Spannendverhaaltje.nl

Sexfantasie

-
21-10-2010
Zoals veel echtparen van rond de 50 jaar, hebben Piet en ik dat ook. Je vraagt je weleens af hoe het zou zijn om met een andere man of vrouw sex te hebben. Nu hebben wij vrienden ( al 30 jaar) waar we bijna een half jaar geleden bleven slapen en `s morgens bij het ontbijt begon hij (Wim) te praten over een voorval die zijn vrouw (Joke) op het station van Amsterdam had. Daar was een man op haar afgekomen en had gevraagd of zij met hem wilde neuken?Dit had zij thus verteld en al pratende kwamen ze tot het idee dat dat best wel eens leuk was om uit te proberen. Maar met wie? Mijn man is wat voorzichtig met dit soort zaken, geeft daar vaak geen antwoord op. Ik zelf ben er wat gemakkelijker mee. Ik vertelde dat het ook bij mij was eens door mijn hoofd was gegaan en dat het me wel spannend leek, om met een andere man sex te hebben. Tot een week geleden was er niet meer over gesproken en toen we weer bij hun waren begon Joke er weer over. Die dag liepen we in Alkmaar en al pratende kwamen we voorbij een lingeriezaak en al gauw stonden we binnen setjes te passen. Toen we naar huis reden vroeg Joke hoe ik er tegenover stond om een keer met Wim te vrijen? Nu heb ik daar totaal geen problemen mee en dat vertelde ik haar ook. Ze vroeg wat ik het eerste was dat ik zou doen als ik de kans kreeg. Nu is het heel raar om daar rijdend in een auto over te praten en zeker met je beste vriendin en dan ook nog over het feit wat je bij haar man zou doen. Ik zei dat ik hem eerst lekker zou pijpen en met zijn ballen zou spelen. Ze begon te lachen en vertelde dat ze dat ook bij Piet zou doen.. Al pratende en fantaserend kwamen we bij hun huis aan.. Ik moet eerlijk zeggen dat ik ondertussen een natte slip had gekregen. Voordat we naar binnen gingen besloten we die avond onze nieuwste lingerie aanwinsten aan te trekken en aan de mannen te laten zien.

Onze mannen zaten op de bank te praten en naar muziek te luisteren. Z|e hadden het eten al klaar en na het eten besloten Joke en mijn persoontje ons te gaan douchen en om te kleden..Het regende buiten en toen we weer beneden kwamen hadden de mannen de gordijnen gesloten en het gezellig gemaakt. Toen Joke en ik binnen kwamen keken ze verrast op want we hadden beide make-up op en mooie kleding aan gedaan.Ik ging naast mijn Piet zitten en streelde zijn bovenbeen. Hij keek me aan met een blik waar wil jij naar toe? Na een paar glazen wijn en bier veranderde de stemming en vroeg Piet wat we in de stag hadden gekocht? We vertelden dat we nieuwe ligeriesets hadden gekocht. Mijn man vroeg wat voor setjes het waren? Ik vroeg og ze het wilden zien? Natuurlijk was het antwoord. Ik stond op en knoopte mijn blousje open en liet mijn BH zien en trok mijn rok omlaag om het bijpassende slipje te showen. Beide mannen waren zeer enthousiast en kenen toe naar Joke om te zien wat zij had gekocht. Nu moet ik wel vertellen dat ik cup C heb en Joke een flinke D cup. Toen zij haar blouse uittrok was er flink wat van haar borsten te zien. De mannen waren duidelijk, door onze outfit opgewonden geraakt. Joke en ik liepen door de kamer en vroegen de mannen wat ze er van vonden? Maar ook of ze meer wilden zien? De reactie was duidelijk en we leipen naar hun toe. Joke ging voor mijn man staan en vroeg of hij haar BH wilde losmaken. Wim deed hetzelfde bij mij Wim pakte mijn borsten vast en kneep zachtjes in ze. Ik voelde me nat worden en streelde zijn hoofd terwijl mijn tepels in zijn mond stopte. Ondertussen had mijn man de borsten van Joke in zijn handen genomen en masseerde deze stevig. Het weke vlees van haar groet borsten ging heen en weer. Ondertussen had ik mijn slipje uitgedaan en maakte de broek van Wim los. Toen ik zijn pik te voorschijn haalde voelde ik hem schokken. Ik lag een kussen op de grond en ging tussen Wim zijn benen zitten. Ik nam zijn pik in mijn handen en trok de voorhuid naar beneden. Toen zijn eikel naar boven kwam kom ik met niet meer beheersen en nam de in mijn mond. Ik hoorde Wim duidelijk zuchten en licht kreunen, toen ik zijn pik dieper in mijn mond liet verdwijnen. Zijn eikel kwam tegen mijnhuig en ik liet hem nog iets dieper naar binnen gaan. Ik stopte even en voelde zijn hartslag achter in mijn keel. Toen ik met mijn hoofd heen en weer ging kreunde hij nog meer en pakte mijn hoofd vast. Zijn pik voelde lekker en zijn voorvocht smaakte wat zoutig. Ik haalde zijn lul uit mijn mond en keek waar Piet en Joke mee bezig waren.

Joke had zijn lul ook in haar mond genomen en zoog stevig aan zijn eikel. Piet keek er met grote ogen naar. Ik ging staan en draaide me om en ging op een grote stoel zitten en spreidde mijn benen. Ik stak twee vingers naar binnen en al gauw kwam Wim bij me zitten en stak zijn vingers er ook in. Plotseling voelde ik zijn tong in mijn kut en hij likte me flink. Hij befte goed en likte mijn kut helemaal uit. Hij tilde me op lag me op de tafel in de keuken neer, deed mijn benen omwijdt en satk zijn pik in een keer in mijn natte kut. Ik voelde me zo geil dat ik riep dat hij me keihard moest neuken. Ondertussen waren Joke en Piet ook druk bezig. Piet had zijn lul in haar mond gestopt en lag Joke ondertussen te beffen. Joke heeft nogal grote schaamlippen en deze werden door Piet omwijdt getrokken zijn tong stak diep in haar kut. Ondertussen had zij zijn pik tot aan zijn ballen in haar keel zitten. Plotseling begon Joke te schokken en spoot Wim drijfnat. Hij haalde zijn pik uit haar mond en toen zij op ahnden en knieen voor hem zat. stak hij zijn stijve pik in haar kont. Joke kreunde en gaf aan dat hij door moest gaan. Na een paar harde stoten spoot mijn man zijn pik leeg in haar kont. Ondertussen neukte Wim mij op een tempo dat ik bang was dat mijn kut in de brand zou vliegen. Ik voelde dat ik klaarkwam en gillend op zijn pik spoot Wim mij vol. Joke kwam bij ons zitten en keek nieuwsgierig naar het geil dat uit mijn kut liep. Plotseling voelde ik haar vingers in mij kut en zag dat zij haar vingers later aflikte. Ze keek me aan en toen ik knikte, drukte ze haar mond op mijn kut en zoog deze leeg. Terwijl ze dat deed nam ik de pik van Wim in mijn mond en pijpte hem weer stijf. Die avond is er heel wat gebeurt en is onze vriendschap nog beter en dieper geworden. Volgende keer vertel ik wel wat er nog meer is gebeurt.
Aantal keer gelezen:
662
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)