Spannendverhaaltje.nl

Sex in de sexbios

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Peit Paaltje meer verhalen van Peit Paaltje Het was een regenachtige zondagmiddag, echt zo’n dag waarop je denkt waarom ben ik uit bed gekomen, geen fuck te doen en een kater van de avond daarvoor. Wat zal ik deze middag is gaan doen dacht ik, ik ga maar een beetje door de stad slenteren kijken of ik de verveeldheid ergens kan kwijtraken. Zo gezegd zo gedaan, me jas aangetrokken en de deur dicht gedaan en op stap. Na een tijdje lopen begon het harder te regenen en werd het echt tijd om te schuilen, precies op het moment dat ik dat dacht liep ik langs een sexbioscoop anex pornoshop dus, liep ik daar maar snel naar binnen om te voorkomen dat ik heel nat zou worden. Ik hing daar een beetje rond en liep langs de rekken vol vieze boekjes en videobanden, tot ik zag dat het nog steeds heel hard regende en ik besloot om hier wat langer te blijven. Ik liep naar de man achter de kassa en vroeg hem om een kaartje voor de bioscoop zodat ik wat te doen zou hebben de rest van de middag. Ik liep naar boven naar de bioscoop en kwam bij een overloopje waar je kan kiezen tussen twee deuren de een hetero en de andere gay, ik nam de eerste en kwam in het donker terecht waar ik na even wennen aan het licht snel een plaatsje vooraan in kon nemen en zo naar de film kon kijken. Even later waren mijn ogen echt gewend aan het weinige licht en zo kon ik zien wie de andere waren in deze ruimte. Ik zag nog twee andere kerels zitten waarvan een mijn opa had kunnen wezen en de ander te dik was voor een stoeltje. De film kon me eigelijk ook niet echt boeien te lange neuk scènes waardoor het lijkt of je steeds hetzelfde ziet. Toch werd ik er wel geil van en met een halve stijve liep ik naar de overkant naar de gaybios.
Daar aangekomen liep ik naar een stoel op de een na achterste rij helemaal in de hoek zodat ik een goed uitzicht had over de rest van de zaal. De film was al een stuk interessanter jonge gespierde kerels die in dienst zaten en elkaar op alle mogelijke manieren verwende. Ik keek rond en zag dat achter mij een kerel zat te spelen met zijn pik en een eindje naast hem zat een andere jonge vent te kijken, verder was het leeg. De jonge kerel van de rij achter me schoof naar mijn achterbuur toe en ging naast hem zitten en begon met zijn pik te spelen. Ik was al erg geil van wat er voor me op het scherm gebeurde en werd nu helemaal geil van een de live voorstelling die aan de andere kant net was begonnen. De jonge kerel wond er geen doekjes om en begon snel te pijpen, een heerlijk gezicht was dat je zag hem op en neer gaan met zijn hoofd en zelf de stijve helelmaal inslikken. De kerel die gepijpt werd had zijn ogen gesloten en hield het hoofd van de jongen vast en schoof hem op en neer. Plots ging de deur open, de jongen stopte even met pijpen en een andere jongen kwam binnen een atletische mooie kerel van een jaar of 22. Die kwam op mijn rij zitten. Mijn achterbuurman en de jongen gingen weer verder en de gozer op mijn rij kreeg ook door wat zich achter hem afspeelde. De show ging weer verder en de jongen was nu de ballen aan het likken van de mijn achterbuur en ging met zijn tong verder naar beneden zodat hij zijn gaatje kon likken. Ik zag de man met zijn hand in zijn jaszak grijpen en hem daar een condoom uit halen en hem aan de jongen geven. De jongen begreep de hint en deed zijn broek naar benden waardoor zijn grote paal zichtbaar werd. Het condoom gleed er soepeltjes om en de jongen ging op zijn knieen zitten en begon de man te neuken terwijl hij tijdens het neuken met de pik van de man aan het spelen was. Ik zat daar met een enorme stijve en dacht dat mijn zak op ontploffen stond en kreeg het idee om naar de plee te gaan en mij daar af te trekken zodat ik er weer tegen aan kon. Ik stond op en liep richting het eind van de rij waar het gangpad naar buiten is maar daar zat die andere jongen. Nu komt altijd het moeilijkste ga ik er met mijn kont voorlangs of met mijn kruis. De jongen had al een paar keer oogcontact gezocht dus het werd kruis. Een betere keus had ik niet kunnen maken toen ik langs hem liep greep hij meteen met zijn hand in me kruis en begon mijn bobbel te voelen. Met zijn andere hand trok hij aan mijn joggingbroek zodat mijn lul eindelijk bevrijdt werd uit mijn te krappe boxer. De man achter me hoorde ik nu hard kreunen het teken van een zaadlozing, de jongen ging ook steeds sneller en krampachtiger bewegen ten teken dat hij ook snel zou komen. De jongen voor me bewoog met zijn hoofd naar mij pik en nam hem langzaam maar zeker in zijn mond, het warme speeksel en zijn zachte tong deed het bloed in mijn lul nog harder kloppen en het aan gezicht van een klaarkomende kerel maakte mijn lul nog harder dan hij ooit geweest was.
Ik voelde dat hij steeds meer lul in zijn mond wilde hebben en bewoog mijn heupen naar voren waarbij mijn pik steeds verder in zijn mond verdween. Met zijn rechter hand pakte hij mijn ballen vast en begon er zachtjes in te kneden terwijl hij met zijn linkerhand over mijn billen wreef. Ik ging dit niet lang volhouden dacht ik hij begon harder en sneller te zuigen, zijn rechter hand ging verder naar achter en aaide over mijn kontgaatje, ik stond op springen en op het moment dat hij zijn vinger in mijn kont duwde kwam ik klaar! De eerste straal was recht in zijn keel de tweede ook, de derde, hij haalde hem eruit en begon te rukken kwam op zijn wang de vierde op zijn neus en de vijde en de zesde straal op zijn andere wang. De jongen zijn hele gezicht zat onder mijn sperma. Onze achterburen hadden natuurlijk ook naar onze show gekeken en de jonge jongen was dichterbij gekomen en had vooral mijn zaadlozing aandachtig gevolgd. Hij bewoog met zijn hoofd naar mijn nieuwe vriend en begon zijn gezicht schoon te likken, daarbij niet vergetend dat mijn net ontplofte pik er ook nog halfstijf bij hing. De atletische jongen keek mij nu aan met een blik van, nu is het jouw beurt om mij te pijpen. Nu ben ik de beroerdste niet en ik liep langs hem en ging op een stoeltje zitten aan de overkant van de gang met mijn gezicht in de richting van de gang. De jongen die mij net gepijpt had kwam naar me toe en bevrijde zijn leuter een paal van zeker 25 cm stond nu fier vooreind recht voor mijn gezicht ik opende mijn mond en voelde hoe hij hem in mijn mond schoof. De oudere man liep nu weg hij ging de deur uit en de jonge gozer kwam ook naar mij toe. Hij had zijn broek ook weer naar beneden getrokken en stond te rukken naast mijn gezicht. Ik probeerde zoveel mogelijk lul van die kerel naar binnen te krijgen en na een paar keer slikken kreeg ik hem helemaal naar binnen. Ik moest hierdoor wel kokhalsen waardoor mijn mond gevuld werd met speeksel wat langs mijn mondhoeken naar beneden sijpelde. Na een tijdje trok hij zijn lul eruit, waar een lange sliert speeksel aan bleef hangen, en de jonje jongen duwde zijn pik in mijn mond. Ook deze slokte ik zover mogelijk in en terwijl ik met mijn vrije hand de andere jongen aan het aftrekken was, voelde ik dat de jonge gozer ging komen en voor ik er erg in had spoot de eerste straal me keel in. De jongen trok hem eruit en spoot zijn klodders over mijn gezicht wat lauwwarm aan voelde, de ander gozer kwam nu weer voor mij staan met zijn pik en begon hard te rukken, ik deed mijn mond open om alles te kunnen opvangen en voelde zij sperma over mijn tong tegen mijn gehemelte aan kletsen.
Ik slikte zoveel mogelijk door maar kreeg niet alles weg waardoor er nog meer sperma langs mijn mondhoeken op mijn gezicht terecht kwam. Gelukkig kwam de jongste naar me toe en begon nu ook mijn gezicht af te likken waarbij we heftig begonnen te tongen waarbij de smaak van sperma overheerste. De andere jongen had zijn broek dicht gedaan en liep met een blij gezicht de deur uit, de jonge gozer deed het zelfde en nu zat ik daar nog met een plakkerig gezicht te kijken naar een grote militair die door een gespierde neger in zijn kont werd geneukt. Ik stond ook op en liep naar het toilet om me gezicht te wassen en mijn mond te spoelen, liep naar buiten en zag dat het was opgeklaard en dat de zon weer door de wolken begon te schrijnen. (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar paaaaaal@hotmail.com)
Aantal keer gelezen:
2509
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)