Spannendverhaaltje.nl

Schoolse streken

-
21-10-2010
Mijn vrouw zit in de ouderraad op de basisschool van onze dochter. Derhalve doet ze veel werk hiervoor en is ze dus veel uren op de school.
De locatiedirecteur was net een half jaar weer terug op school na een inzinking omdat zijn vrouw was weggelopen. Hij had dan ook al meer dan een jaar geen sex meer gehad.
Hoewel ik het verdacht vond dat ze alweer naar school was, ging ik er van uit dat te vertrouwen was.
Maar toen ik onverwacht (het was inmiddels ruim een uur na schooltijd) haar wilde ophalen, zag ik nog net de gordijnen dicht gaan en het licht werd gedempt. Verdacht dacht ik nog.
Ik sloop zacht naar het raam en luisterde af wat er aan de hand was.
Al gauw hoorde ik ze zoenen en smakken, en door een spleetje in de gordijnen zag ik ze elkaar de kleren uittrekken.

Nu was ik al geil bij de gedachte haar eens te zien neuken met een ander ik had toch een vreemd gevoel in mijn buik.
Al gauw zag ik hoe hij haar borsten hard en de tepels stijf aan het likken was. Hij deed zijn kleren en onderbroek uit, mijn god wat een enorme paal. Geen wonder dat mijn vrouw een druipende kut had. Hij dook tussen haar dijen en likte alsof zijn leven ervan af hing. Zij pijpte de enorme paal tot hij zijn eerste sperma over haar tong, borsten en gezicht liet lekken.

Vervolgens neukten ze la sbeesten zij gilde dat de paal zo ongeloofelijk hard en groot was. Hij scherde haar kutlippen bijna uit elkaar. Na dat zij al drie was klaargekomen spoot hij wederom een enorme hoeveelheid sperma in haar lekkende kut.

Thuis heb ik haar uit pure jaloezie ook maar eens geneukt.
Niemand neukt haar zonder dat ik het thuis stilletjes overdoe.

Bas
Aantal keer gelezen:
576
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)