Spannendverhaaltje.nl

Seks op zijn best

-
16-08-2010
Ik zal mijzelf eerst ff beschrijven ik ben 1.75 lang heb blauwe ogen en zwart haar en mijn naam is stefan. Ik en mijn vrienden waren laatst in de discotheek bij ons in de buurt. Je kent dat vast wel jongens onder elkaar in een discotheek het was dus dom zuipen. Komt er een meid langs lopen zal haar proberen te omschrijven maar ze was gewoon erg lekker. Ze was ongeveer 1.70 lang had hele mooie lange blonde haren en ze had een perfect lichaam met een stel heerlijke ronde borsten die alleen het naar kijken al een stijve kan veroorzaken. Ze had een kort zwart rokje aan en een witte top. Ze had ook nog een navel piercing en daar kick ik dan nogal op.
Ik zag haar dus langs lopen naar de dansvloer toe zeg ik tegen mijn vrienden: “jongens mazzel ga ff die meid scoren zien jullie straks wel weer”. Ik loop naar die meid heen en weet niks meer te zeggen kan haar alleen maar aanstaren zegt ze tegen mij: “wat sta je nu toch te kijken” zeg ik: “schat ik sta niet te kijken maar ik ben verdwaald in jouw mooie ogen” Zij kijkt me lachend aan en zegt dan:”bedankt voor het compliment en jij mag er ook wezen hoor”. De dj draait dan een RB-nummer dat wel lekker klinkt ik begin achter haar te dansen leg mijn handen op haar heupen en zij deint op de muziek heen en weer en mijn handen ook steeds verder omlaag van heup naar de kont toe. Ze komt met haar hoofd naar me toe en kust me met heel haar hart en ziel ik kus haar gelijk weer terug het duurt niet lang of onze tongen zijn met elkaar in gevecht.
Mijn handen liggen nog steeds op haar heupen een hand gaat iets verder naar beneden en komt een string tegen die al nat is dat zegt al genoeg ik vraag aan haar:”Ga je mee naar buiten” ze knikt ja met haar hoofd en we zijn nadat we tegen mijn vrienden en haar vriendinnen hebben gezegd dat wij buiten zijn op zoek gegaan naar een leuk plekje waar het wel aangenaam is om te zitten. We hadden in notime een wereld plek gevonden dat was ergens bij een steegje waar het lekker warm was. We gingen verder met tongen. Mijn handen gingen over haar rug heen haar handen bij mij. Ik maakte met mijn handen haar top los en zag daar twee mooie borsten in een witte kanten b-h. Ik bleef haar maar kussen zij mij ook ik had al de sluiting van de b-h los gemaakt en begon haar tepels te masseren met mijn handen steeds zachtjes over heen strelen over de tepels.
En nam haar borsten compleet in mijn hand ging met mijn handen over haar tepelhoven heen en ze werd echt geil. Dat was te zien aan de tepels want die werden groot en echt keihard gaf daarna een paar kusjes op die tepels en beet er ook zachtjes in. Daarna ging haar rokje uit en haar string ook. Ze had een bijgehouden kutje weinig haar in een streepje. Ik begon haar gelijk te vingeren eerst met 1 vinger daar met 2 vingers toen met 3 steeds maar weer over haar clitoris heen ze had het niet meer en schreeuwde “Ik kom ik kom klaaaaaar jaaaa ga door sneller sneller lekker steeds jaaaa aaaahhhhh” en toen kwam ze heerlijk klaar nadat ze weer ff iets was bijgekomen haalde ze mijn lul uit de broek en begon die met lange halen te pijpen heerlijk om zo gepijpt te worden steeds als ze een lange haal deed ging ze met haar handen over mijn ballen heen en was die aan het masseren terwijl ze me aan het pijpen was en dat was echt lekker.
Ik kwam al snel in haar mond klaar en ze slikte bijna alles inkeer op alleen de straaltjes sperma die langs de mondhoeken van haar gezicht af liep likte ze daarna pas weg wat een lekker gezicht is dat. Ik deed een condoom om ze was wel aan de pil maar goed je kent mekaar nog niet ze lang om dat risico te lopen zodat het straks papa Stefan is en daar hebben we geen zin maar in haar wel. Ze was al zo nat dat mijn lul de eerste keer al gelijk haar kut ging en ik bleef maar stoten was toch al een keer klaar gekomen dus de tweede duurde nog even voordat ik weer klaar zou komen we gingen verder ik pakte haar van achter op zijn hondjes wat zij echt lekker vind en terwijl ik aan het stoten ben blijf ik haar borsten en tepels masseren.
Ze vroeg aan mij of we niet anders konden gaan staan een andere positie is zei tegen is goed ze ging toen boven op mijn lul zitten toen bleef ze maar op en neer wippen totdat ze kwam ik was alleen nog niet gekomen voor de tweede keer wat eigenlijk wel jammer was maar daar wis ze nog wel wat op. Ik moest van haar haar anaal ontmaagden dat liet ik me geen twee keer zeggen ik ram mijn pik ineenkeer achter in haar kont. Hij ging er in een keer in wat een hevige schreeuw van haar opleverde en naar een paar keer flink stoten in haar kont waar het zo lekker nauw is kwam ik klaar. Zij zei tegen mij later dat ze dat zo lekker vond in haar kont klaar-komen want dan voelde ze de warme sperma diep in haar strakke kontje en daar word ik zo geil van.
We hebben ons daarna aangekleed en zijn weer naar binnen gegaan we hebben nog enkele uren heerlijk gefeest. Heb toen heb ik haar naam gekregen die wist ik voordat ik naar buiten ging nog helemaal niet ze heette anita na dat de discotheek dicht ging ik met de bus terug en zij ging met me mee het was erg druk in de bus je kon niet meer zitten ja ik wel maar anita niet meer hahaha maar goed ze ging dus bij me op schoot zitten ja ben wel een heer maar ben niet alleen heer want mijn jonge heer begon alweer te groeien ze had geen string meer aan en nu zat ze met haar poes over mijn pik heen en weer te schuiven ik kreeg een steeds stijvere en toen zei ze tegen mij haal en er maar uit en schuif en er maar in zo gezegd zo gedaan dus nu had ik mijn pik in haar kut en waren op en neer aan het gaan zonder dat iemand het merkte in de bus nu je kunt wel nagaan hoe geil we waren.
We moesten nog een kwartier rijden met de bus dan waren we thuis we zaten nog maar met 4 man in de bus 3 meiden 1 jongen toen zei anita ik wil je hier en nu en ik pakte haar vast was haar van achter flink aan het stoten midden in de bus die twee andere meiden waren elkaar aan het vingeren midden in de bus en die kwamen klaar door naar ons te kijken wat ons weer extra opwindend is. De bus had het eindpunt bereikt en we gingen naar mijn huis. We waren erg moe van de sexpartij in de bus dus we besloten naar een stevige vrijpartij te gaan slapen ik heb dus een twee persoonsbed dus daar kun je heerlijk in slapen met zijn tweeen smorgen om een uur of 10 staat mijn zusje bij het bed mijn zusje is 18 het is mijn tweeling zusjes andrea en vraagt aan mij wie is dat die naast je ligt en ga je nog mee naar oma want mama vroeg dat of je nog mee ging.
Ik antwoordde haar ik ga niet mee naar oma en die meid hiernaast is Anita en stelde antina voor aan mijn tweelingzus die er trouwens ook wezen mag met haar 1.70 lang en Cup c en haar lieve bruine ogen en haar mooie bruine lokken maar goed ze is wel me zus. Ik besloot op te staan maar had er niet meer aangedacht dat ik niks meer aan had dus stond ik in volle glorie voor mijn zusje (twee minuten na mij geboren) nog wel in slappe toestand mijn zusje weet echter niet hoe ze de situatie moet aanpakken en staat mijn lul aan te staren en zegt dan:”Is dat alles” ik voel me best wel genaaid door mijn zusje en zegt tegen haar ja dat is alles maar als hij groot en sterk is kan hij ook alles wat jij of Anita ermee wilt doen aan. Mijn zusje knielt voor me neer en begint me zachtjes te pijpen ze likt heel traag langs mijn eikel heen. Ik vraag aan haar wat doe je nu ze zegt tegen mij ik wil hem in stijve stand ook wel even zien.
Ze gaat door met pijpen ze likt heel langzaam langs mijn eikel. Daarna hapt ze mijn hele pik in haar mond en begint tergend langzaam te pijpen ik voel mijn orgasme opkomen en zeg tegen haar. Doe rustig ik kom bijna en zij zegt weer ik ga door totdat je komt. Ik hoor gekreun achter me en daar ligt Anita met haar benen wijd zichzelf te vingeren ze doet haar lippen uit elkaar en streelt haar clitoris in een rustig tempo ze aait heel langzaam over haar poes heen die al helemaal glinstert met haar andere hand is ze haar borsten aan het masseren vooral haar tepels hebben het zwaar te verduren ze gaat steeds over haar tepels heen en knijpt er dan zachtjes in maar in tussen word ik gepijpt. Ze heeft haar mond compleet om mijn eikel gesloten met haar handen masseert zij mijn ballen en ik kom nu toch wel en spijt alles in haar mond ze moet echt goed slikken om alles door te slikken maar het meeste lukt wel aardig maar er komen twee straaltjes sperma van uit haar mondhoeken naar benenden druipen.
Anita is ondertussen ook heerlijk klaar gekomen en is nu weer aan het bijkomen mijn zus gaat naar beneden toe naar Mama want die gingen naar oma heen.
Aantal keer gelezen:
284
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)