Spannendverhaaltje.nl

Sex met die blonde

-
16-08-2010
Op hete zomeravond, kwam ik haar tegen, Marjan heette ze, dit is een mooie blonde meid met een strak kontje, ze had een mooi blauw met wit jurkje aan, je kon zien dat ze een string aan had, ze groette me en vroeg met een knipoog of ik vanavond wat te doen had. Toen ik nee zei, vroeg ze me of ik langs wilde komen omdat ze alleen thuis was. Dit wilde ik wel. Toen ik bij haar thuis was vroeg ze me of ik mee naar boven wilde gaan, daar aan gekomen ging ze op me zitten en zei je mag alles met me doen, dit liet ik me geen twee keer zeggen, ik greep met mijn hand onder haar jurk en trok in een haal haar string naar beneden, ze had geen bh aan en ze had dus alleen haar jurkje nog aan.
Ik begon haar eerst lekker te vingeren en zij begon met mijn intussen hard geworden penis te spelen, ze pakte mijn harde paal in de mond en begon te zuigen. Ik deed intussen haar jurk naar beneden zodat ze naakt voor me zat, ik stond op het punt van klaarkomen toen ze op hield met pijpen, ze ging voor me staan en ik begon haar te beffen ze kwam al snel klaar daarna stak ik mijn paal in haar kut en begon haar te neuken, ze begon te kreunen van genot terwijl ik steeds harder in haar kutje stootte, toen kwam ik klaar.
Op dat moment ging de deur van haar kamer open en stond haar zus in de deuropening, ze keek eerst vreemd maar toen kwam ze erbij liggen, Marjan en ik kleden haar uit, Marjan begon haar zus te beffen en ik begon haar tussen haar volle borsten te neuken, ze werd zo geil dat ze al snel mijn opnieuw harde geworden paal beetpakte en mijn paal in haar kut drukte, terwijl ik met vier vingers in Marjan haar geile kut zat kwamen we op hetzelfde moment klaar ze gilden en kreunden van genot.
Na afloop zijn we gaan zwemmen in hun privé zwembad om ons even heerlijk af te spoelen, daarna ging ik weg en ze vertelde mij dat ze het graag nog eens wilde doen.
Aantal keer gelezen:
738
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)