Spannendverhaaltje.nl

Sleazy sexgames

-
16-08-2010
Desiree kwam uit de douche en kleedde zich aan. Ze was bloedjegeil want ze had afgesproken met een jongen uit haar klas om lekker te genieten. Ze trok daarom ook sexy kleren aan. Een zwarte string om haar toch al zo strakke kontje te accentueren, een dito beha. Daarboven een donkergrijze stretchpants en een lichtroze topje want ze wilde Rons aandacht trekken met haar mooie stevige borsten. Haar goudblonde haar modelleerde ze in 2 schattige paardestaartjes. Toen ze dacht wat er zou komen gaan, voelde ze al wat in haar kutje. Een half uurtje later belde Ron aan. Ze begroette hem al meteen met een lieve tongzoen. Hij deed de deur dicht en tongde lekker verder. Desiree liet haar speeksel lopen en al gauw waren ze kleddernat aan īt tongen. De tongen hadden innig contact terwijl vele golven vermengd speeksel door de monden gleed.
Toen Desiree Rons lijf bevoelde, merkte ze dat ie al een stijve lul had. Ze kon zich niet bedwingen en maakte zijn broek los en deed zijn boxer naar beneden. `Wauw` dacht ze en vol bewondering keek ze naar de keiharde lul die een beetje trilde. Ze maakte een pijpgebaar en Ron knikte. `Doe het zo lekker mogelijk, schatje`, voegde hij er aan toe. Desiree begon een beetje aarzelend, maar al snel was ze hem vol overgave teder aan het pijpen. Haar tong gleed over de paarse eikel, terwijl ze Ron diep in de ogen keek. `Jahhhhh`, Ron kon de kreet niet onderdrukken, toen ze keihard zijn eikel bewerkte met haar tong. Ze tongde zijn gevoelige eikel, terwijl ze onafgebroken met zaadvragende ogen hem aankeek. Ze werd steeds heftiger. Ron begon steeds harder te kreunen. Desiree ging hoe langer hoe meer kwijlen op de lul die bijna op springen stond. Ron voelde dat hij bijna klaar ging komen.
Opeens haalde Ron zīn lul uit Desirees geile pijpmondje. `Mag ik in je gezicht komen, schatje?` vroeg hij haast smekend. Okee, maar moet ik dan ook je zak masseren?? vroeg Desiree lief. Ron knikte. Hij was inmiddels zo geil als boter geworden en wilde niets liever dan Desiree lekker onderspuiten met zijn sperma. Ze ontving de laatste instructies. Die luidden als volgt: Met zaadvragende ogen Ron aankijken en z'n lul op haar gezicht richten en dan hard aftrekken. Zorgvuldig voerde ze de taken uit. Voor Ron was het extra lekker om in de mooie bruine ogen van Desiree te kijken. Haar hand omvatte de grote paal en ze begon er speels aan te trekken. Dit was voor Ron zo'n lekker gevoel dat het niet lang duurde voordat hij het voelde komen. En terwijl het geile teefje voor hem zijn lul heerlijk bewerkte. ?Oooohhhh schatje jaaahhh ik koom. En twee tellen later spoten achter mekaar vele stralen heet zaad uit de keiharde lul en belanden op het voorhoofd van de 18-jarige slet.
Terwijl Desiree Ron nog steeds onderdanig aankeek, begon het witte, kleverige zaad langzaam over haar wangen te druipen. Als toppunt van haar geile onderdanigheid probeerde ze hier en daar een spermadruppel op te likken, maar desondanks gleden verreweg de meeste zaadspetters op haar mooie tieten, waar Ron niet te beroerd was om de spermavloed teder in te smeren over haar tieten. De vette smurrie wreef hij in met beide handen over haar strakke borsten. Nu was het Desirees beurt om verwend te worden. Ze had nu inmiddels ook haar stringetje uitgedaan en ging op bed liggen met haar slanke benen wijd gespreid. Haar kutje lag smekend tussen haar benen. Vooral het kleine streepje blond kuthaar trok Rons aandacht. De lekkere kut was al een beetje nat toen Ron voorzichtig haar harde spleetlippen belikte. Desiree begon hard te kreunen toen Ron bij haar gevoelige klitje was aangekomen en nu ook heerlijk bewerkte. Rons hete tong gleed flitsend heen en weer over haar kitteltje, terwijl het kutnat rijkelijk uit de spleetklieren dropen en door Ron werd opgelikt.
Desiree begon nu al snel harder te kreunen want Ron kon het niet laten om haar ook te vingeren. Hij bemerkte gelijk al dat de gehele kut vrij strak en klein aanvoelde en zeiknat was. Desiree begon met de seconde harder te kreunen en niet lang daarna bereikte het tienermeisje haar orgasme. Het geile gevoel ging gepaard met harde gilletjes en het schokken van haar goddelijke lichaam. Het strakke kontje van Desiree was Ron nog niet echt opgevallen. Maar nu hij haar es goed bekeek, zag hij ook wel in dat dit het lekkerste meidenkontje was wat hij ooit had gezien. Het duurde ook niet lang of Ron concentreerde volledig op haar kontje. Desiree lag nu naakt op haar buik en gaf zich over aan Ron die bezit van haar kontje had genomen. Hij trok de kleine billen van mekaar en zag daar het bruine sterretje zitten.
Vrijwel direkt gleed de tong van Ron door de kontspleet en masseerde het gevoelige kontgaatje. Dat gaf Desiree zo?n lekker gevoel dat ze een klein gilletje niet kon onderdrukken. Rustig probeerde Ron nog verder door het gaatje te dringen. Dar lukte en weldra lag hij haar te tongneuken. Het hete sletje genoot met volle teugen. Ineens trok Ron zich terug en liet een druppel speeksel in haar kont lopen. Want inmiddels was Rons lul al hard geworden. Hij duwde hem in haar superstrakke poepgaatje en duwde zachtjes verder. Hij voelde de heerlijke samentrekkingen van de sluitspier om de heen en weer schuivende lul. De dikke staaf van Ron werd op deze manier heel lekker gemasseerd. En terwijl Desiree de meest geile woordjes uitsloeg, zat Ron alweer bijna tegen het klaarkom-gevoel aan. Het hoerige meisje voelde dit ook en riep dat hij in haar kontje moest komen. En even later spoot Ron zijn kleverige geil tot in het diepst van haar goddelijke kontje.
Aantal keer gelezen:
265
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)