand. Terug in de ruimte keek ze naar Anoeska die als een trotse slavin haar lichaam toonde. De eerste opdracht werd aan Saskia gegeven door haar Meester, 'Kleed je uit en snel een beetje'. Terwijl Saskia begon met het losmaken van de knoopje van haar blouse, sloeg Johan met een lange zweep hard op de billen van Anoeska, die een pijnlijke kreet slaakte. 'Hoe eerder jouw kleren uit zijn, des te minder zweepslagen Anoeska krijgt!'. Saskia haastte zich om alles uit te trekken, maar kon niet voorkomen dat Anoeska een 10 tal slagen te verwerken kreeg.
Naakt stond ze nu voor haar Meester die geen moment aarzelde om de waar te keuren. Tergend langzaam liep hij om haar heen, voel aan haar schouder, aaide door de haren, streelde haar billen, draaide langzaam naar de voorzijde en beroerde haar vuurrode lippen. Met twee handen keurde hij de borsten van Saskia, deze waren niet zo groot als die van Anoeska, maar mochten zeker gezien worden. De rechterhand van Marc gleed naar beneden en zijn wijsvinger gleed tussen de schaamlippen en raakte even de clitoris aan, waardoor Saskia sidderde. 'Mmmhhh, jij bent goed nat, een goed teken, wat wij zullen uitbuitten!'. Omdat het de eerste keer van Saskia was, begonnen de twee Meesters een bondage aan te brengen rondom Saskia haar borsten en kutje. Het gevolg was dat Saskia een soort van bikini had gekregen van touw, wat heerlijk aanvoelde. Haar handen werden met touw op haar rug vastgebonden en vastgezet aan haar inmiddels vastgebonden enkels.
Van waar ze stond had ze goed uitzicht op Anoeska, die inmiddels door haar Meester bevrijd was van de klemmen op haar tepels. Johan nam nu een tweetal kaarsen en ontstak beide. Terwijl hij zich positioneerde voor Anoeska zag Saskia het hete kaarsvet al druppelen. Johan hield de kaarsen enkele centimeters boven de borsten en bewoog ritmisch zijn handen op en neer, waardoor het hete kaarsvet op de borsten en de tepels terecht kwam. Anoeska stond te kronkelen in haar bondage, zeker toen Johan de kaarsen richting haar kutje bewoog, de warmte gaf een extra prikkeling. Saskia voelde nu een zachte streling over haar rug, dat erg plezierig aanvoelde. PETS. De streling ontaarde in een slag van een rijzweepje, wat even pijnlijk aanvoelde, maar direct daarna een warm gevoel gaf. 'Tellen, slavin, ik wil weten hoeveel slagen jij krijgt!'. PETS. Waarop meteen de tweede klap volgde, dit keer op haar billen. 'Eehhh, twee' stamelde Saskia. PETS, weer een klap, nu tussen haar benen, net tegen de schaamlippen aan. 'Auww, DRIE' schreeuwde Saskia.
De pijn was heel even heftig maar ebde direct weg. Pas na 20 slagen stopte Marc, 'dat is wel genoeg voor een eerste keer'. Inmiddels was Anoeska losgemaakt en stond aan de muur vastgeketend. De twee Meester kwamen nu op Saskia afgelopen en verwijderde de touwen. Hierdoor en door de strelingen van beide mannen, stond Saskia al snel op haar benen te trillen van genot. Johan dwong haar op haar knieŽn en liet zijn broek zakken. Het harde lid vond snel een weg in het gewillige mondje en al snel spoot het dikke zaad van Johan diep in de keel van Saskia. 'Omdat het de eerste keer is zal ik je neuken en mag je klaar komen, daar heb je toestemming voor' hoorde ze Marc zeggen en hij voegde woord bij daad. Door alle ervaringen was Saskia al zo geil geworden dat na enkele stoten ze gillend klaar kwam, haar orgasme was zo hevig dat ze in een soort roes geraakte, waardoor alles een beetje aan haar voorbij ging.
Het de eerste keer dat ze seksueel contact met Marc had en ze vond het geweldig. Na enige tijd op de grond te hebben gelegen, nam Marc haar mee, weg uit deze ruimte, Anoeska achterlatend, die door haar Meester nog verder onderhanden genomen zou worden. De ochtend erop ontwaakte Saskia in de armen van Marc. De eerste stappen in een D/s relatie waren gezet en er zouden er zeker meer komen. Anoeska hebben ze die week niet meer gezien, die had het te druk met het behagen van haar Meester.
Aantal keer gelezen:
748
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)