Spannendverhaaltje.nl

Schoolmeiden

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Casy Over deze meisjes hebben mijn vrienden en ik al vele fantasieën gehad, wat zouden wij hun graag verwennen. Door veel rond te vragen wisten wij al van een aantal wat ze gedaan hadden, twee meisjes hadden het al gedaan en een was al ooit gebeft. Degene die gebeft was heet Laura, zij is de brunette. De andere VWO’er heet Fleur en heeft al een paar keer sex gehad, het jongste meisje heet Irene en heeft het net uitgemaakt met haar vriend. Die dag was ze wat bedroefd, hij was ontzettend lief voor haar maar hij was toch vreemd gegaan. Toch wilde ze hem nooit meer zien, hij was gewoonweg te dom geweest. Om haar wat op te vrolijken had ik een bloemetje meegenomen naar de gymles, en had deze op haar kleren gelegd, zodat ze deze zou ontdekken na de gym. Tijdens de gym zag ze er weer verrukkelijk uit, ze had een mooie strakke broek aan. Haar benen waren gespierd en mooi gevormd, net zo als haar kontje. Ik werd al warm van de aanblik. We zouden gaan hockeyen, Irene kan dit zeer goed en mede daarom wilde ik wel met haar in het team. Dit gebeurde ook, na een paar ontspannende potjes raakte we wat aan de praat. Ze vertelde over haar relatie met haar ex-vriend en wat hij gedaan had. Door het gesprek over hem werd ze iets te emotioneel en begon ze te huilen. Ze was zo verzwakt daardoor dat ze begon te trillen op haar benen. Om dit te stoppen mochten Irene en ik even water gaan drinken. Na een tijdje ging het alweer en we liepen naar de kleedlokalen, iedereen was nog aan het sporten dus we waren alleen. Toen ze de bloem zag was ze compleet verrast, ze wist niet wat ze moest zeggen. Maar ze was wel blij, doordat ik er geen kaartje had aangehangen wist ze niet van wie het was, en dit wilde ik ook geheim houden.
Ze bleef maar speculeren over wie het was geweest, maar ze kon niemand bedenken die het kon zijn. Omdat ze honger had wilde ze snel weg. Dit zei ze ook tegen mij, en ze begon zich om te kleden. Dit had ik totaal niet verwacht en ik wist niet wat ik moest doen. Ze stond daar met een string en bh en ging naast me zitten om haar broek aan te doen. Ik vroeg of ze dit zo altijd deed, “Nee, alleen als ik me vertrouwd voel,” antwoordde ze. Ik wou niet te opdringerig doen dus zei ik dat ik ging. Wacht, zei ze, waarom kom je niet een keer bij hockey kijken. Lijkt me leuk, antwoordde ik terug, wanneer moet je trainen? Hm… morgenavond, zei ze. Nou dan zie ik je daar, daag. Daar had ik wel zin in, naar mooie meisjes kijken bij hockey. Af en toe gaat dat rokje omhoog en dan zie je hun mooie billen. Misschien waren er wel meer meisjes die ik kon opvrolijken, maar dan op een andere manier. Na de gymles hadden we pauze, in die pauze ging ik maar even rustig op een bankje zitten. Na een tijdje zitten, kwamen Laura en Fleur eraan. Ze zeiden dat het hun bankje was maar ik mocht wel even blijven zitten. Kom er toch bij zitten, zei ik. Dat deden ze dan ook snel, nu was ik omsingeld door de twee mooiste meisjes van de school. We begonnen maar een gesprekje, ze hadden van Irene gehoord dat ik haar had getroost. Dat vonden ze lief van me, ze zeiden ook dat ze morgen gingen hockeyen. We zitten in hetzelfde team als Irene, zei Laura. Kom maar gewoon de kleedkamer binnen als we nog niet buiten zijn. Zijn jullie dan niet bezig met je om te kleden, vroeg ik. Jawel, maar dat maakt niet uit, jij hebt niets met Irene gedaan toen ze daar halfnaakt stond, dan vertrouwen wij jou, zei Fleur. Dat vond Laura ook. Ze gaven me allebei een zoen op de wang en ik werd een beetje rood. Ben je verlegen, vroegen ze. Nee, nee, antwoordde ik, het gebeurd niet elke dag, een kusje krijgen van twee mooie vrouwen. De zoemer ging en we moesten gaan, ik had een tussenuur dus ik ging even rustig ergens liggen. Ik was ingedoezeld en ik werd wakker gemaakt. Het was Irene, haar leraar was ziek naar huis gegaan dus ze mochten weg. Kom er bij liggen, zei ik. Dat vond ze niet zo’n goed idee, haar haren zouden in de war raken. Ik ga denk ik naar huis, zei ze. Ga lekker mee, zei ze, ik wil nog even met je praten over vanmiddag. De lessen die ik na dit uur had waren toch niet belangrijk, dus ik ging maar spijbelen. Ik was deze dag met de bus, dus ik ging achterop bij Irene. Ik merkte dat ze me wel leuk vond, dus ik sloeg m’n handen om haar middel. Om dat ik moe was, zo luidde m’n reden. Dan mag je dadelijk wel even bij ons thuis slapen zei ze.
Toen we bij Irene thuis aankwamen gingen we eerst even wat drinken. Ik heb Fleur en Laura ook uitgenodigd, zei ze. Wow, leuk, was mijn antwoord. Ik ga even douche, zei Irene. Omdat ik toch wel wat moe was en uitgeslapen wilde zijn als de ander dames kwamen ging ik naar boven om te slapen. Ik was hier nog nooit geweest dus ik koos maar een bed uit, even later kwam Irene naakt binnen lopen. Ik was op haar bed gaan liggen. Het maakte niet uit, zei ze. Wat was ze toch allemachtig mooi, en er zouden zo nog twee andere meisjes komen. Er werd aangebeld en Irene deed open, het waren Fleur en Laura. Omdat ze vaak bij Irene kwamen, liepen ze meteen naar boven. Ik lag nog op bed en ze zagen me, blij en verrast reageerde ze. Ze deden hun jas uit en ze hadden allebei een heel sexy blousje aan. Even later kwam Irene ook naar boven, ze had zich omgekleed, ze droeg een zwarte jurk met open rug. Het was heel gezellig, en om het nog gezelliger te maken pakten we maar wat drank. We waren na die fles Bacardi toch wel aardig aangeschoten. Irene zei dat ze nog wel een leuk spelletje kenden, ze pakte een blinddoek en dobbelstenen. De blinddoek deed ze bij mij om, ik hoorde wat zachte geluiden. Ze smiespelde over wat ze gingen doen, ik mocht mijn blinddoek afdoen. Daar stonden ze dan alledrie, helemaal naakt voor mijn neus. Fleur met een mooi blond driehoekje, Laura met een bruin streepje en Irene was kaal. Fleur kwam verleidelijk op me af lopen en ging langs me liggen. Ik pakte een van haar borsten vast en begon haar te masseren. Laura was nu achter me gekropen en deed m’n shirt uit. Irene was boven op me geklommen en kuste me. Ik ging met mijn hand over de tepels van Fleur en liet deze hard worden. Wat waren ze geil, Irene en Laura begonnen met elkaar aan te klooien. Ze kusten elkaars borsten, dit vond ik een goed idee. Ik deed hetzelfde bij Fleur, ze zat te genieten. Omdat mijn penis toch wel strak in m’n broek zat, vroeg ik aan Fleur om deze uit te trekken. Dit deed ze, en zo doende zat ik ook in mijn nakie. Ik pakte de draad weer op en kuste haar borsten weer. Ik ging rustig likkend naar beneden en streelde met mijn handen haar borsten en billen. Ik kuste haar bruine buik en zag haar slipje voor mij.
Ik begon haar rond haar poesje te likken om haar te plagen, af en toe raakte ik met mijn tong haar schaamlippen om haar gek te maken. Na een tijdje duwde ze mijn hoofd dichter bij haar flamoes. Ze rook heerlijk, ik stak mijn tong naar binnen en probeerde deze zo ver mogelijk naar binnen te stoppen. Ik wou haar snel naar een hoogtepunt brengen zodat ik verder kon met de andere twee dames. Na een tijdje begon ze flink te bewegen, het zou niet lang meer duren. Ze kwam klaar, wat was dat heerlijk. Omdat ik nog niet aan mijn trekken was gekomen, wou ik zorgen voor meer. Hier hoefde ik niet op te wachten. Irene ging voor mij staan, en Laura achter me. Met een hand ging ik naar achter en masseerde Laura’s buik en benen. Met de andere hand, trok ik Irene strakker tegen me aan en zoende haar. Ze duwde me om, en ik lag boven op Laura en Irene op mij. Ik legde Irene aan de kant, en liet haar verder gaan met Fleur. Ik draaide me om en zag Laura voor me liggen. Om haar wat natter te maken vingerde ik haar kort, ze kreunde het uit. Ik vroeg of ik haar mocht neuken, ja hoor, antwoordde ze geil. Ik stopte mijn penis in haar, wat een heerlijk gevoel. Heerlijk zacht en warm, ik begon rustig heen en weer te bewegen. Irene kwam naar mij toe en ze ging met haar benen wijd boven op Laura’s mond zitten, maar ze keek wel naar mij. Ik kon zo haar borsten strelen, terwijl ik Laura neukte, en Laura Irene befte. Ik begon sneller te bewegen en Laura moest daardoor meer bewegen met haar hoofd, ik ging snel komen. Ik begon te schokken en kwam lekker in haar klaar, door mijn warme zaad, raakte Laura in extase en begon Irene nog sneller te beffen. Zij kwamen door mij dan ook gelijktijdig, en Laura’s flamoes trok samen. Wat een gevoel zeg, heerlijk. Fleur was weer bijgekomen en ging verder met Laura. Omdat ik nog niets met Irene had gedaan, liep ik naar haar toe. Ze was nog steeds prachtig en ze ging liggen, ik draaide me om en ging met mijn hoofd boven haar kutje hangen, terwijl zei boven mijn penis hing. Ik nam haar klitje tussen mijn tanden en liet mijn warme tong langs haar klitje gaan, ze smaakte nog beter als Fleur. Irene ging met haar tong langs mijn toompje en ik sidderde, om haar beter te stimuleren vroeg ik of ze tegen twee vingers kon. Probeer maar, kreunde ze. Ik steek twee vingers in haar kut terwijl ik aan het beffen ben, ze sopt lekker en ik merk dat er meer vocht vrijkomt. Ze komt klaar en ik lik alle sappen op, even later kom ik ook en spuit alles in haar gezicht. Blij en voldaan gaan we nog even rustig verder, Fleur en Laura zoenen met Irene, en zo komt mijn zaad in de mondjes van de drie dames. Ik zou ze vanavond weer ontmoetten, maar dan met nog wat meisje erbij. Wat er dan gebeurt komt in een ander verhaal.
Aantal keer gelezen:
210
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)