Spannendverhaaltje.nl

Schoolreisje naar het buitenland

-
16-08-2010
Iedereen verheugde zich op het aankomende schoolreisje. Het is gebruikelijk dat de 4de klas naar Engeland gaat. Voor de meesten was het erg spannend en vooral voor mij want ik zou nu voor de eerste keer Engelse grond aanraken. We moesten met groepjes van 3 personen bij gastgezin. Ik zat in een groepje met 1 meisje en 1 jongen: Kim en Michael. Kim was, als je dr zag, niet het mooiste meisje van de klas maar ze had een heel mooi lichaam en een goed karakter. Ik zat dus in de bus vanaf de Engelse haven naar ons gastgezin. Ik wilde lekker alleen zitten dus niemand ging naast me zitten. Toen we ongeveer nog 30 minuten moesten rijden kwam Kim naast me zitten. Ik had daar helemaal geen benul van, want ik zat lekker naar mn muziek te luisteren totdat ze mn hand pakte. Ze hield hem een beetje achter onze ruggen zodat niemand het zou zien dat wij hand in hand zaten.
Ik trok mn hand weg bij dr en ze was verbaasd dat ik dat deed. "we zitten tenslotte bij elkaar in het huis" zei ze. Ik begon meteen met de gedachte dat ik haar even stiekem in de badkamer een beurt gaf. Oh wat zag die gedachten er goed uit maar toen ik in de bus zat dacht ik nog dat zoiets nooit zo gebeuren. Er begon in de bus al een bobbel in mn broek te komen en ik zat de rest van de busreis dus erg ongemakkelijk want niemand mocht het zien. Eenmaal bij het gastgezin aangekomen moesten we naar boven onze spullen een beetje op orde brengen en daarna kregen we wat te eten. Er waren 2 slaapkamers en de ene kamer was voor 1 persoon en de andere voor 2 personen. Ik zei meteen dat ik in de 2 persoonskamer wilde. Kim vertelde Michael dat zij wel de eerste nacht in de 2 persoonkamer wilde en dat Michael en Kim zouden ruilen van kamer.
Nu had ik weer de gedachten bij mezelf, toen ik op mn rug in bed lag, dat ik haar lekker aan het verwennen was in de badkamer. Weer ontstond er een bobbel in mn broek. Terwijl ik al bijna sliep kwam Kim op de rand van mn bed zitten. Tot mn verbazing had ze alleen een slip en een BH aan. Oh dacht ik, was heb ik toch weer een geluk. Ze zag door de deken heen, want die stond een eindje omhoog, dat ik een stijve had. Mn broekje wordt nu wel erg krap dacht ik bij mezelf en Kim kroop bij me in bed. Ik liet dat wel toe want misschien kwam het er nu wel van wat we waren biede 16. Ze ontdeed me van mijn broekje en begon me ze pijpen. Oh wat was dit lekker zeg en ik begon zachtjes te kreunen. Ik vertelde haar rechtop te gaan zitten zodat ik haar BH kon uitdoen en dat deed ik ook. Kim was net 18 en had misschien wel de grootste borsten van de 4de klassers en ze waren zo mooi.
Tegelijkertijd begon ze me weer te pijpen en nu met haar kutje boven mijn gezicht. Ik zag dat ze erg nat was en besloot haar slipje uit te doen en haar ook eens lekker te verwennen. Ze geniette met volle teugen en wat ging ze tekeer. Nadat ik al 2x was klaargekomen en zei 1x vroeg ze of ik haar eens hard in dr kutje wilde nemen en dat deed ik dan maar. Ze ging op dr rug liggen met dr benen omhoog. Ik stopte mn, inmiddels als grote paal van ongeveer 17cm, in dr kleine sterretje en begon haar zachtjes te verwennen. Ze kreunde nu al dus ik besloot er even wat harder in te gaan en wat verder. Even later zat mn paal er tot mn ballen in en wat ging ze lekker tekeer. Ze was intussen nog eens 2x klaargkomen en het was echt zo lekker. Kim wilde dat ik op mn rug ging liggen en dat deed ik ook. Ze ging op mn paal zitten en begon heerlijk heen en weer te bewegen en ze bukte naar voren. Toen ze bukte hing ze met haar grote mooie ronde borsten boven mn gezicht en ik ging lekker met mn tong langs die grote tepels en Kim kreunde maar door.
Het onvermijdelijke gebeurde want Michael hoorde dat we ergens mee bezig waren dus hij kwam even kijken. toen zag hij dat we aan het vrijen waren en hij kwam erbij staan. Kim stond op en knoopte Michael zn broek los die in zeer korte tijd ook een bobbel in zn broek had gekregen. Terwijl hij nu ook naakt was gaf Kim hem en tongzoen. Tijdens die zoen pakte ik zn paal vast en begon hem heerlijk te zuigen. Ik wist dat ik geen homo was maar ik wilde het toch eens proberen. Het was best lekker en Michael gaf zich helemaal over. Ik voelde dat zn lul een beetje begon te schokken en ik bedacht me dat hij klaarkwam dus ik ging nu nog ff extra door met pijpen en we kwamen tegelijk klaar. Hij spoot zn sperma ver mn keel in zodat ik het moest doorslikken en het was zo lekker.
Toen trok ik me terug zodat Michael Kim nog ff kon verwennen en dat gebeurde ook; Michael kwam nog 3x klaar en Kim nog 1x. Kim bekende dat ze het al eens eerder had gedaan, maar niet met een van ons maar dat vonden wij niet erg. Ze had ons heerlijk verwend en ik wilde dit graag nog eens doen dus de volgende dag deden we hetzelfde en dit is eeen schoolreisje dat ik echt nooit meer zou vergeten.
Aantal keer gelezen:
477
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)