Spannendverhaaltje.nl

Sex met m'n ex

-
21-08-2010
Dat ik nog steeds vlinders in m'n buik krijg bij het zien van m'n ex zal jullie niet verbazen. Ik denk dat iedereen dat wel heeft..bij die ene ex. Well.. Deze heeft bij mij de snaar altijd goed geraakt. Hoewel ik het destijds uitmaakte, bleef ik gevoel voor haar hebben. Toen we allebei online konden komen met MSN hebben we, zeker in de beginperiode, ook nogal wat ge-cyber-sext. Ik was nog vrijgezel ... zij ook. En tja.. als je niet hoeft..kom je vaak ook niet echt los van elkaar.. toch!? Het kwam op een gegeven moment zelfs zover dat ik eerst bij haar langs ging en daarna direct naar een ander meisje ging.. waar ik het dan ook mee deed. In die tijd voelde ik me echt een 'stud'. Dat is echter allemaal al lang geleden en ik had niet het idee dat ze ooit nog bij me zou zijn. I was wrong! Haha.. ze kwam online toen ik eigenlijk weg moest. Maar ja.. mijn vriendin was weg en ik was toch al aan de late kant.. dus ik besloot nog maar een uurtje te blijven plakken. Nadat we over alle koetjes en kalfjes hadden gekletst..kwam het al snel op m'n sexleven.. Ze weet door het cyberen al dat m'n sexleven met haar spannender en afwisselender was. Zo kan ik m'n favoriete standje al een jaar niet meer uitvoeren.. Van die informatie maakte ze ook dankbaar gebruik.
Ze beschreef me altijd hoe ze me zou willen als ik bij haar was en wat ze wilde dat ik zou doen. HEEEEEL toevallig kwam het er heel vaak op neer dat ik haar zo mocht nemen als ik het liefste wilde..en klaar mocht komen waar ik dat wilde.. Dat ze ondertussen met zichzelf bezig was, kon ik natuurlijk niet controleren. Ze liet het echter wel merken door haar typegedrag.. ineens langzaam antwoorden..veel fouten typen enzo. Well... ik liet me ook niet onbetuigd.. en zo werden we echte -vreemdga-cyber-buddies.. if you know what I mean. Natuurlijk hadden we het altijd ook over 'ons' plekje in het bos..op de hei.. en in haar woonkamer.. We daagden elkaar uit en verleidden elkaar zonder dat mijn vriendin het wist! Heerlijk waren die chatsessies. Ook door de spanning van wanneer wel ..wanneer niet! Het kwam natuurlijk van kwaad tot erger en pas geleden waren we weer heerlijk in ons 'voorspel' bezig. Ineens kwam het bij me op om haar over te halen om bij me te komen koffiedrinken.. Tja.. moet ik altijd moeite voor doen want de daad bij het woord voegen doet ze niet snel. Zelfs toen we nog hadden moest ik de hele avond m'n best doen. Well..uiteindelijk had ik het voor mekaar dat ze kwam. Zo geil als ik was.. ik wat anders aan..ff wassen..je kent het wel! En daar was ze dan.. Ze zag er prachtig uit.. d'r haar leuk, vrolijke ogen en haar lekkere figuur kwam goed uit in het rokje.. Drie zoenen. Koffie? Ja lekker.. 'Goh, leuk huisje joh' enz.. De sfeer was vlot. Ze ging de keuken bekijken en de badkamer.. vanuit daar door naar de slaapkamer.. ondertussen gaf ik haar een zachte knuffel van achteren.. we stonden even zo. Ze vond dat we eigenlijk het huis nog moesten 'inwijden'.. dat hadden we daarvoor ooit met m'n auto gedaan.. en alle nieuwe dingetjes die we kochten.. Ik begon haar bijna direct te zoenen. We waren al hevig opgewonden.. Mijn handen gleden over haar lichaam en ik werd helemaal warm van binnen. Mijn hard ging sneller slaan. Zij had dat ook.. ze pakte me bij m'n kont en trok zich tegen me aan.. Ik rukte haar shirtje omhoog en gleed eronder met m'n handen. Ze sidderde.. en trok m'n blouse los.. Ik kus d'r vol op haar mond.. Haar tong worstelt zich naar binnen.
Ze kon zo geil zoenen.. mmm.. Ze trekt me mee naar het bed en ik volg gewillig. Ze pakt m'n broek vast en gaat zitten op de bedrand. Ik weet wat er gaat komen.. en kreun vast. Ze begrijpt dat ik haar doorheb en vraagt me of ik daar zin in heb.. Ik pak haar hoofd vast en kijk haar geil aan. mm...daar komt die warme mond al.. Ze zakt bijna meteen met haar mond over m'n eikel heen.. helemaal..mm.. Diep glijd mijn lul in haar hete mond. Ze kreunt van genot. Het duurt niet lang want ik trek haar omhoog en zoen haar vol op d'r mond.. "Kom mee, Ik neem je in de gang.." Dus ik trek haar mee.. In de gang zet ik haar met twee handen tegen de spiegel.. Haar shirt gaat omhoog en twee hete borsten stralen naar de spiegel. Mmmm.. die lekkere borsten van haar ken ik nog wel... Ik ruk haar rokje omhoog en pak haar billen beet.. Haar string heeft ze thuis gelaten. Ze is 'commando' gegaan! wow.. Wat is zij geil.. Snel glijden mijn vingers haar klitje in en ik zet m'n hete eikel tegen d'r aan. Ze tilt haar bekken iets op uit automatisme..en ik glijd lekker.. bekend naar binnen.. Haar gloeiende lipjes omsluiten me heerlijk..ow wat voelt het weer vertrouwd om dit met haar te doen.. Mmm.. ze past precies en ik stoot helemaal door. Het mooie van deze positie is.. dat ik haar kan zien in de spiegel maar tegelijkertijd kan ze zichzelf bekijken.. en betasten.. Ze voelt me goed omdat ik via achteren kom..en haar rechterhand beweegt zich makkelijk over haar clitoris heen.. Op die manier kan ze zichzelf klaarvingeren ..terwijl ik me helemaal uitleef op haar billen. Wow.. We neuken erop los.. en normaal zou ik zeker meerdere kamers nemen. Ik ben echter deze keer zo geil dat ik nu al wil spuiten.. Ik vertel haar dat ik zo ontzettend geil ben en meteen begint ze heftiger te reageren.. Ze belooft me dat we een andere keer meer kamers doen..en vraagt me om te spuiten..
In gedachten zie ik weer voor me hoe ik haar 's nachts in hun woonkamer klaarlikte...en op de trap een beurt gaf.. Of als ze aan de telefoon was.. Dit helpt me... ik ga komen... Vroeger wilde ze nooit dat ik in haar mondje kwam..maar via msn zei ze geregeld van wel.. Ik wordt gespannen..en zeg haar waar ik wil komen.. ze wordt er nog geiler van.. Nee.. ik mag niet in haar mondje..maar ze gaat zelf komen.. mmm...ze stoot actiever..ze gaat komen...Ze Kooommt.. ze komt... ik voel het kletsen tussen haar billen...ze komt..het is zeiknat.. ik houd me niet in.. ik stoot haar door..Ik kom ook.. Ik kom diep in haar..en spuit haar helemaal vol.. owwa.. ik kom klaar.. Damn.. ze is echt lekker.. we glimlachen geheimzinnig en fatsoeneren ons.. ze komt hier niet voor koffie en gaat weg voor ze die op heeft.. en ik blijf achter.. ik voel me raar.. Ik zoek van de week wel uit hoe ze zich voelt nu.. en of dit vaker voorkomt..
Aantal keer gelezen:
688
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)