Spannendverhaaltje.nl

Sex met mijn ex

-
21-08-2010
Het was vrijdagavond en ik was op weg naar de feest van vrienden. Zij waren die dag getrouwd en hadden mij uitgenodigd voor de receptie. Ik had geen zin om een ‘date’ mee te nemen, dus ging ik maar alleen. Daar aangekomen bleek het feest al in volle gang te zijn. Ik bestelde een biertje aan de bar en keek de zaal een beetje rond op zoek naar leuke dames. Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik achterin de zaal mijn ex zag staan met haar nieuwe vriend. Dat had ik niet verwacht en vond ik ook niet echt leuk om te zien. Ze zag mij blijkbaar niet en liet het op dat moment voor wat het was. Ik raakte aan de praat wat wat mensen en het werd al snel gezellig. Veel drank erin en het niveau van humor daalde uiteraard. Op een gegeven moment besloot ik naar het toilet te gaan. Ik vroeg aan de barman waar ik moest zijn en hij wees naar een trap die naar boven liep aan de andere kant van de zaal. Terwijl ik de trap op liep keek ik nogmaals naar de hoek waar ik mijn ex voor het laatst zag staan. Zij was verdwenen maar haar nieuwe vriend stond er nog. Bovenaan de trap gekomen botste ik tegen iemand op…..het bleek mij ex te zijn. Ze keek nogal boos maar we maakten toch een praatje. Ze had nogal gedronken en dat was duidelijk te merken. Ze hing wat tegen de muur om steun te zoeken. Op een gegeven moment verloor ze haar evenwicht enigszins en ik ving haar op. Mijn rechterhand raakte per ongeluk haar borst aan terwijl ik haar opving. Ze keek mijn nogal beduusd aan en vroeg waarom ik dat deed. Ik zei dat ik het niet met opzet had gedaan en haar alleen probeerde op te vangen. Wat er toen gebeurde was ongelooflijk. Ze zei ineens dat ze een borstvergroting had laten doen! Ik geloofde haar niet en zei dat dan ook. Echt waar zij ze nogmaals met klem! De deed haar colbertje open en pronkte met haar ‘nieuwe’ borsten. Ik zei dat ik het niet geloofde en dat ze nog steeds even groot waren. Voel maar zei ze tegen me. Dat kan ik toch niet maken zei ik, je vriend staat beneden. Nou en zei ze. Het is toch mijn lichaam en ze pakte mijn hand en legde die op haar borst. Ze keek mij aan en glimlachte heel ondeugend. Een beetje melig omdat ze nogal had gedronken. Op de een of andere manier bleef mijn hand op haar borst rusten en stapte ik naar voren. Ik legde mijn hand in haar nek en kuste haar op haar mond. Wat doe je nou zei ze. Jij zit me toch op te hitsen en als ik je een zoen geef regaeer je ineens zo. Ze wilde weglopen maar ik duwde haar weer terug tegen de muur. Dit keer bleef ze staan en zoende mij op mijn mond. Enkele seconden later trok ik haar aan haar arm mee naar de trap. Er was nog een trap naar boven en die kwam uit bij een donkere kamer. Het bleek een soort kantoorruimte te zijn. Ik trok haar mee naar binnen, deed de deur dicht en drukte haar tegen de deur aan. We begonnen heftig te tongzoenen en ik werd hier enorm geil van. Haar colbertje hing open en ik opende haar bloesje. Haar lekkere borsten met keiharde tepels wachten op mij in haar kanten beha.
Ik rukte haar beha los aan de voorkant en stortte mij vol overgave op haar borsten. Haar tepels zoog ik hard naar binnen en ze slaakte een kreetje. Ze duwde mijn hoofd verder omlaag tussen haar benen. Dit was genoeg om te weten wat ik nu moest doen. Ik schoof haar rokje naar beneden en het viel op de grond. Haar panty rolde ik af en trok vervolgens haar schoenen en panty uit. Hier stond ze dan met alleen nog haar bloesje en kapotte beha aan. Ik keek naar boven en vroeg of ik haar moest likken. Toen ik het woord amper aan had uitgesproken duwde ze mijn hoofd tegen haar hete kutje aan. Oh wat rook dat lekker geil, net als vroeger. Ik duwde mijn tong naar binnen tussen haar hete schaamlippen en begon heftig te likken. Ik kon er geen genoeg van krijgen zo lekker was het. Na enkele minuten hielp ik op en begon haar heftig te tongzoenen. Onze hete tongen verstrengelden zich en met mijn hand streelde ik haar borsten. Mijn handen zakten nu naar haar kontje en ik pakte die met twee ferme handen vast. Oh wat had ze toch een lekker geil kontje. Precies het juiste formaat en lekker zacht en strak. Heerlijk gewoon! Mijn rechterhand ging nu naar haar hete poesje. Ik duwde mijn vinger tegen de opening van haar dweilnatte gleufje en wachtte. Ik wil dat je vingert nu…nu…nu!! Ik wachtte nog even en keek haar plagend aan. Ik hoor je niet zei ik. Verdomme duw je vinger in mijn kut! Ik duwde in een stoot mijn vinger naar binnen en begon haar heftig te vingeren. Ze zakte wat door haar benen omdat ze het niet langer kon houden. Ze werd een beetje duizelig van geilheid. Oh ik moet zo nog komen…..ja…ja…jaaaa! Voordat ze klaarkwam zakte ik door mijn knieën en likte haar hete dweilnatte kut. Na enkele seconden kwam ze schokkend klaar terwijl ze mijn hoofd tegen haar gleuf aan duwde. Ze hield het echt niet meer en zakte langs de deur naar beneden op de grond. Ik ging ook op de grond liggen en ging direct verder met likken. Ja ja ja, oh wat lekker geil, lik mijn geile kutje maar schreeuwde ze uit. Ze bleef maar schokken en bleef maar komen.
Het geil stroomde letterlijk uit haar geile kutje. Nu hield ik het niet meer en klom bovenop haar. Ik duwde mijn keiharde natte druipende lul tegen haar poesje aan. Nee zei ze, dat kan niet. Ik wil niet neuken….ik heb een vriend. Ik ging nu bovenop haar liggen en zoende haar vol op haar mond. Ondertussen begon ik haar weer te vingeren, maar nu met twee vingers. Ik zoende haar in haar nek en fluisterde geile dingen. Maak me gek, maak me gek schreewde ze!! Oh oh oh……ik kom bijna weer! Ik wil dat je in mij komt zei ze. Maar je zei toch dat je dat niet wilde omdat je een vriend hebt. Verdomme ik wil je pik in mij voelen…NU!!! Ik hoor je niet zei ik wederom. Verdomme lul, neuk me nou alsjeblieft….alsjeblieft duw je geile pik in mij en spuit me helemaal vol met je geile sperma!!! Ik liep me dit geen tweede keer zeggen en duwde mijn lul tegen haar dweilnatte gleuf aan. Met kleine stootjes duwde ik mijn keiharde neukstaaf een heel klein beetje naar binnen. Vind je het lekker vroeg ik haar. Ja, maar ik wil je hele pik diep in mij voelen. Ik begon haar weer te plagen door te zeggen dat ik haar niet verstond. Verdomme, NEUK ME NOU!!!.....please please….. Ik duwde op dat moment mijn lul keihard in haar en ze gilde het uit. Ik begon haar heftig en wild te neuken en ik beukte er flink op los. Ze hijgde nu zo hard en intens en schreeuwde “maak me gek ja ja ja…..neuk me lekker diep en hard….oh ja ja…lekker….oh wat lekker….spuit mijn kut maar vol met je geile sperma. Ik wil je warme stralen voelen in mijn kut. Het kletste van nattigheid en bij elke stoot was dat duidelijk te horen. Ik hield het niet meer en schreeuwde “ja ik kom ik geile slet!!! Oh ja wat lekker jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! Ik voelde mijn sperma met stralen in haar kut schieten. Ze lag helemaal te schokken onder mij. We gingen verder met tongzoenen en zei dat ze nu weer naar beneden moest gaan. Straks vraagt hij zich nog af waar ik ben. Ik hielp haar overeind en ze liep naar de deur toe. Ze bukte voorover om haar slip en rok om te pakken en ik zag dat geile kontje naar achter steken. Ik kwam achter haar staan en pakte haar borsten in mijn handen. Ik begon haar in haar nek te zoenen maar ze zei dat ze nu echt moest gaan. Ik duwde haar tegen de muur aan en duwde mijn inmiddels keihard geworden neukstaaf diep in haar dweilnatte gleuf. Oh please niet doen, ik hou het zo niet meer en ik moet nu echt gaan. Ik pakte nu haar middels beet en begon haar hard te neuken. Ze werd helemaal wild en geil en ik hoorde het weer kletsen in haar natte kut! Oh wat was ze toch lekker geil en strak. Kom maar snel in me zei ze want ik hou het niet meer. Enkele seconden later gilde ik….ja ik kom oh jaaaa…lekker in je geile kut…..ik spuit je geile kut lekker vol….oh jaaaa. Ze duwde mij van zich af zodat mijn lul uit haar kutje gleed. Ze draaide zich nu om en zakte door haar knieën en pakte mijn lul beet.
Ze omsloot mijn eikel met haar mond en begon mij nu wild te pijpen. Ze zoog alsof haar leven ervan af hing. Zij was nog niet klaargekomen en begon mij nu lekker te pijpen. Ik kon het haast niet geloven, maar begreep inmiddels wel waarom sex met je ex zo lekker kan zijn. Na enkele minuten merkte ze dat ik bijna moest komen en nam mijn lul even uit haar mond. Ze keek omhoog en zei….spuit je sperma maar lekker ik mijn mond….en begon weer verder te pijpen. Nog geen 10 seconden later stond ik schokkend in haar mond te komen en voelde het helemaal warm worden aan mijn lul. Op dat moment vloog de deur open……..en daar stond haar vriend in de deuropening. Ze stopte met pijpen en vloog overeind. Haar vriend begon te schreeuwen en maakte haar uit voor hoer en alles wat je maar kan bedenken. Ik stapte op hem af en gaf hem een knal voor zijn bek. Hij vloog tegen de grond en krabbelde weer overeind. Hier krijg je spijt van gilde hij terwijl hij de trap af stormde. Ze begon nu te huilen en ik wist mij even geen houding te geven. Ik nam haar in mijn armen en zei dat ze zich geen zorgde hoefde te maken. Ik streelde haar zachtjes door haar haar en knuffelde haar lekker. Ze keek mij aan en gaf mijn een zoen op mijn mond. Dankjewel zei ze, je bent echt heel erg lief. Eigenlijk snap ik niet waarom het uit is gegaan tussen ons. Zullen we het opnieuw proberen floepte ik eruit voordat ik erover na kon denken. Ze liet haar hoofd zakken en keek mij vervolgens diep in mijn ogen. Wil je dat echt serieus vroeg ze? Ja natuurlijk lieve schat zei ik en drukte haar nog krachtiger in mijn armen. Zo bleven we nog enkele minuten staan. Twee weken later lagen we samen in ons oude vertrouwde bed.
Aantal keer gelezen:
1021
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)