Spannendverhaaltje.nl

Slaafje van klasgenoten

-
17-04-2015
Toen ik 14 was had ik een hoop lekkere vrienden. Ik was er al achter dat ik homo ben, maar verder wist niemand dat. Dacht ik. Een aantal van mijn vrienden waren echt heel erg lekker en stoer. Het liefst zou ik ze neuken, maar ze waren hetero, want ze hadden allemaal al een vriendinnetje gehad.
Op een avond had ik samen met Nick, Stijn, Tom, Stein, Tijmen en Tijn afgesproken bij Nick thuis. Zijn ouders waren een weekend weg. We zouden er om 8 uur zijn, maar ik was een half uur te laat. Ik vond mezelf erg stoer toen en dat wilde ik, want niemand mocht erachter komen dat ik homo was. Ik had altijd stoere g-star sneakers aan en een leren jack. Mijn haar op die manier zoals alle jongens het toen hadden: achter stekeltjes, de voorste 10 cm plat naar de zijkant. Maar die avond een pet. Goh wat was dat stoer.
Ik had niet door gehad dat ik te laat was omdat ik mezelf eerst nog even had gedoucht na de voetbal waar we ook met zijn allen op zaten. Tijdens het douchen kon ik het weer niet laten en trok ik mezelf af denkend aan Nick, Stijn, Tom, Stein, Tijmen en Tijn mijn lekkere leeftijdsgenoten. Toen ik aankwam bij Nick was het donker. Plots werd ik opgeschrikt door de jongens die me grof beetpakten. Ze namen me mee naar boven en lieten me mijn schoenen en jas aan houden. Boven gooiden ze me op het bed van Nick en langzaam voelde ik mijn pik groeien. Nick ging op me zitten en Stijn en Tijn bonden mijn handen op mijn rug en mijn voeten aan elkaar. Ze gingen naar de kamer ernaast en ik hoorde ze overleggen, maar wat ze zeiden was niet te verstaan. Ik zag aan de klok dat ze een kwartier later terug kwamen. Tijmen begon te schreeuwen. ‘’te laat komen? Mooi niet. nu krijg je straf’’ . Stein en Tom begonnen me te slaan en mijn pik klopte.Toen gebeurde er iets wat ik niet aan zag komen. Nick trok zijn broek naar beneden en tot mijn grote verbazing kwam er een mooie stijve lul tevoorschijn. ‘’pijpen klootzak’’ zei hij. Dit was waar ik al meerdere keren over had gedroomd. Eerst twijfelend maar later harder begon ik hem te pijpen. Nou ja, om te zeggen dat ik hem harder begon te pijpen is overdreven. Nick had mijn hoofd in zijn handen geklemd en bewoog het snel heen en weer. Tijn trok mijn broek naar beneden. Ondertussen zat Tijns hand in mijn reet en voelde ik zijn vingers bewegen in mijn lichaam. Ik wilde kreunen van de pijn, maar Nick stond dat niet toe en beukte zijn pik opeens heel ver in mijn mond. Stijn zette een camera neer en een rood lampje begon te branden. ‘’morgen staat het op internet jochie’’ zei hij lachend.
Ik voelde hoe Nick steeds even druk zette op zijn pik. Shit dacht ik. Hij komt zo klaar. En ja hoor, stralen sperma spoten in mijn mond. Ik liet een beetje over mijn lippen glijden. Daar was Tom niet blij mee en hij schreeuwde dat ik het door moest slikken. Stein duwde mijn mond dicht en liet hem niet eerder los totdat ik het had doorgeslikt. Goed zo zei hij. Tijn zei tegen Nick dat hij nu aan de beurt was. Nick ging opzij en opnieuw ging er een broek naar beneden. Ook een stijve. Tijn hoefde niks te zeggen en ik begon hem te pijpen. Ondertussen keken Stijn, Tom, Tijmen en Stein toe hoe ik belachelijk werd gemaakt. Nick zag ik niet en opeens stak er iets in mijn reet. Ik voelde hoe er snel heen en weer werd gepompt. Het was Nick. Lekker he Colin? Vroeg hij. Ik stopte even met het pijpen van Tijn om te antwoorden maar Tijmen vond dat ik door moest gaan. ‘’het was geen vraag, maar gewoon een feit’’ zei hij. Nick kwam klaar en ik voelde hoe het warme sperma in mijn reet vloeide. Wat was dit lekker. Ontmaagd door de lekkerste van de groep. Hier had ik vanaf het begin van dit hele gebeuren op gehoopt. Tevreden gaf Nick me een flinke klap op mijn reet.
Stein pakte een apparaat uit de kast. Wat is dat? Vroeg ik. Hou je bek! Zei hij. Tijn maakte mijn handen los en zei dat ik als een paard moest staan. Dat deed ik en Tijn en Stijn bonden mijn handen vast aan het bed. Stein pakte mijn lul en trok er aan. Ik schreeuwde het uit. Nick zei dat het nu maag eens klaar moest zijn met mijn grote bek en deed een ding over mijn hoofd met een soort van dildo eraan in mijn mond. Daarna trok Tom één van mijn sneakers uit en zei hij; ‘’je stinkt, ruik maar’’. Hij bond mijn schoen over mijn neus en mond. Stein zette een soort van buis met een slang eraan op mijn lul. ‘’zo, gaan we hem eens lekker vacuüm zuigen’’ zei hij. Ik had verwacht dat het pijn zou doen maar het was best prettig.Even later kwam ik klaar. Voor de tweede keer vandaag, de eerste keer was onder de douche, toen ik hierover aan het dromen was. De buis zat vol met sperma en Tijmen haalde hem eraf. Hij schonk het in zijn hand en smeerde het vervolgens uit in mijn gezicht. Nick pakte een zweep, leren halsband en een leren masker. Hij deed de halsband om en deed hem erg strak. Ik voelde hoe een touw eraan werd vastgemaakt en hoe mijn hals vervolgens omhoog werd getrokken en ik werd vastgezet aan een ring in het plafond. Nick deed het masker op mijn hoofd en nu voelde ik me pas echt hulpeloos. Ik kreeg aardig wat zweepslagen en plotseling zei Tijmen: ‘’Hé Colin, we hebben je ouders een smsje gestuurd dat je blijft logeren. Ze vinden het goed’’. Na voor mijn gevoel twee uur gingen de jongens weg en lieten ze me hulpeloos achter.
De volgende ochtend kwam Tijn binnen. Hij speelde wat met mijn lul en die van zichzelf. ‘’Was leuk hč? gisteren''. Ik durfde niet te zeggen dat ik sommige dingen niet zo leuk vond, dus ik wilde knikken, maar dat kon niet aangezien mijn nek nog steeds vast zat. Zonder mijn antwoord af te wachten ging hij voor me staan en maakte het touw los. ‘’toe maar dan’’ zei hij en hij wees naar zijn lul. Dat had ik niet erg gevonden gister, dus ik begon hem braaf te pijpen. Tijn begon na een tijdje te kreunen en iets later kwam hij klaar. Ik vroeg me af waar de andere waren en vroeg het hem. ‘’Nick is beneden en de rest voetballen dom wicht!’’, zei hij. Natuurlijk, dacht ik, het is zaterdag. Tijn en Nick hoefden niet omdat ze geblesseerd waren. Nu ben je even van ons. Zei Tijn. Nick kwam iets later ook met een kanjer van een dildo, en schreeuwde: ‘’zo, even je kut uitrekken’’. Het ding van ruim 7 cm breed duwde hij in mijn kont. Het deed echt heel veel pijn. Hij bewoog hem een aantal keer hard heen en weer. Nick ging zichzelf omkleden en kwam in een soort van latex overall weer terug. Hij zag er nog lekkerder uit dan ooit! Hij zei tegen Tijn dat er op de kamer ernaast nog eentje lag. Tijn kwam even later ook terug met een latex overall aan. Nu wist ik het zeker. Mijn zes beste vrienden waren mijn meesters geworden en ik was hun slaaf.

Ik moest van alles doen. Hun reet likken, hun plas drinken en mijn eigen sperma werd in mijn reet gespoten. Na een tijdje durfde ik te zeggen dat ik honger had. ‘’jammer voor je, krijg je niet’’ zei Tijn. Nick maakte me los en zei dat ik op mijn rug moest gaan liggen. Dat deed ik. Snel werd ik weer strak vastgebonden en toen begon Nick aan zijn specialiteit. Toen we samen op de basisschool zaten was ik al verliefd op Nick en probeerde ik hem boos te maken zodat hij me pijn zou doen. in de pauze tijdens het voetballen lokte ik hem altijd uit waarna hij me dan hard op de grond smeet en mijn tepels heel hard draaide. Dat deed hij nu ook. Hij was alleen maar beter geworden.
Na nog twee uurtjes slaaf zijn kwamen Stijn, Stein, Tijmen en Tom terug. Ze hadden hun voetbalspullen nog aan. Tijmen gaf me een harde trap met zijn Adidas voetbalschoenen. Hij trapte zo hard! ‘’Hij heeft honger’’ zei Nick. Stijn ging voor me staan en ik moest hem pijpen. De rest was zichzelf aan het aftrekken en kwamen klaar in een grote bak waarin hun sperma werd bewaard. Tom pakte een masker met een slang eraan en deed die op mijn gezicht. De pijp kwam in mijn mond. Aan het uiteinde zat een trechter en daarin goten ze de bak met sperma leeg. Mijn mond liep vol met sperma en ik hoorde de deurbel gaan. ‘’De andere slaaf is er’’ zei Stijn en hij ging naar beneden met een paar handboeien en een dildo. Even later kwam hij de trap weer op. Ik schrok me rot toen Natan binnen kwam. Hij was helemaal naakt en had een dildo in zijn kont. Tijmen richtte zich op Natan en die begon Tijmen te pijpen terwijl hij op de grond op zijn knieën zat. Ik werd geblinddoekt en ik voelde hoe iemand me los maakte. Mijn kleren werden uitgetrokken en nu was ik helemaal naakt. Ik moest twee trappen naar beneden, dus ik moest wel in de kelder zijn. Ik werd staand aan iets vastgebonden. Toen hoorde ik Tijn zeggen: ‘’pijp hem slaaf’’ . Ik werd gepijpt door Natan. Dit was de eerste keer dat ik gepijpt werd. Het was lekker, maar Nick vond dat Natan niet hard genoeg ging. Na het pijpen gingen Stein, Tom en Tijn met Natan aan de slag, terwijl ik door Nick, Stijn en Tijmen werd geslagen met een zweep.
Na een tijd ging mijn blinddoek af en zag ik dat ik in een echte sm kelder was. Natan was vastgebonden op het bed. Ik werd met geweld recht boven hem opgehangen met mijn hoofd bij zijn lul en mijn lul bij zijn hoofd. Stein liet me zakken. We moesten elkaar pijpen. Het was heerlijk.
Aan het eind van de middag was ik na bijna een dag aardig afgeneukt en werd ik losgemaakt. Ik moest mijn kleren aandoen. Ik had alleen mijn schoenen, broek en jas aan, want mijn shirt en onderbroek waren kapotgescheurd. Natan en ik fietsten samen naar huis en we praten wat na. Ik vroeg hem waar al die spullen vandaan komen en hij zei dat de ouders van Nick sm meester en meesteres zijn. Die weten niet dat wij dit doen. Natan zei dat Nick verlieft op me was en een week later hadden we verkering. Sinds mijn eerste bondage ervaring gaan we iedere week na de voetbal bij Nick ‘’chillen’’.
Aantal keer gelezen:
1102
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)