Spannendverhaaltje.nl

Schoolmeisjes voor controle naar de schoolarts 11

-
25-10-2010
Schoolmeisjes voor controle naar de schoolarts 11
Sam heeft nu een probleem ook al weet hij dat nog niet, zijn dochter Belinda en zijn vrouw Marion weten nu dat hij op zijn dochter geilt, ze vonden haar slipje vol met zijn sperma in de wasmand, hij had zich er bij het kijken naar het filmpje in leeg gerukt.
Marion vind het een grote schande dat haar man aan haar blijkbaar niet genoeg heeft, ze beseft blijkbaar niet dat ze zelf eigenlijk niets wil en dat dus weleens de oorzaak kan zijn, en ach ja mannen willen graag een groen blaadje.
Belinda liep toen haar vader in de garage bezig was naar binnen en zei hem midden in het gezicht ‘’Was het lekker paps?’’, Sam dacht dat ze het nog steeds over dat pijpen door Sabine had, ‘’Dat heb ik je toch al gezegd?’’, zei hij, een beetje kribbig.
‘’Nee pa ik bedoel dat jij mijn slipjes gebruikt om je gore fantasie op uit te leven, jij gebruikt mijn slipjes om je in leeg te rukken!’’
Sam voelde dat hij een rood hoofd kreeg, verdorie nu dit weer dacht hij.
‘’Mama weet het ook!’’
‘’Heb je het haar gezegd?, dat had je niet moeten doen!’’, reageerde Sam.
‘’Nee joh, ze vond het drijfnatte slipje gister avond toen ze de was wilde doen, en ik had ,m al eerder gevonden, jij had het gewoon weer in wasmand gegooid !’’
Sam begreep dat de situatie er niet beter op werd, hij reageerde maar even niet op haar verwijt, de kans om haar is lekker te neuken leek nu verder weg dan ooit!

Peter had op de vroege morgen een enorme ODOL (ontiegelijk dikke ochtend lul) en greep in de keuken zijn dochter Laura tussen de benen, ’’Buig maar even over het aanrecht sletje, ik ben zo geil, ik neuk me even leeg in jou.
Laura die dagelijks meerdere malen de pik van haar vader in haar lichaam kreeg boog zich voorover, voelde dat haar vader haar slipje over haar kontje en dijen pelde en nadat ze het uit had ging ze gewillig wijdbeens staan.
Laura voelde zijn handen onder haar T-shirt en hij kneep in haar tieten vlees zijn harde lul vond probleemloos haar vochtige kutje en gleed gemakkelijk door haar geil heen naar binnen, met diepe halen werd Laura al om kwart voor zeven s,morgens genomen!
Jessica het buurmeisje van Laura rende hun tuin in om haar poes die net het huis uit glipte te vangen, ze rende langs het keuken raam en stokte abrupt!, in haar sprint.
Jessica zag haar buurmeisje Laura voorover op het aanrecht leunen en haar vader zijn hard stuk vlees in en uit haar bewegen, dit had ze nog nooit gezien en gebiologeerd bleef ze kijken.
Jessica woonde alleen met haar moeder, haar vader was wat jaren geleden bij een ongeluk in Duitsland om het leven gekomen.
Jessica had zijn pik nog nooit gezien, überhaupt nog nooit een erekte pik gezien, ze kon nu ook niet goed zien of Laura nu in haar kut of kont werd genomen.
Het gekreun van de man toen hij klaar kwam in Laura was duidelijk te horen, ‘’Agghh..hhhhhhh.. Aaaa.oogghh ‘’.
Jessica zag de harde pik er uit glijden er spoot nog wat wit spul uit, en Laura zakte door haar knieen en nam de pik in haar mond en maakte hem schoon, Jessica zag tenminste dat het witte spul van zijn pik af was.
Chantal liep via de achter ingang de tuin in en zag het buurmeisje nieuwsgierig door het keuken raam kijken, Jessica voelde opeens twee handen op haar schouders en verstijfde van schrik.
Chantal zag nu de reden van het gegluur, Peter stond met de broek op zijn enkels en zijn pik verslapte, Laura stond net op en trok haar slipje aan, sperma liep haar langs de dijen, zo die zijn vroeg van start gegaan, dacht Chantal.
Chantal zei, ‘’Kan je het goed zien?, Jessica!’’ ‘’interessant, he!’’
Jessica zocht als nog gauw haar poes en verdween snel met een hoofd als een boei haar eigen huis in, ze was betrapt, ze kende Chantal wel van school, zou die haar mond houden?, of zou ze het kleppen.
Chantal trok de deur los, ‘’Goedemorgen ‘’, riep ze.
‘’Jullie kunnen beter de gordijnen dicht houden als je perse al zo vroeg moet neuken!’’, zei ze, lachend.
Laura zei ‘’Papa is altijd zo geil!’’
Chantal fluisterde Peter wat in het oor ‘’Dat buurmeisje van jullie, die blonde Jessica stond net naar jullie verrichtingen te kijken!’’ ‘’Is dat niets voor jou?, om je eens aan te vergrijpen!’’
Peter kende Jessica natuurlijk wel als buurman maar ook van school, het is een mooi meisje en als ze kan gluren!, kan ze ook geneukt worden dacht Peter, en hij zou haar is naar binnen lokken en als het lukte hield hij haar voor zichzelf, die Dupon hoefde niet alles te neuken waar een geile spleet tussen zat, vond hij.
Chantal en Laura gingen er vandoor, ze zouden samen met de andere vriendinnen een dagje gaan shoppen in Amsterdam.
Aantal keer gelezen:
284
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)