Spannendverhaaltje.nl

Schoolreis Toscane 1

-
25-10-2010
Hey, ik ben Mark en ben 15 jaar,, we zijn laatst met een bepaalde groep naar Toscane geweest, ik had gehoopt dat er wel iets leuks zou gebeuren, maar nee... het tripje was nogal s, en daar in Itali liepen niet zoals verwacht bloedmooie meiden en vrouwen, maar oude mensen. Zelfs toen we een stop maakte in Milaan was het enige mooie de Nederlandse meiden en vrouwelijke docenten die meegingen...

Daarom ga ik hier vertellen een compleet gefantaseerd verhaal vertellen...

Snel pakte ik nog alles in, want morgen moest ik vroeg op. Ik moest voor 5:30 bij de school zijn, als dat niet gebeurde, gingen ze gewoon zonder mij. Het was inmiddels 23:00 en ik besloot maar te gaan slapen, wil ik morgen op tijd alles doen.

De volgende dag om 5 uur ging de bel van de voordeur, aangezien ik beneden slaap, vlakbij de deur schrok ik wakker en deed niet bepaald vrolijk open. Daar zag ik mijn buurmeisje Rachel staan, een mooie brunette van 16 jaar waar ik al sinds mijn 7de verliefd op was. Telkens wanneer mijn moeder haar ziet zegt ze later tegen mij, "Mark, toen jij haar voor het eerst zag, op de schommel in hun achtertuin vroeg je aan mij 'Mama, wat is dat? Een engel?'." Dit wrijft ze er graag in. Rachel was sinds kort bij ons op school gekomen, ze zat eerst op een andere school, maar de familie kreeg er ruzie mee. Ik vond het niet erg, want met geluk is ze bij mij in de klas gekomen. "h Rachel", zei ik terwijl ik vluchtig een kusje op haar wang gaf. "H, jij bent pas wakker of niet?" zei ze terwijl ze naar mijn gekreukte t-shirt keek en mijn haren die in de war zaten. "Ja, euh... Betrapt" greinsde ik. Rachel pakte mn hand en trok me naar mn kamer, "schiet op, ik help je wel."

"Wat is deze kamer slordig zeg?!" "Weet ik, maar dat komt omdat ik moest inpakken voor vandaag", probeerde ik mezelf te redden. "Nou, in ieder geval, doe dit maar niet op onze kamer straks." Met heel veel geluk (VAN MIJ) ging Rachel niet met haar vriendinnen op reis, die bleven in Nederland. Normaal zouden alleen jongens bij jongens op kamers gaan, en meisjes bij meisjes... Maar door het beperkte aantal kamers, met bedden besloten wij bij elkaar te gaan.. terwijl we tegen de directeur zeiden dat we elkaar al vanaf jongs af aan kennen, dus dit niet uitmaakt.Rond 6 uur zaten we met zijn alle in de bus, het was een dubbeldekker en het was overduidelijk dat er 3/4 meisjes in zaten en 1/4 jongens. Ik zat naast Rachel, ergens in het midden van het bovenste deel en we zwaaide met zijn alle vrolijk onze ouders uit. De bus vertrok en zo begon een 19 uur lang durende rit naar Toscane, met een tussenstop in Milaan. Rachel had haar Nintendo DSi meegenomen, waarmee we samen hele vage filmpjes maakte. Na 2 uur rijden werd de tv aangezet en werd 'Disaster Movie' opgezet. Naar mijn smaak een hele slechte film zonder een rode draad... Het is parodie op andere film met ongelofelijke droge humor, wat dus wel grappig kon zijn.

Inmiddels hadden we heel lang gereden en was het alweer 1 uur 's nachts. We gingen een laatste plaspauze houden en daarna zou het licht uitgaan en moesten we stil zijn voor degene die wilde slapen. Iedereen ging naar de wc en aangezien dat geen 15 minuten duurde gingen we naar het winkeltje dat er was. In de hoek zagen we twee franse mannen in de Playboy kijken. Iris, een ongelofelijk verwend nest van adelijke afkomst, die heel erg goed in talen was, pakte wat geld uit haar portomonnee en liep naar de mannen toe... "Hier', zei ze in het Frans, "Kopen, en niet kijken." Toen ze dat zei liep zag ze n man en zijn hand in zijn broek trekkende bewegingen maken, in het Frans zeiden ze "We hebben liever jou, lekkerding". Iris liep gillend weg.

Jaimy, het meisje dat sinds vorig jaar verliefd op mij is, en er ongelofelijk goed uitziet vertelde dit aan mij en Rachel, ze zat achter ons. Toen de lichten uitgingen was er nog wat gepraat. Hier en daar in de bus zaten docenten die zeiden dat we stil moesten zijn en een lang uurtje later was iedereen wel een beetje stil. Rachel was in slaap gevallen op mijn schouder, ik had mn arm om haar heen geslagen en zo zaten we onder onze deken ( het was koud in de bus ). Even later bewoog ze een beetje en haar hand viel op mijn bovenbeen, letterlijk maar een haartje verwijderd van mijn lul. Mijn lul werd meteen halfhard en ik was bang dat ze wakker zou worden, want dit zou ze dan meteen voelen. Ik deed de gordijnen van het raam een beetje open en keek naar de flitsende kleuren van auto's die voorbij raasde en de lampen. Ik kon alleen maar aan Rachel denken en na een paar lange minuten viel ik in slaap. Dromend over een huis, waar ik samen met Rachel in woonde en waar we op dat moment lekker bezig waren in bad.

Dit was deel 1, er is nog niet echt iets spannends gebeurd, maar dit was voor de introductie, en ik ben niet echt een fan van verhalen waarin na 5 regels de kleren uit zijn of zoiets...
Aantal keer gelezen:
156
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)