Spannendverhaaltje.nl

Sinterklaas

-
16-08-2010
Ik was 18 en had een vakantiejob gekregen in de suppermarkt van mijn vader. Mijn job bestond er uit dat ik, verkleed als sinterklaas, moest luisteren naar wat kleine kinderen wouden voor hun sinterklaas, ze eventueel op m'n schoot mocht laten zitten, en ze dan weer verder moest laten gaan. Het was makkelijk verdiend geld. Alles gebeurde achter gesloten deuren, de zwarte pieten lieten de kindjes een voor een binnen. Na een paar uur was ik het al zo gewoon, dat ik niet eens meer lette op de mensen die de kleine kindjes brachten.
Tot ik, op een bepaald moment, zacht gegiechel hoorde. Het was Linda, een meisje van mijn schoolvriendin waar ik al lang naar verlangde. Ik zonk door de grond van schaamte. Om mezelf te redden, zei ik dat, als ze ook eens op de schoot van sinterklaas wou zitten, ze om vier uur mocht komen. Verder schonk ik er geen aandacht aan. Om vier uur was mijn werk eindelijk gedaan. Alle kindjes waren blij naar huis gekeerd, en ik wou me net gaan omkleden. Tot zij daar terug stond. Ze had zich omgekleed, en had nu een kort rokje en strak t-shirtje aan. Haar tepels waren duidelijk zichtbaar op haar mooie, ronde borsten.
Aarzelend vroeg ik haar wat ze kwam doen, en ze zei me dat ze op de schoot van sinterklaas wou zitten. Ze duwde me achteruit, terug in m'n stoel, en ging dwars op m'n schoot zitten. Ze legde haar armen rond m'n nek en keek me met uitdagende ogen aan. Ik legde mijn linkerarm rond haar rug in haar zij, en streelde met m'n rechterhand zachtjes haar knie. Ze ging dichter tegen me aan zitten, en kuste m'n lippen. Ik duwde mijn tong in haar mond, waar ze blijkbaar van verschoot. Mijn rechterhand ging strelend naar boven, tot ik aan haar rokje kwam. Ik dook eronder en voelde aan haar kutje. Ze had geen slipje aan.
Ik streelde haar schaamlipjes een voor een, speelde even met haar clitoris en liet toen m'n vinger naar binnen glijden. Haar kutje werd nat terwijl ik haar vingerde, en kleine zweetdruppeltjes vormden zich op haar voorhoofd. Ik vingerde haar steeds sneller, tot ze kreunend klaarkwam. Ze stond op en deed haar t-shirt en rokje uit. Ze was prachtig. Haar lekkere, ronde borsten, haar platten, gladde buik, haar bijgeschoren kutje... Mijn lul zette zich recht. Ik verlangde naar haar, wou haar genadeloos in haar kutje neuken. Ze kwam terug op me zitten. Ik kuste haar zachte borsten, likte ze helemaal af, en nam haar tepel in mijn mond.
Mijn tong speelde er spelletjes mee, draaide er rond, terwijl ik er op zoog. Ik voelde hem hard worden in mijn mond. Ik kuste langs haar buik naar beneden, likte eventjes aan haar navel, en kwam toen bij haar kutje. Uitdagend stak ze het naar boven. Ik likte traag haar schaamlipjes een voor een af, en nam toen haar clitoris in mijn mond. Ik likte er zo zacht mogenlijk aan, tot ik zag dat haar kutje nat werd. Toen liet ik haar clitoris achter en ging over naar haar spleetje. Heel snel liet ik miojn tong naar binnen en buiten glijden, tot ze begon te kreunen van genot. Heel mijn tong ging er nu in, en ik likte haar binnenkant helemaal af.
Haar vocht smaakte heerlijk. Steeds hader begon ze te kreunen, tot al haar spieren samentrokken. Aan haar blik te kon ik zien dat ze was klaargekomen. Ze zei dat ze me wou pijpen. Ik had daar geen bezwaar tegen, deed vlug al m'n kleren uit, en ging terug zitten. Mijn lul was inmiddels stijf geworden. Ik deed mijn benen open. Zij nam hem even in haar handen, en likte er toen voorzichtig aan. Haar tong voelde zacht aan. Ze draaide rondjes met haar tong rond mijn eikel, sabbelde er zachtjes op.
Toen nam ze zoveel ze kon in haar mond, en liet haar natte lippen traag heen en weer glijden. Ik zei haar dat ze sneller moest gaan, dat ze mij harder moest pijpen. Dat deed ze dan ook. Steeds sneller gleden haar lippen over mijn lul, tot ik plots klaarkwam. Ze slikte al mijn sperma in, en bleef zuigen, waardoor hij stijf bleef staan. Ze zei dat ik haar moest neuken. Ik zat al neer, en zei haar dat ze op m'n lul moest komen zitten. Met een hand nam ik hem vast, en zag hoe ze terugend langzaam naar beneden kwam. Toen ze hem eindelijk raakte, bleef ze zo even staan. Ik streelde haar kutje en clitoris met mijn lul en had toen genoeg van het voorspel.
Ik nam haar plots vast in haar zij, en trok haar naar beneden. Ik voelde hoe haar kutje open ging voor mij, en genoot ervan. Haar kutje was erg strak, en spande langst alle kanten rond mijn enorme lul. Ik was vast en zeker haar eerste. Ik voelde hoe haar vliesje scheurde, en nu duwde zichzelf verder op mij. Ik paste juist helemaal in haar. Het strakke gevoel was heerlijk. Langzaam begon ze op en neer te gaan. Ik gleed in en uit haar, en naarmate ze natter werd ging het steeds vlotter. Ik nam haar borsten vast en masseerde die. Naarmate zij sneller en sneller op en neer ging, voelde ik hoe mijn lul steeds groter en breder werd.
Haar kutje ging ook verder open, en spande steeds harder. Ze ging zo snel en zo hard, dat ze elke keer bijna volledig van mij ging en zo snel en hard ging zitten dat ik nog dieper en harder terug binnendrong. Ze begon zachtjes te kreunen. Ik kneep in haar borsten, waar ze zichtbaar van genoot. Haar geile billen kwamen elke keer terug tegen mijn lies. Ik stond recht met haar op mij en duwde haar bovenlichaam naar beneden. Ze zette haar handen op de grond en met diepe, harde stoten beukte ik bij haar binnen. Ik legde m'n handen in haar zij, en bij elke stoot trok ik haar tegen me aan, waardoor ze nog harder en sneller geneukt werd.
Haar kutje was helemaal nat, en ik voelde dat ze ging klaarkomen, waardoor ik haar genadeloos hard beukte. Haar spieren trokken samen. Er stroomde kutvocht langste haar benen op de grond. Ik pakte haar bij haar borsten vast, en met een laatste, diepste stoot spoot ik haar kutje vol. Toen trok ik me uit haar terug, en liet me achteruitvallen, in de stoel. Ze kwam op mij zitten en leunde loom tegen me, terwijl ik haar borsten masseerde en haar prachtige schouders kuste.
Aantal keer gelezen:
801
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)