Spannendverhaaltje.nl

Schoolreisje

-
16-08-2010
Ik denk nog vaak terug aan mijn universiteit tijd en zeker aan een bepaald jaar. In dat jaar was ik 19 geworden en gingen we op schoolreisje. Niet zomaar een reisje nee wel 4 dagen in huisjes en wel in Limburg. We gingen met 4 meiden, allemaal 18, in 1 huisje. alle anderen werden ook over een aantal huisjes verdeeld. Voordat we gingen hadden we al de grootste plannen gemaakt. En nu was het eindelijk zo ver. We stonden met de hele klas op de bus te wachten en bij aankomst ervan stormden we de bus. De reis naar Limburg verliep vlot en we hebben heel wat afgelachen onderweg.
We kregen een mooi huisje toegewezen en we gingen meteen op onderzoek. Er was een woonkamer en er waren twee slaapkamers. Eerst hebben we de inrichting een beetje veranderd. In 1 slaapkamer hebben we de bedden gezet de ander gebruikten we als slaapkamer en zodoende hadden we de 4 matrassen op de grond gelegd. De koffers waren uitgepakt en we waren er helemaal klaar voor. We moesten ons verzamelen voor een bezoek aan een museum maar dat zou voor die dag het enigste zijn. Toen we terugkwamen mochten we onze tijd verder zelf indelen. We gingen ons huisje in deden de deur alvast op slot en alle gordijnen dicht. Lekker knus.
Wie ging er als eerste de douche testen. We kwamen er niet uit en besloten met zijn allen tegelijk te douchen. Net als na de gymles. Anders als bij gym waren we nu natuurlijk maar met zijn vieren. Ik, Petra, Nienke en Marjolein. We trokken vlug onze kleren uit en liepen de badkamer in. Wie wil mijn rug wassen riep ik luid. Ja zei Nienke meteen we kunnen elkaar wel wassen lekker makkelijk. We besloten dat Petra en ik elkaar zouden doen en Nienke en Marjolein ook bij elkaar. We moeten wel alles wassen anders is het niet echt giechelde Petra.
Ik nam een washandje en smeerde er zeep aan, kom maar hier Peet je bent aan de beurt. Petra ging voor me staan met haar rug naar me toe. Ik begon zorgvuldig haar rug in te soppen. Alles zei je toch he Peet. Jahaa alles. Ik begon haar billen te wassen en ging verder met haar benen. Petra draaide zich vlug om zodat ik de voorkant kon doen. Ik wreef met de was hand over haar borsten en haar buik. Dus ook tussen je benen? Ja joh dat hoort toch ook bij alles. Ik sopte lekker bij Petra tussen haar ben en ze zei wel goed doen hoor. Toen ik Petra had gewassen was ik zelf aan de beurt. Nog nooit was ik door iemand anders dan mezelf gewassen maar ik vond het erg lekker. We hadden alleen oog voor elkaar en vergaten Nienke en Marjolein helemaal.
Tijd om af te spoelen gilde Petra. Ik pakte de douche kop en sproeide haar weer schoon. Ik knielde voor haar en vroeg Peet haar benen wijd te doen. Ik richtte de straal tussen haar bene om het sop weg te halen. Wow gilde Petra dit voelt lekker. De douche had een vrij harde straal en die kreeg ze vol op haar poesje. Het tintelt het tintelt jubelde ze. Doe bij mij is dan Peet vroeg ik. Ze pakte de douch en zette de straal er bij mij op. Ik werd heel gevoelig van onder en het gevoel werd te lekker zodat ik de straal wegduwde. Marjolein en Nienke hadden inmiddels ons voorbeeld gevolgd en gilden het uit. Toen we eindelijk klaar waren met douchen droogden we elkaar af en liepen de warme kamer weer in.
Omdat alles anders moest dan thuis besloten we om ons gewoon niet meer aan te kleden. We gingen gewapend met drinken en chips lekker in onze slaapkamer op de matrassen zitten.Petra riep dat het tussen haar benen anders dan anders voelde na die douchestraal. Ja zei Marjolein dat is niet zo gek. Marjolein was als enige van ons wel is met een jongen naar bed geweest en had er dus verstand van. Je had door moeten gaan tot het lekkere gevoel kwam klaarkomen weet je wel. Ja maar om nu die douche weer in te gaan daar hadden we dus geen zin in.
Ik doe het ook wel eens zelf zei marjolein. Doe voor riepen we in koor. We gingen vol spannin om marjolein heen zitten. Marjolein ging op haar rug liggen en deed haar benen wijd. Kijk zo moet het. Ze stopte haar vinger in haar gaatje en wreef zachtjes. Steeds duwde ze haar vinger even naar binnen en liet toen trots haar natte vinger zien. Met diezelfde natte vinger begon ze nu over haar klitje te wrijven. Vol verbazing zaten we te kijken. Haar poesje glom van de nattigheid. Dat wil ik ook wel als het lekker is zei Petra.
Kom maar hier zei Marjolein ik doe het wel even voor. Voorzichtig stopte Marjolein haar natte vinger in Petra. Aaaaaahhhh krijsde Petra dat is heftig. Ze begon nu ook over haar klitje te wrijven en Petra lag te kronkelen op bed. Ik keek naar Nienke en ze deed haar benen al voor me wijd. Mijn vinger is toch nog niet nat riep ik. Gewoon even in je mond stoppen eerst zei Marjolein. Ik stopte mijn wijsvinger in mijn mond zoog er even aan en duwde hem bij Nienke naar binnen. Nienke begon zacht te kreunen Ik bedacht een goed plan en stopte mijn andere wijsvinger in mijn mond en gebruikte die om over haar klitje te wrijven. Marjolein zei dat als je dit niet met je vinger maar met je tong deed het nog lekkerder was.
We hadden net gedouched dus vies waren we niet en voorzichtig likte ik aan het klitje van Nienke. Ze gaf wilde kreten en klemde haar dijen om mijn hoofd. Oh ja Oh ja ik voel het schreeuwde ze uitgelaten. Voor ik er erg in had sproeide haar poesje recht mijn mond in. En toen ik weer wilde likken schokte haar hele lijf. Petra was weer een beetje bijgekomen en wilde mij wel helpen. Voorzichtig haalde ze mijn lipjes uitelkaar en likte ertussendoor. Ik kreeg een warm gevoel van binnen. Helemaal toen ze mijn klitje begon te likken. Ik kwam heerlijk klaar en mijn ogen draaiden in mijn hoofd. Nienke had inmiddels Marjolein gedaan en we lagen uitgeput op de matrassen. Dit is natuurlijk nog niet echt neuken begon marjolein.
Kijk er moet natuurlijk ook een piemel in passen. Ze pakte een cola fles en duwde hem langzaam naar binnen. Dat ze dit vaker had gedaan moest haast wel want dit zagen wij dus niet zitten. Eigenlijk hebben we dus gewoon jongens nodig zei ik giegelend. Er werd op de deur geklopt, dames doen jullie zo ook het licht uit. Het was onze Engelse leraar die kwam controleren. Hem moeten we hebben zei Marjolein. Onze Engelse leraar,Pim, was inderdaad wel een stuk en nog niet zo oud. Kom je nog even binnen vroeg ik spontaan. Ik kom zo even mijn ronde afmaken. Snel trokken we een badjas aan en na 10 minuten klopte Pim op de deur. Zo dames jullie zitten er luchtig bij vanavond.
We hadden geen zin om ons aan te kleden zei Petra snel. Iets drinken Pim vroeg ik. Hij lustte wel een glaasje cola. Toen ik het inschonk keek hij even in het rond en zag onze knusse slaapkamer. Gezellig hoor zei Pim. Zullen we dan in de slaap kamer zitten zei Nienke. Na een kleine aarzeling stemde Pim in. We gingen om Pim heen zitten. Pim had zijn schoenen uitgedaan en keek ons aan. Het is hier zeker erg warm zei hij. Hij trok zijn trui uit en zat nu in zijn hemd. Heb je een vriendin Pim. Pim vertelde over een stuk gelopen relatie en om hem te troosten sloeg ik mijn arm om hem heen. Dank je Angela.
De andere drie doken nu boven op hem en we riepen wij troosten je wel hoor. Pim wist zich geen raad en probeerde overeind te komen. Zijn handen graaieden in het wilde weg en had hij steeds onze borsten te pakken. Marjolein deed een greep tussen zijn benen en zei meteen oh sorry Pim maar liet haar hand gewoon op zijn kruis liggen. Door al dat gewoel waren onze badjassen open gegaan en had Pim zicht op 4 paar mooie jonge borsten. He Pim je krijgt een stijve gilde Marjolein. Dames dit kan eigenlijk niet hoor ik ben jullie leraar. Met alle lef die ik kon verzamelen drukte ik mijn mond op die van Pim en kuste hem teder.
Tot mijn verbazing beantwoordde Pim dit met een lekkere tongzoen. Toen de meiden dit zagen gingen alle badjassen uit en werd Pim z'n broek vakkundig uitgetrokken. Daar lag Pim in zijn blote piemel tussen 4 meisjes. Dit gaat te ver dames. Marjolein degene met ervaring begon aan de piemel van Pim te likken waardoor hij alle tegen werking maar opgaf. Toen Marjolein ophield rolde hij over me heen en stak voorzichtig zijn harde piemel in me. Alsof hij niet mijn eerste was kreunde ik hard, oh ja Pim ga door heerlijk, Nadat hij een aantal keer zijn piemel door mijn kleine poesje had laten gaan ging hij over naar Petra en zo kwamen we allemaal aan de beurt. Hij rustte even uit en deed nog een rondje. Nog steeds was Pim niet klaargekomenToen hij voor de derde keer zijn piemel in me stak zei hij zacht ik ga klaarkomen bij je Angela.
Zijn bewegingen werden steeds sneller en met een oerkreet spoot hij alles in me. Hij ging op zijn rug liggen en we staarden naar zijn plakkerige piemel. Marjolein pakte hem vast en begon er mee te spelen. Tot onze verbazing zagen we zijn piemel weer groeien en nu was Petra aan de beurt. Pim neukte haar net zolang tot hij klaarkwam. Nu ging ik ermee speel en stoer stopte ik zijn piemel in mijn mond. Ik proefde de sperma en vond het niet eens heel erg vies. Okk Nienke en Marjolein kregen nog een lading van hem maar toen was Pim echt uitgeteld. Terwijl we nog wat zaten te dollen zagen we dat Pim in slaap was gevallen. We besloten lekker bij hem te gaan liggen en deden het licht uit.
Ik werd de volgende morgen als eerste wakker en opende ook Pim zijn ogen. Shit heb ik hier geslapen zei hij geschrokken. Rustig maar het is pas 6 uur zei ik. Het was wel erg fijn gister Pim. Dank je Angela. Ik deed mijn hand onder de dekens en pakte zijn piemel. Hij kan der wat van zei ik met een lach. Ja nu even niet meer hoor. Jammer antwoordde ik teleurgesteld maar je hebt je mond toch nog. Alleen als je de anderen niets zegt zei Pim. Hij verdween onder mijn deken en begon me lekker te likken. Ik hiekd het kussen op mijn hoofd om niet teveel lawaai te maken. Toen ik klaar was gekomen kleedde Pim zich snel aan en verdween. Na die avond hebben we het niet meer met Pim gedaan. Later toen de schoolreis al weer voorbij was had Pim een andere baan gevonden. en hebben we nooit meer iets van hem gehoord. Maar we hebben gelukkig nog wel de herinnering.
Aantal keer gelezen:
530
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)