Spannendverhaaltje.nl

Sletje 1

-
25-10-2010
Lynn zat voor de zoveelste keer weer eens in haar blootje verhaaltjes te lezen. Elke keer weer werd ze geil van alle avonturen die jonge meisjes meemaakten in de verhalen. Met haar 13 jaar begon haar lijfje zich te ontwikkelen en dus ook haar kleine strakke borstjes en tussen haar benen groeide een beetje donshaar boven het strakke spleetje. Steeds als ze zat te lezen kreeg ze de kriebels in haar buik en begon ze met haar kutje te spelen. Meestal eindigde dit in een heerlijk orgasme. "Hoe zou dat nou voelen zo een lul in je buik, en hoe zou sperma smaken?" vroeg ze zich meer en meer af. Ze las een verhaaltje over een jong meisje dat automobilisten voor stelde ze af te trekken voor geld. "MMM misschien een goede manier om meer zakgeld te krijgen, maar hoe pak ik dat aan?" dacht ze.

In de weken erna dacht ze steeds vaker na over het verhaaltje en werd er steeds weer geil en nat van. Op een dag liep ze door het park. Een kort broekje en een strak topje over haar kleine tietjes. Al peinzend over wat ze zou gaan doen in deze vakantie ging ze in het gras zitten. Na een poosje kwam een man voorbij lopen. "Hoi, mooi meisje. Lekker in het zonnetje?"' "Ja wel fijn, maar ik verveel me een beetje" Hij kwam bij haar zitten en stelde zich voor "Ik ben Willem" "Lynn" antwoordde ze. Samen kletsten ze over koetjes en kalfjes tot Willem vroeg "Heb je geen vriendjes om mee te spelen?" "Nee niet echt en die ik heb zijn op vakantie. Maar mijn moeder kan dat niet betalen dus ben ik nu zeker 3 weken alleen" "Je kan toch een vakantiebaantje nemen om je zakgeld wat op te schroeven?" "Daar ben ik nog te jong voor, ik ben pas 13 hoor" "13 pas, dat zou je echt niet zeggen" zei Willem terwijl hij haar eens goed bekeek. "Ze ziet er wel lekker uit, mooie geile tietjes, strak kontje en een lekker smoeltje" dacht hij in zichzelf. Ze kletsten verder en op een gegeven moment zei Willem "Misschien weet ik wel klusjes voor je" "Owwww, leuk. Wat voor klusjes?" vroeg ze. "Kom morgen maar hier terug en doe maar leuke kleren aan" zei hij. Hij stond op en zei dat hij nu weg moest, maar morgen om dezelfde tijd weer hier zou zijn.

Onderweg naar huis liep Lynn te denken over de klusjes. Wat zou hij toch bedoelen? Waarom moest ze leuke kleren aan doen? "Zou hij misschien bedoelen...?????? Nee dat zal toch niet." dacht ze. Wel had ze gezien dat hij haar met zijn ogen bijna uitgekleed had en dat er in zijn broek duidelijk een bobbel was gekomen. Die avond lag ze in haar bed met haar lijfje te spelen en dacht over de klusjes. "Als hij wel bedoeld wat ik denk, zou ik dat dan durven. Zou hij willen dat ik hem aftrek ofzo? " De volgende dag kon ze bijna niet wachten tot het tijd was om naar het park te gaan. De hele ochtend was ze op haar kamertje bezig zich om te kleden en te bepalen welke kleren ze aan zou doen. Eindelijk had ze haar keuze gemaakt. Een kort jurkje zonder schouderbandjes. Haar borstjes naakt onder de strakke stof. "Zou het niet te geil zijn zo?" vroeg ze zich af terwijl ze een boxershortje over haar strakke billetjes trok. "Ik lijk wel een lolitahoertje zo" Toch liep ze aldus gekleed naar het park.In het park zat Willem intussen al te wachten. "Vandaag maar eens kijken of ik dat jonge ding zover kan krijgen dat ik met dat geile lijfje kan spelen" dacht hij. Hij voelde zijn broek al aanspannen bij de gedachte. Daar zag hij haar komen. "Godver het sletje heeft misschien wel begrepen wat de bedoeling is" was zijn eerste idee toen hij het engeltje zag naderen. "Hoi mooi meisje" zei Willem "Je ziet er erg mooi uit zo" "Dank je" was haar respons. "Zou ik in deze kleren de klusjes wel kunnen doen?" "Je hebt precies de goede outfit uitgezocht". Willem stond op en liep naar haar toe. Hij legde zijn handen op haar naakte schouders, keek haar diep in haar ogen en zei "Kom we gaan naar een ander plekje, daar vertel ik je wat voor klusjes ik voor je heb"

Samen liepen ze dieper het park in, bij een smal paadje sloeg Willem af en na een tijdje kwamen ze bij een afgelegen open plek. Niemand kwam hier ooit, tenminste het gras was hoog en zo te zien was er al tijden niemand overheen gelopen. Willem sloeg zijn arm om haar heen. Lynn vroeg zich een beetje angstig af wat er ging gebeuren maar liet toch toe dat hij haar schouder begon te strelen. Willem ging in het gras zitten en zei tegen Lynn dat ze tussen zijn benen moest komen zitten, hij zou haar gaan uitleggen wat de klusjes inhielden. Tussen zijn benen gezeten trok hij haar tegen zijn borst en sloeg zijn armen om haar lijfje. Ze zuchtte diep, "Wat gaat er gebeuren, zal hij gaan doen wat ik denk?" Hij rook aan haar haren en fluisterde "Wil je centjes verdienen?" "Ja maar hoe dan?" "Nou ik ga een beetje met je spelen" zei hij al strelend over haar jurkje. "Jij mag zeggen wat je wilt verdienen en hoe je dat wilt doen" Lynn schrok een beetje van het voorstel, zelfs al was het een beetje wat ze verwacht had. Met een blos op haar wangen zat ze te denken. "Wat zou ik meten doen, aftrekken, pijpen? " vroeg ze zichzelf "Wat zou ik ervoor moeten vragen dan?" Allemaal vragen die ze zich stelde terwijl ze voelde hoe Willem haar nek begon te zoenen en zijn handen nu steviger over haar tietjes liet glijden. Haar tepeltjes staken stijf door de strakke stof van het jurkje.

Zou ze het doen??? Wat zou ze gaan verdienen als ze doorging??? Wat zou er allemaal nog meer gebeuren??
Aantal keer gelezen:
285
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)