Spannendverhaaltje.nl

Slipjes

-
29-05-2011
Dit verhaal is geschreven door Jeroen meer verhalen van Jeroen Hallo, ik ben een student, ik woon op een studio in een residentie met zowel mannelijke als vrouwelijke studenten. Ik zag regelmatig een studente die er ouder uitzag dan de meeste van ons. Ze was mooi, vriendelijk, lief en met lang blond haar. Ik zag haar zo nu en dan, had eigenlijk weinig contact met haar. Op een keer sprak ik haar aan en vroeg naar haar afkomst. In het Engels vertelde ze dat ze Poolse is, rechten had gestudeerd en dat ze hier één jaartje komt bij studeren met een beurs. Ze was 31 jaar en had een vriend in Polen. In tegenstelling tot de meesten van ons die tijdens het weekend naar huis gingen, verbleef ze er langere tijd. Zo gingen er enkele maanden voorbij, af en toe een korte babbel en een lieve lach.
Op één bepaald weekend besloot ik op mijn studio te blijven om wat bij te studeren, ik moet zeggen dat het er dan meestal verlaten is omdat iedereen dan voor het weekend naar huis is. Vrijdagnamiddag om ongeveer 5u wandelde ik door de gang en botste bijna op Izabela die haar kamer uitkwam en me vertelde dat ze voor weekend tot dinsdagmorgen naar huis ging te Polen. Ik liep met haar mee naar buiten, wenste haar een fijne reis en ging om brood naar de bakker. Die avond beluisterde ik wat muziek en dacht eeven aan mijn ontmoeting met Izabela.
Om omstreeks 8u liep ik langs haar kamer en rook nog steeds de geur van haar parfum. Ik kon het niet nalaten even aan de kruk van haar deur te voelen en tot mijn verbazing was die los, waarschijnlijk vergeten te sluiten nadat ik tegen haar opliep. Ik keek even rondom mij en met een kloppend hart in mijn keel ging ik haar kamer binnenen sloot de deur achter mij. Haar studio was ongeveer het spiegelbeeld van deze van mij, links het aanrecht met kookplaat en afwasbak, daarachter de kleine badkamer met lavabo en douche. Rechts achter de douche haar bed met daarachter een hoge wandkast. Rechts van het venster haar bureautafel met stoel en boekenrek erboven. Ik keek even rond op haar boekenrek met boeken, cursussen, een foto van haar terwijl ze onder water zwom, kaartjes en enkele doosjes met prullen en juweeltjes. Op haar bureau een lamp papier, schrijfgerief en de nodige rommel ons studenten eigen.
Rechts onder haar bureaublad stond een grote linnen zak op een metalen frame. Benieuwd trok ik de zak eronderuit die bleek haar vuile was te bevatten. Er lag een wit slipje bovenop een onderhemdje, nieuwsgierig pakte ik het niemendalletje beet en bekeek het. Het was een string en in het kruisje op de plaats van haar kutje zat, zag ik een gelig streepje dat nog vochtig aanvoelde. Het wond me enorm op om een slipje van mooie Izabela vast te houden, echt waar ik kreeg plots een goed gevoel onder in mijn buik en voelde beweging in mijn broek. Ik kon het niet nalaten om er aan te ruiken, ik trilde gans als haar intieme geur mijn neus streelde en kreeg prompt een stijve. Ik haalde mijn penis uit mijn broek en masturbeerde me terwijl ik haar geile slipje rook, ik kon het niet nalaten om er aan te likken en proefde een zilte zurig smaak, ik was zo geil dat ik klaar kwam en op dat hemdje in het linnengoed spoot. Ik kuiste mijn penis af met haar hemdje,legde alles terug en schoof de mand terug onder het bureaublad. Nog steeds trillend, met een rood hoofd en razendsnel kloppend hart verliet ik haar kamer en ging op mijn bed liggen, opgewonden denkend aan hetgeen mij overkwam. Datzelfde weekend ben ik meermaals naar haar kamer teruggegaan en heeft mijn leven veranderd, misschien daarover later meer. Ik woon er nog steeds maar Izabela is vorig zomer vertrokken en heb ze sindsdien niet meer teruggezien, het schrijven van dit verhaal maakt me weer geil. Ik denk ook dat ze hiervan niets heeft gemerkt.
Aantal keer gelezen:
847
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)