Spannendverhaaltje.nl

Shoppen

-
21-10-2010
Ik loop in de stad, want ik moet nog een paar noodzakelijke aankopen doen. Ik heb eigenlijk veel meer zin in een leuk outfitje en snuffel wat rond. Ik ben al goed geslaagd voor een mooi lingeriesetje. Prachtige Marlies Dekker-combi. Dieppaars en klein beetje kinky. Loop al te bedenken hoe sexy jij dit zou kunnen vinden met mooie zwarte kousen met naad en superhoge pumps eronder. Het idee windt me zo op dat ik direct maar op een paar sexy pumps uitga. Hakken van 9 cm zijn misschien te hoog om comfortabel te zijn, maar wat ziet het er super uit en wat geeft het een ontzettend verleidelijk gevoel.


Dan loop ik een chique kledingzaak in. Terwijl ik rondkijk wordt ik plotseling heel stevig vastgepakt bij mijn heupen en heftig tegen iemand aangetrokken. Ik schrik natuurlijk verschrikkelijk, maar als ik omkijk, kijk ik in de ogen waar ik van droom. De jouwe. Je lacht om mijn schrik en kust me zachtjes, maar o zo opwindend. Ik sta te trillen op mijn benen en dat is niet meer van de schrik.


Een bekakte verkoopster begroet "mevrouw en meneer" en vraagt of ze mij kan helpen. Terwijl ze tegen ons praat verdwijnt jouw hand door de split in mijn jas en je vingers glijden onder mijn rokje. Wat ben ik blij dat ik altijd kousen en lingerie draag. Mijn poesje is al zo vochtig dat twee vingers als vanzelf bij me naar binnen glijden. Ik druk mezelf achteruit en heb vreselijk veel moeite om de verkoopster te antwoorden.

Zij haalt wat setjes uit het rek en stelt voor om te passen. Ik neem de kleding aan en maak me langzaam van je los.


In de paskamer kleed ik me uit. Mijn handen trillen en mijn hart bonst. Terwijl ik dat doe hoor ik jou flirten met de verkoopster. Dit kan ik niet uitstaan natuurlijk en ik roep je. Je komt de paskamer in. Die is ruim, erg luxe gestoffeerd en heeft aan alle kanten spiegels. Ik doe alsof mijn rits vast zit en jij me even moet helpen. Mijn truitje heb ik al uit. Je gaat op een knie zitten en kijkt dan ook verbaasd dat de rits soepel los gaat en mijn rokje op mijn laarzen valt. Je lacht zacht. Ik glimlach terug.


Ik draag een jarretel en kousen en mijn slipje zit allang in mijn tas. Je blijft zo zitten en buigt je naar voren. Je mond gaat langs de binnenkant van mijn been omhoog. Ik kijk je aan via de spiegel en lik mijn lippen. We kussen elkaar via de spiegel. Je komt omhoog, draait me om naar een van de spiegels en drukt mijn billen tegen je aan. Ik voel iets heerlijk groeien tegen me aan. Je handen glijden over mijn buik langzaam en krachtig richting mijn poesje. Je streelt me en kijkt naar ons in de spiegel.

De verkoopster vraagt of we hulp nodig hebben. Nou, dat dacht ik niet! Hierbij heb ik absoluut geen hulp nodig. Ik mompel wat en ze verdwijnt weer.

Ik ga met mijn handen achter mijn rug en maak je riem en broek los. Ik glijd naar binnen en pak je zachtjes vast. Ik maak mijn duim nat en draai kleine rondjes over je eikel. Ik hoor je adem stokken in mijn oor. We blijven naar elkaar kijken via de spiegel.Ik neem je ballen in mijn hand en met de andere pak ik je penis. Ik beweeg hem langzaam heen en weer.. Je reageert onmiddellijk en twee vingers dringen diep in me. Onwillekeurig kreun ik. Ik knijp mijn lippen op elkaar, want de wanden zijn als van bordpapier en naast ons wordt ook gepast. Toch kreun ik weer. De vrouwen in de paskamer naast ons staken hun gesprek. Het is overduidelijk dat ze luisteren. Je houdt even je wijsvinger voor je lippen en ik knik en fluister dat ik mijn best zal doen om stil te zijn. De spanning maakt me gek en ik voel hoe vreselijk nat ik word.

Ik draai me om en druk mijn lippen in je nek om elk geluid te smoren. Ik proef het zout op je huid.


Je laat je broek zakken en komt onverwacht hard in me. Ik bijt je in je schouder om mijn gekreun te smoren. Ik zie dat je weer in de spiegel naar ons kijkt. Je kijkt alsof je me met huid en haar wilt verslinden. Met rustige stoten kom je diep in me. Ik houd me boven me vast aan twee kledinghaken en breng zo ver mogelijk mijn heupen naar voren. Ik sla mijn benen om je heen. Je gaat steeds sneller en plotseling kom ik vreselijk lekker klaar. Het sap stroomt langs mijn benen.


Ik denk dat ik hier echt wel lawaai bij maak, maar dat kan me nu niets meer schelen.

Jij houdt het niet meer en je vraagt of je in me klaar mag komen.Ja graag schatje, kom, kom, kom!!!

Je kreunt diep achter in je keel en ik voel je krachtig in me spuiten. Wat een geweldig gevoel. Ik tril op mijn benen. Je kust me teder op mijn mond en we hijgen uit tegen elkaar aan geleund. Ik zie je weer naar me kijken via de spiegel en voel weer schokken in mijn buik. Je voelt het, stoot nog een keer en opnieuw kom ik klaar.


Met de onderkant van je T-shirt veeg je de binnenkant van mijn benen droog. Je stopt je shirt in je broek en zegt plagend dat je mij op deze manier nog de hele dag kan ruiken. Ik vis een zakdoekje uit mijn jaszak en veeg ons een beetje schoon.

Je gaat de paskamer uit en ik kleed me aan. Met mijn armen vol kledingstukken kom ik de paskamer uit. De verkoopster komt naar mij toe, kijkt verbaasd naar mijn verhitte gezicht. Zij vraagt of er iets voor mij bij zit.

Jij antwoordt in mijn plaats dat ik hier qua kleding niets bevredigends heb gevonden. Je lacht er ondeugend bij. Een beetje gepikeerd neemt zij de kleding van mij over. De twee dames uit de paskamer naast ons kijken met afkeuring naar ons. Jij lacht je onweerstaanbare lach naar ze en onwillekeurig glimlachen ze terug. Ik krijg alleen nog een dodelijke blik.


We gaan naar buiten. Ik moet echt naar huis. Je kust me nog een keer intens en je streelt met je duim over mijn wang.

“Dag schatje”, ik loop weg.

Als ik even later omkijk zie ik je nog naar me kijken. Ik geef een kus in de lucht en je lacht. Bijna uit het zicht kijk ik nog een keer om. Je staat er nog steeds en kijkt me na. Mijn hart slaat over.


Onderweg terug naar huis voel ik je zaad terugstromen op mijn bovenbeen.

Ik kan het niet laten toch nog even te proeven …
Aantal keer gelezen:
705
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)