Spannendverhaaltje.nl

Schoolmeisjes voor controle naar de schoolarts 15

-
25-10-2010
Schoolmeisjes voor controle naar de schoolarts 15
Vakantie is officieel voorbij, maar de schoolarts was nog niet klaar het werd een lijvig rapport.
Dupon besloot eerst maar is naar Chantal te gaan voor een gesprek met haar vader, die was meestal toch thuis, dan kon hij daar de eerste gegevens van de lange vakantie noteren.
Dupon belde aan, de dikke ongeschoren man trok gelijk de deur los, zo te zien waren ze net in de hal bezig geweest, de man hengelde snel zijn pik in de broek.
‘’Ahum u bent het, de schoolarts!’’
‘’Ik stoor toch niet?’’, zei de arts.
‘’Nou nee, wij waren net klaar!’’, de arts zag ook het rood harige sletje Chantal in de gang, het geil liep haar nog uit de mond en het sperma was zichtbaar op haar geile smoel, die heeft moeten pijpen in de hal.
‘’Ik kom met jou vader praten over het rapport, kan ik even binnen komen?’’
‘’Komt u maar binnen!’’, bromde de vader.
‘’Hoe is het de laatste weken gegaan met de seks?’’, viel hij gelijk maar met de deur in huis.
‘’Nou ze is zo geil als een bossie siepels!!’’, zei de vader, nog ligt nakreunend, dat geile bekkie van zijn dochter Chantal zat een minuut of twee geleden nog om zijn pik.
‘’Chantal?’’ ‘’hoe vaak ben jij door jouw vader geneukt, nadat ik de eerste keer bij jou thuis ben geweest!’’
‘’No phoe, denk toch zeker wel dertig keer in de vakantie, en ik moest elke dag pijpen, was net ook net klaar met een pijp beurt!’’
‘’Ja, dat is nog te zien!’’, lachte de school arts.
‘’Trek je T-shirt is omhoog?’’ ‘’Je tietjes zijn iets groter geworden, He?, en je hebt een klein buikje gekregen!’’, de arts noteerde dat, en schreef er achter, ZWANGER!
‘’Dat sport ik er wel weer af!’’, zei Chantal, die doordat ze trouw de pil had geslikt geen moment aan zwangerschap dacht, en haar vader ook niet, want die wist dat Chantal de pil slikte, het medicijn die ze geslikt had om de werking van de pil ongedaan te maken heeft prima gewerkt, constateerde de school arts.
Dupon kneep Chantal in haar tieten, ‘’mmm lekker stevig, Chantal’’, en Chantal die ook weer een kort rokje aan had zodat haar volle dijen mooi uit kwamen wat de arts niet onberoerd liet, gezien zijn groeiende de bult in zijn broek.
‘’Jij bent ook zo geil als een bossie siepels!’’, zei ze, en wees naar zijn omhoog schokkende pik.
‘’Jij bent een geile opwindende slet, Chantal!’’
Dupon keek haar vader aan, ‘’Ja, ja neuk haar maar’’, hij liep de keuken in voor een biertje en ging in de kamer zitten uithuigen.
‘’Kom Chantal, mee naar de keuken!’’, zei de arts geil.
Chantal liet zich in de keuken betasten, en ze werd tussen de dijen gegrepen.
‘’Je bent vochtig geile tiener hoer!’’
‘’VUILE VIEZE LOOPSE TEEF!!’’
‘’Slipje naar beneden sletje en je benen wijd!’’
Chantal deed wat haar gevraagd werd, het klopte wel ze was ook nat en gewoon een geil hoertje, ze wilde zich nu ook gewoon laten neuken voor geld, kon ze leuke dingen kopen, dat ze over een aantal maanden een kinderwagen moest aanschaffen, daarvan was ze niet op de hoogte, het vertrouwen in de pil was grenzeloos.
Dupon greep haar in de nek en drukte haar voorover op het aanrecht zijn harde schacht zette hij met zijn andere hand voor haar natte naai spleet en schoof, m ruw naar binnen, wat een geil strak kutje had dit snolletje toch ook, met genoegen dreef hij zijn lul door haar geil naar binnen, en begon haar met diepe halen te nemen.
De arts hield haar stevig in de nek vast en neukte haar grof, dit al zwangere sletje was erg lekker!Moeder van Chantal liep de keuken in, ‘’Moet dat hier ook al?’’, zei ze, ze pakte twee biertjes en liep weer naar de kamer.
‘’Moet dat geneuk ook al in de keuken, en waarom neukt die vent haar?, betaald hij daarvoor of zo?’’
‘’Nee, dat heeft met dat grootschalige onderzoek te maken!’’
‘’Ja, ja onderzoek, jullie met jullie geile pikken kunnen niet van die sletjes afblijven, dat is het!’’
Dupon neukte gewoon door, hij was te geil nu hij zijn harde lul diep in haar heeft zitten.
Chantal kreunde haar geil liep haar al langs de dijen en werd langs de stotende paal naar buiten geperst, ze kwam als eerste klaar en gilde het huis bij elkaar, ‘’Jaaaa, jaa mmmmm ach, huhuhuhu!!’’’
‘’Kan dat wat minder??’’, hoorde ze vanuit de kamer, de arts hield het niet meer en zijn geil schoot uit zijn buis en spatte diep in Chantal, s kut.
‘’Ooohhhhhh, wat lekker…!’’, kreunde hij, ‘’Ik wil jou ook wel betaald neuken hoor als het rapport klaar is!’’, hij had wel zin om het zwangere sletje aan zijn pik te rijgen terwijl haar tieten langzaam groter werden en haar buikje boller.
De arts wilde best een van de zwangere sletjes voor zichzelf thuis hebben, hij was dan ook benieuwd of er nog een het huis uit geschopt zou worden.
Chantal kreunde nog, de pik gleed uit haar kutje en een kwak geil kwam er achteraan, de arts veegde met een keukendoek het geil van zijn pik en frommelde het ding weer in zijn broek.
‘’Zal er over nadenken’’, zei Chantal, over zijn aanbod tot betaald neuken.
Dupon groette iedereen en verliet verzadigd het huis en reed gelijk maar naar zijn kantoor om de gegevens te verwerken, twee waren er in ieder geval al zwanger, Laura was het verst heen omdat haar pa Peter al eerder was begonnen toen ze nog geen pil slikte.

Nu we het toch over Laura hebben, Laura kreeg al een aardige buik en haar tieten stonden strak, een flinke ruzie tussen Laura en haar moeder was gaande.
‘’Nee mama, die buik komt door de vakantie, dat gaat wel weg?’’
‘’JIJ bent zwanger!!!, je denkt toch niet dat ik gek ben?’’’, schreeuwde haar moeder.
‘’Ik zwanger?, hoe kan dat nou, ben met de pil begonnen in de vakantie!’’
‘’Waarom moest jij aan de pil dan?, je hebt geen eens een vriend!’’
Laura reageerde hier niet op, ze wist ook wel dat ze geen vriend had, en dat de pil er voor was dat haar vader haar kon neuken, ze wist ten eerste niet dat ze al te laat was met de pil en ten tweede dat zij ook de anti medicijnen had ingenomen, en een beetje dom ook want ze was in de vakantie ook niet ongesteld geweest.
‘’Jij bent niet ongesteld geweest tantetje!’’, zei haar moeder, ‘’Jij bent zwanger, van jouw vader loopse teef!!’’
‘’Hoe kom je daar nou bij!’’, probeerde ze nog.
‘’Al die vieze slipjes vol met sperma van hem, ik weet het gewoon zeker, VIEZE HOER!!’’, en zei ging haar koffers pakken, toen ze met de koffers het huis verliet kwam Peter haar man net aanrijden, hij zag zijn vrouw met twee koffers de straat uit lopen?.
Peter kwam binnen en trof een huilende Laura.
‘’Wat is er meis??’’, riep hij.
‘’Mama zegt, dat ik ZWANGER ben van jou?’’ ‘’Zegt ze dat!’’
‘’Ja’’, en ze gaat naar haar moeder terug en wil jou nooit!!, meer zien’’
‘’O, jeetje, nou we reden ons toch wel, He?’’
‘’Ik ben toch niet zwanger?, paps, ik ben toch aan de pil!’’
Peter wilde de boot nog even afhouden tot ze aan de evaluatie toe waren van het school onderzoek, ‘’Nee hoor je bent niet zwanger!’’, maar hij wist wel beter.

Het zou her en der nog wel meer uit de hand lopen, dat zat er in.
Mecmets home, twee dagen nadat Aicardia door haar werkloze broer Achmed geneukt was.
Aicardia was nu boven bezig de ramen te lappen, terwijl haar moeder beneden met het eten bezig was Kebab en kip stond er op het menu.
Achmed komt thuis groet zijn moeder en loopt gelijk met een harde pik in zijn broek naar boven, op de ouder slaapkamer trof hij zijn zusje aan die op een trapje stond, hij kon haar zo onder het korte rokje kijken.
‘’Wat jij er weer geil uit zien, zusje!’’, zei hij.
Aicardia lachte.
‘’Ik wil dat jij mij heerlijk gaat pijpen, lekker diep, net zoals die Hollandse sletjes!’’, sprak hij schor van opwinding.
‘’Laat jij je dan hoor Hollandse meisjes afpijpen, Achmed?’’
‘’Ja!, dat zijn allemaal hoeren, net als jij, kom pijp me!!’’
Aicardia klom van de huishoud trap af en stond voor hem, ze keek tegen hem op, ze greep zijn riem en maakte die los en ritste zijn broek naar beneden, ze bleef hem strak aan kijken.
Achmed, s harde pik haalde ze uit zijn broek, ze zakte door haar knieën, opende haar mond en begon haar broer zijn harde schacht af te likken, van onder naar boven en terug, ze likte zijn gezwollen eikel, en stulpte haar lippen over zijn besneden pik.
Achmed werd professioneel afgepijpt door haar, ze zoog hem diep naar binnen.
Mustafa hun vader kwam thuis i.v.m. de enorme hitte van vandaag, donderdag en er was toch geen reet te doen op het werk, was hij eerder thuis gekomen, hij groet zijn vrouw.
‘’Aicardia aan het werk gezet?’’, vroeg hij.
‘’Ja, zij ramen lappen boven!’’
Mustafa liep de trap op, de deur van hun slaap kamer stond open, hij hoorde gekreun en hij liep voorzichtig naar de deur opening, hij dacht nog even zijn dochter te kunnen betrappen terwijl ze bezig was zichzelf te bevredigen, maar??
Aicardia lag op haar knieën, haar blouse geopend zodat haar tietjes zichtbaar waren en ze pijpte haar broer Achmed.
Mustafa stond verbijstert, vastgenageld aan de grond, zijn zoon kreunde erg en stond op klaar komen, zijn dochter zoog als een volleerde hoer aan de grote pik van haar broer en keek hem daarbij zeer geil aan.
Mustafa voelde zijn eigen pik omhoog schokken, maar daar wilde hij niets van weten.
‘’Aaaggghhh, mmmm.. Aaaggggggggggghhhh!!’, kreunde Achmed luid, hij knikte door zijn knieën van het enorme klaar komen in de mond van zijn zus, Mustafa zag haar slik bewegingen maken, ze slikte het geil van zijn zoon door, ze liet de pik glippen en een straal sperma besmeurde haar geile smoelwerk.
‘’Lekker, He, grote broer!’’, zei ze lachend.
‘’OOOOwww, jaaa, jij erg geil, jij echte HOER!’’‘’Bij ALLAH????, WAT GEBEURT HIER!!’’, riep Mustafa woest.
Achmed en Aicardia schrokken zich wild, Achmed stopte gauw zijn lul in de broek en ritste hem zo snel dicht dat het velletje er tussen kwam, ‘’Au godv…!’’
Aicardia bleef op haar knieën liggen, het geil liep uit haar mond op haar tietjes en knieën.
‘’Jij echt een HOER!’’, brulde hij.
Mustafa stormde op haar af, ‘’Jij oprotten naar beneden!’’, zei hij tegen zijn zoon, die met de staart tussen zijn benen afdroop.
‘’Jij HOER, dan jij mij nu ook pijpen!’’, De vader opende zijn gulp, greep haar hoofd en ramde zijn pik diep in haar mond, ‘’Neuken zal ik jou daar!’’, gilde hij.
Mustafa nam haar woest en diep, o wat was hij kwaad, hij kwam vrij gauw klaar toen hij zijn pik in haar keel had zitten, schokkend schoot hij zijn geil er diep in.
‘’Jij huis uit, mmaaghhhhhhhhh. , jij, jij gaan maar op straat hoereren, aaggh,mmm wat lekkerrr!?’’
Mustafa hielp haar na het klaarkomen wat spullen in een tas te pakken en liep samen met haar naar beneden.
‘’Zij gaat NU huis uit!, en komt nooit weer terug!’’
De deur werd open gezet, Aicardia stond nog even besluiteloos te wachten en keek haar broer aan.
Achmed echter verzon direct een smoes, ‘’Zij heeft mij verleid mama, ze wilde mij pijpen en heeft mij verleid, bij Allah als dit niet waar is mag nou de bliksem inslaan!’’
De bliksem sloeg niet in dus was Aicardia, s lot bezegelt, ze verliet het huis, en liep wat rond in de stad, tegen de avond liep ze naar het huis van de school arts en belde aan.
Dupon was verrast de Turkse schoonheid voor zijn deur te zien staan.
‘’Wat kan ik voor jou doen?’’, vroeg hij.
‘’Mag ik binnen komen?’’
Natuurlijk mocht dat, de arts bood haar wat te drinken aan. Toen vertelde het Turkse sletje dat ze het huis was uit geschopt.’
Dupon keek naar de hemel, wat was zijn wens snel waarheid geworden, en nog wel dat Turkse geile sletje met haar lange zwarte haren.
‘’Wat is er gebeurt dan?’’, vroeg hij nieuwsgierig.
Aicardia vertelde hem dat ze van Achmed moest pijpen en tijdens het klaar komen van hem in haar mond werden ze betrapt door Mustafa hun vader, die was woedend geweest, en heeft haar eerst in de mond geneukt en toen er uit gegooid.
’’En Achmed dan?’’, ‘’Die heeft mij de schuld gegeven, ik had hem verleid zei die!’’
‘’Nou dan moet je hier maar blijven!’’’, ze kreeg een kamertje op zolder.
S, nachts voelde ze dat de arts bij haar in bed kroop haar long T-shirt optrok, haar slipje naar beneden en hij begon zijn harde lul bij haar naar binnen te stoten, hij lag achter haar en greep haar tieten en begon haar te neuken.
‘’Ik kan me nu elke dag in jou bevredigen!’, zei hij bronstig van geilheid.
‘’Elke dag de lekkerste Turkse slet van de stad, aan mijn paal!’’, kreunde hij, hij neukte haar als een bezetene.
Aicardia had geen keus, waar moest ze anders heen, gelaten liet ze hem in zich stoten en kwam klaar op de pik van de arts, neuken is best wel lekker, dacht ze.
Brullend schoot hij even later zijn geil in haar, nu had hij die dag al twee van de sletjes geneukt, wat een conditie moest hij eigenlijk wel niet hebben.
De volgende morgen mocht ze hem eerst nog pijpen voor dat ze samen naar school gingen, ze kon zo meerijden, wat zouden ze er op school niet van denken als zij bij hem uit de wagen stapte, Dupon zelf kon het niet schelen, hij hoopte maar dat ze voorlopig met hem het bed zou delen, hij wilde haar graag onderdanig gaan maken en neuken en nog eens neuken.
Ook dit gebeuren verwerkte hij in het rapport.
Peter kwam hem de situatie thuis vertellen, de arts kon de situatie bij hem gelijk meedelen, ‘’we moeten over een week of twee zeker gaan evalueren’’, zei Peter, ‘’Ik kan Laura niet langer voor de gek houden, ze ziet er gewoon zwanger uit!’’
Dupon vond het prima, hij wilde nog met de moeder van Belinda praten, en ook bij Sam een bezoekje aan de gevangenis, verder moest hij nog met Tara spreken en nog wat meer gesprekjes, maar Peter had gelijk, ze stemden af over twee weken de hele ploeg bij elkaar, ze zouden er ergens een rustig zaaltje voor huren desnoods van een padvinders groep dan kon iedereen schreeuwend en tierend in het bos uit waaien.

(In het deel waarover het ging over het DNA onderzoek had ik geen rekening gehouden met de tijd die er voor nodig is, heb dat opgezocht op internet.
Voor een vaderschap onderzoek duurt dat minimaal 3 dagen, maar of de politie dat niet sneller kan weet ik niet?)
Bossie siepels is achterhoeks voor bos uien.
Einde deel 15 xxx Angela.
Aantal keer gelezen:
414
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)