Spannendverhaaltje.nl

Slapende Wendy in de Bus

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Gijs meer verhalen van Gijs Voor het eerst op vakantie, met de bus naar Spanje. Zonder ouders en met 2 goede vrienden. In de Bus was het druk en er stonden telkens 2 stoeltjes naast elkaar. Ik was degene die alleen moest zitten de eerste paar uren, daarna zouden we wisselen. Ik vond ik in het begin helemaal niet leuk, en hoopte dat er een gezellig meisje langs me kwam zitten. God gaf me mijn wenst want voor ik goed en wel zat stond er een meisje naast me. “Mag ik hier zitten?” vroeg ze. Natuurlijk kon ik niet weigeren!
Het meisje naast me was echt mooi. Niet zomaar mooi, maar prachtig. Ze had van die donkere ogen, stijl bruin haar en een egale huid. Haar wenkbrauwen gaven haar iets kinderlijks, maar ze was 18, zei ze later. De had een lijf om een moord voor te doen. Slanke taille, mooie volle borsten verpakt in een strak, laag uitgesneden, wit hemdje met blauwe bandjes. Zo naast haar kon je zo tussen de borsten naar binnen kijken. Het hemdje scheen zo door dat ik kon zien dat ze geen BH aan had en haar stijve tepels schenen lichtjes door de stof heen. Hieronder droeg de een blauwe rok die mooi paste bij het blauw van de bandjes van haar hemdje. Het rokje zat losjes om haar billen. De benen die eronderuit kwamen waren prachtig lang en glad. Van alleen al dit aanzicht werd mijn pik behoorlijk wild!
Tijdens het rijden raakte we aan de praat. Ze hete Wendy en was 18 jaar, had geen vriend en ging alleen op vakantie. In Spanje had ze afgesproken met een ander meisje, maar die ging met een andere bus mee. Op een gegeven moment vroeg ze op ze aan het raam mocht zitten. Dat vond ik wel goed en zij ging staan ik schoof naar links en mijn lul ging langs haar billen. Ok, er zaten nog wat stukjes stof tussen, maar ik kon goed haar lekkere billen voelen. Toen dit gebeurde lachte ze even maar ging snel weer zitten, alsof er niks aan de hand was. We pratte veel, keken video op de TV’s die er hingen en uiteindelijk werd iedereen moe, zo ook Wendy. We besloten onze mond te houden en proberen te slapen. Wendy had er kennelijk geen moeite mee, maar ik wel. Ik kon mijn ogen niet dicht houden, ik moest telkens weer een glimp opvangen van haar. Ze had haar stoel naar achteren en had haar ogen dicht. Haar borsten waren flink en stonden rechtop. Haar tepels waren nog steeds stijf. Haar handen lagen op haar benen. Ik werd enorm opgewonden van dit aangezicht. Ik voelde voorzichtig aan haar zij met mijn armen. Het stofje voelde zacht aan, alsof het nieuw was. Mijn linkerhand legde ik voorzichtig op haar buik. Het voelde warm en zacht aan, maar haar buik was strak. Ik aaide erover, maar Wendy deed niks, Wendy was in een diepe slaap.
Ik haalde mijn hand van haar buik en besloot dat ik maar moest slapen. Het lukte niet, het was te spannend. Ik legde mijn hand op haar been. Het rokje was van een soepele, rekbare stof. Ik tilde het rokje een beetje op en legde mijn handen weer heeel voorzichtig op haar menen. Deze waren erg warm en glad. Ik gleed met mijn hand voorzichtig naar de binnenkant van haar been. Ze maakte een klein geluidje en ik schrok me wezenloos en trok mijn hand terug. Ze bleef echter slapen. Nu legde ik mijn handen heel voorzichtig op haar borsten. Ik voelde eraan en haar tepels werden nog harder. Ze maakte nog een klein geluidje wat leek op een kreun. Wat was ze aan het dromen. Ik ging voorzichtig met mijn hand naar boven, op haar blote huid boven haar borsten. Daarna ging ik weer naar beneden, onder haar hemdje. “Ow ja” zei ze zachtjes en ze ging met naar eigen handen naar haar kruis. Ze werd opgewonend! Ik voelde met mijn handen aan haar borsten, onder haar hemdje door en zij maakte af en toe kronkelende bewegingen.
Ik haalde mijn hand onder haar hemdje vandaan en ging ermee onder haar rokje. Eerst legde ik haar eigen handen opzij. Ik voelde aan haar bovenbenen en langzaam steeds verder naar boven. Hoe dichter ik bij haar poesje kwam, hoe warmer en vochtiger haar huid werd. Ze sliep nu weer rustig. Ik kwam mij haar slipje aan, en die voelde helemaal nat aan. Ze kreunde weer, maar nog steeds heel zachtjes. Ze glimlachte, maar ze had haar ogen nog wel dicht. Met mijn andere hand deed ik haar rokje helemaal omhoog. Ze had een mooie, eveneens blauwe string aan. Ik pakte het randje van haar sting en deed deze opzij. Voorzichtig voelde ik aan haar schaamlippen en ze kreunde weer zachtjes. Ze bewoog en draaide zich op haar zij terwijl ik snel mijn hand weghaalde. Ze zou maar eens wakker worden zeg! Maar dat gebeurde gelukkig niet. Ze lag nu met de rug naar mij toe, en ik tilde haar rokje weer op. Ik zag een paar heerlijk mooie billen met daartussen de blauwe string. De string was rond haar schaamlipjes helemaal nat. Ik hield het nu echt niet meer en schoof haar slipje nogmaals opzij en begon met mijn vinger in haar vagina te zitten. Weer kreunde ze maar ze bleef liggen. Ik kon niet anders, dit was mijn enige kans. Ik knoopte mijn broek open en haalde mij inmiddels volharde lul eruit. Ik ging schuin liggen en bewoog mijn piemel richting haar schaamlippen. Ik duwde flink en hij zat erin. De kreunde net iets harder als normaal, maar niemad werd wakker, behalve zijzelf. “Wat is er allemaal aan de hand?” vroeg ze slaperig, maar dat had ze snel door.
Ik schoof mijn piemel in en uit haar vagina en ze begon weer te kreunen en te hijgen. “Ow dit”, dit is wel lekker wakker worden zo. “Ja” zei ik en kon ook niet veel meer zeggen. Ik pakje haar vast bij haar borsten en kneep er flink in. Daarna ging ik met mij handen naar haar vagina en begon haar clitoris te strelen. Ze genoot en ze kwam redelijk snel klaar, iets dat haar poesje natter en soepeler maakte. Ik duwde gewoon door en ook mijn benen werden nat van haar spleet. Ik duwde en duwde en kwam uiteindelijk met een flinke stoot klaar. Ik bleef in haar en spuwde mijn zaad flink diep in haar. Stoot na stoot vloeide uit mijn staaf en toen ik eenmaal klaar was pakte ik een zakdoekje en veegde alles schoon. Ik kusje haar op haar wang, maar… ze sliep alweer!
Aantal keer gelezen:
166
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)