Spannendverhaaltje.nl

Schoonmoeder als alternatief

-
16-08-2010
Mijn vriendin zit sinds maart van dit jaar in de bak. Daar balen we flink van, aangezien we gewend waren om iedere dag een potje te neuken. Ze moet nog tot december zitten, dus voorlopig zit er dan ook niets in op dat gebied. Inmiddels stond ik al weer bijna 3 maanden droog, tot gisteren. Het volgende is namelijk gebeurd: Gisteren in de middag ben ik samen met mijn schoonmoeder mijn vriendin gaan opzoeken in de gevangenis. Op zich niets anders dan anders, want we gingen vaker samen op bezoek. Nadat we Priscilla (mijn vriendin), hadden bezocht, zijn we richting huis gegaan. Tijdens de rit naar huis begon echter een bepaalde spanning te ontstaan, die met name werd veroorzaakt door mijn schoonmoeder. "Hoe voelt dat nou, om al 3 maanden alleen te zijn?" vroeg ze me. "Waardeloos natuurlijk, ik ben blij als ze weer vrijkomt" zei ik.
"Ben je Priscilla wel trouw gebleven?" vroeg ze me. Ik reageerde vrij verbaasd. "Natuurlijk", zei ik vol overtuiging. "Tja, ik kan me voortstellen als je een tijd niet meer geneukt hebt dat je op springen staat" zei mijn schoonmoeder zonder te blikken of te blozen. Ik kreeg het nu wel een beetje warm van haar opmerkingen. "Je wordt nu wel erg persoonlijk" zei ik tegen haar. "Ik ken je echt wel langer dan vandaag en we hebben toch geen geheimen voor elkaar" zei ze. "En trouwens, je neukt met mijn dochter en ze verteld me bijna alles, zo ook dat ze je nu erg mist". Inmiddels waren we bij mijn huis aangekomen. "Laten we er maar over op houden en kom maar binnen om wat te drinken", zei ik. Mijn Schoonmoeder stemde in en ging mee naar binnen. Eenmaal binnen ging Inge (mijn schoonmoeder)op de bank zitten met een tijdschrift. Ik ging naar de keuken om koffie te zetten. "Wat heb je erin" riep ik naar de kamer. "Alles erop en eraan" kreeg ik als reactie terug. Ik zette voor zover alles klaar en starte het koffiezetapparaat. Toen ik in de kamer kwam, zag ik dat Inge de schoenen uit had gedaan, waarna ze haar voeten op de salontafel had gelegd. Ik ging in de stoel tegenover haar zitten. "Als je niet bent vreemdgegaan dan zul je behoorlijk geil zijn, of niet soms"? vroeg Inge me ineens.
Ik stond perplex en wist niet hoe ik moest reageren op deze onverwachte intieme vraag. "Weet je geen antwoord"? " eens kijken wat voor antwoord je hier op hebt". Op dat moment deed Inge haar rok, die normaal gesproken getailleerd tot op haar enkels valt, omhoog, waardoor ik tegen haar onderbroek aan kon kijken. Ze had een normale witte katoenen slip aan, maar door haar dikke poeshaar stond de slip vrij bol en kwam het haar er aan de zijkant wat tussenuit. "Nou, wordt je hier niet geil van" zei ze zelfverzekerd, terwijl ze zachtjes over haar slipje begon te aaien. Ik werd hier inderdaad behoorlijk geil van, met name omdat mijn schoonmoeder een zeer aantrekkelijke vrouw is voor haar 47 jaar. Ze heeft een volle DD-cup, is 1.70 lang en weegt rond de 65kg, verder heeft ze een mooi en stevig gebruind lichaam. Ik had al vaker gefantaseerd over Inge, zelfs voordat Priscilla in de gevangenis zat. Aangezien ik al 3 maanden geen poesje meer had gehad, stond mijn pik op springen bij het zien van haar poes, die gevangen zat in een strakke slip. "Ik zie dat je pik begint te stijgen" zei Inge tegen me. "Tien tegen een, dat niet van me af kan blijven" zei ze. Op dat moment ontdeed ze zich van haar witte slip, zodat ik haar volbehaarde dikke poes kon aanschouwen. "Dat ziet er goed uit" zei ik, waar voor Inge uit viel op te maken dat ik in was voor een avontuur. "Zo mag ik het horen, want je wil me toch niet zeggen dat je van plan was om tot december je pik in je broek te houden", zei Inge.
Inge deed haar rok en topje uit, zodat ze volledig naakt voor me stond. Ze had prachtige borsten... en die poes... wat zag die er lekker uit. "Tjonge jonge, wat ziet jou poes er supervies uit" zei ik in m'n geilheid. "Jaaah, da's nog eens wat anders dan die kale kut van Priscilla" zei Inge. "Kom, kleed je uit" zei Inge. Ik kleedde me helemaal uit en stond volledig naakt met een recht opstaande pik tegenover m'n schoonmoeder. "Die pik mag er wezen, Priscilla mist behoorlijk wat" zei Inge, waarna ze bukte en met haar tong over m'n eikel begon te likken en te draaien. Langzaam nam ze m'n volledige pik in haar mond en begon met lange halen te pijpen. Ze varieerde van snelheid en zoog soms hard en zacht. Ik hield het niet meer. Maar net op het moment dat ik moest klaarkomen, stopte ze ermee en haalde mijn pik uit haar mond. "Nu mag jij mijn poes eens lekker verwennen"zei ze. Dit liet ik me geen 2 keer zeggen en ging op m'n knieen zitten. Inge ging voor me liggen op de bank met haar benen wijd. Haar poes was drijfnat en omdat ze zoveel schaamhaar heeft, zat er behoorlijk wat vocht tussen de haren. Bij het zien van deze ordinaire vunzige kut, kreeg ik een staalharde paal, waarna ik begon mijn schoonmoeder een stevige likbeurt te geven. Ik likte erop los en na een seconde of 30 kwam Inge al behoorlijk heftig klaar.
Bij mij kwam er ook behoorlijk wat voorvocht uit m'n lul, omdat de geur en het uiterlijk van Inge's poes van uitzonderlijke klasse waren. Om eerlijk te zijn, vond ik de poes van m'n schoonmoeder de lekkerste die ik ooit gelikt had. Na Inge te hebben klaargelikt stond ik op, waarna ik mijn keiharde pik in haar dikke kut schoof en ging daaropvolgend met harde stoten op en neer in haar heerlijke warme, natte neukgrot. Na even te hebben gestoten, kwam Inge met een harde gil voor de tweede keer klaar. Ik pakte haar stevig beet en draaide haar om op haar knieen. Toen ze gebukt voor me stond stak ik mijn pik wederom in haar vieze kut en begon weer op volle kracht te stoten... Snel ...langzaam en diep... snel.. enz. Weer kwam ze klaar op mijn nog steeds harde pik. "Neuk me in m'n kont" zei Inge tegen me. Ik haalde m'n pik uit haar drijfnatte afgeneukte poes en stak deze langzaam in haar kont. Een heerlijk strak brandend kontje overigens. Ik begon weer te stoten in variabel ritme. Inmiddels waren we bezweet van het neuken en de en de geur van sex was goed te ruiken. Het stoten in haar kont ging steeds harder en harder. Ze gilde het uit van genot. Toen ik bijna klaar moest komen haalde ik mijn pik uit haar kont en stak deze weer direct in haar poes, waarna ik met heftige diepe stoten klaar kwam in de poes van m'n schoonmoeder. Voldaan lieten we ons neerploffen op de bank. Dit was de beste neukpartij die ik ooit had gehad. Inmiddels heb ik vandaag weer kontakt gehad met Inge. We hebben afgesproken, dat zolang Priscilla vastzit, we regelmatig onze neukpartij zullen herhalen, aangezien het een 'zwaar' leven is, wanneer je vriendin in de bak zit. Lonely
Aantal keer gelezen:
674
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)