Spannendverhaaltje.nl

Sex in het vliegtuig

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Famke Eergisteren ben ik teruggekomen van een zakenreis uit Los Angeles. Eigenlijk gewoon een lelijke, oninteressante stad, maar wel lekker weer, lekkere lifestyle, leuke feestjes, en geile mensen. Een aantal dagen doorgebracht met een Duitse jongen, Bastian. Een liefje, maar in bed zeer dominant. Hij neukte me, en was heel verbaal, in het Duits en Engels. Ramde zijn pik in mijn reet zonder enige waarschuwing, trok me aan mijn haar, spoot zijn zaad diep in mijn keel. Noemde me zijn neuksletje en wilde dat ik dat herhaalde. Wat ik maar al te graag deed. Maar goed, L.A., dus ook hij liggen achter me, en ik zit in het vliegtuig naar huis. Bastian heeft me nog wel een pakketje meegegeven, dat ik pas mag openmaken als het vliegtuig opgestegen is. Eindelijk is het zover, en mag het pakje open. Ik scheur het papier er af en vindt een doos met een briefje erop. Ik pak het briefje, vouw het open en begin met lezen.
Lieve,
Thank you so much for our wonderful time together. I loved every aspect of it. Talking to you, cooking together, going out, seeing movies. And, the sex ofcourse... i can honestly say that I've experienced new highs with you in hornyness, openess, and amounts of orgasms :-)). Will be thinking even more of you when I am masturbating, that's for sure :-)))n. Can't wait to come and see you in april with the queens day. Now the gift. You told me once that one of your fantasies was masturbating in a full plane, and having an orgasm without anybody noticing. Well, as you were on standby you know the plane was full, and I have taken care of the rest. Try out this buddy for me baby, and tell me what you think. Have a sexy flight, and call me when you are in Amsterdam.
Love,
Ik het pakje zat een sexspeeltje. Eentje die ik nog nooit gezien had, en da's best bijzonder. Het was een 'sit on' toy, gemaakt om op te zitten, thuis op de bank, tijdens een congres, in het vliegtuig. Met een grote paal, een iets kleinere erachter, en een soort van zuignap. Van het boekje en de beschrijving erbij wordt ik best opgewonden. Ik kijk om me een, en besluit hem te gaan gebruiken, zodra het 'donker' wordt in het vliegtuig. Ik kijk naar mijn buurman. Een, aantrekkelijke, man van middelbare leeftijd. Zou hij het merken als ik, als ik hij even naar het toilet gaat, ik mijn nieuwe speeltje in mij schuif, en hem aanzet? (want hij kan vibreren, mijn god, intens, zelfs op mijn hand). Het werd donker buiten. Dekens werden uitgedeeld, mensen keken een film of deden de ogen toe. Buurman ging even weg. Ik pakte twee dekens (de middelste stoel was leeg), schoof mijn rokje omhoog, en mijn slipje opzij. Mijn kutje was al nat, en ik pakte wat vaseline uit mijn tas en smeerde die op de grote, middelste, pik, die ik inmiddels weer in mijn handen had. Ik schoof hem onder mijn kutje, ging met deken om heen staan, en daalde daarna zachtjes neer op mijn nieuwe vriendje. Wow, wat een grote staaf.... halverwege het inhaleren van deze gigantische paal komt mijn kontgaatje een kleiner vriendje tegen, die tegen mijn anus begint te drukken. Ik smeer hem in met vaseline, en schuif de staaf in mijn kontgaatje. Sjezus, tegelijkertijd glijdt de grote paal verder in mijn kutje. Tot ze er allebei helemaal inzitten. Net nadat ik me weer gefatsoeneerd heb en het lijkt of ik een film zit te kijken met een dekentje over me heen komt buurman terug. Hij heeft zich opgefrist, kijkt me vriendelijk aan, en vraagt of de film die ik kijk leuk is. Ik zeg dat ik hem net aan heb gezet. Hij zet de film ook aan, zet de koptelefoon uit en, en wenst me veel plezier. Hij moest eens weten... mijn speeltje, dat zich nog steeds diep in mijn kutje bevindt, staat nog niet aan. Ik doe mijn koptelefoon af en zet m op zijn laagste stand. Een siddering gaat door mijn lijf. Maar durf me nog niet mee te laten voeren, eerst luisteren naar het geluid. In de eerste stand hoor je niks. Pas om standje 4 wordt het geluid hard, en kan je het horen, dus ik zet m op 3. buurman heeft niks in de gaten, terwijl ik ongelooflijk geil zit te worden. Wat is dit een heerlijk apparaatje!
Buurman zet zijn scherm uit, doet zijn licht uit en draait zich om. Yesss!! het is stil in het vliegtuig, veel mensen liggen te slapen, maar ik niet. Ik ben geil als boter. En geniet van het gevaarte in me, en het mondje erboven, dat op ongekende wijze mijn klitje verwend door er heel intens op te zuigen, en het tongetje dat cirkeltjes maakt op mijn klit die inmiddels de grootte van een halve knikker heeft. Om van mijn kontje maar niet te spreken, het leek wel of ik een soort van anale orgasmes kreeg door die drillende staaf in mijn kont. Ik was in complete extase. Ik keek om me heen. En ving tot mijn schrik al snel de blik van mijn buurman op. Hij zei niks, bleef me aankijken, bukte zich naar mij toe, pakte mijn deken, en trok die van me af. Hij keek naar me. Met mijn geopende zwarte blouse, zwarte bh daaronder, kousen en jaretels, een omhoog geschoven rokje, en een opzij geschoven slipje. Zijn ogen richten zich gelijk op mijn kut, en mijn toy. Hij pakte de afstandsbediening en zette hem harder. 5, 6, 7, 8. Ik werd gek, en wist zeker dat mensen het konden horen. Maar niemand keek, dus deed ik ook mijn ogen weer dicht, en genoot ik van deze geile ervaring. Ik had zin. In sex. In een lekkere paal. Ik keek naar het kruis van de buurman. Dat er indrukwekkend uitzag, zo door zijn broek heen. Een duidelijk hard wordende paal zat aardig beklemd in zijn pantalon. Ik besloot hem te helpen, ritste zijn broek open. Langzaam gleed ik met mijn hand over zijn slip, en begon ik zijn paal door zijn onderbroek heen te wrijven. Ik haalde zijn, het was mijn dag wel, behoorlijke lange en erg dikke en beaderde paal uit zijn broek, keek om me heen of er niemand langs liep, en nam hem in mijn mond. De man kreunde, en duwde zijn paal naar voren. Langzaam begon hij me in mijn mond te neuken. Opeens haalde hij zijn paal eruit. Hij hield de omgeving in de gaten, en er kwam een stewardess langslopen. Gelukkig was het rustig waar we zaten, helemaal achterin, waar geen toiletten waren dus niemand liep er echt heen. Nadat ze weer weg was duwde hij mijn hoofd naar beneden, en gleed zijn paal weer diep mijn keel in. Ondertussen stond ik op het punt klaar te komen. Mijn kut trok zich samen, en ik kwam intens en supergeil klaar. Met even een behoorlijke gil van geilheid, die velen gehoord zullen hebben, maar hopelijk niet thuis konden brengen.
Ik haal het speeltje uit mijn kut, want heb zin in een andere. Ik draai me om, met mijn hoofd naar het raampje, en duw mijn kontje naar achteren. Buurman reageert door lepeltje lepeltje tegen me aan te gaan liggen, dekens over ons heen te leggen, en stukje voor stukje zijn harde paal in mijn kut te schuiven. Al snel zit hij helemaal in me. Ik neuk hem, zodat het aan de buitenkant minder opvalt, hij ligt stil. Ik stoot mijn kut diep over zijn paal heen, en draai met mijn billen over zijn lijf... plots haalt hij zijn pik uit me, legt hij me neer met mijn hoofd tegen het raam, en opent mijn benen. Geil kijkt hij naar mijn grote, mooie, ronde, klit. Voor ik het weet zit hij met zijn hoofd tussen mijn benen en begint hartstochtelijk aan mijn klit te zuigen. Ik word gek, en vraag hem na een halve minuut te stoppen. Anders gil ik het hele vliegtuig bij elkaar. We liggen weer lepeltje lepeltje. Dit keer duwt hij zijn lul in mijn kont, wat een genot, al is hij wel groot en heb ik soms het gevoel dat ik uit elkaar scheur.. hij stoot steeds harder, en komt hijgend klaar. Zijn zaad druipt uit mijn kontje.
In Amsterdam bel ik Bastian. En zeg ik dat ik me ook verheug op ons weerzien. Wat een heerlijk geil mannetje is het toch, en wat geeft hij goede kado's!
Wat een heerlijk avontuur weer. Hoop dat er meerdere volgen. Zo, in het 'openbaar'. (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar rratel2002@yahoo.com)
Aantal keer gelezen:
909
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)