Spannendverhaaltje.nl

Sex tijdens verjaardag

-
16-08-2010
Om 6 uur zaterdag avond, vertrok ik van huis naar de verjaardag van een vriend van mij. Eenmaal daar aan gekomen, was iedereen eral, dus het feest kon beginnen. Er werd veel alcohol geschonken, en omdat iedereen boven de 18 was, dronk iedereen. Na een uud was iedereen behoorlijk dronken, en begon ik te stoeien met de vriendin van mijn broer. Ze kneep mij in mijn tepels, dus dat deed ik bij haar terug. Door dat ik haar kneep, werden haar tepels hard, en begon ze ze te verbergen (althans dat probeerde ze), dit werkte niet, en mijn broer zag dit, stond op en nam zijn vriendin mee naar de slaapkamer (er is maar een slaapkamer in het huis).
Niemand wist was zij gingen doen, we hadden wel zo een idee. Een voor een gingen we luisteren aan de deur, en we hoorden dat ze flink bezig waren. Na een half uur kwam mijn broer terug in de kamer, en deed net of er niets aan de hand was. Ik zei dat ik naar de wc moest en stond op, net op dat moment deed "de vriendin van mijn broer" de deur open, met haar broek nog op de grond, ze schrok van mij en viel op de grond. Ík hielp haar over eind en vroeg of het ging. Ze zij dat alled okay was, maar door de alchohol die zij in haar lichaam had, was ze niet helemaal bij kennis. Ik gaf haar een zoen op dr mond, en zij stak haar tong bij mij naar binnen. Na een tijdje van hevig zoenen, duwde ik haar op het bed en deed haar topje en bh uit, en begon haar borsten te masseren. Ze vond dit lekker, en ik zei dat ze even zo moets blijven liggen, wat ze ook deed.
10 seconden later kwam ik terug met een glas met ijsblokjes en legde die op haar lichaam, ze vond dit lekker want haar tepels werden weer hard. Ik begon haar te zoenen en ik trok langzaam mijn kleren uit, ze zag dus ook mijn penus hangen, waar zij niet vanaf kon blijven, ze verwende deze met haar mond. Net voordat ik bijna klaar kwam, trok ik mijn penus terug en trok haar laatste kleren van haar lichaam af. Hierdoor kwam haar kale vagina te voorschijn, en ik pakte een ijsklontje en deed deze in haar vagina, en gelijk hier achteraan deed ik mijn penus erin. Ik begon te neuken en duwde met mij eikel het ijsklontje steeds dieper haar vagina in. na een tijdje kwam ik klaar in haar vagina, en ik likte en zoog alles eruit, omdat de neuk beurt niet zo land duurde, was het ijs klontje nog niet gesmolten.
Ook het ijslontje zoog ik er uit, en gaf deze via mijn mond over aan Laura (zo heet de vriendin van mijn broer). Na wat zoenen, begon zij mij te pijpen waardoor ik al mijn sperma achter in haar keel spoot, ze slikte alles door. Nu wou zij wel even klaar komen, maar juist op het moment dat ik wil beginnen met haar te beffen, gaat de deur open, en staat mijn broer in de kamer. Waarschijnlijk was hij zo dronken, want hij vond het niet erg, hij ging op bed liggen en Laura begon hem te pijpen, en ik begon weer met haar te beffen. Na zeker 3 minuten kwam ze klaar en spoot zij haar lading in mijn keel en over mijn gezicht. Ik kroop onder haar en begon haar weer te neuken. Laura was nog steeds bezig met het pijpen van mijn broer, al weet ik zeker dat hij al klaar gekomen was. Mijn penus verdween voor zeker 23 cm in haar vagina, ook zij moest dit weten, want ze ging recht op mijn penus zitten en begon kleine sprongetjes te maken waardoor mijn eikel steeds even bloot kwam te liggen. Na 10 minuten kon ik het niet meer op houden en spoot ik weer mijn sperma in haar.
Mijn broer was in slaap gevallen, en ook ik en Laura vielen in slaap. Na zeker 30 minuten werd ik wakker van de kou, en merkte op dat Laura nog steeds boven op mij lag, en mijn penus zat nog steeds in haar kut. Ik maakte Laura wakker, en doordat mijn penus de hele tijd in haar vagina heeft gezeten, was hij door de sperma gaan vast plakker. Dit is best wel een raar, maar lekker gevoel. Met veel moeite en een beetje pijn kwam ik uit haar. We kleden ons aan, en maakte mijn broer wakker. Dus na ongeveer 1 uur liepen wij de kamer weer in en vroeg iedereen zich af waar wij heen waren gegaan. Wij gaven als antwoord dat wij even een klein stukje zijn wezen lopen, omdat wij wat dingen te bespreken hadden. Iedereen geloofde ons wel denk ik.
Aantal keer gelezen:
346
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)