Spannendverhaaltje.nl

Slavin Eva

-
21-08-2010
Eindelijk, vandaag is het dan zo ver. Eva, een meisje dat hij via internet had leren kennen komt naar Nederland om hem te ontmoeten. Eva komt uit België en studeert rechten. Ze is wel een stuk jonger dan hij, 19 jaar, maar het klikte bijzonder goed. Ze hadden elkaar ontmoet in een chatbox over SM waar ze hem had verteld over haar verlangens om een slavin te worden. Na veel heen en weer gepraat had ze uiteindelijk ermee ingestemd hem te ontmoeten en vandaag was het dan zo ver. Ze hadden afgesproken op het station van zijn woonplaats en zouden eerst wat gaan drinken om elkaar wat beter te leren kennen. Op die manier had ze nog een laatste kans van verder contact af te zien. Bloednerveus zat ze in de trein. Na enkele weken contact via internet durfde ze eindelijk de stap te zetten. Ze zou Rob ontmoeten. Ze had hem verteld dat ze ervan droomde een slavin te zijn. Een ex-vriendje van haar had haar eens vastgebonden en haar op grove manier misbruikt. Hij had haar met een zweep geslagen en ze was voor het eerst in haar kontje geneukt. Uiteindelijk had hij zijn sperma in haar gezicht gespoten en haar daar vastgebonden achter gelaten om haar pas veel later weer los te maken. Ondanks de vernedering had ze er van genoten en nu verlangde ze naar meer. Rob had haar verteld dat hij op zoek was naar een slavin die bereid zich totaal aan hem over te geven en zij was vast besloten die slavin te worden. Goed, hij was dan een stuk ouder, hij is 36, maar ongetwijfeld had hij veel ervaring en op de foto die hij had gestuurd zag hij er zeer aantrekkelijk uit. Die morgen was ze vroeg opgestaan. Ze was begonnen met het zorgvuldig scheren van haar kutje. Dat was een opdracht van Rob. Als ze met een behaard poesje bij hem aan zou komen kon ze rechtstreeks de eerste trein weer terug nemen. Ze trok een zwarte string aan met een bijpassende sexy BH. Daaroverheen een kort zwart rokje een witte blouse. Zwarte pumps met hoge hakken completeerde het geheel. Ze bekeek het geheel in de spiegel en was zeer tevreden met het resultaat.
Daar kwam de trein het perron op rijden. Toen de deuren openden herkende hij haar onmiddellijk. Ze was nog mooier dan op de foto. Haar blonde haren pikte hij er onmiddellijk uit en ze had duidelijk werk gemaakt van uiterlijk. Haar korte rokje deden haar gebruinde benen mooi uitkomen en de blouse met laag decolleté liet weinig te raden over. Hij liep naar haar toe, “hoi Eva, leuk dat je er bent” en gaf haar een zoen op haar mond. “Kom we gaan wat drinken”. Samen liepen ze het station uit richting het centrum van de stad. Rob had een arm om haar middel geslagen en lag zijn hand op haar billen. Toen ze in het café zaten bedacht Eva zich dat Rob wel erg direct was maar tegelijkertijd wond dat haar vreselijk op. Ze had het besluit al genomen. Ze hoorde hem praten: hij bepaalde welke kleding ze moest dragen, hij bepaalde hoe hij haar noemde, hij bepaalde wanneer ze mocht slapen enzovoorts. Haar hele doen en laten zouden door Rob worden bepaald, alleen haar studie zou hij niet in gevaar brengen. Ze moest nu beslissen, of terug naar België of blijven en zich overgeven aan Rob. “Ik sta tot uw beschikking Meester” hoorde ze zichzelf zeggen. “Heel goed slet” zei hij, een verstandige keuze. “Ik heb gemerkt dat je een slip draagt, dat is overbodige luxe voor iemand als jij. Trek uit!”. “Hier ?” vroeg ze verschrikt. “Ja hier” was het korte antwoord. Er zat niets anders op. Ze ging staan en probeerde zich zo opvallend mogelijk van haar string te ontdoen. Ze voelde hoe de overige cafébezoekers haar aankeken. “Hier komen” zei Rob streng toen ze haar slip op de tafel had gelegd. “Eens kijken of je je aan je opdracht hebt gehouden”. Ze voelde hoe zijn hand onder haar rokje verdween en haar ondertussen drijfnatte kutje onderzocht. “Heel goed sletje, netjes kaal”. Ze voelde zich goedkoop, daar stond ze in een kroeg met een hand in haar rokje terwijl iedereen toekeek. “We gaan naar huis” zei Rob.
Hij had een mooi huis vond ze, witte plavuizen en zwart leren bankstel en een mooie stijlvolle zwarte kast. Ze ging op de bank zitten en keek om zich heel. “Had ik gezegd dat je kon gaan zitten?”, klonk het bits. “Nee Meester” zei ze geschrokken en ze stond snel weer op. “Kleed je uit, teef, ik wil je wat beter bekijken. Natuurlijk deed Eva wat er van haar gevraagd werd. Ze ontdeed zich van haar blouse en BH en haar rokje en stond poedelnaakt in de kamer. “Laat me je eens goed bekijken, draai je langzaam in de rondte” zei Rob, die in een stoel zat en haar kerend bekeek. Eva draaide langzaam rond en bedacht zich dat ze deze vleeskeuring wel opwindend vond. “Ga met je gezicht naar de muur staan en leg je handen boven je hoofd op de muur” beval Rob. Eva deed wat van haar gevraagd werd en hoorde dat haar Meester opstond en naar haar toeliep. Wat een lekker lijf dacht Rob bij zichzelf toen hij op haar toeliep. Haar borsten waar vrij groot maar toch stevig met twee trots voorruitpriemende tepels. Ze had een platte buik en een lekkere stevige kont met daaronder een paar mooie benen. Hij ging achter aan staan en streelde zachtjes borsten. Hij hoorde aan haar ademhaling dat het haar opwond. Zachtjes kneep hij in haar tepels. “Dat vindt lekker he, slet” zei hij. “Mmmmm” was haar antwoord. Plotseling kneep hij keihard in haar tepels. Tranen sprongen in haar ogen. “Als ik je wat vraag antwoord je met Ja Meester of Nee Meester, is dat duidelijk?” “Ja Meester”antwoordde Eva. “Dat is beter”, zei Rob en liet haar tepels los. Maar de verlichting van de pijn duurde maar even. Rob plaatste handig een tepelklem op iedere tepel van Eva. Deze veroorzaakten een scherpe pijn en Eva moest even op haar tanden bijten maar al snel maakte de ergste pijn plaats voor een opwindend gevoel. Ondertussen had Rob een zweep gepakt en gaf Eva daarmee een flinke mep op haar billen. “Auw” schreeuwde Eva. “Stel je niet aan teef, ik ben net begonnen”. Bij die ene klap bleef het niet. Steeds weer kwam de zweep op Eva’s kont neer. Haar billen begonnen steeds roder te keuren. Het deed vreselijk veel pijn maar Eva was vast besloten niets te laten merken. Plotseling stopte Rob met slaan. “Draai je om, handen op je rug. Eva deed wat er van haar gevraagd werd en Rob verwijderde de tepelklemmen. Eva slaakte een zucht van verlichting. Nu was de voorkant van Eva’s lichaam aan de beurt. Meedogenloos daalde de zweep op haar tieten neer. Vervolgens was haar buik haan de beurt en tenslotte werd ook haar kutje met de zweep bewerkt. Ze voelde haar hele lichaam gloeien maar was trots op zichzelf omdat ze geen kick had gegeven.
“Je hebt goed je best gedaan, slet. Ben erg benieuwd of je ook een beetje kan pijpen. Op je knieën!” Eva deed wat er van haar gevraagd werd. “Maak mijn broek los en pijpen”. Eva knoopte de broek van Rob los en haalde zijn halfstijve pik uit zijn broek. Zonder aarzelen begon ze te pijpen en al snel was zijn lul op volle oorlogssterkte. Eva genoot van die pik haar mond. Hij was zo’n 18cm lang en lekker dik, veel groter dan de lullen die ze tot nog toe had gepijpt. Hard duwde Rob zijn pik dieper in de mond van zijn slavin, ze moest er bijna van kokhalzen. Steeds sneller neukte hij mond. Hij moest zich inhouden want hij wilde nog niet klaarkomen, dat was voor later. Daarom trok hij zijn pik terug en beval Eva voorover gebogen bij de eettafel te gaan staan met haar bene iets gespreid. Zonder waarschuwing ramde hij zijn pik diep in de drijfnatte kut van Eva. Zij schreeuwde het uit. “Dit is toch wat je wilde, hoer” zie Rob. “Ja Meester, neuk me alsjeblieft”. Hard ramde Rob zijn pik in en uit de druipende kut van zijn slet. Eva hield het niet meer en kwam met een luid gegrom klaar. “Had ik gezegd dat je mocht klaarkomen” vroeg Rob terwijl hij zijn pik uit de kut van Eva trok. “Nee Meester” antwoordde ze. “Dat zal je bezuren”. In één beweging duwde Rob zijn pik in het nauwe kontje van Eva. Die had hierop niet gerekend en gilde van de pijn. Al snel ging die pijn over in genot en bewoog ze mee met de pompende bewegingen van haar Meester. Die was ondertussen zo ver dat ook hij klaarkwam. Hijgend spoot hij zij lading sperma in de kont van zijn jonge slavin. Terwijl hij Eva zijn pik liet schoonlikken zei hij “dus jij wil zo graag klaarkomen…..dat kan”. Hij trok Eva aan haar haar omhoog en bond een stuk touw om haar polsen. Doordat het touw achter haar lang liep kon ze haar armen niet naar voren bewegen. Vervolgens duwde Rob een zachtjes draaiende vibrator diep in haar nog natte kut. De vibrator werd op zijn plaats gehouden met een stuk tape dat over haar kut werd geplakt. Tenslotte werd Eva gekneveld zodat zij geen geluid meer kon maken. “Ga op je rug liggen” Eva deed wat ze werd gevraagd en liggend op de grond werden haar enkels strak bij elkaar gebonden. Ze kon geen kant op.
Daar lag ze dan. Vastgebonden, gekneveld, een draaiende vibrator in haar kut en de sperma droop nog uit haar kont. Als klap op de vuurpijl werden ook de klemmen weer op haar tepels gezet. Een mengeling van pijn en geiligheid overviel haar. Ze wist dat het niet lang zou duren of de draaiende vibrator zou zijn werk gaan doen. Ze zou hevig klaarkomen en daarna nog eens en nog eens… Ze bedacht zich dat ze had genoten vandaag en dat zij bij Rob wilde blijven. Ze hoorde hem niet meer en vroeg zich af of hij nog wel in de kamer was. Hoe lang zou hij haar laten liggen? Ze voelde hoe haar kutje steeds natter werd en dat ze ging komen. Hoeveel orgasmen zouden nog volgen………
Aantal keer gelezen:
798
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)