Spannendverhaaltje.nl

Schoolmeisjes voor controle naar de schoolarts 14

-
25-10-2010
Schoolmeisjes voor controle naar de schoolarts 14
Sam werd natuurlijk gelijk opgesloten en nu moest Marion het personeel van hun restaurant uitleggen waarom Sam niet meer kwam, ze gooide alles er uit en draaide er niet om heen, die mocht nooit meer in dit restaurant komen.
Marion vertelde geëmotioneerd aan het personeel dat haar man was gearresteerd op verdenking van twee verkrachting zaken, maar de tent moest blijven draaien dus iedereen gewoon aan het werk.
Natuurlijk kletste het personeel onderling ‘’’Zou hij zijn eigen dochter?..’’
Belinda zette zich er snel over heen, nu ze wist dat haar eigen vader het was geweest, op school zouden ze haar maandag nog wel nieuwsgierig aankijken maar misschien was dan een openlijk gesprek in de klas in het bijzijn van de klasse leraar de oplossing, zodat iedereen dan op de hoogte was, dat die klasse leraar toevallig Peter was!
Sam zat in zijn cel en overdacht de situatie, dat hij voor die twee zaken zou moeten boeten was hem wel duidelijk, maar moest hij die klootzakken van een schoolarts en die leraar er nu bijlappen?, hun zaakjes stonken toch ook een uur in de wind!
Sam vergat echter dat DIE meisjes alles zouden ontkennen!

Peter die het gehoord heeft van de arrestatie dacht er het zijne van, echter hij had nu andere dingen aan zijn hoofd, dat geile buurmeisje die Jessica, hij zag haar in de tuin zitten in een mega kort rokje en bikini, het was ten slotte bijna 30 graden en haar moeder scheen binnen te zitten, hij zag haar tenminste niet, zijn pik schokte langzaam omhoog, hoe zou hij dat nu is gaan aanpakken!
Peter liep de tuin in en zei, ‘’Goedemorgen Jessica’’ ‘’Hoi buurman’’, zei ze terug, en ze zag hem de schuur ingaan, Peter trok het gordijntje voor de deur dicht en even later!’
‘’Pssst,.. Pssstt!’’, hoorde Jessica, ze keek op, het kwam uit de schuur van de buurman, ze stond op en liep er op af, ‘’Ja kom maar binnen’’, fluisterde Peter, die gelijk de deur sloot.
Peter greep Jessica gelijk tussen de benen, ‘’Zo geil hoertje!, kon je verdomme geen korter rokje vinden?’’
‘’Wat zie je er lekker geil uit meid, ik knap bijna uit mijn broek, ben je niet bang dat de hele buurt zo over je heen wil?’’
Jessica vond het maar wat spannend wat de buurman zei, zou ze echt alle mannen geil maken en gek kunnen krijgen?
‘Vind jij me echt geil?’’, vroeg ze nog is, totaal overbodig, de enorme bobbel in zijn broek sprak boekdelen.
‘’Jij bent een verschrikkelijk geil loeder, gluren naar neukende mensen, He slet!’’’
Jessica voelde haar maagdelijke kutje samen knijpen, ze werd vochtig en ze snakte eigenlijk naar een harde pik die haar van haar maagdelijkheid af zou helpen, tenslotte was Laura haar buurmeisje ook geen maagd meer, en het schijnt erg lekker te zijn als je geneukt werd en klaar komt, dat wilde zij ook!
Jessica vond het niet eerlijk dat zij geen papa meer had waar zij het mee kon doen.
‘’Ga je mij nu neuken??’’, vroeg ze.
Peter wist niet wat hij hoorde, dat mokkel vroeg er om, om geneukt te worden, ze zijn echt een stuk geiler dan vroeger, daar had hij geen langdurig onderzoek voor nodig.
Peter zijn hand gleed in haar bikini broekje dat vochtig aan voelde, ze is kaal daar voelde hij, ook weer zoiets, ze scheerden zich al glad en kaal terwijl ze nog niet eens geneukt hebben!, ze doen het er om.
Jessica haar spleet was klieder nat, ze is er klaar voor om stevig genomen te worden, hij haalde zijn hand uit haar broekje en likte begerig het frisse geil van zijn vingers, zijn pik sloeg op hol.Jessica, s tietjes werden gekneed, ze hoorde de buurman hijgen en ze voelde zijn harde knots tegen haar lichaam aandrukken, ze voelde de schacht wild kloppen.
‘’Neuk me, neuk me nou maar, ik ben geil!’’, zei ze met een hoog stemmetje.
‘’Handen tegen de muur geile teef en dan met jou geile kontje naar achteren’’, zei hij schor van begeerte.
‘’Nog verder naar achteren met die geile kont!’’, hij trok haar naar zich toe, zodat ze behoorlijk gebukt stond en haar kutje op de juiste hoogte was, hij trok haar bikini broekje, tot op haar enkels, wat hij een geil gezicht vond, met hun broekje op de knieën of enkels heb je ze gebruiksklaar, vond hij, zijn vingers beroerde opnieuw haar kut.
Jessica rilde van genot, ze wist, nu .. Nu gaat het gebeuren, een man zou voor het eerst in haar klaar komen!
Jessica, s kutje maakte veel geil aan, zo verlangde ze naar de paal, ze wist dat het even pijn kon gaan doen, hoeveel pijn dat wist ze niet, maar het kon haar ook niet schelen, ze wilde gewoon, ze snakte erna om een harde paal in haar lichaam te krijgen.
Peter trok zijn broek naar beneden, zijn lul schoot omhoog, hij zette de harde lul op haar genots grotje en drukte zijn eikel tussen haar gezwollen kut lipjes, ‘’AAAGGHHH..’’, hoorde hij, die is behoorlijk strak, dat zou een geweldig extra genot aan zijn pik geven als hij daar naar binnen ging stoten, langzaam perste hij zijn harde dikke lul naar binnen, centimeter voor centimeter werd haar kutje opgerekt, ‘’MMMMHUHU..OOOOOO!’’, kreunde ze, het deed haar wel wat pijn dat binnen dringen van die dikke pik.
Jessica gaf geen krimp, ze was geil en genoot van het harde mannen vlees wat ze in haar kutje voelde kloppen.
Peter voelde de weerstand tegen zijn harde eikel, hij trok zijn lul een stuk terug en haalde toen verwoestend uit, een harde diepe stoot en hij schoot naar binnen.
‘’AUWAAWWW, ooooohgghhghhh!’’, de tranen biggelden over haar wangen van de plotselinge venijnige pijn scheut, maar ze wist dat ze nu maagd af was.
Peter begon haar nu met diepe harde halen te nemen zijn ballen kletste tegen haar dijen, ‘’OOOHH’’, wat voelde dat lekker strak aan om zijn pik.
Bertha de moeder van Jessica kwam met een glas cola naar buiten, maar ze zag haar dochter nergens, wel hoorde ze vreemd gekreun vanuit de schuur van de buurman komen net alsof er daar een paar?, zou die viespeuk zijn dochter Laura in de schuur een beurt geven, het was publiek geheim dat de buurt wist wat er bij hun thuis afspeelde.
Bertha zelf niet al te knap stond al jarenlang droog.
Bertha liep naar de schuur uit nieuwsgierigheid toen opeens Laura het huis uit kwam, ‘’Goeie morgen buurvrouw!’’, riep ze vrolijk.
Bertha ‘’HU????????????????????’’, wie waren er dan in de schuur bezig met!!!
‘’Ook goeden morgen Jessica!’’, zei ze maar.
Laura hoorde ook het lichte gekreun in de schuur en had zo al haar vermoedens.
Jessica stond op het punt om nu klaar te komen op een pik, de pik van haar buurman, het geile gevoel in haar lichaam werd ongekend groot, ‘’HUHUHU,MMM,,..HUHU..gossie, mmmmm huhuhuhu.mmmmmmmmmm gaaa doorrrrrrrrrrrr, oooohhh!!’’
‘’GOD VERDOMME, dat is Jessica, ik herken haar stem!’’, riep Bertha.
‘’Ja, geloof het ook’’, zei Laura met een binnen pretje, dat sletje van de buren was er aan toe, wist ze, en nu was het dus gebeurd.
Jessica, s loopse teven kutje kneep de pik flink af toen ze kreunend en kirrend klaar kwam, Peter hield het ook niet meer, brullend en grommend zwol zijn pik op en verschoot hij zijn geil in haar, ‘’AAGGaagghhhhhhh.mmaaggg!’’ ‘’Dat is mij papa!’’, zei Laura, die haar lachen niet kon inhouden.
Jessica kwam opnieuw klaar toen het warme geil tegen haar baarmoeder aanspoot, rillend liet ze haar tweede orgasme over zich heen komen.
‘’Ooogg wat is dit lekker, DIT WIL IK VAKER!’’, hoorde Laura en Bertha, het geil liep Jessica over haar benen vermengd met sperma en wat bloed, ‘’Ik ga me gauw even wassen’’, riep ze, de schuur deur ging open en Jessica liep naar buiten.
Jessica keek verbaast haar moeder aan met in haar hand haar kleverige bikini broekje en met het geil wat duidelijk haar dijen afliep, achter haar stond nog in de schuur Peter zijn broek op te hijsen, Bertha kon nog net zijn verslappende en lekkende pik zien, die een beetje rood kleurde.
‘’IK. HU..???’’, zei Jessica.
‘’Het is duidelijk, Jessica wat hier gebeurd is!’’
‘’Vuile jonge meisjes, neuker!!’’, riep ze tegen Peter, ‘’Is die hoerige dochter van jou niet genoeg??’’
‘’Rustig nou, Bertha!!’’, dit is de natuur, riep Laura.
‘’Wat natuur???’’
‘’Mams!!, ik wilde het, IK heb er omgevraagd’’, zei Jessica.
‘’Ja, dat zal wel!!’’, sputterde Bertha.
‘’Oeps”, zei Peter, tja hij kon moeilijk wat gaan roepen de feiten waren duidelijk genoeg, dus bemoeide hij zich er maar niet mee, het was erg lekker dat wel!
Bertha en Jessica gingen hun huis in waar de discussie nog even door ging.
‘’Jij bent pas 16 jaar en je had dus best nog even kunnen wachten!!’’, mopperde Bertha.
‘’Ik had er zin in ma, IK WAS ER AAN TOE!’
‘’Je had best kunnen wachten tot jij een vriend had!’’ ‘’Nu heb jij je door een oudere man laten afwerken, alsof jij een tiener hoertje bent!’’
‘’Oudere mannen hebben ervaring en dan heb ik er ook wat aan!’’, sneerde ze.
‘’Ja, dat was in de hele straat te horen!’’
‘Je moeder houd zich al jaren in en jij,jij……!!’’
‘’Ben jij jaloers?, mama’’
‘’Ik??, nee hoor’’
‘’Was ze lekker papa?’’, vroeg Laura.
‘’UH, He, ja ze was echt erg geil, dat Bertha dat nu net….!’’
‘’Ach, dat handelt Jessica wel af met haar moeder’’ ‘’Misschien moet je Bertha maar is op je lul vast zetten!’’, opperde Laura.
‘’HUH, ik Bertha?, ik vind haar niet echt aantrekkelijk, moet ik eerlijk in zijn, ik heb jou het geilste meisje van de straat!’’
‘’Als je Bertha goed klaar kan krijgen kan je Jessica ook veel gemakkelijker vaker neuken?’’
Peter vond dat op zich wel logisch, maar Bertha en dat niet alleen dan moest hij er drie tevreden stellen en wat hij op school allemaal nog van plan was, werd wel een beetje veel.
Jessica was nu ook onbeschermd vol gespoten het loopt dus aardig uit de hand, buiten de controle groep zouden er nu ook al anderen zwanger worden, hoe leg je dat zo dadelijk allemaal uit?
Maar ja zo een pikgeil sletje als Jessica laat je niet lopen vond hij.Thuis bij de Mecmets was Aicardia bezig met het strijken van de was een van de straffen die ze had gekregen van haar vader Mustafa toen die ontdekte dat de zogenaamde verkrachting eigenlijk helemaal geen verkrachting was, zijn dochter had zich als een goedkope hoer laten naaien en was geen maagd meer, dus die rijke bouwondernemer die hij voor haar in gedachte had kon hij ook wel vergeten en dus ook het mooie huis in Turkije als hij met pensioen zou gaan.
Tifana haar moeder was op de hoogte van haar vergrijp en zorgde ervoor dat ze voldoende werk kreeg thuis, ze ging boodschappen halen bij de groenteboer.
Mustafa was naar zijn werk in ploegendienst en zijn werkloze zoon Achmed kwam nu thuis, hij hoorde zijn zusje Aicardia boven zingen, hij wist wat ze had uitgespookt, hij vond dat zijn vader het nooit had moeten toestaan dat Aicardia er altijd zo halfnaakt bij liep, hij doelde op haar korte rokjes en haar topjes waar bij haar buik ook nog is bloot was en dan ook nog zonder hoofd doekje, ze liep er bij als een van die Nederlandse goedkope sletjes die je voor 25 euro afpijpte en dan ook nog is je geil door slikte.
Achmed liep naar boven en zag zijn zusje staan, verdorie in weer zo een kort rokje, ze ging ook maar gewoon door met haar schaamteloos gedrag en ze zong ook nog, dus een straf leek dat strijken ook niet.
Achmed dacht wat een vuile geile slet is dat toch ook, hij vond haar beeldschoon veel Turkse vrienden zeiden het ook, dat zusje van jou is de mooiste Turkse van de stad met haar lange zwarte haren.
‘’Jij vieze hoer!’’, zei hij opeens.
‘’Jij bent een werkloze klootzak en een uitvreter!’, zei ze.
‘’Wat jij zegt tegen mij, ik klootzak!, jij niet goed bij jouw hoofd?’’
Achmed werd kwaad, dat zei zo tegen hem praat, hij was ten slotte ook man en een vrouw hoorde onderdanig te zijn, en zei durfde hem voor klootzak uit te maken.
‘’VIEZE HOER!, papa had jou het huis uit moeten schoppen!’’
‘’Vieze geile hoer!’’
Aicardia hield even het strijkijzer tegen zijn arm, ‘’Koel maar even af’’, zei ze.
‘’AU.., AU, sjekkie smek, AU, Jij helemaal gek!!’’
Woest sloeg hij haar het strijkijzer uit de handen en duwde haar op bed, hij opende zijn broek en sprong op haar, hij rukte haar slipje naar beneden en ramde zijn pik ruw bij haar naar binnen.
‘’Jij vieze geile hoer, nou ik jou neuken!’’, met diepe halen nam hij zijn mooie zusje, wat is ze nog lekker strak, wat heeft ze een geil lichaam, Achmed haalde zijn gram, zijn best wel grote pik ragde langs haar strakke kut wanden, ze begon te kreunen, ze werd door haar broer klaar geneukt.
‘’Jij erg lekker Aicardia!’’, kreunde hij ‘’Neuk nu maar door, geile broer’’, kreunde zei op haar beurt.
Achmed ging haar nog sneller neuken en stote zo diep mogelijk zijn besneden pik diep in haar, het sletje kwam kreunend klaar, ‘’HUHAAGGhuhu, mmmmmm jij..jij. Oooohhh erg goed neuken!’’, kreunde ze en haar knijpende kutje trok zijn pik verder naar binnen, ‘’Jij hebt een grote PIK broertje naai je geile zusje maar eens goed doorrrrrrrrr, huhuhuh oooghhhhhhhh!’’, ze kwam klaar op haar broers pik, Achmed schoot zijn geil diep bij haar naar binnen.
‘’Jij erg lekker, ik jou vaker neuken!’’, zei hij, en borg zijn pik weer in de broek.

Dupon die dat later per mobieltje door kreeg van haar kwam het wel goed uit, hij wist nog niet hoe hij Mustafa zo ver moest krijgen om zijn dochter te betrekken, nu haar broer dat al heeft gedaan was dat probleem ook opgelost nu zou Achmed gewoon de vader worden, uiteindelijk kon hij als hij alles liet onderzoeken in de papieren wel het een en ander vervalsen, bijvoorbeeld als hij zelf als vader van het kind van Chantal uit de bus kwam, maakte hij daar gewoon haar eigen vader van!
Aicardia daar kon hij nu of Achmed of zelfs Sam van maken die zat toch in de bak, dat kon hij met die Turkse slet nog wel overleggen, hij wilde haar ook nog op zijn pik rijgen.
Sam was financieel de betere partij als het om alimentatie voor het kind ging en schade vergoeding voor het leed, haha het leed!, wat een reuze mooi vak schoolarts.
Dupon moest nog een hoop regelen, Maandag begon de school weer maar hij moest nog gesprekken hebben met diverse vaders voor dat het evaluatie rapport klaar was, dus op school zou hij nog wat daagjes wachten.
Laura alleen Laura omdat die al eerder zwanger is geneukt door haar vader Peter, dat werd een probleem aan haar kon je het al zien, ook al had ze het zelf nog niet door.
Laura kreeg al een aardig buikje en haar tieten werden al wat groter, melktieten werden het, melk voor de kleine die opkomst was.
Laura zelf weet haar buikje aan de vakantie, maar ze at ook veel potten augurken leeg wat haar vriendin Chantal ook al deed, die twee zijn duidelijk zwanger geneukt, en de rest, hij wist dat zijn sperma erg vruchtbaar was en ze waren voldoende vaak genomen thuis ook dus dat moest wel raak zijn.

Sam, arme Sam er zo ingeluisd eigenlijk, kreeg zeven jaar gevangenis straf voor twee verkrachtingen en TBS, hij moest vrijwillig chemische castratie onder gaan.
Marion wilde hem nooit meer zien, Belinda heeft hem eenmaal bezocht, ‘’Hoe kan je zo stom zijn’’, had ze tegen hem gezegd, ‘’Jij had geld zat om je gerief bij de hoeren te halen, jij had je heerlijk door die pikgeile Sabine kunnen laten pijpen en ook neuken wilde ze wel met jou, dat grietje is pikgeil, maar nee jij moest je zo nodig vergrijpen!’’
Belinda vond dat de vakantie snel voorbij was gegaan, er was van alles gebeurd, ze heeft haar geilheid ontdekt, en ze wilde nu wat meer optrekken met die ander meiden zoals Chantal, Chelsy, die hebben een spannend leven.
Nu wachten wij de resultaten maar even af, Einde deel 14 Groetjes Angela, de vakantie duurt in werkelijkheid nog een paar weken, maar gaat inderdaad snel.
Aantal keer gelezen:
390
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)