Spannendverhaaltje.nl

Sexcursus voor de oppas

-
16-08-2010
De volgende avond stond Sandra klokslag negen uur voor mijn deur. Kwam binnen en vroeg en hoe zie ik er uit. Fantastisch zei ik want ze had goed naar mijn instructie geluisterd. Ze had een strak zwart truitje aan waarin haar borsten goed uit kwamen. Een strak kort rokje, kousen en schoenen met niet te hoge hakken. Mmm zo zal je bij veel mannen succes hebben. Ik pakte een lange smalle doek een blinddoekte haar. Ook haar handen bond ik vast en haakte die aan de bovenkant van de deur. Uitgestrekt en hulpeloos stond Sandra voor mij. Ze kon niets zien. Met mijn vinger ging ik over haar oor, dír neus en mond en zakte langs haar hals en schouders, over haar borsten, ze begon zwaarder te hijgen over haar buik en benen.
Mijn hand schoof haar rokje omhoog maakte het knoopje los en liet het rokje zakken. Jeetje wat zag ze er lekker uit. Een heerlijk slipje en de kuisen opgehouden door jarretels. Super sexy. Dit liet ook mij niet geheel onberoerd. Ik deed haar truitje uit en daar stond ze heerlijk. Haar stijve tepels goed zichtbaar en een natte plek duidelijk in haar slipje. Zo zei ik je heb er zin in he Sandra. Ja zei ik ben zo geil de hele dag al. Ik heb me al drie keer klaar gevingerd. Vanochtend heb ik met een kaars in mijn kutje mezelf geneukt ik heb zo zin!. Zo zei ik dus je bent een beetje stout geweest daar krijg je straf voor. Ik haalde haar handen los van de deur en ze moest op haar knieŽn zitten leunend op de bank. Ik pakte een liniaal en deed haar slipje naar beneden. Haar mooi ronde billen staken uitdagen naar achteren.
Ik gaf er een niet te hart tikje op haar billen en zag direct dat het erotisch werkte. Ik begon haar regelmatig met de liniaal tikjes te geven. Hevige neuk bewegingen begon Sandra met haar buik en billen te maken en riep en kreunde ze van genot. Ik pakte een winter wortel en schoof deze nu voorzichtig in haar kutje, nu begon ze luid te roepen Oh ja lekker neuk me kutje maar. Oh ik ben zo geil. Ik haalde de peen er uit en pakte een kaars. Voorzichtig zette ik die voor haar kontgaatje. Langzaam drukte ik hem naar binnen. Het leek even of Sandra stikte of ontplofte. Dit had ze nog nooit gevoeld. Ik liet de kaars regelmatig op een neer gaan en Sandra werd gek. Ik stopte met bewegen en duwde de winter peen in haar kutje en ging voor haar staan. Nog steeds geblinddoekt pakte ik haar hoofd en zei tegen Sandra gisteren heb je gepijpt, vandaag ga ik je neuken met je mond. En zo ben je in al je gaatjes lekker gevuld.
Ik duwde haar hoofd naar beneden en mijn paal naar voren. Ik liet hem geheel naar binnen gaan tot haar keel ging die er in. Het leek of ze moest kokhalzen ik hem er weer uit en duwde hem er weer in. Kijk neuken kan op zoín manier altijd Sandra. Dus ook als je ongesteld bent. Ik voelde me komen en stopte. Ik deed nu de blinddoek af en ging achter haar zitten haalde de kaars en de peen uit haar kont en kutje en gleed met mijn lul in haar kutje. Ik begon de ritmisch te bewegen. Oh Oh Oh wat is dit lekker riep ze, ja neuk me maar. Ook nu voelde ik dat ik snel klaar ging komen. Ik stopte en hield me in. Ik zette mijn lul voor haar kontgaatje en duwde hem naar binnen. Ooohhh ik stopte weer, ga door ga door spoorde ze aan.
Neen ga op je rug liggen en dat deed ze direct en deed haar benen wijd, god wat een heerlijk gezicht, doe je benen in de lucht Oh neuk me maar. Ik ben zo geil, riep ze een dat deed ik, Ik neukte haar snel en ritmisch en ging diep in haar nauwe kutje. Haar benen lagen over mijn schouders dus ik ook heel diep gaan. Ze werk gek en wild en ik trouwens ook. Ik hield het niet meer en kwam luid brullend klaar.
Aantal keer gelezen:
758
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)