Spannendverhaaltje.nl

Sex in de Dorgogne

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Erik meer verhalen van Erik Het is zomervakantie en ik heb een fiets-campeer-groepsreis geboekt naar de Dordogne in Frankrijk. Eenmaal in de bus blijkt dat er een ruim overschot aan meiden met de reis meegaat. Het fietsen in de Dordogne is niet zwaar en dat heeft veel meiden gelokt. De eerste dagen is het een beetje aftasten, wie wel en niet leuk zijn. Maar na een aantal dagen hebben zich kleine groepjes gevormd, die overdag met elkaar de etappes fietsen. Ik fiets met Babet, Monique en Laura. Babet is een lekkere brutale meid van 20 jaar oud. Ze heeft een tatoeage net boven de rand van haar billen. Laura is een stevige meid van 19 jaar met kort rood haar; echt een meid uit een volksbuurt. Monique is wat kleiner, maar compenseert dat met haar stem, die iedereen al ver kan horen.
Op de derde dag komen we onderweg in de buurt van een riviertje, zien we op de kaart. We moeten een klein stukje omrijden, maar besluiten om daar 's middags uit te rusten tijdens het warmste gedeelte van de dag. We moeten over een smal paadje tussen zonnebloem velden door naar het riviertje. Er staat een mooie grote boom aan het water, waar we onder gaan zitten. Babet wil in het riviertje gaan zwemmen en zegt tegen mij, dat ze geen slip onder haar koersbroek heeft en vraagt aan mij of ik het erg vind als ze helemaal bloot gaat zwemmen. Babet is een grote meid met kort blond haar met mooie ronde borsten en om dat bloot te zien vind ik niet bepaald erg, dus zeg ik dat het mij niets uit maakt. Als het jouw niets uitmaakt, dan gaan wij ook bloot zwemmen zegt Monique. Voor dat ik het weet zwemmen drie heerlijke meiden bloot voor mijn neus in het riviertje. Monique heeft opvallend gespierde billen en Laura heeft een geschoren kutje. Dan roept Babet, kom er ook in joh, het is hartstikke lekker!. Maakt het jullie iets uit als ik ook bloot het water in ga, vraag ik. Nee joh zegt Babet, jij hebt ons toch ook al bloot gezien. Gelukkig ben ik wel wat gewend, want ik kom al jaren op het naakt strand, dus weet ik mijn lul nog net slap te houden. Als ze me zien, zegt Babet, jij bent helemaal bruin, je kunt bij jouw geen zwembroek zien. Als ik het water in loop kijken ze alle drie naar mijn body. Ik ben blij als het koele zich om mij sluit, zodat ik niet direct een stijve krijg. Het water is heerlijk en na een tijdje gezwommen te hebben gaan we het water uit en drogen ons af met onze T-shirtjes. We gaan bij elkaar onder de boom zitten om onze broodjes op te eten.
Vind je dat niet gek dan, vraagt Babet, om op het strand helemaal bloot te liggen. Och, zeg ik, je raakt er aan gewent en dan merk je er niet zoveel meer van. Dat lijkt mij ook wel wat zegt Babet, gewoon lekker bloot en je van niemand wat aantrekken. Nou zeggen Laura en Monique, dit is niets voor ons. We stappen weer op de fiets en ik rijd samen met Monique achter Laura en Babet. En Babet heeft echt een super lekker kontje op die fiets. Ik moet me echt inhouden.
's Avonds gaan we met z'n vieren in een restaurant eten. Al gauw gaat het gesprek over allerlei vriendjes, die ze gehad hebben en hoe die waren. Ik doe ook een paar duiten in het zakje, door wat vriendinnen van mij de revue te laten passeren. Na het eten lopen we terug naar de camping en gaan bij mijn tent zitten, die samen met de tent van Monique op een apart veldje staan omdat het veldje van de groep net niet groot genoeg was. Al gouw gaat het gesprek over sex bij het licht van een petroleum lampje, dat rare schaduwen vooruitwerpt. We spreken af dat we allemaal vertellen hoe het de eerste keer was.
Babet zegt, ik begin wel. Volgens mij was ik 16, en ik had wel een leuke buurjongen. Ik had hem wel eens verleidelijk aangekeken om hem een beetje te pesten. Op een dag kwam ik hem tegen in het steegje achter onze huizen. Hij heeft me daar gezoend en we hebben toen heerlijk staan tongen daar. Hij zei, dat z'n ouders niet thuis waren en we zijn naar zijn kamer gegaan. Daar heeft hij me uitgekleed en met z'n tong mijn kutje super nat gemaakt, zodat het zo makkelijk mogelijk zou gaan. Ik had hem wel gezegd, dat ik nog maagd was. Toen ging hij op me liggen en heeft me toen lekker geneukt. Ze zeggen altijd dat de eerste keer zo tegen valt, maar dat viel bij mij best wel mee. Ik vond het best wel lekker.
Bij mij was het ook eigenlijk wel lekker zeg ik. Vertel, vertel zegt Monique. Ok zeg ik. Ik heb vroeger Korfbal gespeelt en op een avond kwamen we in het donker terug met het busje van een uitwedstrijd. Anita en ik hadden onze fietsen als enig aan de andere kant van het sportveld staan, vlak bij de kantine. We zijn er samen heen gelopen en bij de fiets kon Anita haar slot niet open krijgen, omdat het een beetje verbogen was. Het zat echt vast en ik kon het ook niet zo los krijgen. Wat krijg ik van je als ik hem voor je los krijg vroeg ik aan haar voor de grap. Een dikke zoen zei ze. Daar wilde ik wel het nodige voor doen en met een baksteen kreeg ik haar slot los. Nou zei ik, volgens mij heb ik iets verdiend. Kom maar eens hier zei ze en ze sloeg beide armen om mee heen en trok zich helemaal tegen me aan en gaf me een heerlijke lange tongzoen, waarbij onze tongen bijna helemaal in elkaar verstrengelt raakten. Ik wil met je zei ze in mijn oor, weet jij een plekje. Ik weet een klein hekje waar ze doorheen kunnen om de bal te halen, volgens mij zit dat niet op slot. We zijn toen door dat hekje heen gegaan en naar de kantine gelopen. Tussen de kantine en de kleedkamers stond een bankje en daar zijn we op gaan zitten. Toen hebben we weer getongd en legde ze haar hand op mij stijve. Ze heeft hem toen uit mijn broek gehaald en met haar mond er lekker op gezogen. Toen heb ik haar T-shirt uitgedaan en zelf deed ze haar slipje onder haar rokje uit. Toen is ze met haar knieŽn op het bankje gaan zitten en zo langzaam over mijn stijve gezakt en hebben we heel lekker geneukt. Dat was mijn eerste keer.
Nu jij Monique. Nou dit is dan mijn verhaal. Bij mij was het gewoon met Carnaval. Ik heb gewoon gezwierd en gezwaaid met een jongen, die ik totaal niet kende. We hebben lekker bier gedronken en ik heb hem mee naar huis genomen. Mijn vader zei altijd, je kunt iedereen mee naar huis nemen zolang je hem maar even voorstelt. Mijn vader zat altijd op mij te wachten als ik uit was, dan zat hij zogenaamd nog een film op tv te kijken. Die jongen heeft zich dus voorgesteld en ik ben met hem naar boven gegaan. Daar hebben we ons helemaal uitgekleed en hebben we op mij bed geneukt en is hij bij mij blijven slapen. Warm is dat jongen met z'n tweeŽn in zo'n klein bed.
En jij Laura, hoe is het bij jouw gegaan. Nou zegt ze ik heb eigenlijk nog geen eerste keer gehad. Ik heb eigenlijk alleen maar een paar jongens afgetrokken. Ok, vertel ons dan maar. Ik fietste altijd met dezelfde groep jongens naar huis en een keer fietste ik alleen met nog een jongen en die vroeg of ik wel eens een jongen bloot had gezien. Nee zei ik en ik vroeg een beetje plagend of hij wel eens een meisje bloot gezien had. Ik zou jou wel eens bloot willen zien en dan mag jij mij bloot zien zei hij. Toen heb ik gezegd, dat is goed en zijn we een paadje in gefietst dat eindigde bij een hek van een bos waar je niet in mocht, maar die jongen wist waar je er in kon. In dat bos hebben we ons toen allebei uitgekleed. Die jongen kreeg een stijve en ik heb hem toen afgetrokken.
We laten de fles wijn nog eens rondgaan en worden hier allemaal wat loslippiger van. Hoe lang is jouw lul vraagt Monique aan mij. Hij is niet echt super lang zeg ik, maar wel lekker dik. O ja, zegt Babet, ik heb ook liever een dikke dan een lange lul. Mag ik 'm eens zien vraagt Monique, nu ben ik wel nieuwsgierig geworden. Anders ik wel, zegt Babet. Jullie zitten me niet te plagen, of wel? Nee zegt Babet ik wil 'm echt wel zien. Ik ook zegt Monique. En jij Laura, vraag ik. Je doet maar zegt ze. Ok daar gaat 'ie dan. Ik doe mijn broek omlaag en stap uit mijn broek. Dan sta ik nog in m'n T-shirt en m'n slip. Dan doe ik m'n slip omlaag en komt mijn lul half stijf te voorschijn. Even op lengte maken, zeg ik en met een paar trek bewegingen heb ik een keiharde stijve. Wouw, wat een lekkere dikke lul zegt Babet. Ik ga bij Babet op schoot zitten, met m'n lul net niet tegen haar buik aan.. Ik doe mijn T-shirt uit en pak haar hand en streel met haar hand door mijn borst haar heen. Dan ga ik bij Laura op schoot zitten en zo te zien vind ze dit niet erg. Ook met haar hand streel ik door mijn borsthaar. Dan ga ik bij Monique op schoot zitten. Monique streelt meteen met haar hand over mijn eikel. Dit voelt echt goed. Ik streel met mijn hand over haar linker tiet en zo te horen aan haar kreuntje, vindt ze dit wel lekker. Jij mag ook wel wat zien, zegt Monique en trekt haar T-shirt omhoog. Ik leg mijn vingers op haar tepel en begin die te masseren. Oh dat is lekker kreunt Monique. Ik druk mijn lul tegen haar buik en beweeg zachtjes heen en weer, zodat mijn lul tegen haar buik schuurt.
Zullen we naar mijn tent gaan vraag ik aan Monique. Dat is goed zegt ze. Wij gaan slapen zeg ik tegen de anderen. Ja, ja zegt Babet, dat wil ik wel eens controleren. Ik ga slapen, zegt Laura en gaat naar haar tent. Ik kruip met Monique en Babet in mijn tent. Monique trekt snel alles uit en Babet volgt haar voorbeeld. Dan lig ik met 2 bloedmooie meiden in mijn armen in mijn tent. Ik pak een tiet van Babet en bij Monique streel ik haar dijbeen en ga langzaam met mijn vingers richting haar kutje. Ze pakt mijn vinger en drukt die tussen haar schaamlippen. Ik voel dat ze al heel erg heet en nat is. Ik begin lekker te zuigen aan de tiet van Babet en wissel de tepels steeds snel af, zodat ze niet de kans krijgen om maar ietsje minder hard te worden. Babet kreunt zachtjes achter uit haar keel bij het zuigen op haar tepels. Monique vinger ik tegelijkertijd af en toe langzaam dan weer wat sneller. Ze wil niet voor Babet onderdoen en kreunt zelfs nog wat harder. Babet begint zachtjes aan mijn lul te trekken en schuift dan met haar kutje boven mijn lul en stop 'm er in. Ik moet iets gaan verliggen, maar dan kan ik nog steeds Monique blijven vingeren. Babet begin heerlijk ritmisch op mijn lul te rijden, waarbij ze 'm zo diep mogelijk er in wil hebben. Ze doet het zo lekker, dat ik al gauw moet spuiten. Ik kan het niet meer houden en ik voel een dikke staal sperma in haar spuiten. Ga maar door Babet, ga maar door, dat is lekker, ik blijf wel hard. Babet voert nu het tempo op en gaat helemaal op in haar eigen genot. Ze zit nu echt te stampen op mijn lul, dan zie je haar gezicht verkrampen en met enorm diepe kreun komt ze in een paar golven van genot klaar.
Monique wil nu ook wel, want die heeft gezien hoe lekker Babet is klaargekomen. Ze gaat op dezelfde manier op mijn lul zitten als Babet en begint met hele kleine maar diepe bewegingen te neuken. Ze is heel nauw en die kleine bewegingen voel ik heel lekker over mijn eikel gaan. Ik zeg tegen Monique dat ik nu boven wil, want anders kom ik al klaar. Boven op Monique kan ik met mijn tong heerlijk aan haar tiet sabbelen en lekker langzame neuk bewegingen maken. Dan voel ik dat Monique er dicht tegen aanzit en draai weer om zodat ze bovenop kan zitten. Dan begint Monique met hele krachtige bewegingen zo diep mogelijk te komen. Ze gaat steeds sneller. Ik kan het niet meer houden en spuit een dikke straal sperma in haar kut. Door de diepe kreun van mij komt ze zelf ook met een klein gilletje klaar. Dan liggen we zwaar hijgend bij elkaar in de armen. Babet heeft dit allemaal liggen bekijken en zegt tegen mij, jij hebt er geen moeite mee. Nee wat wil je met 2 van die mooie meiden zoals jullie. Met z'n drieŽn zijn we die nacht zo lekker in slaap gevallen.
(Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar alf_1nl@yahoo.com)
Aantal keer gelezen:
752
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)