Spannendverhaaltje.nl

Sexles

-
21-08-2010
Ik ben al 10 jaar getrouwd met Janine, 3 kinderen, matige sex, het bekende verhaal na 10 jaar huwelijk. Mijn vrouw heeft een 10 jaar ouder zus die weer 2 dochters heeft. Ze wonen in een klein gehucht op het Groningse platteland. De oudste Betty 21 jaar helemaal plat en geen kont, en de jongste Esther 19 jaar wel wat kont en tieten. Ik heb ze zien opgroeien van meisje tot vrouw. Maar niet erg vrouwelijk, ze dragen alleen maar ruimzittend kleding, geen vriendjes, niet op stap enz. ze hebben allebeide vlak na elkaar hun rijbewijs gehaald en samen een autootje gekocht. Op een avond zitten we aan de thee nadat we kinderen naar bed hebben gebracht, als een rood autootje de oprit op rijd en Etty en Esther uitstappen. “we komen onze auto even laten zien” zegt Esther. Nadat we om de auto zijn heengelopen, gaan ze mee naar binnen om een kopje thee. Na een halfuurtje kletsen valt het me op dat ze wat giechelig en melig zijn. Na een tijdje vragen ze ons of wij ze sexles willen geven. Janine nam net een slok thee en dat was bijna het laatste wat ze deed, ze had enorm veel tijd nodig om van haar hoestbui te bij te komen. Bij mij stond er in een milliseconde iets heel erg in vuur en vlam. In een flits zag ik de droom van iedere man voorbij komen drie vrouwen tegelijk, waarvan twee lekker jong.
Voor de vorm heb ik tegengesputterd dat ze familie waren en dat we dat tegenover hun ouders niet konden maken. Janine was ook weer op adem en vond dat het absoluut niet kon. De meiden brachten daar tegen in dat ze oud genoeg waren om zelf te bepalen met wie ze sex wouden hebben. Ik zei dat ze zwanger konden raken aangezien Janine gesteriliseerd is en bij mij alles nog werkt en dus geen condooms in huis hebben, en dat als hun ouders er achter kwamen we een heleboel ophef zouden krijgen. “we hebben condooms met een smaakje gekocht en we zweren dat we er nooit over zullen praten” gingen ze er tegenin. Ik kreeg de indruk dat ze dit heel goed doordacht hadden en condooms met een smaakje betekende waarschijnlijk “pijpen” en dat is nu net wat Janine niet wil. Kortom ik was om. “het is natuurlijk wel zo dat een eerste ervaring met een ervaren man veel beter en lekkerder zal zijn dan met een jongen die het ook voor de eerste keer doet” melde ik maar even tussen door en keek Janine vragend aan. Tot mijn grote verbazing zei Janine dat het eigenlijk wel een goed idee was omdat haar eerste keer helemaal niks was geweest.
We zijn naar de slaapkamer gegaan waar Janine en ik eerst begonnen te zoenen en elkaar langzaam ui te kleden. De meiden stonden er met een rood hoofd ademloos te kijken. Nadat we naakt waren legde ik Janine op bed en begon zoenend mijn weg naar beneden te banen, bij haar kortgeknipte kutje aangekomen merkte ik dat ze jaren niet zo nat was geweest. Het wond har schijnbaar enorm op dat die twee meiden stonden te kijken. Nadat ik haar bijna klaar had gelikt ging ik op mijn rug liggen zodat Janine mij kon berijden, Esther hoorde ik zuchten toen mijn pik diep in de kut van Janine verdween en ze kwam op de rand van het bed zitten. Betty ging op de andere kant van het bed zitten en keken hun ogen uit, maar deden verder niks. Janine begon enorm te hijgen wat mij weer enorm opwond waardoor mijn pik groter werd dan hij ooit geweest was. Ik zei tegen Betty en Esther dat ze wel mochten voelen, waarna Betty de borsten van Janine begon te strelen en Esther begon me onder mijn zak te kriebelen. Doordat ze dat begon te doen schoof ze dichter naar ons toe waardoor ik met mijn hand bij haar kon komen. Ik begon voorzichtig haar borsten te strelen over haar trui heen en ze schrok daar toch wel wat van. Ik ben rustig doorgegaan met strelen en merkte dat haar tepels daar wel op reageerden. Betty was ondertussen op de borsten van Janine aan het sabbelen, waardoor die mij met een enorm tempo neukte zodat ik het bijna niet meer hield. “hebben jullie wel eens een man zien klaarkomen?”vroeg ik ze waarop ze nee schudden. Aangezien ik op springen stond gooide ik Janine van mij af en legde haar op haar rug met een kussen onder haar kont en haar benen zo wijd mogelijk zodat ik haar redelijk rechtop zittend kon neuken en de meiden goed konden zien hoe ik Janine haar soppende kut kon neuken. Toen ik klaar kwam spoot ik Janine tot haar kin onder. Ik ben nog nooit zo lekker klaargekomen. Janine ging naar de badkamer om het af te vegen.
Ik keek de meiden aan en vroeg wat ze er van vonden. Ze vonden het erg spannend en geil. Ik vroeg ze hun kleren uit te trekken, en wat aarzelend deden ze het. Betty trok haar trui en hemd uit en droeg geen bh (niet nodig) spijkerbroek uit en onderbroek en ze stond naakt voor met een bos schaamhaar. Esther was ook naakt en die had een paar geweldig mooie tieten en bleek toch wel een lekkere kont te hebben, en ook een bos haar. Janine kwam weer schoon in de slaapkamer en pakte een schaar uit het nachtkastje “zo’n oerwoud kan niet dames, ga maar even liggen want minder haar neukt veel lekkerder” na een paar minuten waren beide oerwouden veranderd in een mooi kort gazonnetje. Dit schouwspel wond ons alle vier op want ik was al weer paraat en ik zag twee hele sappige glanzende kutjes. Janine had op haar knieën zitten te knippen en ik had tijdens het knippen al twee vinger achterlangs in haar kut geduwd en ze was zo vochtig dat haar kutsap al tot haar knieën bij haar benen langs liep.
Betty en Esther lagen nog met hun benen wijd vanwege het schaamhaar knippen en ze begonnen nu zichzelf te vingeren, dit was een geil gezicht. Ik begon Esther te likken en Janine dook tot mijn verrassing tussen Betty haar benen. We likten net zo lang door tot ze kreunend klaar kwamen.
“willen jullie geneukt worden? “ vroeg ik na ze een paar minuutjes waren bijgekomen van het orgasme. Als antwoord pakte Betty de condooms uit haar broekzak. Ik stroopte snel zo’n condoom om mijn pik en hield mijn pik voor het gezicht van Janine. Ze wil me nooit pijpen maar ze was nu zo geil, dit was nu of nooit. Janine begon enorm gulzig aan mijn pik te zuigen en Esther begon me te tongen. Betty kwam vlak bij ons staan zodat ik haar kon vingeren. Dit ging een paar minuten door en ze wisselden steeds van positie. Na een tijdje zei ik dat ze alle drie op hun knieën op de rand van het bed moesten gaan zitten eerst nam ik Janine van achteren en daarna stopte ik heel langzaam mijn pik in het hunkerende kutje van Betty, ze was zo nat geworden dat het vrij gemakkelijk ging en na een paar keer voorzichtig stoten kon ik haar steeds harder neuken Janine ging met haar benen wijd voor Betty liggen zodat Betty ook nog moest likken Betty kwam trillend klaar en zakte totaal uitgeput op het bed.
Esther had zichzelf behoorlijk gevingerd en zat tegen het klaarkomen aan, ik ging achter haar staan met een zeer natte pik van Betty. Ze had twee vingers in haar kut gestopt en vingerde maar door. Haar kont was goed gevormd met lekker ronde billen, Ik zag mijn kans en stopte mijn pik met een harde stoot in haar kont. Op dat moment kwam ze gillend klaar. Ik had nog nooit anale sex gehad en neukte nog een paar keer flink door totdat ik heerlijk klaar kwam in Esther haar lekkere kont.
Door de gil van Esther was een van de kinderen wakker geworden en lag te huilen. We moesten helaas snel aankleden en naar beneden voordat een van de kinderen uit bed zou komen. De meiden gingen met mij naar beneden en Janine liep naar de slaapkamer van de kinderen. Ik heb de meiden in de hal nog een lange tongzoen gegeven en kon tegelijk nog met mijn hand in hun broek voelen, ze waren allebei nog drijfnat. Betty fluisterde in mijn oor dat ze vanavond samen nog verder zouden gaan. Met dat beeld voor ogen heb ik Janine nog een enorme neukbeurt gegeven en ben nog nooit zo lekker in slaap gevallen.
Aantal keer gelezen:
740
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)