Spannendverhaaltje.nl

Shoppingcenter

-
16-08-2010
Een tijd geleden hadden we besloten om eens lekker te gaan shoppen in Wijnegem shoppingcenter dichtbij Antwerpen! Velen van jullie zullen jaloers zijn dat ze er die dag niet waren. We gingen eerst naar een van de grotere klerenwinkels en mijn vrouw wou wel een beetje kleren passen(jurkjes), en zoals altijd vraagt ze me om haar te keuren wanneer ze iets leuks aantrok. Bij het 2de kledingstuk(een kort,blauw kleedje)had ze blijkbaar een beetje de aandacht getrokken want even later stond er op een 4-tal meters een ietwat oudere man(+/- 45 jaar)zogezegd aan het rondneuzen in de kleren maar in werkelijkheid was hij steeds aan het loeren naar mijn vrouw!
Ik zei dit tegen mijn vrouw en ze speelde het spel mee! Ik ging zogezegd iets halen in de winkel en mijn vrouw ging een volgend kledingstuk passen, maar ze deed slordig het paskamergordijn toe zodat er vanuit een bepaalde hoek een deel van het pashoekje te zien was! Mijn vrouw vertelde later dat ze traag haar kleedje uitdeed, dan haar BH uitdeed en het 3-de kledingstuk(een topje met broek) paste waarbij ze genoeg wiebelde zodat haar borsten leuk op en neer wiebelde!Toen ze naar buiten kwam keek ze eens vluchtig in de winkel en zag ze de man recht naar haar staren maar ze deed of haar neus bloedde en ze riep mij om haar te komen bekijken. Na dit leuke akkefietje was mijn vrouw wel in de stemming om een beetje te spelen dus besloten we om naar een van de vele schoenenwinkels te gaan. Ik moet eerlijk zijn en zeggen dat we ook dagen hebben waar er echt niets gebeurd alhoewel wij best willen spelen: mijn vrouw kleed haar mooi op maar nooit echt hoerig en mijn aanwezigheid schrikt velen mannen blijkbaar af om een spelletje te spelen(mijn vrouw zal nooit alleen deze spelletjes spelen omdat er teveel ongure mannen rondlopen ,spijtig!
Ons moto is kijken mag, aanraken(meestal) niet. Wij willen ook geen contact maar willen mannen alleen een leuke namiddag bezorgen. Terug naar de schoenenwinkel! Bij de 2de schoenenwinkel was het raak (mijn vrouw droeg een rok,met een laag uitgesneden bloese, BH en string met schoenen met verhoogde hiel)! Ze vroeg aan de mannelijke verkoper om een paar schoenen te passen en deze wou haar best helpen om mijn vrouw haar schoenen uittedoen en de nieuwe aan te passen! Hij kreeg een prachtig zicht op mijn vrouw haar slipje en ik zag hem meermaals gluren. De schoenen pasten haar maar mijn vrouw wou eerst nog een tour doen in de andere winkels alvorens ze te kopen. Het was een sympathieke knul van een jaar of 30 en mijn vrouw vertelde me nadien wanneer we s'middags iets aan eten waren(waarbij mijn vrouw natuurlijk meermaals haar benen kruiste zodat toevallige voorbijgangers even een glimp konden opvatten van slipje) dat ze wel iets verder durfde te gaan met deze knul. Ik vond dit ok en zei dat ik op een afstand ging blijven als ze wel eerst haar slipje en BH ging uittrekken.
Ze pruttelde een beetje tegen wat ik wel versta:(een onbekende knul je borsten en poesje laten zien op zo een korte afstand zou wel eens problemen kunnen opleveren maar ik verzekerde haar dat ik een oogje in het zeil ging houden). Ze ging terug naar de klerenwinkel,deed alsof ze iets paste (deed haar BH en slip uit in pashokje) en stapte terug de schoenenwinkel in,vroeg aan dezelfde verkoper om dezelfde schoenen (+ 1 maatje groter)en ik stond op een 10-tal meters te kijken naar dit schouwspel!De verkoper hielp weer bij het uitdoen en uittrekken van de schoenen en ik zag zijn verbazing toen hij weer gluurde! Nu zag hij het poesje van mijn vrouw in plaats van haar slipje,mijn vrouw deed alsof er niets aan de hand was zodat de man ook vermoedde na een tijdje dat hij mocht kijken(wat hij nu ook continu deed) en als toetje bukte mijn vrouw zich extra bij het 2de paar schoenen zodat de verkoper een prachtig zicht kreeg op haar borsten.
De verkoper was nu 1 meter verwijderd van de borsten en het poesje van mijn vrouw wat hem wel beviel. Mijn vrouw kocht het eerste paar schoenen en kwam met een glimlach naar me toe met de woorden:"meekomen naar de wagen" waar ze me ongelooflijk pijpte en ik haar ondertussen vingerde(we stonden wel afgelegen,op het bovendek wat immens groot is). Ze vertelde me ook dat de verkoper(waarschijnlijk stond hij zo geil dat hij het niet eens wist) bij het tweede paar schoenen met zijn handen lang over haar beide voeten wreef en nadien tot iets onder haar knie naar boven ging wat mijn vrouw dan weer opwindde zodat ze haar benen nog iets meer opendeed zodat hij nog een beter zicht had.
Aantal keer gelezen:
649
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)